اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کننقل قول:
Printable View
اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کننقل قول:
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
رمز پول هنوز نیومده،شما چقدر بازی کردید؟نقل قول:
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
دزدی از ماشین های حمل پول،دزدی از مغازه ها،سرمایه گذاری تو بورس،خرید ملک های مختلف(سینما،فرودگاه و ....) و صد البته دزدی های بزرگ داخل بازی از راه های پول در آوردن هستن.........
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ششs
منم بازي رو تا 15% بازي كردم از نظر گيم پلي و گرافيك و صدا گذاري و ... فوق العاست فقط يه جاي قزيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)
والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟نقل قول:
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
+
Mojtaba_tanha :
اینجور توضیحات در مورد بازی رو توی اسپویلر بزاری بهتره
اورجینالش تو ایران چند درمیاد ؟
به نظرتون 360 رو بگیرم یا ps3 ؟
بعید میدونم ارجینالش فعلا باشه.نقل قول:
ولی اگه باشه حدود 60 دلار و تقریبا 200 تومن.
Xbox360 بگیرید باید دیسک اورجینال داشته باشید که شاید پیدا نشه.
PS3 رو انگار میشه پول رو پرداخت کرد و آنلاین بازی رو با حجم 16 گیگ و ارجینال دانلود کرد.
بنده توی کنسول های نسل فعلی X360 رو ترجیح میدم توی نسل بعدی PS4 :دی
چند ماه هم اگه بتونید صبر کنید خرید کنسول های نسل بعدی عاقلانه تره.
:n16:
خب Gamespot دیگه تحمل کامنت های بیشمار علیه نقد این بازی نداشته و یک ویدئو دررابطه با این موضوع که چرا 9 داده شده رو وبسایت گزاشته که جالبه ببینید :
راستیتش قصد رفتن روی کنسول رو فعلا ندارمنقل قول:
به صرف این بازی خواستم یه کنسول دست دو بگیرم که صرفا اورجینال بخوره و کپی خور نباشه + یه v اورجینال که هم از نظر قیمت برای خرید به صرفه هم با ضرر کمتر فروش بره
اره دادا دقیقا ! به نظرم اگه anti aliasing استفاده میشد دیگه xbox نمیکشید ! من با مانیتور بازی میکنم ! اگه به tv وصل کنی مشکل نداره ! فقط من چشم ضعیفه باید عینک بزنم :n02:نقل قول:
چون که بار اولش نبود که تنیس یاد میگرفت ورزش های دیگه هم مثل دوچرخه سواری و شنا و ... هست:n09: . به خاطر همین مایکل عادت کرده. ولی باز با این وضعیت عکس العملش خیلی خوب بود:n02:نقل قول:
منم مث ِ تو سر ِ این بازی ایکس باکس گرفتم و چون مشکل زیاد داشتم باهات هم دردی میکنم. ولی یه توصیه ، همیشه این چیزایی رو که میبینی اول توی نت سرچ کن ببین کسی مشکلتو داشته یا نه ... حالا من راه هایی که باید بریو میگم.نقل قول:
بازی وقتی خودش میپره بیرون یعنی نسخه ی دی وی دیت برنرمکس نیست ( احتمال دیگه ای هم داره ولی همون بیشترینه ). برای حل این مشکل دیسک دو رو روی USB اینستال کن. اگه نشد سعی کن نسخه ی برنر مکس رو گیر بیاری و اگر هیچ کدوم نشد روی هارد نصب کن. ( اگه حوصله ی نسخه ی برنرمکس گیر آوردن نداشتی رو هارد نصب کن بره ولی خب یه مقداری گرافیکش - یه خورده - به مشکل میخوره. )
وقتی اون ارور رو میده ( ارور Authorize رو میگی ، و بعدش هم ایکس باکس ریست میشه ) احتمال زیاد بن هستی و یا یه مشکل دیگه ای پیش اومده که راهش اینه :
- یه سری آهنگ بریز روی USB و بزن به ایکس باکس
- از توی منوی میوزیک Play کن و وقتی شروع به خوندن کرد آهنگ رو بازیو اجرا کن
- بذار موزیک تا بیست دقیقه نیم ساعت پخش بشه ( میتونی با زدن دکمه ی ایکس باکس روی دسته و رفتن به راست ، از اونجا صدای آهنگ رو کم کنی )
- بعد از بیست دقیقه نیم ساعت از همون منویی که وسط بازی میزنی با دکمه ی ایکس باکس روی دسته ، موزیک رو استاپ کن. این باعث میشه اون ارور رو دیگه نده.
آره علی. من دو سه روز اول دیوانه شدم سر این تصویری که توی مانیتور گرفتم. فکر میکردم مشکل از پورت HDMI هست ولی با DVI هم همین مشکل بود. وقتی بازی روی 720p ران میشه ، روی مانیتور خیلی افتضاح میشه چون چگالی پیکسل بالا میره و ایرادات خیلی به چشم میاد. توی فروم ها بگردی میبینی ملتی که مثِ من PC باز بودن اصن باورشون نمیشه این گرافیکو.نقل قول:
جواب منطقی نداشت باز هم... فقط داشت دعوا میکرد که دیگه تحمل ندارم :n08:نقل قول:
خوب بابا واقعا دلایلشون جالب نبود... مثلا برای بازی که محتواش کلا بکش بکشه.. بگن خوشونت... عجبا :n13:
تعداد signature ها به 503k رسید ولی نمیدونم چرا باز ماکسیمم رو به 1 میلیون افزایش دادن....:n04::n04: فک میکنم سر کار گذاشتن ملت رو....
یا خدا کی میره این همه راهو:n02:نقل قول:
این دی وی دی هایی که من خریدم روش نوشته 100 درصد و خود فروشنده هم گفت 100 درصده
از همونجایی که خریدم دی وی دیو چند نفر هم همین مشکلو داشتند و میگفتن کلا همینجوریه باید هر دفعه خودت بازیو سیو کنی حل میشه.
خیلی ممنون از راهنماییت
دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟
چه مشکلی؟نقل قول:
دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟
اگه اشتباه نکنم mehdi-cinema (احتمالا یوزرشون رو درست ننوشتم :دی ) هم مشکل داشتن با رنگ های تیره........
عجب داستان فراگیری داره... با اومدن این اثر شاهکار چند وقتیه بازی های دیگم داره خاک میخوره!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در یک بعد از ظهر گرم در پارکینگ روبروی خونه تروردفعه ی بعد با مناطق زیبای شهر برمیگردم
یک آدم فوق روانی که تیپ زده!:دی
.
.
.
.
ترور در حال خرید ماسک برای یک سرقت عظیم
(سرقت های بازی مخصوصا سرقت های بزرگش، بشدت بشدت لذت بخشه... خیلی طبیعی تر شده، همین جور یکدفعه الکی نمیشه همه ی کارها رو انجام داد. از یکی دو هفته قبل نیاز به برنامه ریزی داره. یک هفته مرحله ها رو میری تا آخر بتونی مجال سرقت رو فراهم کنی. یکی از دوستات که اسمش لستر پاهاش نیمه فلجه نمیتونه خوب راه بره. این بنده خدا اکثر نشقه کشی سرقت ها رو میچینه. بعد یک چند نفر دیگه هم از گروه های دیگه استخدام میکنی.... در نهایت پیش به سوی میلیارد شدن! هوووورااااا)
.
.
.
.
.
فرانکلین جوان
بعضی از مسئولیت های اساسی در یک دزدی بزرگ بر دوش فرانکلینه که بدیهی است از پسش بر میاد
.
.
.
.
.
مایکل در استخر خونگیه خودش
به جزئیات صحنه نگاه کنید... واقعا محشره
یک نمونش خیس شدن پاچه ی مایکل
.
.
.
.
یک غروب دل انگیز با مایکل
(فکر میکنم این عنوان کوتاه برای این عکس کافی باشه)
.
.
اقا من فلشمو وصل میکنم این ارور میده: There was a problem performing that action
سلام یه سوال:
گرافیک این بازی به پای sleeping dogs میرسه ؟ (از لحاظ سایه ها و نورپردازی و...)
آخه این عکسهایی که این دوستمون بالا گذاشته و چند تا صفحه قبل هم بقیه گذاشتن زیاد گرافیک بالایی رو نشون نمیده..!:n13:
والا من که بازی نکردم این gta v رو.نقل قول:
اون sleeping dogs بنظر شما گرافیک داشت؟؟؟ آشغال بود:n09::n09: کلا گرافیکش مصنوعی بود ولی این gta رو طوری که من تو عکسا میبینم اون sleeping dogs رو میزاره تو جیبش. در ضمن اگه این gta گرافیکش کمتر از اسلیپینگ داگز باشه که نیست محیطش 4 تایه اون sleeping dogs ه. تازه افکت های gta هم خیلی قشنگ کار شده. بنظر من خیلی از Sleeping Dogs بهتره.
sleeping dogs که قدیمی رفیق معلومه که بهتره :دی
از نظر گرافیک اگه بخوایم با Sleeping Dogs PC مقایسه کنیم که DX11 اینا هم داشت خب معلومه پایین تر هست ، ولی شما وسعت رو باید در نظر بگیرید ، این بازی به راحتی 20 برابر SD هست ، خب شما نباید انتظار داشته باشید بازی با این عظمت رو یه کنسول 8 ساله بیاد نمیدونم یه چی مثل SD شه در حد PC !
اشتباه تکن SD حتی نسخه PC با DX 11 در کل گرا فیک کمتری داره نسبت به GTA V دارهنقل قول:
منم وقتی SD رو روی PC با تنظیمات بالا بازی کردم وقتی مقدمه بازی رو دیدم که تو شب بودکه تو بازار بودی خودم تعجب کردم عجب گرافیکی داره ولی وقتی که بازی جلو تر رفت با کاهش شدید گرافیک و بخصوص نورپردازی مواجه شد که به طرز کاملا محسوسی قابل مشاهده بود
یعنی مایکل در این حد بی غ ی ر ت ه؟!!! یا این دوستمون بد متوجه شده؟!نقل قول:
فقط يه جاي قضيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)
گرافیک gta صد در صد sd میخورهنقل قول:
حتی مقایسه هم خنده داره!
این عکسایی که من میزارم با دوربین نه چندان خوب از روی تلویزیون گرفته شده... خب شما چه انتظاری داری؟ انتظار داری گرافیک واقعی بازی رو نشون بده؟
من بخدا خودم عکسام رو از توی کامپیوتر که میبینم باورم نمیشه این همون gta هست که من دارم بازی میکنم. از زمین تا آسمون فرق داره
البته شک نکنید که گرافیکش خیلی فراتر از بقیه بازی های open world هست. تازه گرافیکش رو میشه با بازی های سبک های دیگه هم مقایسه کرد. من این اطمینان رو میدم که گرافیک راضیتون میکنه
نمیدونم دوستان ، شما زیاد بازی کردید و جزئیات رو دید حرف شما معتبر هست .
درمورد گرافیک این بازی هم قبلا گفتم الانم میگم فوق العادس برای همچین Open-world گسترده ای :n12:
نقل قول:
کسی نبوووووود؟!
آقا من به دنبال یک کِـــیس مناسب می گردم برای رابطه ی تنگاتنگ!چیکار کنم چجوری میشه لُپِ کلام,مــخ زد؟!:دی
راستش هنوز اوایل بازی هستم فکر کنم رو 10% باشم.باید بیشتر برم تا این امکان وجود داشته باشه؟
هَـــلاکِتَم راکستار ...شیرِ مادرت حلالت باشه با این وسعت بازی که بهمون دادی ( بیچارم کرده مسیرای طولانی با تاکسی میرم اینور اونور! :| ) :دی
gamerevolution: 10/10
- + Incredible and vast open world
- + Parachute to mountain-bike biathlons
- + First and last Heist missions
- - Very blue dialogue, not for polite company
- + Huge range of radio stations, and scored soundtrack
- + Ambient missions in a living Los Santos
- + Strangers and Freaks, (almost) all of them
- - Boring missions still pop up
- / Trevor
- / Michael
- + Frankiln
- + And Chop too!
- - Really long report cards
سلام به همه :)
وقتی switch میکنم بین دو کرکتر نزدیک 10 ثانیه طول میکشه برخلاف چیزی که تو تریلرها ازش دیدم.خواستم بدونم برای شماها هم اینطوریه؟راهکاری نداره؟هووم؟
من با 360 بازی میکنم.کساییکه پلی 3 دارن هم همین مشکل منو دارن؟
نقل قول:
اقا یکی جواب بده شرمنده اینقدر میپرسم اخه کسی جواب بده نیست؟!
یک مشکل دیگه این که وسط بازی یا وسط ماموریت های از بازی میاد بیرون البته بعضی مواقع مشکل مال چیه بازی از اول نصب کنم درست میشه؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مشکل شما را داشتم فکر کردم مشکل از xbox !:n02: اما نسخه بازی مشکل داشت رفتم بازی را پس دادم از جای دیگه ایی خریدم و الان به راحتی دارم بازی میکنم بدون اینکه بپره تو پیش نمایش راک استار !:n02:
شما هم بهتره از خیر این نسخه ایی بگذرید و برید نسخه سالم را بخرید.
موفق باشید...
سه نوجوان به اتهام حمله به یک جوان 23 ساله برای دزدیدن بازی خشن کامپیوتری "سرقت بزرگ" دستگیر شدند.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری سیتنا (citna.ir) به نقل از گاردین، سه نوجوان که به اتهام ضربه زدن با چاقو و دزدی از مرد جوانی که 80 دقیقه پیشتر بازی "Grand theft Auto 5" را خریداری کرده بود، دستگیر شدند.
این جوان 23 ساله که ساعات اولیه روز سه شنبه بعد از یک مهمانی شبانه در راه بازگشت به خانه یک بازی خریداری کرده بود در لندن مورد حمله سارقین بازی قرار گرفت.
اداره کارآگاهی لندن گفت: جوان مضروب در ساعت 1:20 دقیقه بامداد در" کولیندل" شمال لندن، ابتدا با ضربهی یک آجر مورد حجوم سارقین قرار گرفت و بعد از آن با ضربات چاقو زخمی شد. سارقین علاوه بر بازی، گوشی موبایل و ساعت این جوان را نیز به سرقت بردند.
به گزارش سیتنا، سخنگوی پلیس پایتخت گفت: سه نوجوان 14 ، 15 و 17 ساله به اتهام دزدی و وارد کردن صدمات شدید جسمی عمدی به این جوان دستگیر شدند و منتظر دادگاه خواهند بود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بی زحمت از کامیون های بازی هم عکس بگیرید ...
خیلی عاشقشون شدم , ولی امان از دست راک استار و تاخیر های PC ...
مرسی
اقا نمیشه DVD اولو نسخه Q نصب کنیم ولی با DVD 2 نسخه Complex???نقل قول:
هر کی میدونه جواب بده لطفا؟؟!!
الیک سلام :n01:نقل قول:
بستگی به مسافت بین کاراکتر ها داره. اگه خیلی فاصله زیاد باشه حتی تا 13-14 ثانیه هم طول میکشه ولی اگه نزدیک باشن هیچ زمانی نمیبره
دقيقا مشكل منم همينه تو اين بازي كه انقد طرفدار داره يه همچين موردي اين طوري جلوه داده شه. چون بازم به هر حال تاثير گذار هست و جالب كلا تو اين بازي اين مسائل خيلي طبيعيه. يكم بعد از جريان زن مايكل كه مايكل انقد طبيعي رفتار كرد يه مورد ديگه هم ديدم كه ترور گير داده بود به مادر فرانكلين و بازم فرانكلينم خيلي طبيعي برخورد كرد. با ديدن اين صحنه چالش ذهنم دو برابر شد. اصلا كلا ميتونست داستان بازي اين مسائل و نداشته باشه و همين اندازه بازم جذاب باشه.نقل قول:
نقل قول:
اقا نمیشه DVD اولو نسخه Q نصب کنیم ولی با DVD 2 نسخه Complex???
هر کی میدونه جواب بده لطفا؟؟!!
فکر نکنم مشکل از نسخه quack باشه.
من تا الان حدود 35-40 ساع تبازی کردم و حتی 1 بار هم بازی هنگ نکرده یا از بازی پرتم نکرده بیرون.
دیسک 1 رو روی هارد نصب کردم و دیسک 2 رو روی یه فلش مموری......
+
این مامروی تهای strangers and freaks رو حتما برید،بعضیاشون واقعا عالی هستن........
سلام دوستان ...
یه سوال از کسانی که بازی کردند :
بعد از هر مأموریت هم مثل GTA IV، آهنگ می زنه ؟
ممنون