برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...
Printable View
برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...
آقا عطا من هارد وسترن 1 ترا مای پسپورت آلترا رو خریدم دو تا سوال داشتم :1. چطور میتونم مطمین شم که اصل هستش ؟2. و اینکه قبل از استفاده لازم هستش که کار خاصی انجام بدم ؟ ممنون میشم کامل در مورد نحوه ی استفاده ی اولیه اش من رو راهنمایی کنید
دوستان
قصد دارم هارد اینترنال با ظرفیت 2 ترابایت خریداری کنم.
مادربردم اینه» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. میتونید در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنید البته لازم هست یه اکانت هم بسازید .نقل قول:
2. قبل از استفاده لازم نیست کار خاصی انجام بدید . این مدلها پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست ولی اگر تعداد بیشتر پارتیشن میخواهید توصیه میکنم قبل از اینکه اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید اینکار رو انجام بدید که بعداً نیازی به تغییرات در پارتیشن نداشته باشه .
3. در مورد برنامه های موجود پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید .
اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) ، نرم افزار و بازی میخواهید پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست . البته WD Blue دوترابایتی هم میتونید انتخاب کنید ولی 5400rpm هستند و در مقایسه با سیگیت پیشنهادی سرعت کمتری دارند . در صورتی که بودجه کافی دارید WD Black انتخاب کنید .نقل قول:
سلام٬
یه لپتاپ قدیمی Core 2 Duo T7500 دارم با ۴ گیگ رم٬ هارد اش کند شده٬ و با توجه به وضعیت سیستم ریسورس حس میکنم Bottleneck سیستم چه در موقعه راه اندازی و چه در اجرا هارد اش است٬ الان شما جای من بودید دست به چه اقدامی میزدید ؟
نظر خودم روی خرید یه SSD ۱۲۸ دست دوم هست٬ چون کاربری لپتاپ طوری هست که به عنوان استورج دیتا ازش استفاده نمیشه٬ فقط نقش اجرای برنامه رو داره.
هزینه زیاد نمی خوام بکنم٬ و از طرفی میخوام نسب هزینه / کاربرد هم یه چیز منطقی باشه٬ مثلا یه چیزی نگیرم ظرف دو سال مجبور به تعویض اش بشم.
گفتم از شما عزیزان در مورد خرید SSD دست دوم مشورت کنم و ببینم چه برند هایی اولویت دارند و به کمک چه اپلیکیشنی شما سالم بودن و کهنه نشدن سلول های SSD رو بررسی میکنید ؟
در کل هر نظری خارج از این داستان استقبال میکنم.
به عنوان یه تست HDTune قابل بحث چه پارامتر هایی رو باید در خرید SSD دست دوم مورد نظر قرار بدم٬
به هارد مورد نظر از ۱۰۰ چه عدد رو میدید چرا ؟
کد:http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DB%8C%DA%A9-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-ssd-adata-sx910.765006/
[QUOTE=ata.royalfalcon;8787034]1. میتونید در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنید البته لازم هست یه اکانت هم بسازید .
2. قبل از استفاده لازم نیست کار خاصی انجام بدید . این مدلها پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست ولی اگر تعداد بیشتر پارتیشن میخواهید توصیه میکنم قبل از اینکه اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید اینکار رو انجام بدید که بعداً نیازی به تغییرات در پارتیشن نداشته باشه .
3. در مورد برنامه های موجود پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید .
مرسی از راهنماییاتون . هنوز اطلاعات زیادی نریختم روی هاردم به نظر شما پارتیشن بندیش رو تغییر بدم ؟
1 سوال دیگه اینکه از کجا متوجه میشید که 1 هارد احتیاج به فرمت کردن ندارن ؟ از روی فلدر های داخلش ؟
تعداد پارتیشنها و حجم هر پارتیشن سلیقه ای هست . بعضی کاربرها با استفاده از روش فولدربندی اطلاعات رو مرتب میکنند و بعضی دیگه چند پارتیشن میسازند و اطلاعات رو مرتب میکنند . هر کدام معایب و مزایایی داره ولی اگر مشکلی ندارید ضرورتی نداره پارتیشن بندی هارد دیسک رو تغییر بدید .نقل قول:
در مورد سوال آخر ؛ همینکه بدون مشکل میتونید در پارتیشنهای هارد دیسک اطلاعات ذخیره کنید و اطلاعات ذخیره شده هم بدون مشکل ، قابل خواندن هستند پس مشکلی نداره و احتیاجی به فرمت کردن نیست .
گاهی اوقات هارد دیسک تازه خریداری شده مخصوصاً مدلهای اینترنال باید قبل از استقاده Initialize بشوند (بصورت MBR یا GPT) و سپس پارتیشن بندی (یک یا چند عدد) و در نهایت با یکی از انواع فایل سیستمها مثلاً NTFS در ویندوز یا Ext4 در لینوکس فرمت بشه تا بتونید در پارتیشنهایی که قبلاً ایجاد کردید اطلاعات ذخیره کنید .
سلام و ممنون از بابت تاپيك خوبتون
من براي لب تابم دوتا هارد مي خوام بخرم دوتا دوترا ؟ چي بگيرم ؟
سيگت باراكودا بگيرم يا وسترن يا سامسونگ ؟
براي msi gx780 مي خوام
نمي دونم 2 ترا جا ميشه يا نه ؟ چون اندازش بايد بزرگتر از 2.5 اينچي هاي ديگه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
محفظه هارد دیسک لپتاپی که دارید مشکلی با نصب هارد دیسکهای 2.5 اینچی با ضخامت 9.5 میلیمتری ندارد ، ولی اول باید برید بازار و ببینید با گارانتی معتبر چه مدلهایی رو با ضخامت 9.5 میلیمتر میتونید پیدا کنید چون مدلهای 2.5 اینچی لپتاپی در بازاز تنوع زیادی ندارند ولی بیشتر سامسونگ موجوده .
این مربوط به مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی هست که قطعاً نمیشه روی لپتاپ نصب کرد .نقل قول:
سيگت باراكودا
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
سلام آقا عطای مهربان
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
میخوام هارد اکسترنال یک ترا با قیمت 200 تا 250 هزار بخرم.
چه پیشنهادی دارین؟
سلام .نقل قول:
پیشنهاد من WD my passport ultra هست و حتماً یه کیف مناسب هم بخرید . یک ترابایت حدود 193 هزار تومن هست دوترابایت از بودجه ـتون بیشتر میشه و حدود 303 هزار تومن هست .
نقل قول:
خخخخخخ منم توی نت سرچ کردم برای 2 ترا که به سایت زیر انتقال داده شدم الان که رفتم با دقت دیدم
بلی حق با شماست یه سوال 7200 دور با کش بالا تو چه مارکی میشه پیدا کرد منظورم 2 ترا 2.5 اینچی
هارد دیسک دو ترابایت 2.5 اینچی برای لپتاپ که 7200RPM هم باشه تا به حال ساخته نشده ولی یک ترابایت 7200 هست مثل HGST Travelstar 7K1000 .نقل قول:
اي بابا بهترين هارد 2 ترا موجود تو بازار ايران چي كه من ميتونم تهيه كنم ؟
با سلام خدمت استاد ata.
روی لپتاپ من این هارد دیسک بود : Western Digital Scorpio Blue - 750GB WD7500BPVT
این هارد وسترن-دیجیتال 750 گیگابایتی خراب شده است و فقط توسط بایوس شناسایی میشود ولی توسط ویندوز قابل شناسایی نیست و توسط CD بوتیبل هیچ نرمافزار فرمت و پارتیشن بندی هم قابل فرمت و پارتیشنبندی مجدد نیست.
راهنمایی میخواستم برای خرید یک هارد دیسک جدید 2.5 اینچی لپتاپی.
چه مدل و برندی بخرم حداکثر بودجه من 250 هزار تومن.
آیا میتوان با این بودجه از بازار داخل ایران هارد لپتاپی 2.5 اینچی با دور موتور 7200-RPM خرید.
لطفاً هارد دیسکی را معرفی کنید که در بازار ایران موجود باشد
ممنون.
سلام
یه هارد اینترنال 6 یا 4 ترابایت میخوام بگیرم.وسترن دیجیتال آبی یا سیگیت دسکتاپ یا توشیبا. برای آرشیو فیلم میشه گفت استفاده اصلیمه. 4ترابایت قیمتش به گیگ بهتره نسبت به 6 ترابایت ولی مادربوردم یه جا بیشتر نداره.
پیشنهاد شما کدومه ؟
نرخ خرابی کدوم هاردها پایین تره ؟
با تشکر
عرض سلام و تشکر بابت راهنمایی کاربران
قصد تهیه هارد اینترنال 2 ترابایتی به عنوان هارد دوم جهت آرشیو و دسترسی مستمر به اطلاعات (بیشتر مولتی مدیا) را دارم (هارد اول وسترن بلک 1tb)
بین دو سری وسترن blue و red edition 5400rpm مردد هستم
یکی از دوستان هم برای کاربرد مورد نظرم سری wd Purple و توشیباp300 را پیشنهاد کرد
اولویت روی پایداری و ماندگاری بالا و امنیت دیسک است
و در مرحله بعد سرعت بالا و نویز کم
به نظرم هارد wd red به دلیل قابلیت های امنیتی و پایداری خوب در برابر لرزش و تکان و نوسان برق مورد مناسبی است.
- پیشنهاد شما برای موارد ذکر شده کدام هارد دیسک است؟
- می توان از سری wd red در سیستم های خانگی و آرشیو استفاده کرد؟
- و اینکه نظرتون در مورد هارد های جدید توشیبا و wd Purple چیه؟
با سپاس
با سلام .نقل قول:
تفاوت قیمت بین Red و Blue دوترابایت حدود 100 هزار تومن هست و اگر تفاوت قیمت برای شما مهم نیست ترجیحاً WD Red رو انتخاب کنید .نقل قول:
- پیشنهاد شما برای موارد ذکر شده کدام هارد دیسک است؟
مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید . قبل از اینکه WD Red به بازار عرضه بشه وسترن دیجیتال برای NAS های ارزانقیمت خودش از WD Green استفاده میکرد و برای مدلهای گرانقیمت تر از WD RE استفاده میکرد .نقل قول:
- می توان از سری wd red در سیستم های خانگی و آرشیو استفاده کرد؟
WD Purple در واقع میشه گفت همان WD Red هست اما در Firmware تغییرات و بهینه سازیهایی انجام شده که مناسب برای ضبط ویدئوهای دوربینهای نظارتی میکنه و بهتر هست برای سیستمهای عادی استفاده نشه .نقل قول:
- و اینکه نظرتون در مورد هارد های جدید توشیبا و wd Purple چیه؟
بهترين هارد 2 ترا موجود تو بازار ايران چي كه من ميتونم تهيه كنم ؟ لب تابي
سلام
دوستان این هارد و مادر بورد با هم مچ هستند ؟
ایا این هارد 345 ارزش داره ؟ ممنون
Western Digital Red Edition 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD20EFRX
GA-MA770T-UD3P
لطفا راهنمایی کنید که هاردم داره میره رو هوا
با سلام .نقل قول:
مدلی که نوشتید قابل نصب روی مادربرد هست و مشکلی نداره . ولی این مدل نسبت به مدلهای عادی گرانتر هست ، بجای این مدل میتونید WD blue با مدل نامبر WD20EZRZ تهیه کنید که قیمتش حدود 239 هزار تومن هست .
Seagate Barracuda ST2000DM001 Internal Hard Drive - 2TB
این مدل چطوره ؟
از بلو وسترن کسی تعریف نمیکنه .
اگر رد صدای زیادی نداشته باشه همون بگیرم بهتر نیست ؟ 100 تومن تفاوت خیلی مهم نیست .
ممنون از راهنمایی شما
اگر به خاطر صدا حساس هستید مدلی که پیشنهاد دادم 5400RPM و کم صدا هست و در واقع همان WD Green سابق هست . با اینحال اگر اگر تفاوت قیمت مهم نیست میتونید WD Red رو انتخاب کنید که اینهم 5400RPM و کم صدا هست .نقل قول:
همچنین WD Red نسبت به WD Blue و سیگیتی که نوشتید کیفیت بهتری داره و در واقع برای سیستمهای NAS هست که 24 ساعته میتواند روشن باشد . 5400RPM بودن هارد دیسک و پرفورمنس پایینتر نباید برای شما خیلی مهم باشه چون قبلاً گفته بودید SSD جداگانه برای ویندوز دارید .
سلام خدمت اساتيد محترم.. من يه كيس قديمي دارم كه مدلش مادر بردش هست GA-8I865GME-775 ميخواستم ببينم هارد چي براش بگيرم؟ يني تا ساتا چند ساپورت ميكنه؟ ساتا١ ساتا٢ ساتا٣؟ چه مقدار ساپورت ميكنه ٥٠٠گيگ يك ترا؟
با سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط sdfsdfsdfsdfsgdsfg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سایت گیگابایت برای مدلی که دارید رو بررسی کردم . این مدل دو عدد SATA I (یعنی 150Gb/s) داره ولی نباید مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII داشته باشید (به خاطر وجود قابلیت Auto negotiate بین هارد دیسک و Serial ATA controller مادربرد) .
بازهم اگر مشکلی بود میتونید از جامپر استفاده کنید تا حالت 1.5Gb/s فعال بشه . PDF زیر هم مربوط به Jumper Setting مدلهای وسترن دیجیتال هست (با فـیـلـتـرشکن دانلود کنید) .
در مورد میزان حجمی که ساپورت میکنه ، من دیتاشیت ICH5/ICH5R رو مطالعه کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . از اونجایی که چیپست ICH5/ICH5R از 48bit LBA ساپورت میکنه پس مشکلی با نصب هارد دیسک یک ترابایتی نخواهید داشت .
نمیدونم کاربردتان چی هست ولی میتونید WD Blue با مدل نامبر WD10EZRZ تهیه کنید که 5400RPM و کم صدا هست و اگر از این سیستم برای دانلود استفاده میکنید گزینه مناسبی هست . مدل پرسرعتر WD10EZEX هست که بعضی کاربرها از صدای بالای این مدل شاکی هستند .
هارد آداپتوری سه ترابایت تا قیمت 350 تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟
بودجه یه خورده کم هست . پیشنهاد میکنم تفاوت قیمت این سه مدل رو در بازار بررسی کنید و هر کدام که حداقل قیمت رو داشتند تهیه کنید ولی معمولاً Seagate Expansion کمترین قیمت رو باید داشته باشه .نقل قول:
Seagate Expansion
Seagate Backup plus
WD my book
هاردهای hgst وارد ایران نميشن؟؟؟
کیفیتشون در چه حده؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
چند وقتیه که داخل کامپیوترم با کمبود حجم شدید مواجه شدم ! و تصمیم گرفتم که یک هارد اینترنال 2 ترابایت یا 3 ترابایت بگیرم، هم برای آرشیو هم نصب بازی و نصب سیستم عامل و....
قبلا علاقه ربادی به سری Black وسترن دیجیتال داشتم ولی هیچ جا گیر نمیاوردم ولی الآن احساس میکنم برای کار من بهتره با هزینه هارد های بلک یک هارد دیگه با ظرفیت بالاتر بگیرم چون به ظرفیت بالاتر بیشتر از سرعت بالا احتیاج دارم
با مقداری جستجو به هاردهای Barracuda سیگیت 7200 با هد 3.5 اینچی و بافر 64 رسیدم
دیجی داره و پیشنهاد ویژش هم هست(11 تومن البته فقط تخفیف داره !!!)
نظر شما چیه ؟ از همینا بگیرم ؟
این طور که خریدارهاش نظر داده بودن داخل بستش نه پیچ هست نه کابل ساتا و... برای این که خودم بتونم نصبش کنم چه چیزایی اضافه باید خریداری کنم ؟
یک مقدار عجله هم دارم این هارد پونصد خودم واقعا کلافم کرده !
با تشکر
با سلام .نقل قول:
مدلی که انتخاب کردید مناسب هست و سرعت خوبی هم داره . دقت کنید که گارانتی هم داشته باشه .نقل قول:
با مقداری جستجو به هاردهای Barracuda سیگیت 7200 با هد 3.5 اینچی و بافر 64 رسیدم
دیجی داره و پیشنهاد ویژش هم هست(11 تومن البته فقط تخفیف داره !!!)
هیچی همراهش نیست . برای نصب به چهار عدد پیچ سایز i 6-32X1/4نیاز دارید (برید بازار بگید پیچ برای هارد میخوام به شما میدن) . البته بعضی از کیسها به پیچ نیازی ندارند و هارد دیسک بصورت کشوری داخل محفظه هارد دیسک نصب میشه . مدل کیس چی هست ؟نقل قول:
این طور که خریدارهاش نظر داده بودن داخل بستش نه پیچ هست نه کابل ساتا و... برای این که خودم بتونم نصبش کنم چه چیزایی اضافه باید خریداری کنم ؟
به کابل SATA هم نیاز دارید و پیشنهاد میکنم از نوعی بخرید که در قسمت کانکتورهاش ضامن فلزی نداشته باشه چون اولاً خود این کانکتورها خارهای ظریف پلاستیکی دارند یعنی وقتیکه این کانکتورها رو جا میزنید صدای تق هم شنیده میشه و استحکامش هم در حدی هست که قطع و وصل یا خودبخود جدا نشه . دوم اینکه این ضامنهای فلزی به کانکتورها آسیب میزنند یعنی پلاستیک کانکتور رو خراش میده! و در مواردی اگر کاربر دقت نکنه باعث کنده شدن کل کانکتور هارد دیسک یا مادربرد هم میشه .
ممنون از شمانقل قول:
مدل کیس Green Orbit هست
راستش تا حالا هارد وصل نکردم سیم جداگانه ای برای اتصال به پاور نمیخواد؟
هیچ آموزشی برای اتصال هارد داخل هیچ تایپیکی نیست؟ یا این که این قدر ساده هست که نیاز به تایپیک نداشته باشه
یه هارد اکسترنال هم میخوام بگیرم برای وصل کردن به تلویزیون(هوشمند) که یک پارتیشنش رو FAT بذارم برای ضبط برنامه ها و یک پارتیشن رو هم NTFS بذارم که روش فیلم بریزم و روی تلویزیون اجرا کنم
امکان انجام همچین کاری هست؟
کار استانداردی هست و برای هارد یا تلویزیون مشکلی به وجود نمیاره؟
روشن خاموش شدن پی در پی تلویزیون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
میخوام یک دونه از هاردای اکسترنال پونصد یا یک ترای وسترن دیجیتال مای پاسپورت یا عادی بگیرم، برای این کار مناسب هست؟
باز هم متشکرم
پیچ نمیخوره یعنی از نوع Tools Free هست . برای نصب هارد دیسک داخل کیس باید دو قطعه پلاستیکی آبی رنگ که در عکس زیر مشخص هست رو داشته باشید . اگر ندارید میتونید از نمایندگیهای گرین تهیه کنید .نقل قول:
پاور هم باید یک کانکتور آزاد از نوع SATA داشته باشه برای هارد دیسک .
تاپیک زیر رو مطالعه کنید که در مورد نصب و راه اندازی توضیحاتی دادم .نقل قول:
هیچ آموزشی برای اتصال هارد داخل هیچ تایپیکی نیست؟
نقل قول:بشرطی که TV از فایل سیستمهایی که گفتید پشتیبانی کنه و همچنین این امکان رو داشته باشه که درایو مورد نظر رو برای ضبط انتخاب کنید . من مواردی رو دیدم که TV برای ضبط ، کل درایو رو با فایل سیستم لینوکسی فرمت میکنه و در حالت عادی هم در ویندوز نمیتونید بهش دسترسی داشته باشید مگر با نصب درایور های مناسب . به هر حال باید تست کنید و دفترچه راهنمای TV رو مطالعه کنید .نقل قول:
امکان انجام همچین کاری هست؟
مشکلی ایجاد نمیشه .نقل قول:
کار استانداردی هست و برای هارد یا تلویزیون مشکلی به وجود نمیاره؟
سعی کنید طوری مدیریت و زمانبندی کنید که این اتفاق نیفته . مثلاً زمانی که نیازی به ضبط یا پخش ندارید از TV جدا کنید و بیکار به TV متصل نمونه . البته با نرم افزارهایی که به همراهش موجود هست میتونید زمانی که باید بیکار بمونه تا هارد دیسک به حالت sleep بره رو تعیین کنید که حتی اگر هم TV روشن باشه از اونجایی که عمل read و write روی هارد دیسک انجام نمیشه در حالت sleep باقی میمونه . ضمناً هارد دیسک روشن نباید تکون بخوره یا حرکت داده بشه .نقل قول:
روشن خاموش شدن پی در پی تلویزیون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
میتونید WD my passport ultra رو تهیه کنید . فقط دقت کنید که قابلیت رمزگذاری رو فعال نکنید چون TV نمیتونه درایو رو شناسایی کنه .نقل قول:
میخوام یک دونه از هاردای اکسترنال پونصد یا یک ترای وسترن دیجیتال مای پاسپورت یا عادی بگیرم، برای این کار مناسب هست؟
سلام دوستان هارد اکسترنال ۲ ترابایت برای آرشیو و استفاده زیاد میخوام که ویژگیهای زیر رو داشته باشه::n18:
سرعت بالا
ضد آب
ضد ضربه
تا میشه کوچیک و جمع و جور
چی پیشنهاد میدین؟
اگر ۳ تراباست هم شد مشکلی نیست
مرسی
سلام
کدوم مارک هار (اینترنال) بهتره
Seagate یا Western Digital
هارد 2 ترابایت میخوام برای سیستم خونه بخرم
ممنون
کدوم از این دو مدل به خصوص در مورد دوام بهتره؟
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB
Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 3TB
سلام
Adata hd710 یا wd my passport ultra premume کدومو پیشنهاد میدین
با دلیل لطفا
سلام
دوستان یه هارد 2 ترا میخوام بگیرم
قصد داشتم وسترن الترا پریمیوم بگیرم
ولی صحبت از خرابی هاش زیاده. صحت داره؟؟
بکا پلاس اسلیم - سیلیکون پاور a80 - ای دیتا hd710
دو مدل سیلیکون و ای دیتا هزینه ی بیشتر بر میداره
اما برام مهمه که ایرادات عجیب غریب نداشته باشه