سلام
می خوام این هدفون رو برا این گوشی بگیریم.
نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
می خوام این هدفون رو برا این گوشی بگیریم.
نظرتون چیه؟
سلام
بچه ها میشه لطف کنین یه برنامه واسه فیسبوک بدون فی..تر معرفی کنین.مرسی
هدفون خوبیهنقل قول:
هدفون خود گوشی هم کیفیت خوبی داره
فعلا که همه چیزو بستن راهی نداره به جز س ا ک سنقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا گوشیم دوروزه همش هنگ میکنه و خودش خاموش میشه :n03:
سلام
بلاخره حاکمیت ما بر گوشی ها تموم شد!!!!!!:n02:
بیاین بگردیم یه چیزی پیدا کنیم که باش s4 رو بکوبیم که حداقل جلو s4 دارا یه چیزی داشته باشیم برا گفتن:n10:
به هر حال تسلیت می گم.:n14:
چه فرقی میکنه سال دیگم کسایی که s4 دارن جلوی ما که s5 داریم کم میارن:n02:
دوستام امرو این قسمت دور نقره ای گوشی از دستم افتاد فرو رفت یخرده متاسفانه:n03:
دورش رو شنیدم هست تو بازار و میشه عوض کرد ؟ درسته ؟
با سلام خدمت دوستان
چند تا سوال مهم دارم
اول اینکه از وقتی که اندروید رو به 4.1.2 اپدیت کردم به این مشکل برخوردم که توضیح میدم در ویرایش قبلی اگر من در حین کار مثلا اس ام اس بودم و موبایل رو قفل می کردم و بعد چند ساعت یه دفعه از حالت قفل با زدن دکمه home در می آوردم دوباره به همین صفحه اس ام اس برای ادامه کار باز میگشت اما حالا طوری شده که بعد اینکه قفل رو باز کردم برای چند ثانیه صفحه اس ام اس میاد بعد یهو غیب میشه و صفحه اصلی موبایل میاد یعنی برمیگرده به صفحه اصلی . باید چکار کنم این اتفاق نیوفته
سوال دوم اینکه من نرم افزار ارسال پیام استوک خود گالکسی 3 رو بخاطر نرم افزار go proغیر فعال کردم ولی حذف نکرده بودم حالا چطوری میتونم دوباره فعالش کنم ضمنا بگم این اپلیکیشن ارسال پیام اصلا در لیست نرم افزار را یا مدیریت برنامه نیست که دوباره اجرا و فعالش کنم چندین برنامه تسک منیجر هم نصب کردم افاقه ای نکرد
سوم اینکه قبلا در حین زنگ خوردن می تونستم به راحتی از لیست پیام متنی آماده شده از قبل مثلا من جلسه هستم رو فورا ارسال و زنگ خوردن رو قطع کرد ولی حالا اینو نمی بینم تمام تنضیمات رو هم دست زدم نتیجه نداد خواهشا کمکم کنید
با تشکر
سلام .نقل قول:
یه چیزایی یاد دارم ... بهت میگم شاید به کارت بیاد ......
در مورد سوال دوم : شما باید وارد مسیر تنظیمات بشین ( Setting ) بعد وارد قسمت Application maneger و سپس وارد سربرگ ALl ... حالا از این قسمت نرم افزار go pro رو پیدا کن و روش لمس کن ... در این صفحه در قسمت پایین clear defaults رو بزن .... حالا دیگه این نرم افزار از حالت دیفالت خارج شده و بخوای اس ام اس بزنی ازت میپرسه که از کدوم میخوای استفاده کنی ...
تا اون جایی که من میدونم درمورد سوال سوم : اینکه وقتی کسی بهتون زنگ میزنه یه گزینه answer میاد و یکیش هم reject .......
در مورد ارسال سریع اس ام اس : وقتی که کسی با شما تماس میگیره پایین صفحه یه فلش میاد ... اونو به سمت بالا بکش یه لیست باز میشه که توش اس ام اس آماده نوشته ... اونو انتخاب کن که reject همراه با اس ام اس بشه ....
سوال اول رو هم دقیق نمیدونم .
سلام
آقا یه 32 گیگ سفید آکبند تو پی تی گذاشتن واسه فروش قیمت پایه 1600 البته پیشنهادیه گفتم اطلاع بدم هر کی خواست بخره 32 گیگش فکر نکنم اصلا گیر بیاد.
طرف فروشنده معتبر هم هست می تونید راحت براش پول واریز کنید.
مخلصیم
مرسی دوست عزیز در مورد سوال سوم مشکل اینجاست که دیگه فلشه وجود نداره و حذف شده .نقل قول:
سوال اول منظورم اینهاگر در حین بازی یا اینترنت موبایلم رو قفل کردم بعد از باز کردن دوباره همون صفحه بازی برای ادامه کار بیاد نه اینکه صفحه اصلی بیاد . البته نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه هوم می توان دوباره بازی نیمه کاره رو ادامه داد
نمیدونم والا باید باشه اون فلش ......نقل قول:
حالا منتظر باش تا دوستان که بیشتر اطلاع دارم بیان و راهنمایی کنن .
من هم توی گوشیم اون فلش رو دارم . دوستمون احتمالا برنامه لانچری نصب کرده که این از بازمونده های اون هست . وگرنه توی گوشی من که هست . شما phone رو باز کن بعد توی call settings ببین set reject messages و call rejection در چه حاله ؟نقل قول:
شاید دکمه هومت به یه مشکلی خورده که اینجوری شده و هربار میزنی 2 بار میگیره...
شما رام عوض کردی؟ چجوری آپدیت کردی؟
اودین یا آپدیت OTA ؟
سلام به همگی
سال نو مبارک:»
حدود 2 ماه پیش من یه اس 3 خریدم.تا الان فقط با هندزفری باهاش اهنگ گوش میکردم .دیروز اومدم اهنگ گوش کنم هندزفری باهام نبود با اسپیکر اهنگ گذاشتم رو اخرین درجه صدا.احساس میکنم صداشو که میذارم رو اخرین حد، خیلی خیلی خیلی کم ویز ویز میکنه. میخواستم بپرسم دوستانی که s3 دارن مال اونا هم رو اخرین حد صدا که میذارن خیلی کم ویز ویز میکنه یا مشکل فقط مال منه؟؟؟یه خورده نگران شدم:n27:
الان یه 6220 مال 4 سال پیش هست بیچاره صداشم تا اخر کنی تو صداش مشکلی ایجاد نمیشه
سلام دوست عزیز من از طریق خود گوشی قسمت بروزرسانی یک آپدیت 50 مگا و چند هفته بعد حدودا 300 مگابایتی دانلود کردم و بطور اتوماتیک خودشو آپدیت کرد. با اودبن ابن کارو نکردمنقل قول:
این قسمت رو هرنوع تغییری که اعمال کردم نتیجه ای نداشت دوست عزیزنقل قول:
خب دیگه مشکل از همینجا ناشی میشهنقل قول:
شما فرضا یه سری برنامه نصب داری که الان آپدیت کردی مشکل ایجاد کردن و...
شما یه ذره وقت بذاری بری آموزشها رو بخونی و خودت رام دانلود کنی
و با اودین فلش بزنی مشکلاتت به احتمال بالای 90% حل میشه
دوستان برای غیر فعال کردن صدای شاتر دوربین در گلکسی s3 یک راه ساده هست : گوشی رو بذارید روی حالت بیصدا . دیگه صدایی از شاتر شنیده نمیشه .
( چون خودم یه کم گشتم تا راه حلش رو پیدا کنم حدس زدم این نکته رو بگم تا اگه کسی خبر نداره مطلع بشه ):n06:
آقا این س ا ک س چی هستش؟ میشه دانلودش کرد؟نقل قول:
س ا ی ف و ن هم واسه آندرویید اومده سرعتش هم خوب بود برا ف ب دیگه تو گوگل پلی باهاش نرفتم ببینم چطوریاستنقل قول:
این سایفون لینکش رو میزاری؟ مرسی
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جاش اینجا نیست ولی دستت درد نکنه عجب برنامه ایه 2 ثانیه کانکت شد گوگل پلی و اف بی رو عین کره باز کردنقل قول:
ممنون:n16:
گوگل پلی که جدیدا با اینترنت عادی هم باز می شه.فقط نمی شه دانلود کرد.نقل قول:
جاش اینجا نیست ولی دستت درد نکنه عجب برنامه ایه 2 ثانیه کانکت شد گوگل پلی و اف بی رو عین کره باز کرد
ممنون
با سایفون هم امتحان کردم نتونستم چیزی دانلود کنم.
من با 2.4.6 prox--ydroid و یه اکانت ساک--س راحت از گوگل پلی دانلود میکنم . گوشیم هم با CF-Root-SGS3-v6.4 روت کردم . حتی لازم نیست که آنتن گوشی رو به حالت پرواز ببرم . ولی برادرم galaxy w داره نتونست با این پروک--سی دروید وصل بشه . البته با یه نرم افزار دیگه گوشیش رو روت کرده .نقل قول:
برا بعضیا جواب میده برا بعضیا نه .
سلام.
این ساکس به درد گوشی رووت نشده هم میخوره ؟
نه . تا گوشی روت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی . حتما روت میخواد . البته روت کردن هم کار سخت و خطرناکی نیست . هیچ صدمه ای به گوشی وسیستمش نمیزنه فقط دسترسی به تنظیمات و فایل های سیستمی رو به شما میده . همیننقل قول:
من که کلن از روت و رم کاستوم و اینا خوشم نمی یاد.نقل قول:
نه . تا گوشی روت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی . حتما روت میخواد . البته روت کردن هم کار سخت و خطرناکی نیست . هیچ صدمه ای به گوشی وسیستمش نمیزنه فقط دسترسی به تنظیمات و فایل های سیستمی رو به شما میده . همین
شاید یه مشکلاتی کوچیکی در طولانی مدت درس کنن.
خیلی گوشی ها هم بوده که خاطر اشتباه در نصب رام کاستوم رفتن تو سطل آشغال
روت ظرف 10ثانیه انجام میشه و هیچ سختی و نگرانی هم نداره ...نقل قول:
گوشی آندورید بدون روت مثل یه پاره آجر میمونه .. اصلا کارایی نداره ...
این قسمت خیلی تایید میشه !! سیستم عامل اندروید با روت هست که کلی میشه از امکاناتش استفاده کرد . .نقل قول:
......................
پس اگه اینقدر روت خوبه چرا گارانتی رو می پرونه؟نقل قول:
شاید گاهی یا در طولانی مدت باعث آسیب بشه.
کی به شما گفته روت مخربه ؟نقل قول:
روت چیزی نیست که گوشی رو خراب کنه .... دسترسی به فایل های سیتمی میشه روت ... جزو نیازهای اولیه یه گوشی آندرویده....
من نوکیا ان 73 که داشتم اونم -- کردم ( کار روت رو میکنه ) ... هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه ....
مثل یه کیسی هست که وقتی میخری برات پلمب میکنه یه سال گارانتی میدهنقل قول:
تو اگه به داخل کیس دسترسی داشته باشی میتونی رم کم و زیاد کنی و کلا اگه طبق مقررات و اصول عمل کنی مشکلی هم پیش نمیاد
یه وقت هست مشکل سر یه چیزی هست مثلا یه قطعه سخت افزاری، گوشیتم روته گارانتی بهونه روت رو میاره و میگه دیگه از گارانتی ساقط شده در حالی که مشکل از جای دیگه بوده
نمیخوان توی کاربر روی دیوایست تسلط داشته باشی دیگه! در حالی که فرق اندروید با آی او اس همین جاهاست!
شما وقتی روت کنی خود روت مشکلی پیش نمیاره ولی میتونی با کارهایی که من و (شاید) شما بلد نیستیم به هموون سخت افزار هم آسیب بزنی که قاعدتا این کارو نمیکنی
پس نگران نباش
بروت :)
سلام . گوگل توی انحصار طلبی و کنترل مشتریهاش دست همه رو از پشت بسته .شما با روت کردن گوشی از کنترل گوگل خارج میشید , برای همین خود گوگل برنامه ها و بازیهای آلوده میسازه برای گوشیهای روت شده تا هم مردم رو بترسونه روت نکنند هم درس عبرتی برای اونهائی بشه که میخوان از کنترل و انحصار گوگل فرار کنند .نقل قول:
واقعا مرسی توهم توطعه و تجزیه تحلیل!:n04:نقل قول:
شما رزومت رو ببری فارس نیوز و کیهان، رو هوا میبرنتا!
برنامه های مخرب هم همینطوری دسترسی به روت ندارن...sup3r user برای هر برنامه که روت بخواد از کاربر اجازه میگیره!نقل قول:
برای گارانتی هم فکر کنم به خاطر اینه که ممکنه کاربر سخت افزار رو دستکاری کنه و گوشی رو خراب کنه ، برای همین گارانتی کلا با روت مشکل داره
آقا چرا اینقدر بحث میکنین کسی که بخواد 4 تا بازی نصب کنه روش گوشیش - فیلم ببینه - اینترنت بره ( که خیلی ها هم گوشی رو برای همینا فقط میخوان ) روت نمیکنه ! کسی هم که بخواد با گوشییش یه خورده ور بره روت میکنه ، مشکلی هم پیش نمیاد !
------------------------------------------------------
قیمت این گوشی عجیب کشیده پایین بد جور داره ارزش خرید پیدا میکنه !!!
با سلام
من این گوشی رو به تازگی گرفتم.اما هر کاری می کنم نمی تونم با USB به کامپیوتر وصلش کنم.باید چه کار کنم؟