نقل قول:
دوست عزیز اگه فضولی نباشه
میشه بفرمایید شما دقیقا از چه سایت یا سروری و چه پسوندهایی دانلود میکنی؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز اگه فضولی نباشه
میشه بفرمایید شما دقیقا از چه سایت یا سروری و چه پسوندهایی دانلود میکنی؟
دیشب من یه 12 گیگ فیلم دانلود کردم و 6 گیگ نرم افزار که فرمتش زیپ بود سایتی هم که ازش دانلود می کنم warez3.in هستشنقل قول:
من قبلا از این سایت استفاده می کردم خیلی عالی بود ولی دیگه نه 20 گیگ !!!!!نقل قول:
داداش شما دیگه رکورد 10گیگ من رو هم زدی!!!!
چند تا لینک گذاشتی و سرعت هر کدوم چند بود؟
والا ما یه بار رفتیم شرکت ثبت کنیم گفتن باید 30 سالت باشه ازدواج کرده باشی کارت پایان خدمت هم داشته باشی ما هم که هیچ کدوم رو نداشتیم(جالب اینجا بود که اصلا نگفتن تخصص و مدرک داری یا نه) حالا اگه بخوایم شرکت pap بزنیم که دیگه فکر کنم .................................:24:نقل قول:
خداییش دیشب باید به جای 20 گیگ 27-29 گیگ دانلود می کردم ولی دیگه هرچی گشتم لینک پیدا نکردم نمی دونستم باید چی دانلود کنم تازه بماند هاردم دیگه جا نداره به خاطر همین کمبود جا هفته ای یه شب فقط دانلود می کنم
عزیز دل برادر به خاطر این سایته نیست که اینقدر دانلود شده مخابرات قاطی کرده دان استریمم شده 16 مگ منم تا دوباره گیرم ننداختن درست نکردنش دارم نهایت استفاده رو میبرمنقل قول:
خدا شانس بده!!! ماله ما رو که اگه حواست نباشه می کنن یکی 2 مگ!نقل قول:
من هنوز که هنوزه با اینترنت مخابرات مشکل دارم. سرعت بین 100تا 300 متغییره. صفحاتو هم بد باز میکنه
سلام
امروز سرویسم وصل شد ولی بعد از دو ساعت تلفنم دیگه بوق آزاد نداره اگه به شماره زنگ بزنم بوق میخوره و خود خط آزاد نیست سرویس هم کار میکنه مشکل از کجاست
منم مثل شمانقل قول:
اقا شما از مخابرات مازندران استفاده می کنی یا مخابرات کالیفرنیا؟؟؟ 13 مگا بیت!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
چرا سرعت من تو speedtest 362 کیلوبایت هست ولی با سرعت بیش از 60 کیلو نمیتونم دانلود کنم
چون با سرور تهران تست گرفتی با سرور خارجی تست کن نتیجه بهتری می گیری البته این 60 سرعت تک لینک شماست چنتا لینک هم زمان بزارید به اون سرعت می رسیدنقل قول:
ممنون از جوابت ولی مگر سرعت توی speedtest اونی نیست که باید من موقع دانلود داشته باشم الان دارم فایل دانلود میکنم با IDM با سرعت 60 ولی سرعتم اینه:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته یه برنامه دارم که سرعت رو نشون میده موقع باز کردن صفحات سرعت تا 400 هم میره سرعت سرویس من 128 هست
باید چنتا لینک همزمان بزاری برا دانلود تا مجموع سرعت لینک ها بشه 400نقل قول:
خوب رکور دانلود خودمو دوباره جابجا کردم دیشب 4 گیگ بیشتر دانلود شد هنوز جای کار داره نیم ساعت اخر باز لینک کم ائردم وگرنه 3 گیگ دیگه باید دانلود می کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب سرعت خوب بود تک لینک 70 تا سرعت می داد
ممنون ولی یه اتفاقی الان افتاد که گیج تر شدم دارم از سایت من و تو دانلود میکنم سرعت بین 600-700 هست!!!!!!!!نقل قول:
بعدش وقتی از vpn استفاده میکنم سرعت از 60 میشه 150 چرا؟؟؟؟؟
والا من هرچی جوابتو می دم شما اصلا دقت نمی کنی دوبار الان دلیل سرعت 60 بودنو بهت گفتن و اینم گفتم که حتما باید چنتا لینک بزاری که به حداکثر سرعت برسی تک لینک تو مخابرات سرعت به حد اکثر نمیرسهنقل قول:
شما یه لطف کن برو تو مودمت ببین downstream رو چند بستن احتمالا شما هم دارای اینترنت 16 مگ باشین
با سلام امروز یک اتفاق جالب افتاده،سرعت من با سرور خارجی بیشتر شده:
دوستان یه چیز جالب مودمو ریست کردم downstream شدش 16995 بعد دیدم کلا اینترنتم سکته زده هیچ داده ای رو ردو بدل نمیکنه باز مودمو ریست کردم شد 15640 دیدم سرعت عالی شده و به راحتی پیج باز می کنه خلاصه چند بار اینکارو کردم دیدم از 16045 به بالاتر اصلا اطلاعات رو ردو بدل نمیکنه فکر کنم کلا ظرفیت این کابل های مخابرات اونقدر نیست که این سرعت رو بکشه یا مشکل از خود روترهای مخابراته خلاصه دم و دستگاهای اینا تا یه جایی تحمل می کنه بعدش هنگ می کنن بیچاره ها می گن بستر برا دادن اینترنت پرسرعت فراهم نیست راست می گن فکر کن اگه به همه این سرعت رو بدن یا کابلا ذوب میشه یا روترهای مخابرات دود ازش بلند میشه
سلام من ساری هستم میخام بدونم وضعیت اینترنتم چطوره؟
256 دارم
دان استریم: 4095
آپ استریم: 950
سرعت تک لینک سرور راسخون: حدود 300
میانگین دانلود شبانه رایگان: 7 گیگ
تایم اوت در حد قابل تحمل
ضمنا اگه مودمم رو ریست کنم وضعیتم ممکنه بهتر شه؟ اگه جواب مثبته چجوری اینکاررو بکنم؟
دوست عزیز شما تووضعیت نرمالی هستینقل قول:
منظورم از ریست کردن مودم همون خاموش روشن کردن بود کلمه درست رو بکار نبردم باعث ابهام شدم معذرت می خوام
دوسنان نظرشون راجع به استفاده تورنت در دانلود شبانه چیه؟
سلام و عرض ادبنقل قول:
ظاهراً با سرویس مخابرات مشکل داره, سرعتش خیلی پایینه, با هر نرم افزاری تست کردم نشد که نشد
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزیز من هنوزم متعجبم, که چطور مخابرات مازندران همچین سرعتی میتونه ارائه بده؟ آخه طبق اعلام خودشون بیشترین سرعت دانلود اینترنت ایران 480 کیلوبیته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم قبلاً بهتون نشون دادم, یه بنده خدایی تو بابل مثل شما همچین سرعتی داشته
نمیدونم, در عجبم, یعنی همچین سرعتی میتونند ارائه بدن ولی نمیدن؟ یا واقعاً نمیتونند؟ پس این چیه و از کجاست و چی جوری شده؟
واقعاً در عجبم:sq_14:
دوستان. تورو خدا کمک کنین. من 16 تا فایل هم زمان هم میزارم ولی سرعت دانلود خیلی پایینه.
دان استریم و 4096 هست. به خدا نمیخوام شبی 19 گیگ دانلود کنم. 4 یا5 گیگ هم باشه کلامو میندازم هوا
دوست عزیز سرورهات بدرد نمی خورن بین ایل لینکا که برا دانلود گذاشتی فقط uploadbaz در حد متوسط هستنقل قول:
دیشب سرعت افتضاح بود شدید
یک گیگ دانلود
2روز اینترم قعطه فقط چراغ سبزه گرفتار شدم پیشتبانی هم کم تعطیل
باسلام
حالا كه بحث سرعت اينترنت داغه رده بندي سرعت اينترنت كشور هاي جهان در سال 2012 براتون ميزارم
1- Hong Kong با سرعت 42.10Mbps:sq_14:
2- Japan با سرعت 36.72Mbps
3- Lithuania با سرعت 36.15Mbps
و.....
ايران با ميانگين سرعت 1.72Mbps در رتبه 161 جهان قرار داره
اين هم لينك از سايت netindex
کم کم عادت میکنید و قید اینترنت شبانه رو میزنیدنقل قول:
-------
دوباره زنگ زدم گفتم چرا بعضی موقع ها همینطوری تایم اوته
میگه اینجا مشکلی نیست . از طرف مودم و کابل و.. میتونه باشه !
اصلا چنین چیزی امکان داره؟
دوستان دیگه هم همین مشکلو داشتند دیشب؟
نه آقا ربطی نداره،منم time out دارم،مشکل از سرویسشونهنقل قول:
دوست عزیز سرورای آپلودباز فری نیست. اکانت خریدم. باید خوب باشه. هرچه قدر هم بد باشه دیگه این همه فایل هم زمان این باشه سرعتش؟؟!!!1نقل قول:
من که سر از کار مخابرات در نمی ارم دیشب که پس از مدت ها سرعتم خوب شد بعضی از دوستان میگن سرعتشون افتضاح بوده
من از حدود ساعت 12 ظهر تا همین الان کلا رو تایم اوتمنقل قول:
بعضی موقع ها هر چندتا تایم اوت یکی پینگ میده که باعث میشه بزور یه سایت نصفه بالا بیاد
بعضی موقع ها نسبت پینگ ها از تایم اوت بیشتر میشه
کلا قاطی داره
برای شما هم اینطوری میشه؟
بله منم از نوشهر همین مشکل و دارم.time out زیادنقل قول:
من هم تایم اوت زیاد دارم . حتی از گوگل هم پینگ گرفتم تایم اوت دارم.نقل قول:
دلیل این همه تایم اوت چیه؟
به گفته پشتیبانی مخابرات ساری مودم همه ی ما باید خراب باشه ! و هیچ مشکلی وجود نداره !نقل قول:
همین امروز ظهر زنگ زدم بودند و جواب دادند
شماره برای ساری : 2020
منم آمل صبح تا حالا بیشتر مواقع تایم اوت دارم