دوست عزیز گمان نمیکنم کسپرسکی اینقدر کودن باشه که هر نرم افزار یا شبه نرم افزاری که تنها با پرداخت 20 دلار از جیب مبارک(و بدون گذر ار هیچ گونه پروسه دیگری) اقدام به اخذ امضای دیجیتال کرده باشه رو توی فهرست سفید و آزاد خودش قرار بدهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز گمان نمیکنم کسپرسکی اینقدر کودن باشه که هر نرم افزار یا شبه نرم افزاری که تنها با پرداخت 20 دلار از جیب مبارک(و بدون گذر ار هیچ گونه پروسه دیگری) اقدام به اخذ امضای دیجیتال کرده باشه رو توی فهرست سفید و آزاد خودش قرار بدهنقل قول:
دوست عزیز این 20 دلار باج و ناز شصت که نیست.این 20 دلار برای هزینه هاست و همچین شرکتی برای تایید سلامت و کپی رایت هر نرم افزاری اونو با بانک اطلاعاتی تمام نرم افزارهای بروز شده در همون لحظه در سراسر دنیا چک میکنه و بقول خودمون استعلام میکنه و هم کپی رایت و هم سلامت اونو از هر نظر چک میکنه.باید از هفت خوان رستم بگذره و اگه هر موردی برای اون نرم افزار از لحاظ امنیتی و کپی رایت پیش بیاد اول گردن اون شرکت که امضا رو تایید کرده زیر ساطوره و خودتم میدونی اونجا برای اینکارا باید میلیاردی و میلیونی غرامت بدی مثل اینجا نیست که هر کی هر کی باشه....غرامتم بدن دیگه هیچ جای دنیا کار کامپیوتری به نوه هاشونم نمیدن و از اعتبار ساقط میشن دوست من....نقل قول:
در ضمن بحث خنگیه کسپر نیست تمام سوییتها امضا رو چک میکنن...هنوزم دیتابیس سوییتها غالبش روی چک کردن هش کد و امضای دیجیتال استواره و بقیه ابزارها کمکی هستن کنار چک کردن امضای دیجیتال
آخه دوست گرامی این دو تا اصولا اسمش روشهنقل قول:
یکیشون certificate به معنای گواهی نامه و اون یکی signature به معنای امضا
حالا ممکنه کاربرد نسبتا مشابهی داشته باشند اما دو مقوله جدا هستند
نه عزیز همگی از یک خانواده هستند ولی برای کاربری های متفاوت تقسیم میشن.مثل:نقل قول:
انواع گواهینامه هایی که وریساین ارائه میده که مطمئنا روی اصول و قوانین مشخص هست و کیلویی نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا صحبتهای من بر اساس پست اون دوستمون بود که خلاصش بر این مبنا بود که 20 دلار واریز میکنی بعدا یه کدی میگیری بعد کد رو توی صفحه گواهی نامه وارد میکنی و بعد هم امضای دیجیتال شما آماده تحویله !نقل قول:
وگرنه سوال من دقیقا راجع به همین 7 خان رستم بود که به چه ترتیب هست
در غیر این صورت با این تفاصیل هر مش حسنی میتونه بره یه شرکت اعظای امضای دیجیتال باز کنه :n02:
ضمناً رفرنس شما بابت اون حکایت غرامت "میلیونی و میلیاردی" میتون بپرسم کجاست ؟
ببینید به عنوان نمونه من از یک نرم افزار ظاهراً امضا دار استفاده می کنم که وقتی گزینه "Trust applications with digital signature" علامت زده شده در فهرست سفید و trust قرا میگیره اما وقتی نرم افزار رو از لیست trust پاک میکنم و علامت گزینه " Trust applications with digital signature" پاک میکنم اتفاقی که می افته اینه که کسپرسکی اون نرم افزار رو heuristik analysis میکنه و اتفاقا این نرم افزار رو در فهرست high resricted میگذاره ! :n04:
حالا کل بحث ما بر سر نحوه اعتبار امضاهای دیجیتاله که بر اساس اون کسپر میاد به یک همچین نرم افزاری آزادی کامل میده
روی فایل برنامه مورد نظر کلیک راست کنید و در تب digital signature اون ببینید چی زده. امضا از نظر ویندوز اعتبار داره یا نه؟ یعنی دارای گواهینامه معتبر هست یا نه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:آقا شرمنده میون کلامتون ولی از اونجایی که تمام این بحث از سر سوال فنی من شروع شد :n02: لطف کنید به پست 3 روز لنگ در هوا مانده من هم جواب بدید :n02:نقل قول:
ظاهرا بله و از طرف globalsign objectsign ca صادر شدهنقل قول:
پس کسپر حق داشته که اونرو تراست شناخته. اگر امضا بدون گواهینامه باشه قاعدتا نباید تراستش کنه.نقل قول:
فکر کنم ultra رو میگید که کاملا مطمئنه. ولی از سالهای قبل آنتی ویروسها رفتارش رو مشکوک میدونستند که خب اهمیتی نداره.
دوست عزیز منظور من بیش از هز چیز درباره "میزان اعتبار" این گواهینامه ها و امضاهاست و نه صرفا "داشتن" اونهانقل قول:
به عنوان نمونه همین شرکت globalsign چه تضمینی در برابر گواهینامه هاش وجود داره
پی نوشت :
ضمنا یک گاف نسبتا بزرگ در کسپر وجود داره بر این اساس که صرفا اپلیکیشنهای دارای امضا و گواهینامه رو "بدون توجه به تاریخ انقضای گواهینامه" در لیست trust میگذاره !
الان چک کردم و دیدم که گواهیناامه بعضی از نرم افزارهای فهرست trust سالهاست که expire َشده !
ببینید اینکه ویندوز این گواهینامه رو معتبر میشماره یعنی اینکه واقعا معتبره. من هم برای خودم میتونم امضای دیجیتال داشته باشم و برای ابراز هویت دیجیتالیم ازش استفاده کنم ولی فقط در این سطح قابل قبوله و در سطح کلان این امضا تایید شده نیست بر اساس استانداردهای تعیین شده. برای اینکار شما باید از شرکتهایی مثل وریساین گواهینامه معتبر برای اثبات هویت حقوقی مجازی خودتون یا شرکتتون دریافت کنید.نقل قول:
برای اطلاعات کاملتر و درک بهتر مسئله و درک کلیدهای عمومی و خصوصی, در اینترنت مقاله های زیادی وجود داره.
ببخشید فردا بحث رو ادامه میدم
یعنی در واقع میشه با اطمینان قاطع گفت که نرم افزاری که امضا و گواهینامه داره یقینا حتی یک اپسیلون شیشه خورده هم در بطنش نیست ؟نقل قول:
ببینید به عنوان نمونه یکی از دوستان من ژمانی از یک player استفاده می کرد که ظاهرا دارای امضای دیجیتال بود اما بعدا تقریبا برام قطعی شد که اقدام به جاسوسی خفیف و خیلی خزنده میکنه و فهرست آهنگهایی که پخش شده رو به منابع مشخصی ارسال میکنه (از قبیلiTunes) البته لازم به ذکر این داستان تقریبا مربوط به عهد گوشتکوب شاه میشه:n02: (فکر میکنم سال 2000 یا 2001)
حالا این مثالی که من زدم چندان بلای خانمانسوزی نیست اما میخوام بدونم که در حال حاضر وضعیت اعتبار گواهینامه ها و امضاهای صادر شده طوری هست که خیال فرد از بابت این گونه شامورتی بازی ها راحت باشه یا خیر
شب شما خوش
با این اوصاف بر میگردیم به همون پست اولی که ارسال کردم در مورد امنیت امضای دیجیتال و گواهینامه ها. مورد مثل هـک شدن گواهی دیجیتال یک شرکت صادر کننده گواهینامه رو هم براتون مثال زدم. هیچ غیر ممکنی در دنیای امنیت کامپیوتر وجود نداره ولی فرق هست بین تعریف امنیت برای یک کاربر خانگی در ایران و یک شرکت دولتی یا بانک در ایالات متحده آمریکانقل قول:
کودن :n02::n02: چه کلمه باحالی بود دوست گل :n01: دمت گرم آخه خداییش بعضی موقع ها بعضی سوییت ها لایق این کلمه میشند :n06:نقل قول:
آخه دوست گل طرف بیاد نرم افزار مخرب را برای سایتی ارسال کنه که زیر نظر یه غول امنیتی هست بعد شرکته به همین راحتی بهش تاییده بده عزیز ؟؟؟!!!!!
20 دلار بخاطر هزینه های این گواهینامه هست ضمنا مراحل را شما میتونید توی خود همون سایت دنبال کنید و حتی برای ما هم بگید ؛ که افزایش اطلاعات ناقص بنده و سایر دوستان بشه چون من مطلب بدرد بخوری پیدا نکردم توی نت
ضمنا اون شرکت های پر از متخصص امنیت که هزاران برابر ما اطلاعات دارند و آگاه هستند این گزینه را برای زیبایی نگذاشتند و سیر تا پیاز این مسئله را بررسی کردند و گزینه را اضافه کرده اند پس مطمئن هست در 99% مواقع
موفق باشید
حد اقلش اینه که اگه جعل امضای دیجیتال راحت بود الان خیلی از مخربها با همین جعل امضای محصولات معروف دنیای کامپیوتر و اینترنت رو به گند کشیده بودن.اون کاری هم که بعضی از شرکتها میکنن برای تعیین سلیقه مشتریهاشون و یا اشکالات و باگهای برنامه شون هست ولی در کل توی آپدیت و تقاضای اتصال یه نرم افزار به نت نمیشه گفت چه اطلاعاتی از سیستم فرستاده میشه اما میشه با فایروال اونها رو کنترل کرد.اما میشه مطمئن بود محصولات معروف امضادار ازین اطلاعات بطور عمومی و مشخص نمیتونن و اجازه ندارن استفاده کنن.اون غرامت ملیونی هم که شما میگید بحث من توی ممالک قانونمنده.وقتی رایت یک فیلم بدون کپی رایت حتی برای استفاده شخصی تا حد اکثر 250000 دلار میتونه غرامت داشته باشه اونم با تعقیب از سوی پلیس فدرال آمریکا پس جعل امضای شرکتی مثلا مثل ادوب ببین چه خساراتی به چند هزار و چند ملیون کاربر میتونه بزنه و ادعای غرامت فکر کنم بالا باشه......
سلامنقل قول:
آره برای بلوک کردن باید به همون مسیری که گفتی بری
برای سئوال دومت هم اگه میخوای برنامه ایی رو بلوک کنی توی کسپر برو توی setting بعد قسمت firewall بعد از اونجا setting رو بزن بعد برنامه یا پوشه ایی رو که میخوای بلوک کتی روش کلیک راست کن و application rule رو بزن.یه پنجره باز میشه توی اون پنجره برو قسمت network rules بعد روی اون تیکهای سبز کلیک راست کن گزینه block رو بزن.با انجام اینکار دسترسی برنامه مورد نظر به نت قطع میشه.
من خودم همینکارو کردم و توی قسمت نت ورک که گفتی مال منم نشون نمیده.ولی در کل برای بلوک کردن راه بالا رو بری کافیه
ممنون مفید بود
آخه دوست من دقیقا مسئله اینجاست که اگر فقط و فقط یک مرجع کاملا پدر دار و به قول شما "یک غول امنیتی" مسئول دادن این امضاها و تائیدیه ها بود از نظر من مسئله تقریبا منتفی بود :n06:نقل قول:
اما حکایت اینجاست که با وجود اوناع و اقسام شرکتهای رنگارنگ تخصیص دهنده امضا و گواینامه در سطح جهان، ظاهرا هر مش حسنی میتونه یه دونه از این شرکتها تاسیس کنه و زرت و زورت گواهینامه صادره کنه :n02:
مثلا شما فرض کن 4 نفر کلاه سیاه دور هم جمع بشن یه شرکت بزنن بعدا هی فرت و فرت به تولیدات مشعشع خودشون امضا و گواهینامه بدن و آخر سر هم که نهایتا گند کار دراومد و ملت به خاک سیاه نشستن اعلام کنن تصادفا اشتباه لپی پیش اومده در اعطای گواهینامه ها و عذر می خواهیم و در پایان هم حداکثر اتفاقی که می افته تعطیلی شرکت دو زاری حضرات خواهد بود :n02:
تمام بحث ما هم بر این مبناست که اون گزینه آیا از روی کودنیت گذاشته شده یا از روی عقلانیت :n06: :n10:نقل قول:
دوست گرامی اون مثالی که شما بهش اشاره کردی در واقع یک واقعه در سطح کاملا وسیع و کلان بود که باعث شد چنین سر و صدایی بلند بشه اما مواردی نظیر جاسوسی خزنده به عنوان نمونه در پوشش عمل "آپدیت" در نرم افزارهای امضادار مسئله ایست که شاید هرگز افشا نشه یا احیانا سالها بعد صداش در بیاد :n06:نقل قول:
دوست عزیز، من چندین بار تکرار کردم بحث بر سر جعل امضا نیست بلکه بر سر امضاهائیست که بدون کند و کاو و دقت کافی توسط شرکتهای رنگارنگ تخصیص دهنده امضا به برخی نرم افزارها اهدا شده:9:نقل قول:
حالا اون یه کار همون طور که گفتم مسئله خانمانسوزی نیست اما مسئله بر سر کارهای بد بد دیگست :n02:نقل قول:
آهان، حالا رسیدیم سر اصل داستان :26:نقل قول:
ظاهرا تنها چاره همینه چراکه اصولا بحث بر سر این داستانه که باید به انتخاب کسپر در اعطای آزادی به نرم افزارهای امضادار احترام گذاشت یا نه :n06:نقل قول:
پ نه پ لابد باید اکران عمومی کنن؟ :n02: همین استفاده خصوصیش هم مشکل داره ، با ناموس مردم که شوخی نمیکنن دهه ... :n24:نقل قول:
دوستان عزیز
حداقل یک نفر پاشه بیاد این طرف خط به جبهه شکاکین بپیونده
آخه چند نفر به هشت نفر :n25:
پی نوشت :
فکر کنم اگه از اول یک نفر زحمتش رو کشیده بود و سوال بنیادین این گفتمان رو از طریق رایانامه با کسپر مطرح کرده بود دیگه این جوری کار به جاهای باریک نمیکشید :n02:
سلام
من چه بخوام کاسپر رو حذف کنم و چه بخوام key جدید بدم ازم پسورد می خواد!
مشکل از کجاست؟
با تشکر
سلامنقل قول:
20 دلار میگیرم با توسعه دهنده های امسی سافت مطرح میکنم :n02:
امروز مطرح میشه حداقل 24 ساعت برای پاسخ گویی وقت خواهد گرفت
موفق باشید
همانطور که می دانید مدتی است صفحه کنترل حساب اینترنتی وایمکس یک کد امنیتی تعریف کرده که همگام ورود به ecare باید آنرا وارد کنید ولی آنتی ویروس کسپر مانع از نمایش این کد در تمام مرورگرها می شود و عملا امکان ورود را ناممکن کرده است و جالب این است که برخی اپراتورهای وایمکس پیشنهاد حذف کسپراسکای را می دهند .در اینجا آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن این صفحه ارائه شده است لینک دانلود :
سلام
گزارشهای برنامه هایی که در فایروال تیک گزینه log events رو میزنیم رو کجا باید ببینیم؟
سلامنقل قول:
در مورد عکس شما !!!
گزینه اول یعنی بخش (Load rules for applications from Kaspersky Security Network (KSN)
زمانی که شما برای اولین بار برنامه ای رو اجرا میکنید کسپر به سرور های ابری خودش وصل میشه تا وضعیت اون برنامه رو بررسی کنه که ایا مجاز به اجرا هست یا نه!! خوب اگر در سرورهای کسپر قوانینی مبنی بر مجاز بودن این برنامه باشه به بخش trusted منتقل میشه و اگر مجاز نباشه به بخش untrusted میره
گزینه دوم یعنی Update rules for previously unknown applications from KSN
وقتی شما برنامه ای رو اجرا میکنید که در دیتابیس و سرورهای ابری کسپر هیچ اطلاعاتی از اون وجود نداره کسپر توسط بخش heuristic analiysis برنامه رو بررسی میکنه و در گروهای خاص خودش جای میده
ممکنه بعد از چند روز اطلاعات این برنامه ناشناس به پایگاه داده اضافه بشه حالا اگه تیک این گزینه زده باشه قوانین این برنامه اپدیت میشه
البته برای استفاده از این بخش باید به اینترنت متصل باشید.
در مورد امضای دیجیتالی باید بگم که:
مراکز معتبری وجود دارن که کارشون تایید هویت و دادن گواهی در دنیای مجازیه که به اونا ca میگن که میشه سرو وازه کلمه Certificate Auturiry
ca مثل سازمان ثبت احوال میمونه که هویت شما رو در خودش ذخیره میکنه و گواهی میده شما اقای فلانی هستید و کارتی هم در این زمینه به شما میده که هر جا رفتید و لازم باشه با اون کارت خودتون رو به دیگران معرفی میکنید
در دنیای مجازی هم به همین ترتیبه شرکتهایی وجود دارن که کارشون همینه
وقتی که یک فایل داری امضای دیجیتال باشه به این معنی هست که توسط ca امضا شده و در این تاییدیه مشخصات شما و مشخصات اون ca هی که اون گواهی رو به شما داده درج شده
و این شرکتها طبق ضوابط و قوانینی فعالیت میکنن مثلادر ایران ca هایی که به شما گواهی میدن از قوانین پایین پیروی میکنن
1- قانون آیین دادرسی مدنی خاص تجارت الكترونیكی
2- قانون آیین دادرسی كیفری
3- قانون آیین جزای ماهوی و مسوولیت كیفری در محیط تجارت الكترونیكی.
4- قانون مسوولیت مدنی شخص حقیقی و حقوقی در محیط تجارت الكترونیكی .
5- الگوی داوری در دعاوی تجارت الكترونیكی.
مثلا شرکت سیمانتک یک ca محسوب میشه که بسیار معتبره یا شرکت کومودو و یا مایکروسافت ...................
حالا مسله اینجاست تعداد شرکتهای ca که گواهی میدن بسیار زیاد شده حالا چجوری باید معتبر بودن اونا رو تشخیص بدیم؟؟؟
مثل این میمونه که بگیم 10 شعبه بانک در شهری وجود داره که شما به 3 تا از اونا اعتماد دارید خوب معلومه دیگه شما به یکی از اون 3 بانک مورد اعتماد مراجعه میکنید
خوب معمولا شرکتها به ca هایی مراجعه میکنن که دارای اعتبار باشن مثل سیمانتک و کومودو ......... تا از لو رفتن اطلاعاتشون جلوگیری بشه
باز هم سوال پیش میاد این همه شرکت در این زمینه وجود داره و این همه فایل دارای امضای دیجیتالی هست پس چرا انتی ویروسها به همه اونا اجازه فعالیت میدن در صورتی که بسیاری از ca ها دارای اعتبار کافی نیستن ؟؟
به این سوال باید اینجوری پاسخ داد
از قدیم گفتن هر گردی که گردو نیست اینجا هم باید گفت هر امضایی که امضای معتبر نیست
انتی ها برای مقابله با امضاهای غیر معتبر در لیست دیتابیس خودشون از black/White digital signature استفاده میکنن
یعنی اینکه هر فایلی که دارای امضای دیجیتالی باشه که توسط انتی ویروس تایید نمیشه بلکه امضاهایی که معتبر هستن اجازه فعالیت دارن
به عنوان مثال اگر در سویت امنیتی کمودو نگاهی بندازین دقیقا همین مورد رو میبینید که کمودو از لیست سفید ca ها استفاده میکنه
اگر فایلی از یک ca هی غیر معتبر که در لیست سفید این شرکت وجود نداره بر روی سیستم اجرا بشه به لیست امن منتقل نمیشه بلکه باهاش همانند یک فایلی که امضای دیجیتالی نداره رفتار میشه
البته اینو نباید با جعل امضا که توسط حکرها استفاده میشه اشتباه گرفت ممکنه امضایی از شرکت معتبر سیمانتک توسط حکرها جعل بشه اونوقت کابوسی برای شرکتهای انتی ویروس میشه
چون یک امضای معتبر جعل شده و نه یک ca هی که معتبر نیست دقیقا همانند استاکسنت که امضای دیجیتالی معتبر Realtek جعل کرده بود
امضاهای دیجیتالی شکننده هستن و الان هم شرکتهای امنتی از لیست سفید در کنار امضای دیجیتالی استفاده میکنن که امنیت بسیار بالاتری نصبت به امضای دیجیتالی داره
سوالی بود در خدمتم
در مورد اعتبار globalsign همین بس که ویندوز، گواهینامه هاش رو معتبر میشناسه.نقل قول:
شاید گاف نباشه و خود کسپر، صرفا داشتن گواهینامه معتبر رو کافی دونسته و تاریخش رو ملاک قرار نمیده.
شما خودتون میگید عظیم چون در حد هـک اکانتهای شرکت بزرگی مثل گوگل اتفاق افتاد ولی تاکید میکنم مفهوم امنیت و نیاز بهش متفاوت هست و شاید همین گزینه های پیش فرض کسپر برای بسیاری از کاربران خانگی کافی باشه(همینجوریش هم برای خیلی ها پیچیده به نظر میرسه) ولی مثلا یک شرکت تجاری میبینه شاید امنیتش با این وضعیت پایینه و گزینه ها رو محدود میکنه.نقل قول:
در مورد افشا نشدن هم اگر در محدوده کوچک چند کامپیوتر اتفاق بیوفته درست هست فرمایشتون ولی اگر در سطح کمی وسیعتر در اینترنت اتفاق بیوفته آزمایشگاهای پیشرفته ای مثل کسپر و نورتون سریعا اونها رو کشف میکنند. مخصوصا از طریق گزارشهای کاربران ، هوش مصنوعی و KSN
سلام
از رو اینترنت سکیوریتی 2013 چطوری میتونم دیسک نجات درست کنم؟؟
سلامنقل قول:
خب امسی پاسخ داد
A certificate is not a perfect guarantee of safety. This is why it's often wise to scan digitally signed apps or check for information on VirusTotal or Jotti
A problem can occur but according to Emsisoft, they update both the whitelist and blacklist very regularly. In this way, if a previously trusted (digitally signed) app was later found to be malware or unsafe, the certificate would be blacklisted and (I believe) the entry in your programs list would be amended to show the change of status
لپ کلام
گواهی نامه ها تضمینی برای امن و سالم بودن برنامه ها نیستند
امسی سافت دارای لیست سفید و سیاه هست و هر روز برنامه ها و امضا های آنها را بررسی و بروز میکند شما بعد از فعال کردن این گزینه نیاز دارید به صورت روزانه فایروال خود را بروز رسانی کنید
ضمنا توجه داشته باشید با فعال شدن این گزینه امسی سافت به امضا های دیجیتال معتبر اجازه فعالیت خواهد داد نه غیر معتبر
"automatically trust programs signed with valid digital signatures"لینک تاپیک کامل جهت مطالعه دقیق تر دوستان ؛ در این تاپیک دو کاربر امسی پاسخ داده اند که Fabian Wosar توسعه دهنده امسی سافت صحبت های این دو کاربر را تایید کرده است
دوستان در این باره راحلی ندارند؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما بر روی تنظیمات کسپر پسورد گذاشتید و دو راه حل دارید:
1. پسورد را در تنظیمات وارد کنید تا بتونید تنظیمات رو تغییر بدید
اما اگه پسورد فراموش کردید راه حل دوم انجام بدید:
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منظورم از رو اینترنت سکیوریتی اپدیت شده هست، نه این دانلود یا فایل .iso دیسک نجاتی که 250 مگ هست
راهی هست که با فایل های خود اینترنت سکیوریتی 2013 یه دیسک نجات درست کرد؟؟
نقل قول:
سایتش کار نمیکنه!
Patch E
On December 21, 2012Kaspersky Lab releases a new patch E for Kaspersky Internet Security 2013.
Patch E is automatically installed once anti-virus databases of Kaspersky Internet Security 2013 version 13.0.1.4190 are updated.
Patch E eliminates the following problems:
- Some issues of the Kaspersky Internet Security 2013 interface.
- Problems displaying Virtual Keyboard, Block dangerous websites and Kaspersky URL Advisor plugins in Mozilla Firefox 18.
- Problems saving Kaspersky Internet Security user settings after OS rebooting.
- Problems starting Kaspersky Internet Security after rebooting OS Windows.
- Problems printing files while working in the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mode.
How to install Patch E:
In order to install Patch E, perform the following actions:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Once the databases are successfully updated, restart your computer.
- Once the system starts, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- In the left lower corner of the main application window, click the Support link.
- If Patch E is successfully installed, you will see the letter e in the Application version line.
کاربرانی که کسپر خود را به پچ E اپدیت کردند و پس از ریستارت کردن ویندوز و بالا امدن ان شاهد هنگ کردن کسپر و ویندوز شدند .
باید فعلا به صورت موقت گزینه System Watcher را غیر فعال کنند تا کسپر و ویندوز از هنگ کردن خارج شود تا شرکت کسپر اپدیت جدید برای این مشکل ارائه دهد و فعلا بیشتر کاربرا پس از اپدیت به پچ جدید به این مشکل رو به رو شده اند.
یه سوال دیگه بچه ها
malware anti malware اگه با کاسپر همزمان real time protection فعال باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
:n01:
سلامنقل قول:
قاعدتا گارد ها تداخلی نخواهند داشت ولی کلا فکر نکنم نیازی به فعال بودن حفاظت لحظه ای مالوربایت باشه
ضمنا شما اگر با خود کسپر اسکن دوره ای کنید نیازی نیست دیگه به مکمل
موفق باشید
تنظیمات کسپر برای فلش چه جوری چه جوری باید تنظیم کرد موقعه که هر فلشی وصل کردیم به لبتاب لبتاب ویروسی نگیره