دوستان کسی از قابلیت دوال پلی استفاده کرده؟
میشه توضیح بدید راهاندازیش به چه شکلی هست؟
مدل هم 67100
Printable View
دوستان کسی از قابلیت دوال پلی استفاده کرده؟
میشه توضیح بدید راهاندازیش به چه شکلی هست؟
مدل هم 67100
دوستان عزیز آیا امکان کنترل تنظیمات تلوزیون از طریق کامپیوتر وجود داره؟ مثل lg tv remote که مخصوص موبایله
بالاخره بعد از دو هفته تلوزیون من رو تعویض کردند اما متاسفانه این یکی هم یدونه پیکسل سوخته داشت :n03:نقل قول:
ال جی واقعا شاهکار کرده تو این سری
دوستان کسی تجربه ای از اضافه شدن پیکسل سوخته به مرور زمان داره؟
76100 خراب هستشنقل قول:
امروز یکی من را بردن وقتی که برات عوض کردن باز چرا این مدل را گرفتی می گفتی من این مدل را نمی خواهم
ببین من تلوزنم 1700 ساعت کار کرد به سوختن افتاد
بهت پیشنهاد می کنم اگر نتوانستی عوض بکنیش
خوب از تی وی کار بکنش 1700 ساعت باید 70 روز روشن باشد شما به نظرم توی 100 روز 1700 ساعت ازش کار بکش تا اگر خراب هست خراب شود
ممنون
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
مگه میشه بگی من یه مدل دیگه میخوام؟ همون مدل رو میارن دیگه
حالا تلوزیون شما رو با یه مدل دیگه عوض کردند؟
آره میشه مدلتو به مدل بالاتر عوض کنی. اگر برای تعویض موافقت کردن بگو 86000 برات بیارن.نقل قول:
پشت آن بايد باز شود سيم هايي كه به بلندگو وصل شده به طريقه اي مخصوص به فيش خروجي هد فون استريو با مقاومت وصل ميشود .نقل قول:
در صورت وصل هدفون صداي بلند گوي داخلي قطع ميشود. و شدت صدا مناسب با كنترول كم و زياد ميشود . كار هر كسي نيست . اگر يكبار
ببيني آسان است.
دوستان گلم من ٧ ماه قبل يه lg 76100 Led خريدم و نميدونم جاي هدفونش كجاست..ممنون از كمكتون..در ضمن كلا خوبه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام
من یه تلویزیون ال جی تازه خریدم
موقع تماشای تلویزیون روی صفحه اون هر ده دقیقه یک ربع یه پیغام هایی ظاهر میشه (بصورت شکل .وار در گوشه تصویر)
چظوری می تونم اونارو حذف کنم؟
دوستان آخرين نسخه فرمور موجود براي مدل 47LM86000 چه نسخه اي هست و از كجا مي تونم دانلود كنم؟
ممنون
اساتيد محترم آيا درسته كه مدلهاي LM براي سال 2012 و LA براي سال2013 هستند؟
فکر میکنم همین جوری باشه مدل های la تو راه هستندنقل قول:
چی میشه یکی هم جواب منو بده :n03::n03::n03:
دوستان برنامه ای هست بشه فیلم های ضبط شده روی هارد وصل شده به تلوزیون رو روی کامپیوتر دید؟؟
هارد فرمت شده توسط تلویزیون رو اصلا ویندوز و مک نمیشناسه!
دوستان نسخه جدید نرم افزار lg به نسخه 4.30.11 اومده میتونید با اتصال تی وی به اینترنت به صورت خودکار آپدیت کنید
تنظیم کارخانه ای کن شاید درست شدنقل قول:
کلیپ آموزش رجیستر کردن کنترل جادوئی اسمارت تی وی های ال جی 2012
و کار با کنترل جادویی و آموزش کار با voice کنترل جادوئی!
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه کنترل جادویی های 2012 ویس هم ساپورت میکنه؟!
سلام به همه دوستان.
من قصد خرید تلوزیون دارم و بین دو تلوزیون پلاسما زیر موندم:
PN4500 در سایز 50 اینچ از LG که پشتش زده MADE IN KOREA به قیمت 2620000 تومان بدون گارانتی
E-4950 در سایر 51 اینچ از SAMSUNG که پشتش زده MADE BY SAMSUNG به قیمت 2330000 تومان با 18 ماه گارانتی
بحث من بیشتر روی اونLG هست و چند سوال زیر رو دارم:
1- این تلوزیون مال چه سالی هست؟ مال آسیا است یا اروپا یا آمریکا؟
2- اینکه پشتش زده که کره ای هست، راسته؟
3- یک لینک میخواهم که مشخصات این تلوزیون توش باشه.
4- با توجه که من نیازی به سیستم سه بعدی ندارم نظرتون چیه؟ کدومش رو بخرم؟
سلام من یه تی وی مدل 32lv37100-tb دارم هارد اکسترنال وصل میکنم توش نشون میده و لی من نمیتونم از تی وی به اون چیزی ضبط کنم پرسیدم گفتن باید تی وی اول اونو فرمت کنه بعد میتونه برنامه تی وی رو در هارد نصب کنه نمیدونم چیکار کنم تا تی وی هارد منو فرمت کنه اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم.
فقط حواستون به این موضوع باشه بعد از اینکه هاردتون توسط تی وی فرمت شد در کامپیوتر دیگه نمی تونید از آن استفاده کنید و فیلم های ظبط شده را فقط در تی وی باید ببینید .نقل قول:
کسی نیست به ماجواب بده و ماروازابهام در بیاره؟ به خدا ثواب داره....نقل قول:
من تنها یک پیشنهاد می تونم بشما بکنم و اون اینکه در مورد خرید پلاسما تجدید نظر کن. عمر پلاسما تقریبا به سر اومده.نقل قول:
مخصوصا اگر می خواهی برای استفاده روزمره ازش استفاده بکنی و مدت زمان روشن بودن تی وی زیاد خواهد بود که اصلا پلاسما نگیر
زياد وسواس نداشته باش هركدام آنقدر كار ميكند كه سريع دمود مي شود . چون 4K در بازار است.
سلام دوستان
میخواستم ببینم میشه فریمویر مدل 8600 رو روی مدل 86000 نصب کرد؟
ممنون
سلام دوستان
یک قابلیت روی تلوزیون وجود داره که زمانی که هیچ سیگنال ورودی نداشته باشه بعد از 15 دقیقه اتوماتیک خاموش میشه
آیا راهي وجود داره که بشه این زمان رو تغییر داد؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم نمیشه برنامه های تلویزیون رو روی فلش (و نه هارد) ذخبره کرد؟فقط تلویزیون LG این مشکل رو داره؟
با هزار امید Smart TV خریدم نگو که باید یه هارد هم روش بخری:n15:
هیچ راه حلی نداره؟با آپدیت نرم افزار و ...؟
با این حساب گیرنده دیجیتال خیلی سرتره!
سلام
دوستان من دیروز یه 42la6600گرفتم ...
الان وقتی میخوام از همین شبکه های خودمون هم فیلم ببینم انگار تاخییر داره !!!
رو کانال های ماه پاره ای مخصوصا رو hd ها همین حالت رو داره !
انگار یخوره کم میاره ... ثابت که باشن مشکلی نداره ولی وقتی یه حرکتی میشه یکم لنگ میزنه !
مشکل از چیه دوستان ؟!
واقعا این مدل با این قیمت و دب دبه و کب کبه باید اینطوری کم بیاره ؟!
یا من هنوز بهش عادت کردم و این عادیه ؟!!
سلام : لطفا اگر ممکنه فایل آپدیت جدیدترین ورژن ال ای دی 42led4700-ta رو بزارین ممنون!
آقا من LED 42 اینچ ال جی مدل 42LM67100 دارم
میخوام لپ تاپمو با WIDI وصل کنم بهش اما انگار باید به مودم وصل شه، درسته؟
لپ تاپم هم intel widi رو داره و نیاز به نصبش نیست
میخوام یه راست( لپ تاپ به LED ) وصل شه، میشه؟ واسه فیلم و بازی
دوستان سلام
من تلویزیون LG 55LM6710-TB خودم را همین ده روز پیش به آخرین ورژن اپدیت کردم اما یه سری ایراداتی در بعضی تصاویر می بیسنم که تو ورژن قبلی نبود
البته در تصاویر اس دی
می خوام ببینم می شه مجددا به ورژن قبلی یعنی ورژن 30 برش گردونم
ممنون می شم
الان چه ورژنی روی تی وی تون نصب هست؟نقل قول:
دوستان تو رده 42 اینچ از محصولات ال جی میشه بگید کدوم مدلش از همه بهتره صرف نظر از قیمتش؟
راستش بین این شماره ها و پسوند مدلهاش گیج شده و تو سایتها هم اکثرا مشخصات کامل شون نیست که بشه مقایسه انجام داد.
دوست عزیزنقل قول:
الان ورژنی که روش نصبه اینه: 04.30.11
بسیار ممنون می شم اگه ورژن 04.20.11 را بتونم دوباره برش گردونم
این ورژن 04.20.11 هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق یو اس بی باید بریزی . روش ریخت فریمور از طریق یو اس بی توی انجمن هست
اگه قبول نکرد این ترفند بزن فایل از
GP4_---_AJ_BB_MP_SU3_mtk5369_A1_RevNo82142_V04.20. 11_usb_V2_SECURED.epk
به
GP4_---_AJ_BB_MP_SU3_mtk5369_A1_RevNo82142_V05.01. 15_usb_V2_SECURED.epk
تغییر نام بده
اگه نشد خبرم کن
دوست عزیزم آخه من عوضش کرده بودم به یه رمز دیگهنقل قول:
از قسمت تنظیمات سکوریتی تلویزیون رمزش را عوض کرده بودمنقل قول:
دوست عزیز اول مطمئن شو که نوت بوکت widi رو ساپورت می کنه برای تی وی ال جی چنتا چیز لازمه :
از همه مهمتر و پردردسر تر wifi adapter مدل intel اون بعضی هاش که باید بری تو سایت اینتل در مورد نیازهای widi سرچ کنی مدل هاش رو نوشته - کارت گرافیک intel hd - cpu با مشخصات خاص
خلاصه اگر همه اینها رو داشته باید اول درایورهات رو آپدیت کنی بعد رابط نرم افزاریش رو دان کن از همون سایت فقط دقت کن گجت خالیش کافی نیست و باید برنامش رو کامل دانلود کنی
همه اینها رو که انجام دادی طبق غریزه کامپیوتری که داری widi ترو از کاپیوتر فعال کن ( چون دقیق نمی دونم ورژن برنامه و منو ها رو خودت باید غریزی انجام بدی )
بعدش از تی وی به این ترتیب عمل کن Setting ==> Network ==> Wifi or widi Screen Sharing
بعد یک صفحه میاد شروع می کنه به سرچ کردن بعد تو رو پیدا می کنه بعدش رو اون رو اوکی کن و راحل موجوز دادن اتصال رو هم از نوت بوک و هم از نی وی انجام بده بعد ییهو تصویر نوت بوک می ره رو تی وی در کل چیز خوبیه دقیقا همون کار اتصال کابل Hdmi و RGB و DVI را به صورت wireless انجام می ده
تو کیفیت 1080 و Full Hd بلو ری هم کم نمی یاره حداقل مال من که کم نیاورد
امیدوارم بتونی راه اندازی کنی من که خودم دهنم سرویس شد کلی هم از پشتیبانی خودش پرسیدم دیدم اونا که بوقن بعد کلی سایت رو چک کردم انجام دادم فقط بازم می گم سخت افزار خیلی مهم که ساپورت کنه وگرنه به هیچ عنوا جواب نمی گیری اگر مشکلی داشتی حتما با من در میون بزار تا کمکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n26: :n16::n11: