comply سری های خیلی خوبی داره ولی باید ببینید دقیقا برای مدل هدفون شما هم سری تولید کرده یا نه.نقل قول:
Printable View
comply سری های خیلی خوبی داره ولی باید ببینید دقیقا برای مدل هدفون شما هم سری تولید کرده یا نه.نقل قول:
بله سایتش رو الان نگاه کردم Soundmagic رو هم داشت .چهار مدل سری برای E10 وجود داره ،که یکی از مدلهاش Comfort هست.قیمتش هم 16.95$ هست که با دلار الان میشه چیزی حدود 50 تومن!!!!!!!!!.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:گرم بودن کلاً به دلنشین بودن و خوشایند بودن (اشتباه نکنید، این به معنای مناسب بودن برای همه نیست.) و بالاتر از خط فلت بودن بودن فان بودن دلالت دارهنقل قول:
اکثراً در مورد بیس به کار میره، یعنی مثلاً بیس عمیق و نرم و بالاتر از فلتی داره، در مورد مید هم به کار بره مفهومش همینه
ولی اگر در مورد تریبل به کار بره به مفهوم تیز نبودن و همون شیرین و دلنشین بودنشه
همچین به صورت کامل مخالف واژۀ cold نیست ولی یک چیزی میشه گفت که هدفون های با صدای گرم پاسخ فرکانسی فلت ندارن، صداشون فان تر هست و از این لحاظ دلچسب تر هستش، و فاصلۀ زیادی با هدفون های analytical sounding ها دارن.
چند تا تعریف دیگه:
Warm - Good bass, adequate low frequencies, adequate fundamentals relative to harmonics. Not thin. Also excessive bass or mid bass. Also, pleasantly spacious, with adequate reverberation at low frequencies. Also see Rich, Round. Warm highs means sweet highs.
A warm and sweet sound signature is a cross between a bass oriented and a mid centric sound. Bass strong but not overwhelming while vocal is still relatively forward, though not particular detail in the treble. It is a sound that is generally recognized for being-nothing-wrong, but at the same time doesn’t have any particular strength.
اما اینکه شما بفهمین کدوم نوع صدا براتون مناسبه و دوستش دارید، با شنیدن واژه ها امکان پذیر نیست.
راه منطقیش اینه که توی این پست نوشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم الأن وقتشه که یک توضیحات کوچولویی در مورد اون جمله ایی که اول پست قبلیم زدم بدم؛ یعنی این جمله:
(چونکه استفاده از یک ریویو که توش فقط یک تک هدفون توصیف شده، کار خیلی سختیه و کاربریش خیلی کمه )
بهتره توضیح رو اینطور شروع کنم
شما چطور از یک ریویو استفاده میکنید؟ شما چطور واژه هایی مثل بیس زیاد، صدای گرم و ... رو برای خودتون تعریف می کنین و بعدش می گین فلان هدفون گرمه یا ...؟
آیا جز اینه که ما در واقع توی ذهنمون معیاری داریم و در اصل داریم صدای شنیده شده رو با اون معیار میسنجیم؟ پس اگر قبول کنیم که هممون این معیار ذهنی رو داریم، و قبول کنیم که این معیار ذهنی برای افراد مختلف بعضاً متفاوته، پس چطور می خوایم از ریویویی که یک نفر در مورد یک هدفون مینویسه، استفاده کنیم؟
خب پس همینجا فهمیدیم که وقتی کسی می گه صدای هدفونی گرمه یا بیسش زیاده، سریعاً باید بپرسیم در مقابل کی؟ در مقایسه با کدوم مدل؟
مثلاً اگر کسی قبلاً هدفونش وستون3 بوده باشه و بعد بیاد وستون 4 رو گوش بده، توی ریویوش مینویسه که وستون 4 بیس متعادلی داره؛ از اونور اگر کسی از fischer audio dba02 اومده باشه و به صدای وستون گوش بده، میگه وستون کاملاً صدای گرمی داره
خب پس میبینین که بنابر اینکه طرف از کجا اومده باشه، بعضاً توصیفش از صدای هدفون متفاوت میشه (مگر اینکه طرف معیارش رو موسیقی زنده گذاشته باشه که اون هم حرف در موردش زیاده و عملی بودنش خیلی خیلی کمه) پس کسی که می خواد از ریویوی یک فرد استفاده کنه، لازمه که توی یک نقطه خودش رو با اون فرد نویسنده، کالیبره کنه
از اونور کسی هم که می خواد درخواست راهنمایی برای خرید هدفون بکنه، باید منظورش رو از واژه هایی مثل بیس زیاد و ... مشخص کنه، وقتی می گه بیس زیاد یا متعادل یا ... منظورش چیه؟ بیس متعادل برای من با بیس متعادل برای شما متفاوته، اون چیزی که جامعیت داره، فقط مقایسه و تفاوت هدفون هاست
مثلاً کسی که برای راهنمایی خرید هدفون میاد به جای اینکه بگه من بیس زیاد می خوام، بگه من بیسی می خوام که از مثلاً فلان مدل بیشتر بیس داشته باشه
پس چه راهنمایی شونده و چه راهنمایی کننده لازمه تا گوش هاشون رو جایی با هم کالیبره و تنظیم کنن.
خب اون پست بالا بدرد کسی میخوره که بتونه یک هدفون رو به عنوان معیار سنجش برای خودش قرار بده، ولی اکثر کسایی که تازه می خوان هدفون بخرن، مشکل اساسیشون اینه که هدفونی قبلاً نداشتن یا به هر حال چون در ابتدای مسیرن، ذائقشون نامشخصه، برای این افراد ایمن ترین انتخاب، انتخاب هدفون با صدای گرم هستش، یا گرمی هم درجات مختلف داره البته.
من مطالب توی این پست رو چندین بار تا حالا گفتم و هر موقع که صحبت از سبک صدای هدفون میشه، باز هم یک عالمه اشتباهات برداشت از حرف های همدیگه رو میتونم ببینم، خیلی از مواقع حالش رو ندارم که گوشزد کنم و خیلی از مواقع هم میگم، فکر می کنم یکسری از اشتباهاتی که هی تکرار میشه، بهتره راه حلشون به پست های اول تاپیک اضافه بشن، چون من یکی خسته شدم از بس این نکته رو تو همین یک هفته توی پیام خصوصی و الأن اینجا گفتم.
معمولاً به صدای دارک گفته میشه darkنقل قول:
صدای گرم به صدای گرفته و خفه
با سلام
من یک هدفونin ear میخوام بخرم برای گوش دادن آهنگ با moto razr نهایت قیمتم 150 تومن باشه کمتر باشه بهتر فقط از این مدلهایی که خیلی تو گوش فرو میره نباشه
تفکیک و بیس خوبی داشته باشه در ضمن من بیشتر آهنگهای پاپ و قدیمی گوش میکنم در کل ارزش این پولو داشته باشه
ممنون از راهنماییتون
MX 580.
MX 880 West.
MX 581 West. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدلها از سنهایزر چطورن؟؟
سلام دوستان
خیلییی خیلیی فوریی
قبلا هم پست داده بودم و درخواست راهنمایی برای خرید هدفونی کرده بودم که پشت لاله گوش میافته و در بازار بهشون ورزشی گفته میشه. دیروز در پایتخت اکثرا برند فیلیپس بود و مکسل و پاناسونیک . بیتس هم هست اما خیلی گرونن . من تا 50 میخوام هزینه کنم . البته در جای دیگه یک مدل کریتیو هم پیدا کردم که ضمانت شاپ هست . چون من یک نوع خاصی میخوام انتخاب خیلی زیادی انگار ندارم . موندم بین برندها فکر میکنم مدل فلیپس SHS3200 بود . کدوم بهتره؟
سلام به همه دوستان
هدفون فول سایز سونی mdr-xd100 چطور هست 63 تومن ارزش داره؟؟ جنس صداش و باسسش خوبه؟
70 اهم هست
ایا بلیر سونی e015f کاملا این هدفون درایو میکنه ؟؟
خودمم امید ندارم گفتم ببرسم دلم خوش کردم
این هدفون با کامبیوتر کاملا درایو میشه؟ میتونم به اسبیکر میکرولب وصل کنم این هدفون یا مستقیم به سیستمم وصل کنم؟
هندلینگ باور 1500 میلی توان حداکثر جریانش چیه؟ از کجا بدونم که هدفون نسوزه به سیستم وصل کنم زیر 1500 میلی هست؟ درکش ندارم چیه؟
هندلینگ 1500 میلی منظورش این نیس که صدا تا حدی میشه زیاد کرد ؟ سوال خنده داری شد میدونم 1500 میلی منظورش جریان هست نمیدونم از کجا بدونم کدام وسیله مثلا کامبیوتر چند میلی جریان داره
ببخشید طولانی شد فکر کنم هدفون تو باچم رفت گفتم اینجا بچه ها راهنماییم کنند
هنوز باز نکردم چند میتونم بفروشم
مرسی
فوری :
سلام من توی خونه ی شلوغ درس می خونم می خواهم یه هدفن عایق صدا بگیرم لطفا کمک کنید نویز کنسلینگ بهتره یا نویز ایزولیشن با توجه به شرایط من؟؟؟ چه مدلی؟؟الان بازار تحریمه مخصوصا شرکت سونی من یه
noise canceling MDR_NC6
دست 2 هست اخه تو بازار دیگه گیر نمیاد ... این بدرد کارم می خوره و می تونه صدا رو تا حد زیادی کم کنه؟
لطفا سریع جواب بدید تا نفروخته
دوستان ep-630 قیمتش چقدره؟امروز یه جا میفروخت 45 تومن...فیکه؟
اینجا رو نگاه بنداز دو روز پیش رو زده 40 تومن با گارانتی شابنقل قول:
یک سوال آماتور: هدفون مانیتور برای گوش دادن موسیقی مناسب هست؟
دوست عزیز برای این کار احتیاجی به هدفون نیستنقل قول:
اگر فقط میخواین صدای محیط رو کاهش بدین
میتونید از گوشی ضد صدا استفاده کنید
مغازهایی لوازم پزشکی می فروشند دارند
قیمتی هم در حد 2 یا 3 هزار تومن دارند.
نوع مد نظر شما ear hook هستشنقل قول:
شاید تمام هدفون های ورزشی ear hook باشند ولی همه ی هدفونهای ear hook ورزشی نیستند
اینو گفتم که اگر کاربردتون ورزش هستش حتما هدفون ورزشی تهیه کنید تا دوام بیشتری داشته باشه
به صورت کلی برند کریتیو هدفونهای بهتری تولید میکنه تا فیلیپس
راه حل شما اینه که مدل کریتیو رو بفهمید و توی نت دنبال review از اون هدفون بگردین .
اگر ازش خوب گفته بودن بخرین اگر هم بد گفته بودن نخرین.:sq_25:
آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم این هدفون رو دارم.
بسته به قیمتش هدفون خوبیه
این هدفون با پلیرتون هم تا حد زیادی درایو خواهد شد.
handling power
این عدد حداکثر توانی رو که هدفون میتونه تحمل کنه بیان میکنه
اگر توانی بیشتر از این به هدفون داده بشه موجب اسیب اون خواهد شد.
هیچ کدوم از اسپیکر و کامپیونر و کلا دستگاهای دیحجیتال همچین توان خروجی ندارند پس نگران سوختن هدفونتون نباشید
ولی خوب اگر هم نگران سوختن هدفونتون هستید راه درستش اینه که صدای اون رو بیش از حد بلند نکنید.
آقایون جواب مارو هم بدید بد نمیشه به خدا!
نظرتون درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون یعنی صدا رو کلا قطع می کنه؟؟؟ اگر هدفون همون مدلی که گفتم بگیرم کارمو راه نمیندازه؟؟؟ اخه این گوشیا باعث عفونت گوش میشه؟؟؟
نقل قول:
نظزتون در مورد EP510 چیه؟
سلام به همه دوستان
طبق قولی که داده بودم تصمیم دارم بررسی خودم رو درباره هدفون هام بنویسم.
اول از همه باید بگم که کلیه مطالب صرفا نظرات و برداشت های شخصی خودم است، پس حتما اشتباهاتی نیز در آن وجود دارد که خوشحال می شوم که دوستان آنها را تصحیح کنند.
دوم اینکه اگه مطالب زیادی غیر فنی هست از کم سوادی ما است.
خب پس با این حساب براتون یه قصه میگم تا حوصلتون سر نره :31:
یکی بود یکی نبود
روز اولی که تصمیم گرفتم یک هدفون مناسب تهیه کنم (یک سال و خورده ای پیش) به فکر خرید از مارک کریتیو بودم چون چیز دیگه ای نمیشناختم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا رضا به من پیشنهاد دادن که با توجه به بودجه من میتوانم K99 رو تهیه کنم ولی بهتره با افزایش بودجه M50 رو تهیه کنم. با خودم گفتم همین 100 تومن هم برای هدفون خرج زیادی هست و بیشتر از اون پول برای برند و مواد لوکس و اینجور چیزاست!
خب رفتیم و K99 رو سفارش دادیم و بعد از یک هفته هدفون رسید به دستمون.
خیلی هیجان زده بودم، وقتی جعبه هدفون رو باز کردم جا خوردم! بسته بندی بدی داشت! بیشتر شبیه بسته بندی هدفونای 5 تومنی بود تا 100 تومنی! گفتم حتما این شرکتا خیلی حرفه ای هستن و این چیزا براشون مهم نیست و کیفیته که براشون مهمه. از خود هدفون بدم نیومد چون ظاهر و جنس خوبی داشت.
با کمی دلسردی ولی با هیجان هدفون رو گذاشتم روی گوشم و وصلش کردم به پلیرم (Creative MuVo Slim). قلبم داشت تند میزد گفتم الانه که همچین تو گوشم جیلیزو ویلیز میکنه که نفسم بند میاد!!! (جیلیزو ویلیز: اصطلاحی از خودم برای تعریف صدای خیلی طبیعی!)
خب، یکی از تراکهای مورد علاقم رو پلی کردم و . . . . . .:13:. . . . . . اِه . . . . . . :41: . :41: . :41: کیفیت اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود. از هدفون خود پلیر بهتر بود ولی نه به اندازه ای که توقع داشتم.
با خودم گفتم حتما چون هنوز Burn in نشده برای همینه که الان کیفیتش خوب نیست شاید هم پلیر من توان درایو این هدفون رو نداره. با نا امیدی رفتم سراغ پی سی و هدفون رو بهش وصل کردم و چنتا تراک پلی کردم ولی کیفیت همون بود. یه 2 ساعتی گذاشتم هدفون کار کنه و آب بندی بشه. دوباره رفتم سراغش، به نظرم نرسید که کیفیت تفاوت چندانی کرده باشه، فقط صداها کمی جا افتاده تر شده بودن. حسابی ناامید شدم:45:
یه مدت گذشت و من تقریبا هفته ای 3-4 روز، روزی 1 تا 5 ساعت موسیقی گوش می کردم ( چون کار من بیشتر با کامپیوتر هست و وقتی دارم طراحی می کنم دوست دارم موسیقی هم گوش کنم تا کمتر خسته بشم) و توی این مدت مطالب این تاپیک رو دنبال می کردم و فهمیدم که من توقع زیادی از این هدفون داشتم و هدفون های چند میلیونی هم وجود دارن که به دلیل کیفیتشون اینقدر گرونن! و تازه هدفون من یکی از بهترین های هم رده خودش هست و من بهترین انتخاب رو با این بودجه داشتم. پس تصمیم گرفتم از چیزی که دارم بهترین استفاده رو کنم و ازش لذت ببرم.:27:
خب بعد از یک ماهی که به هدفون عادت کردم نظرم دربارش اینجوری هست:
هدفون راحتی است که میشه باهاش چند ساعت مداوم موسیقی گوش کرد. روی سر راحت قرار میگیره و اذیت نمیکنه.
موقع استفاده گوشم زیاد عرق می کنه.
عمق پدها کمه و برای من بعد از 2-3 ساعت که روی گوشم قرار داره به دلیل فشاری که به گوشم میاره، گوشم درد میگیره که دیگه بیشتر از 4 ساعت نمیتونم روی گوشم قرارش بدم.
جنس سیم خوب است و وقتی جایی گیر میکنه یا کشیده میشه هیچ آسیبی نمیبینه و تا الان مشکلی براش پیش نیومده.
وقتی سیم به جایی برخورد میکنه یا کشیده میشه صداش تو هدفون میاد.
تفکیک صداها بد نیست، میشه صدای یک ساز رو دنبال کرد، ولی سخته.
مقدار بیسش به نظرم خوبه ولی به خوبی اجرا نمیشه انگار که جلوشو گرفته باشن.
صدای خواننده هم به نظرم خیلی مصنوعی میاد.
سازها همگی کنار همن و من هرچی سعی میکنم بازم انگار همه گروه ارکست نشستن روی سر هم و دارن وسط سرم سمفونی اجرا میکنن!:31:
خب یکسال گذشت و من از هدفونم لذت می بردم ولی منو راضی نمیکرد برای همین همیشه به فکر یک خرید جدید بودم تا به چیزی که از صدا می خوام برسم. بالاخره بودجش جور شد و ...
:sq_25: این داستان ادامه دارد . . .
این صفحه همه ایرفونها رو بررسی کرده،آخر صفحه میتونی نمره و قیمت ایرفونها رو در یک جدول ببینی،البته اینم بگم هر ایرفونی که اینجا دیدی ،شاید در ایران وجود نداشته باشه.نقل قول:
کسی نبود جواب ما را بدهد؟:sq_3:نقل قول:
سلام
متن بالا خوب بود بدردم خورد
سونی xd100 هم استفاده کردم گوشم گرم شد یکم و دور بد گوشی هم عرق کرد خیس شد حالا طول هدفون بیشتر کردم شاید بهتر بشه
خیس میشه بد هدفون زود خراب میشه؟
جریان برن این چیه؟ burn in
جعبه نگاه کردم نوشته 2005 تو کاغذش نوشته ممکنه بخاطر استفاده نکردن از هدفون منظورش بخری نگه داری یا استفاده کردن هدفون pad خراب بشه فاسد بشه
الان اینکه برای 2005 هست تازه خریدم یعنی فاسد شده دور بد هم چروک هست
ممنون
میخاستم بدونم شما که هدفون داری نوع صدای این هدفون چیه مرسی
نظرتون درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟hd 408 سنهایزر هم با این دوتا مقایسه بشه در کل کدوم بهتره ؟لطفا زود جواب بدید میخوام یکیشو بخرم
ممنون
پ خ شد.........نقل قول:
همین ep630 هدفون خیلی خوبیهنقل قول:
من که ندیدم تا حالا کسی خریده باشه و ناراضی باشه
اگر از مدل های soundmagic هم مدلی رو بتونید پیدا کنید خیلی خوبه.
دوست عزیز من خودم این هدفون رو با امپ تست کردم صدای خیلی خوبی دارهنقل قول:
شاید یه کم بهش کم لطفی کردین
چون پلیر پرتابل منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون مانیتوریگ نیست.
این هدفون رو جوری طراحی کردن که با وسایل استدیوی نظیر پاور میکسر مچ بشه.
البته قصد فضولی در پست شما رو ندارم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.
موفق باشید.
این رطوبت باعث میشه که شکل خودش رو زودتر از دست بدهنقل قول:
ضمن اینکه اگه خیلی باشه ممکنه به هدفون هم اسیب بزنه
هم اینکه محیط های مرطوب مکان مناسبی برای رشد باکتری ها و قارچ های پوستی هستش
هر چند دقیقه یک بار از روی گوشتون بر دارین
در مورد فاسد شدن پد تا حالا چیزی نشنیدم
ولی پدها هم مانند وسایل دیگه عمر خودشون رو دارند و بعد از یک مدتی باید عوضش کنید.
منظورتون از جنس صداش گرم یا سرد بودنشه؟
صدای گرمی داره
هرچد که از من دیگه اخرای عمرشه خیلی خوب جواب نمیده
به علت پد پلاستیکی ضعیفی که داره نمیتونه درایور رو به خوبی به گوش بچسبونه اگر خودتون با دست این کارو بکنید صدا بهتر میشه
مخصوصا بیس
اینجا کسی نیست جواب مارو بده!!!!
درود
مرسی از همه بچه ها
اره بدش بلاستیکه
هدفونی بدیه؟ 63 تومن که برام نشست 71 تومن ارزش نداره؟ قبلا چند بود حتما خیلی ارزون بود ...
اولین روز طولش دست نزدم شاید زیاد به گوشم چسبید عرق کرد . الان طول هدفون بیشتر کردم بهتر شد کلا چربی گوش بهش میچسبه دیگه روغنی میشه
راهی هست هدفون تمیر کنم یا ضد عفونی ؟ رشت هم رطوبتیه . ماده ای هست تمیزش کنم بلاستیکم هست نمیدونم چی بهش بزنم
شاید stupid باشه سوالم ولی برن این میشه این هدفون تابیک دادید خوندم مرسی. لازمه برن این کنم؟ فایلهایی که اون کاربر گذاشت برای برن این همه delete شده از سرور
مثلا هدفون گرون کسی بگیره هر زمانی میتونه برن این کنه مثلا بعد یکسال استفاده
مرسی
شما چه توقعی داری از هدفونی که میخوای بخری؟میخوای صداش عالی باشه یا نه در حد متوسط؟اگه میخوای یه چیزی بگیری که ارزش داشته باشه ،در مورد Over Ear (هدفونهایی که رو گوش قرار میگیره) ها باید هزینه بیشتری کنی .به نظر من با 100-120 نمیشه یه چیزی گرفت که بتونه راضیت کنه.اگه همین پول رو برای ایرفون هزینه کنی ،شاید یه چیزی باشه که صداش قابل قبول باشه.البته اینها همش به سلیقه خودت برمیگرده که توقع چه صدایی داری.نقل قول:
در این سایت به Creative 1600 از 100 ،بهش 45 داده شده.در یه سایت دیگه هم ریویوش رو خوندم نوشته بود صدای تاریک و طراحی زشتی داره.
در مورد Sennheiser HD 408 هم در این سایت بهش نمره 85 داده شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در یک سایت دیگه هم ریویوش رو خوندم که نوشته بود باس سنگینی داره و باسش بر صداش غالبه.
در مورد اون پایونیره هم درست و حسابی در سایتها در مورد صداش بحث نکردن .بیشتر در مورد طراحیش صحبت شده که میگن طراحیش شبیه هدفون Beats هست.
در کل کیفیت هدفونهای سنهایزر نسبت به اون دو مدل دیگه بهتره و در آخر اینکه فقط به حرفای من بسنده نکن ،خودتم یه سرچی کن و بعد برو سمت خرید که پشیمون نشی.
میتونید از الکل برای ضد عفونی استفاده کنیدنقل قول:
ولی نیازی نیست زیاد نسبت یه این مو ضوع حساسیت نشون بدین.
خیر هدفونتون احتیاجی به burn in نداره چون فرایند burn in بیشتر برای هدفون های حرفه ای استفاده میشه.
موفق باشید.
مرسی
سوالم تموم شد فقط اینکه این هدفونم ارزش داشت 71 تومن بدم؟؟؟
اول فکر کردم xb300 میگیرم گوشم سالمه فکر کنم فروشمنده .... بود .
اخرم هدفونی دستم اومد که اهم زیاد 70 اهم داره.
تو این بازار داغون هدفون حرفه ای که با pc درایو بشه چی هست چند تومن؟
هدفونی که گرفتم با pc که انبرد هست صداش کاملا درایو میشه؟ نیاز به کارت صدا ندارم
با بلیر کوچیک من که گفتید درایو میشه عجیبه؟
مرسی
احتمالا حق با شماست چون من آمپ ندارم که با اون هم تست کنم ولی این نتیجه گیری رو بعد از یک سالی که از این هدفون استفاده می کنم و با پی سی و لپ تاپ تست کردم گرفتم. البته می دونم که هیچ کدوم کارت صدای حرفه ای ندارند ولی فکر نکنم کارت صدای حرفه ای معجزه کنه! (توقع اشتباهی که من اون موقع از این هدفون داشتم ولی الان ندارم)نقل قول:
اتفاقا خیلی خوشحالم که شما نظرتون رو بیان می کنید و اینجوری با بحثی که پیش میاد خیلی چیزها میشه یاد گرفت.(حداقل برای من)
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا اگه یکم هزینرو ببرم بالا تا 250 شما چیو پیشنهاد میکنی که واقعا ارزش خرید داشته باشه و زیبا هم باشه؟؟
در این سایت انواع و اقسام هدفونهای Portable رو زده و مقایسه کرده ،آخر سایت هم یه جدول زده که میتونی قیمتهارو مقایسه کنی و از همه لحاظ نمره بندی کرده ، قیمت های تا 90 دلار رو نگاه کن ،هدفونهای خوبی گیرت میاد.نقل قول:
هدفونهاي داخل گوشي با بيس خوب حدود اين بودجه ميتونين sennheiser cx300ii يا cx271 و creative ep630 و ايرباد كه داخل گوش نميره sennheiser mx271 با بيس خوب رو تهيه كنين.نقل قول:
مدل كريتيو رو نگفتين ولي از تجربه اي كه از اين دو برند هدفون دارم حتما صداي كريتيو بهتر خواهد بود.نقل قول:
نويز كنسلينگ بدرد كار شما نميخوره .شما بايد نويز ايزوليشن تهيه كنيد.در ضمن ميخواين موقع مطالعه موزيك هم گوش بدين؟اگه نه بهتره از فومهاي داخل گوشي مخصوص تير اندازي تهيه كنين.نقل قول:
Mx580 و mx581 هردو از يك درايو بهره ميبرن و صداي مشابهي دارن .mx471 رو تست نكردم ولي mx880 در كل در بين اين ايرباد هاي سنهايزر صداي بهتري داره.براي مقايسه اين مدلها و مزايا و معايبشون اينجا رو مطالعه كنين.نقل قول: