هر امکانی وجود داره هیچ تضمینی برای هیچ گونه فعالیتی نیسنقل قول:
یه درصد احتمال بده شغلت رو از دست بدی!!!!
Printable View
هر امکانی وجود داره هیچ تضمینی برای هیچ گونه فعالیتی نیسنقل قول:
یه درصد احتمال بده شغلت رو از دست بدی!!!!
شماره موبایلت پشت ته فیش خانمها بده بزه:n02:نقل قول:
پدر من رئیس یکی از این شعبه های بانکهای دولتی هستش یکبار تعریف میکرد که یکی از تحویل دارا این کار را انجام داده و دختره رفته بازرسی و تحویل دار بیچاره تبعید شده به یک شعبه خیلی دور و شلوغنقل قول:
پیشنهاد میکنم در محیط کار اونم بانک سرتون به کار خودتون باشه و آشنایی و غیره بمونه برای بیرون محل کار
شما که تو بانکی تمام اطلاعات اش را داری محل زندگی و تلفن و... تو بانک بهش روی خوش نشون بده کاراش را بدون نوبت انجام بده ولی بیرون بانک خیلی مثلا تصادفی برو جا کلاسی که مثلا میره یا تو مسیر برسونش یا .... یک حرکتی کردی بیرون بانک کاملا تصادفی ;-)
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
سلام من یک مشکل دارم من یک پسر17ساله هستم و وقتی میخوام کسی رو صدا بزنم نمیدونم که ازچه واژه هایی(مانند:دخترخاله ,جان,آقا,خانم,.....)درقبل وبعداز اسم استفاده کنم لطفا درشرایط زیر بفرمایید که ازچه کلماتی میتونم قبل یابعداز اسم یا حتی اگه شرایط رسمی تر باشه قبل وبعدفامیل استفاده کنم
صحبت با:
1-پسر(خاله,عمه,عمو,دایی)
2-دختر(خاله,عمه,دایی,عمو)
3-شوهر(خاله,عمه,خواهر)
4-زن(عمو,دایی,داداش)
5-کسانی که به ذهن شما میرسه ومن ذکرنکردم
لطفا شرایط روبرای سنین مختلف ومیزان صمیمیت مختلف بررسی کنید
مثلا برای شماره1
1-اگرازفلان سن تا فلان سن هست وباهش صمیمی هستی ازکلمات فلان واگرصمیمی نیستید ازکلمات فلان
باتشکر
بطور کلی همه چیز وابسته به دوتا فاکتور هستنقل قول:
1- سن طرف مقابل
2- میزان صمیمیت شما
اگر طرف پسر(خاله عمه عمو دایی) هست و همسن یا کوچکتر از شما هست فقط با اسم کوچیک
اگر طرف پسر(خاله عمه عمو دایی) هست و بزرگتر از شماست دوحالت داره اگر باهاش صمیمی هستید فقط با اسم کوچک اگر باهاش صمیمی نیستید یک اقا هم به اسمش اضافه کنید
اگر طرف دختر(خاله عمه عمو دایی) هست همه چیز به میزان صمیمت شما برمیگرده! اگر از بچگی هم بازی بودید و هنوز صمیمیت دارید صرفا با اسم کوچیک مثلا :مریم
اگر فاصله سنی این خانوم از شما خیلی بیشتر باشه و صمیمی باشید :مریم جان اگر صمیمی نیستید :مریم خانم
شوهر (خاله عمه خواهر) در هر صورت از شما کوچیکتر باشه یا بزرگتر بنظرم بهتره که با افزودن اسم اقا صدا زده بشه مگر در یک حالت که فرضا شوهرخواهرتون باشه و رابطه خیلی صمیمی داشته باشید اونوقت فقط با اسم کوچک
زن(عمو دایی داداش) در همه موارد یا با افزودن پسوند خانم به اسمشون مثلا :مریم خانم یا بصورت زن(داداش،عمو،خاله)
پ.ن:اینا نظر من هست ممکنه که افراد دیگه شیوه متفاوتی اتخاذ کنند
به نظرتون خطاب کردن زن عمو و زن دایی و... مودبانه هستش؟؟جایگزینش چیه؟؟
آخه من خودم زیاد علاقه ای به این پیشوند زن ندارم.یه جور توهین به نظرم حساب میشه.ولی جایگزین مناسبی براش پیدا نمی کنم.
جایگزینش اسم کوچیکشون+خانم هستنقل قول:
خب یه فرم الکی بهش بده بگو آدرس منزل یا محل کارت رو بنویس بعد بیرون برو سراغش..نقل قول:
البته گمونم توی سیستمتون اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس ثبت باشه.
توهینی نیست اصولا مودبانه تر که اینطوری صدا بشهنقل قول:
به نظرتون خطاب کردن زن عمو و زن دایی و... مودبانه هستش؟؟جایگزینش چیه؟؟
آخه من خودم زیاد علاقه ای به این پیشوند زن ندارم.یه جور توهین به نظرم حساب میشه.ولی جایگزین مناسبی براش پیدا نمی کنم.
طبق اصول آداب معاشرت اگر بخوایم عمل کنیم :
آیا مثلا زمانی که سال جدید میشه مثلا من کارمندم باید به رییس شعبه مون زنگ بزنم بهش تبریک بگم یا همون وقتی در محل کار دیدمشون بگم کافیه ؟
آخه میخوام خود شیرینی هم نشه
با توجه به اینکه اولین سالی هست که ایشون رییسمون هست باید برای موقع تحویل سال یا 1 فروردین زنگ بزنم تبریک بگم ؟
از طرفی هم از 3 فرودین باز سر کار همدیگه رو میبینیم ( کشیک هستم در شعبه )
ممنون
به نظر من اول سال به همه ی همکاران پیامک بزنید و تبریک بگید
توی فروردین هم اگر دیدار حضوری داشتید تبریک بگید
............
بیشتر تو اجتماع باش این کم رویی کار دستت میده . در مورد هر چیزی میخوای بحث کنی مطالعه زیاد داشته باش که کم نیاری.
منم خجالتی بودم طوری که حتی جلوی دامادمون هم خجالت میکشیدم. اما کم کم به خودم قبولوندم که اینطوری نمیشه اینم در نظز بگیر که یک روزه نمیتونی همه این موارد رو حل کنی . به مرور زمان یاد بگیر به اصطلاح پررو بشی تا بتونی محکم از حرفی که میزنی دفاع کنی.
میدونم که میتونی موفق بشی . به خودت بستگی داره چقدر باور داشته باشی که میتونی.
سلام
در جواب "با زحمتای ما" باید چی بگیم؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
مرسومش اینهنقل قول:
- خواهش میکنم چه زحمتی
- زحمتی نیست
- زحمتی نیست ، وظیفه ماست
اگه دوستت باشه و باهاش خودمونی هستی
- زحمت نیست عذابه (برای شوخی) :n02:
بستگی به شرایط کاری که انجام دادی و طرف مقابلت هم چه کسی باشه
مثلا اگه در جواب خوبی دیگری کاری انجام بدی و طرف این حرف رو بزنه
میشه گفت :
- ما بیشتر به شما بدهکایم
یا مثلا:
- خواهش میکنم اختیار دارید
کاری نبوده
اینا تعارفاتی بود که من بذهنم می رسید:n01:
درود
بازم عید امسال نزدیکه و عید و بازدیدای رفت و برگشتی و ...
اگه کسی ایده ای برای تبریک سال جدید یا در جواب تبریک سال نو گفتن سراغ داره بگه.
حرف عید شد ، دیدم متن قشنگی گفتم بذارم اینجا ؛ باشد که بهش عمل کنیم
تو سال جدید فقط لباسامون نو و جدید نشه ؛
دل تکونی از خونه تکونی واجب ترِه
دلتو بتکون
از حرفا
بُغضا
آدما
دلتو بتکون از هرچی که تو اين يک سال ...
يادش دلتو به درد آورد
از خاطره هايی که گريه هاش بيشتر از خنده هاش بود
از نفهميدنِ اونايی که هميشه فهميديشون
دلتو بتکون از کوتاهی های خودت
اگه با يه
"ببخشيد! من هم مقصر بودم" يکی رو آروم می کنی
آرومش کن
دلتو بتکون.. يه نفسِ عميق بکش
سلام بده به بهار
به اتفاقای خوب
به خودت قول بده تو سالِ جديد
بيشتر دوست داشته باشی
بيشتر باشی
بيشتر بخندی..
دوستان برای رد کردن درخواست های آدم های خود برتر بین زالو صفت باید چیکار کرد؟
چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این سری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش :n25: یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»... :n24:
یه نفر یه راه حل جامع بده که دور و برم پر هست از آدمای اینجوری...:n16:
یک سوال داشتم,,چه طوری بفهمیم یک نفر که هم ترمیت تو دانشگاه هست خوشش میاد باهات میگرده یا نه؟؟در واقع با هم دوستیم و کنار هم میشینیم و ...یک جورایی توی این دو ترم با هم میگردیم.
در واقع چه طوری یک دوست رو امتحان میکنید؟
ممنون.
این دوستی پسر به سپر هستا !!!!!!!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
خب احتمال زیاد شما برخورد خیلی محترمانه با این افراد دارید خب ضربالمثل خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند رو شنیدید شما یه خورده کم محلی کنید طرف هرچی هم پررو باشه خودش متوجه میشهنقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
دوستی پسر با پسر یعنی چی!! امیدوارم منظورتون رفاقت باشه نه چیز دیگه ای .نقل قول:
اگه رفاقت با همکلاسی هات منظورتونه من اصلا تا بحال به این موضوع تو زندگیم فکر نکردم که بخوام رفیقم رو امتحان کنم مگه زنمه :n04: مثلا امتحان کنم ببینم بجز من کنار کسی دیگه ای هم میشینه ؟ من اصلا منظورتون رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین داستان چیه متوجه بشیم
منم یک تجربه بشدت مشابه شما داشتم!! ولی حلش کردم .نقل قول:
مثل شما چند نفر بندال بودن که انتظار داشتن من برسونمشون خودشونم خودشونو دعوت میکردن
بشون بگید شماها با سرویس میرید من جای کار دارم البته این جور ادم ها انقدر بی شخصیت و پرو هستن که بازم روزهای بعدی تکرار میکنن
بنظرم چه مرد و چه زن باید قدرت نه گفتن داشته باشه . یعنی ایراد از ما هست و این ضعف ماست که اجازه میدیم دیگران از ما سو استفاده بکنن . البته اینم بگم یک سری همیشه اینکارو بکن شاید هم ادمهای بدی نباشن و یک وقت میبینی کم اینکه رسوندیش اونم یک جا یچیزی میخره نباید هم زود قضاوت کرد . ولی بشون شرط کن که مسیرم اینه یعنی تو مسیرت پیادشون کن نه اینکه بخوای یکی یکی برسونیشون .
نه والا، من کلا با افراد طوری برخورد نمیکنم که فکر کنن کسی هستن...نقل قول:
کم محلی؟ حتی شده به بعضیاشون گفتم مثلا "اینقدر اصرار نکن داری خودت رو جلو جمع کوچیک میکنی" ولی بازم ادامه داده.
رو نیست، انگار طلبکارن...
فکر میکنم مشکل همین نه گفتن اولیه بود... باید همون سری اول نه میگفتم، نمیدونستم از بار اول به بعد هر چی هم نه بگم، طرف شعورش نمیرسه.نقل قول:
من کلا خودم طوری هستم که عادت ندارم از کسی کمک بخوام یا درخواستی کنم اگر خودم از عهده اش بر بیام. شاید مثلا تو 3.5 سال دانشگاه، کلا زیر 5-6 بار از دوستام درخواست داشته باشم(برای مثال). بنابراین وقتی برای کسی کاری رو انجام میدم، انتظاری ازش ندارم ولی از این هم خیلی بدم میاد که کسی بخواد درخواستش رو تحمیل کنه به من. انگار که طلبکاره...
:دی !!نقل قول:
پسر بخه پسر منظورم این بود که رابطه ی دوستی بین پسر و دختر نیست :دی
منظورم اینه که رفاقت یک نفر رو چه طوری امتحان میکنید؟؟همین!!
ما فکر میکنیم بقیه هم مثل ماهان و چیزهایی که ماها رعایت میکنیم و میفهمیم رو میفهمن و رعایت میکنن.. و وقتی که اینطور ازمون آویزون میشن و میخوان زرنگ بازی در بیارن برامون عجیب میشه..نقل قول:
به نظر من اصولا این آدمها جذب شخصیتهای مستقل میشن.. وقتی میبینن که کاری براشون انجام میشه، خیلی موقع ها نمیفهمن که یه حد و مرزی هم وجود داره.. حتما اینطور نیست که بفهمن و استفاده کنن.. اونهایی که میفهمن و ادامه میدن، اونهایین که هیچی واسشون مهم نیست و فقط هدفشون استفاده از بقیه س و بحثشون جداست.
در هر حال، به نظر منم مهم نیست چقدر پیش رفته و چقدر نه گفتن سختتره شده، هنوز هم میشه نه گفت.. خیلی موقع ها حتی میشه به طرف رک گفت که من مشکلی با کمک به تو ندارم اما فلان روز یا وقتی فلان کارو میکنی حس خوبی نمیکنم... نیاز به فضای خصوصیم دارم و وقتی میگم نه یعنی نه.
یه قاعده ای هست که میگه تا وقتی که کسی باهاتونه و حس خوبی با دوستی باهاش دارین، نیازی به چک کردن نیست! و وقتی که اوضاع سخت میشه یا حس خوبی دیگه نمیکنین، اون موقعس که میتونین به راه حل یا آنالیز کردن فکر کنین.نقل قول:
اگه شما دوست ندارین دوستتون به کس دیگه نزدیک بشه و فقط بهترین دوست شما باشه، مجبور نیستین ارزیابی کنین که آیا ممکنه اتفاق بیفته یا نه و چطور مطمئن بشم! یه جورایی زیاد خوشبینانه نیست.
با تایید پاسخهای دوستان منم یکمی اضافه میکنمنقل قول:
ببینید اعتماد یک چیز 0 یا 1 نیست. یعنی اینطوری نیست که یا اعتماد داریم یا خیر. بلکه باید مثل حلقه های تو در تویی ببینید که کم کم هر چقدر اعتماد زیاد میشه، مسائل خصوصی تر و اسرار رو میشه گفت
واقعا هم یکشبه و یکروزه نباید از کسی انتظار داشت که رفیق صمیمی محسوب بشه و روش حساب کرد. از اون طرف کسی هم که مدتها رفقید و سر کوچکترین چیزی عقب میکشه، بهتره بیخیالش بشید
در کل اینکه با هم می تونید کنار میاید یا خیر یا 2 طرف دوست دارید با هم باشید یا خیر؟! الان 2 ترمه با همید پس حداقل مانعی تا الان نبوده....
در همین رابطه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب این طرف که بندال شماست بی شخصیته! :n08:طوری نیست کم کم یاد میگیری با این ادما چکار کنی من انقدر مورد های اینجوری داشتم ماشالا بعضی پسر های الان از 100 تا دختر بدترن .اگه میوفته دنبالت بش بگو برو رد کارت حوصلتو ندارم .اگه هم سوار ماشین شد مثل یک مرد پاشو بکشش بیرون والا بخدا . یعنی من میفهمم تمام ناراحتی شما از اینه که این ادم حاضره خودشو بی شخصیت و خوار بکنه که بتونه از شما سو استفاده کنه ولی این سری که میدونی مبینیش بخودت بگو محاله امروز بش سرویس بدم به هر قیمتی که میخواد تموم بشه.نقل قول:
ما پسرا که این چیزارو نداریم . :دی من خودم تو این 30 سال زندگی واقعا یک بار هم بفکر این نبودم که رفیقم رو امتجان کنم اونا هم هیچ وقت همچین کاری نکردن. اخه طرف با با من رفاقت میکنه یا نمیکنه . حالا اگه بقیه دوستان نظری بجز این دارن که میگننقل قول:
سلام
بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
اینی که شما می فرمایید خشونت کلامی که نهادینه شده تو جامعه ایران. و به این سادگی ها حل نمیشه..بیشتر دست حکومت باید با تولید شادی و افق آینده مثبت برای جامعه روان مردم رو آرامش داد...بی اعتمادی مردم نسبت یه یکدیگر از مهمترین مشکلات جامعه و اینکه همه فکر میکنن حقشون روخوردند...نقل قول:
فکر گرونی..فکر جنگ ..فکر تحریم دارو و ... روان سالم نمیزاره برای مردم .. و ا زاون طرف نداشتن شادی یا کارناوال های شادی یه رنگ سیاهی به جامعه داده.
سلام .نقل قول:
به هیچ عنوان نباید عصبانی بشید و شما بگذر و اینم بدون حتما رانندگی خطر ناکی داشتی که طرف از ماشین پیاده میشه و داد میزنه.
تو رانندگی باید خیلی خیلی صبور باشید به هیچ وجه نباید عصبانی بشید و تا میتونید باید به ماشین های دیگه راه بدید حتیا گه حق با ماشین مقابل نباشه. وقتی نمیتونید راه بدید باید نور بالا رو نگهدارید. و با احتیاط رد بشید.
برای منم پیش اومده که طرف بوق یا فوش رو بگیره بعد که بش فکر کردم دیدم واقعا کارم خطر ناک بوده و حق داشته .
بهترین جواب به این آدما یه نگاه عاقل اندر صفیـــه هست. صبر و تحمل بهترین شیوه در رانندگی هست.نقل قول:
سلام
بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
کلا نمیدونیم مشکل کار کجاس که وقتی پیاده هستیم سره هر چارچوبی تعارف میکنیم و میگیم خواهش میکنم اول شما بفرمائید اما وای بر زمانی که پشت فرمونیم دیگه خدا نیاره اون روز رو .تعارف معارف سرمون نمیشه و باید خودمون تحت هر شرایطی اول باشیمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:من راه دادن یا ندادنو مثال زدمنقل قول:
خیلی مسائل ممکنه توی رانندگی پیش بیاد که من و شما هم مقصر نباشیم
ولی اینکه یکی هرچی از دهنش درمیاد بگه و ادم خودشو کنترل کنه سخته واقعا
ولی نگاه گزینه ی خوبیه :n02:
یکی از دلایلش اینه که کلا صبر و تحمل و شکیبایی توی ژنتیک ما ایرانیا تعریف نشده. حالادر بیرون ماشین به خاطر یکسری معذوریتها صبر به خرج میدیم ولی در شرایطی که کسی مارو نمیشناسه مثل توی صف و پشت رول خودمون رو نشون میدیمنقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
توی کوچهها وقتی یه پیاده از کنار راه حرکت میکنه و راه هم باریک میشه ماشینها از پشت این پیاده میرسن دستشو میذارن روی بوق میره رو اعصاب.
به نظرم کار اشتباهی هست چون کوچه که خیابون نیست پیادهرو داشته باشه. توی کوچه ها باید رانندهها پیادهها رو مراعات کنند بوق نزنن.
آقا شرمنده ، نقل قول اشتباه شد ...پست بالایی ، برای همین نقل قول بودش ....برای آقای soroosh-czنقل قول:
عزیزم بذار یه چیزی بگم ، در این مواقع ، پیچوندن طرف ، فوق العاده موثر هست و جواب میده ، به نظر من هر آدمی باید توی زندگیش دو واحد پیچوندن پاس کنه با نمره ی عالی ، و تخصصیش هم که مونده به علاقه .
منظورم این نیست که خدای نکرده من و یا شما بشیم روباه مکار .
برای مثال اون دوستی که فک میکنه شما سرویسش هستی ، بهش بگو خونه مونو عوض کردیم و از یه مسیر دیگه باید برم و یا بگو میخوام برم سرکار و مسیرم با تو یکی نیست و این جور حرفا.
کلا سعی کنید زیاد با کسی خودمونی نشید ، مگر اینکه طرف تون آدم حسابی باشه ، همیشه یکم جدی بودن رو چاشنی کار تون قرار بدید ..
من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم.
ولی اگه من باشم به طرف میگم باشه انجام میدم ولی پشت گوش میندازم. براش انجام نمیدم یا نصفه و نیمه انجام میدم.
سلام دوستان
یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
ایا این حرکت زشته؟
مرسی
توصیه میکنم در این مواقع کاملا هوشیار باشید ، دخترا مثل یه معادله ی دو مجهولی هستن و معلوم نیست چه جوابی بهتون بدن، دیدم که میگم ( اسناد و شواهد این ادعا موجود میباشد! )نقل قول: