اااااااااااا یعنی همش من الکی 6 هزارتومان الکی میدادم!:sq_10:به این کم پولی!!:37:
Printable View
اااااااااااا یعنی همش من الکی 6 هزارتومان الکی میدادم!:sq_10:به این کم پولی!!:37:
عزیز سرویست 2 تا 4 مگ هستش؟نقل قول:
من زنگ پشتیبانی گفتن پهنای باند ساعات رایگان را روی 512 بستن و سرعت دیگه افزایش پیدا نخواهد کرد:sq_10:
آره داداش 2تا 4 مگه
من که میخام جمع کنم الان رو 60 بستن زمان ریگانو
از همه دوستان عزیز میخام که سمت این شرکت نیاین
تا بفهمن چی به چیه:sq_25:
سلام دوستان
میخواستم بپرسم سرعت متوسط اینترنت نامحدود 128 و 256 و 512 نوین نت چقدر هست ؟ و تا چند گیگ میتونی با همون سرعت دانلود کنی ؟
من خودم سرویس 2 تا 4 مگ نوین نت رو دارم که متوسط سرعتش بین 450-500 هست
خط کی باید رانژه کنه ؟ مخابرات یا شرکت ؟
شرکت درخواست انجام رانژه رو به مخابرات میفرسته عزیز ؛ بعدش اونها باید انجام بدند که بسته به هر مرکزی ، زمان میبره (البته اگر شرکت پورت خالی توی اون منطقه داشته باشه، اگر نه که میفرستنتون توی صف).نقل قول:
راستی کسی سرویسها نامحدودش رو استفاده می کنه؟
سرعت بالاتر از حد سرویس هست یا کف سرعت؟
دانلود مثل شاتل محدودیت نداره؟
این رو پرسیدم چون این اواخر دارن بازی در میارن و سرعتها رو اوردن پایین
چه فایده رایگان ندارهنقل قول:
:sq_11:
موضوع اینه که زنگ میزنم شرکت میگه باید مخابرات وصل کنه زنگ میزنم مخابرات میگه دست شرکن هست زنگ میزنم شرکت میگه شما مودمت روشن بزار خودش وصل میشه:sq_3:نقل قول:
شرکت درخواست انجام رانژه رو به مخابرات میفرسته عزیز ؛ بعدش اونها باید انجام بدند که بسته به هر مرکزی ، زمان میبره (البته اگر شرکت پورت خالی توی اون منطقه داشته باشه، اگر نه که میفرستنتون توی صف).
سلام! کسی سرویس 512 تا 2MB بازه ی رایگان 1 بامداد تا 6 صبح رو داره ؟! که بگه سرعت تو اون زمان چطوره ؟!:5:
فرقی نداره دوست من. همون 60k
شرکت کلا سرعتارو اورده پایین....
مرسی دادا!
آخه مهلت سرویسم تموم شده میخواستم تمدید کنم ، گفتم شاید تو 1 تا 6 سرعتش بهتر باشه اونو بگیرم!:31:
سرویس 512-2M سرعت دانلود در بازه زمانی رایگان 60 کیلوبایت بر ثانیه! نا امید کنندست! :sq_3:
قبل از این از شرکت اندیشه سبز خزر سرویس 256 می گرفتم تو بازه رایگان 6 ساعته حداقل 4 ساعتش سرعت دانلود از 130kb پایینتر نمیومد هنوزم همینطوره!
امروز زنگ زدم نوین نت میگن شرکت این حق رو داره که تو بازه رایگان واسه اینکه اختلالی پیش نیاد پایینترین حالت پروفایل یعنی 512 کیلوبیت رو به مشتریانش عرضه کنه که میشه همون 60 کیلوبایت!
من کلی از فضای رقابتی بازار واسشون حرف زدم که شرکت شما که تازه کاره وقتی از همین اول همچین محدودیتی اعمال می کنه چطوری می خواد مشتری جذب کنه! دوستان خواهشا شما هم بهشون زنگ بزنین این نارضایتی رو به گوششون برسونید، هرچند بهشون گفتم که این انجمن رو هم بررسی کنن تا ببینن که نارضایتی ها روز به روز داره بیشتر میشه!
اگه اعتراضی نشه ممکنه این محدودیت ها زیادتر هم بشه، پس لطفا زنگ بزنید تا شاید تغییری تو سیاست های شرکت ایجاد کنه!
این نوین نت فقط یه دزد و حروم خوری بیش نیست
اخه تو خود سایتش هم زده که در بازه زمانی 2-8 فاقد sla می باشد خب الان چه فرقی میکنه بین 2-7 یا 6-11 تازه بخوای حساب کنید 2-7 که خیلی بهتره از نظر زمان بندی دقیقا میشه وقت پرت استفاده از اینترنت
تنها راه تخلیه خط هست شاید به خودشون بیان
دزداااااااااااااا
سلام!
یعنی امکان داره این وضع تا آخر ادامه داشته باشه ؟!
اگه اینجوریه بریم همون مخابرات...:31:
عزیزان جهت اطلاعنقل قول:
دوست من خیلی نمی خواد خودتو درگیر dns کنیدنقل قول:
چون هیچ تاثیری تو سرعت دانلود نداره!
512 میشه 64 نه 60نقل قول:
من امروز از پشتيباني قضيه سرعتارو پرسيدم گفت کاهش سرعتا تو بازه رايگان سياست شرکت بوده و احتمالش خيلي زياده که دائمي بشه.
اينجور پيش بره بايد دور اين آي اس پي رو خط کشيد....
همین ما اومدیم ثبتنام کردیم شرکت اومده سیاست جدید اعمال کرده - عجب شانسی دارم مننقل قول:
من امروز از پشتيباني قضيه سرعتارو پرسيدم گفت کاهش سرعتا تو بازه رايگان سياست شرکت بوده و احتمالش خيلي زياده که دائمي بشه.
اينجور پيش بره بايد دور اين آي اس پي رو خط کشيد....
دوستان isp دیگه سراغ ندارید معرفی کنید؟؟
دوست عزیز من به صورت حدودی عرض کردم، اگه در همین حد اطلاعات نداشتم که 512 میشه 64 اصلا اینجا پیش شما اساتید اظهارنظر نمی کردم! جهت اطلاع سرعت دانلود تا 63 هم می رسه.نقل قول:
ببین دوست عزیز برو مخابرات بگو پورت وصل شدهنقل قول:
اگه گفت اره
یعنی باید مودم تنظیم کنی
که خودشون باید زنگ بزنن
و میگن چطور خطط رو فعال کنی
تو مودم رو تنظیم کن
بعد اگه چراغ adsl خاموشه
تو مرورگر بنویس ادرس سایتو باز میکنه فک کنم
بعد نظر سنجی میاد
همه رو ضعیف بزن:sq_2:
بعد اوکی کن
بعد مینویسه خط شما فعال شد بعد حالشو ببر
که نمیتونی
سرعتا افتضاهن:sq_25:
من که فقط همین iisp رو دارم
و مخابرات
که مخابرات بدتر از اینه
پس مجبورم بین بد و بد تر بد رو انتخاب کنم:sq_17:
حیف که مخابرات پهنای باند 2 مگ نمیده:31:وءالا میرفتیم مخابرات!!:sq_3:
سلام
منم امروز زنگ زدم گفت سیاست جدید و یه قانونه که به سایر شرکت ها هم اعمال شده و چون تو شهر ما و استان ما همه سرعت 2مگ دارن نمیشه به همه سرعت بالا داد...حالا من نمیدونم چه کار کنم.؟؟؟
شانس نباشه میشه این!!!یه شرکت خارجی بیاد دریت میشه!اما به نظرم این قانون ها اگه دروغ نگفته باشن تاثیر گذاره!
@فعلا
باید منتظر اینترنت ملی باشیم!:31:
سلام دوستان
توی شهر ما یکی هست که نمایندگی سرویس داده گستر عصر نوین رو داره.
من سئوالم یه چیز دیگست.امروز رفتم پیشش تا در مورد تمدید و تغییر سرویس واسم توضیح بده دیدم رفت توی سایت نوین نت تا عملی بهم یاد بده دیدم یوزر و پسورد من ست شده توی سیستمش.یعنی چطوری وقتی شما میرین سایت نوین نت نام کاربری شما رو میشناسه
توی سیستم اون هم نام کاربری با پسورد من بود.
حالا سئوالم اینه که میتونه از اینترنتم استفاده کنه؟یعنی امکان داره دو نفر همزمان با یه یوزر و پسورد کانک شن؟منظورم من با یوزر و پسورد خودم اون آقا هم با یوزر و پسورد من همزمان کانکت شیم میشه؟
چون چند دفعه هم شاهد کم شدن ترافیم غیر معمول هم شدم.
اگه امکان داره اینکار رو کرده باشه راه حلش چیه؟
با تشکر
نه امکانش نیست که با یک یوزر و پسورد همزمان دوتا کانکت بشه!نقل قول:
حالا شما میتونی تغیر پسورد بدی!
برو تو سایت نویننت،بعد نوشته امور مشترکین،قسمت تنظیمات نوشته تغیر کلمه عبور،وبعدش پسوردتو تغیر میدی!(فککنم فقط بایدتا 6 رقم باشه،البته تو شهر ما اینجوریه)
سوالی بود،درخدمتیم!
خیلی آقایینقل قول:
امکان داره از اینترنتم استفاده کنه دیگه؟
بعدش من اگه پسوردم رو تغییر بدم نمیتونه پسوردم رو دربیاره؟آخه مثلا خیر سرش نمایندگی همین شرکت رو داره.منم که از همون دارم سرویس میگیرم.
(یه چیزم واسه امضات بگم که: Windows 8 For Ever بدون شوخی میگم فوق العادس)
ممنون
من زیاد اطلاع ندارم ولی اگه موقع تمدید پورت شهری رو انتخاب کنی از همه جای شهر میشه به خطت کانکت شدنقل قول:
شما پسور مودمو عوض کن شاید اثر داشت
یا برو به اون نمایندگی رک راست بش بگو:sq_25:
این سرویس 512-2
سرعت دانلود رو ببینید.میگند هر چیز ارزون بی دلیل نیست همینه من که دارم حجممو تموم می کنم برای خط دومم دارم پیشگامان می گیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واسه منم از امروز وصل شد - حالا کدوم قسمت سایت speedtest برم تا مثل عکس بالایی بتونم سرعتم چک کنم
بعد اتمام تست گزینه شیر رو بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512-2مگ هستش . وضعیت پینگ خوبه یا نه؟ یه توضیح کوچیک در مورد پینگ بدید.
من سرویس 512-2مگ رو با پهنای باند 10 گیگ دارم که ساعت رایگانش 6 تا 11 صبحه که همه خبر دارید که شرکت محدودش کرده
این شرکت یه سرویس هم با همین سرعت و پهنای باند 3 گیگ میده که ساعت رایگانش روی 1 تا 6 صبحه
از دوستانی که این سرویس رو دارن برای اونا هم این در این سرویس دانلود ساعت رایگانش روی 60 محدود شده؟ این سرویس منظورم 3 گیگه تو ساعت رایگان با چه سرعتی دانلود میده ؟
مرسی
همین سوالو من تو چند پست قبلی کردم و باید عرض بشه که شرکت کلا تو همه ی بازه های رایگان سرعتو محدود کرده!نقل قول: