سلام
من سوال راجع به ماكروويو دارم بايد از كجا بپرسم؟
مرسيييييي
Printable View
سلام
من سوال راجع به ماكروويو دارم بايد از كجا بپرسم؟
مرسيييييي
سلامنقل قول:
به انجمن های P30World خوش آمدید
باید به بخش "سبک زندگی" و زیربخش "لوازم خانگی" سر بزنید و در اونجا با استفاده از کلید " + ايجاد گفتگو جديد" سوالتون رو مطرح کنید.
برای رفتن به این بخش به لینک زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.
میثم :11:
باسلام.من دررشته مهندسی منابع طبعی و محیط زیست دردانشگاه قزوین تحصیل میکنم.نمی دونم توی ارشدچطورمیتونم فضای سبزبخونم .چون اسمش فرق میکنه.نمی دونم سخته یا اسونه.منابعشو به طور کامل نمی دونم.لطفا کوکم کنید
سلام. من دردانشگاه رشتهمهندسی منابع طعمحیط زیست می خون.نمی دونم تو ارشدبیدچطورمهندسی فضای سبز روبخونم چون که اسمش فرق کرده.فا نابعدقیقشو بگیدو بگیداسم دقیقش چیه.ممنوم
سلام؛نقل قول:
می توانید با ايجاد گفتگوی جديد در قسمت آموزش عالی ، سؤال خود را مطرح نمایید: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی هری پاتر و یادگاران مرگ رو برای پی سی از وبسایت دانلود کردم همه 8 گیگش دانلود شد اما اکسترکت نمیشه و با قسمت دومش انگار مشکل داره . این مشکل رو کجا باید مطرح کنم ؟
سلام
به انجمن P30World خوش اومدید.
اگر مطلبتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح بفرمایید، دوستان راهنماییتون خواهند کرد. :)
درست مثل اینجا:
با تشکر مهران...
سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم و باعث شده که ذهنم رو خیلی داغون کنه و بهم بریزتم کجا میتونم یه مقدار کمک بگیرم که به خورده فکرم رو مرتب کنم و .... تاپیک داشت فکر کنم ولی پیداش نمیکنم
salam soalate barnamenevisi be zabane c ro koja beporsam??
نقل قول:سلام:n16:
به انجمن P30World خوش آمدید.
سوالات تون به زبان C رو میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید!
میتونید در صورت عدم وجود موضوع مدنظر، یک تاپیک جدا ایجاد کنید.
در ضمن سوالات و پست هایی که تو این انجمن مطرح می کنید، حتما به زبان فارسی باشه.
ممنون
سلام من مشکلی در بازی جیمز باند 007 لجند دارم سوالمو باید در چه بخشی مطرح کنم
سلام-
اغلب بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.
اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-ممنون
سلام-:n27:
اغلب بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.
سلام-:n23:
سلام-بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.
اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-
نقل قول:
سلام؛ ورود شما رو به انجمن P30WORLD گرامی میداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kazme gheyz یک ویروس هست، که بارها در این انجمن در موردش بحث شده. در لینک زیر میتونید لیست تاپیکهایی که در مورد kazme gheyz هستند رو ببینید، اگه مشکلتون حل نشد در یکی از همون تاپیکها مطلب رو بنویسید تا راهنماییتون کنن.
اورژانس سیستم های آلوده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اضطراری هست فعلاً این رو چک کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خط تیره ها در نوار آدرس مرورگر بنویس vatan download
البته فاصله بین کلمات رو بردار
من یک فلش silicon power touch 8gb دارم مدتی است که در هر با اتصال به سیستم پیام لزوم فرمت نمایش داده می شه بعد از فرمت درست می شه اما بعد از قطع اتصال از سیستم و اتصال مجدد دوباره سیستم error لزوم فرمت رو میده لطفا راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست که این فلش تعمیر بشه یا باید یکی دیگه تهیه کنم ... ممنون:n13::n13:
سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال خود را این جا بپرسید :
سلااام بچه ها من سوال در مورد WORD2010 دارم کجا بپرسم؟:n27: :n03::n03:
نقل قول:
سلام
به p30world خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سوال در مورد اکشن اسکریپت در فلش دارم کسی هس کمکم کنه؟
سلامنقل قول:
به انجمن P30World خوش اومدین. :n16:
سوال خود را اینجا مطرح کنید:
سوالی در مورد بازیابی اطلاعات و نحوه نصب نرم افزار getdataback داشتم....میشه راهنماییم کنید؟
سلامنقل قول:
به انجمن های تخصصی P30WORLD خوش آمدید .
سوال خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح نمایید.
درود
میخاستم در مورد نحوه پاک کردن چسب قطره ای از روی بدنه ماشین سوال بپرسم.
سلام
بافلش مموری قبلا ازتلویزیون ضبط میکردیم ولی حالا مینویسد حافظه پراست ولی فرمت نمشود چکار کنم
بی زحمت فیلم اموزش عربی از سطح اولیه تا متوسط (اموزش الفبای عربی به بعد) معرفی کنین
مرسی
سلام؛ این سؤال رو باید کجا بپرسم؟ مودم و شبکه یا هارد؟
کامپیوتر PC مدتی هست خراب شده، من هم اطلاعات هاردش رو لازم دارم.
چطوری میشه این داده ها رو به هارد لپ تاپ منتقل کرد؟ البته بدون باکس اکسترنال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباحث فنی و تخصصی در مورد اتومبیل های داخلی و خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرم در بخش سخت افزار بپرسید بهتر باشهنقل قول:
سلام خسته نباشید من یک سوا در زمینه اکسل داشتم
اگر جدولی به این صورت داشته باشیم و برای هر شهر تا شهر دیگر یک فاصله داشته باشیم و حالا بخوای فاصله این دو شهر را بصورت زیر که فقط شهر ها را در مبدا و مقصد خودت انتخاب کنی سپس اکسل فاصله آن دو شهر را محاسبه کنه:
شهر A شهرB شهر C
شهرA مبدا: شهر A
شهر B مقصد : شهر B
شهر C فاصله دو شهر چقدر است؟
سلامنقل قول:
به انجمن P30World خوب آمدید. :n16:
سوال خودتون رو اینجا مطرح کنید:
سلام من در مورد word2010 سوال دارم کجا مطرحش کنم؟
نقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به p30world خوش آمدید
سلام دوستان عزیز:n11:
یکی از دوستان از عکس من توی آواتارش استفاده کرده و من راضی به این کار نیستم.:n30:
برای حل این مشکل باید سوال بزنم یا با مدیران در ارتباط باشم؟:n12:
اگر با مدیران پس لطفا بگید کدومشون.:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تاپیک جدید ایجاد کنید.نقل قول:
درود
میخاستم در مورد نحوه دانلو کل محتویات یک سایت توسط نرم افزار idm سوال ب\رسم .
کجا باید مطرح کنم؟
باید سوالتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
من سوال در مورد شات دان نشدن سیستم دارم کجا بپرسم؟
نقل قول:
خوش آمدید!!!
بر اساس سیستم عاملتون توی انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یکی از زیر شاخه های ویندوز ۷، ۸ یا XP بپرسید. یا در انجمن گنو/لینوکس. البته اگه مطمئنید نرم افزاری هست.
ممنون
ویندوزم7
مطمئنم نرم افزاری