شما مطمئنی این شماره اعتراضه؟؟؟نقل قول:
آخه این شماره نظر سنجی گزینه 2ه!!!:n13:
Printable View
شما مطمئنی این شماره اعتراضه؟؟؟نقل قول:
آخه این شماره نظر سنجی گزینه 2ه!!!:n13:
برای سوال اول باید مینوشتی پایدار ترین حالت یک عنصر در شرایط استاندارد ترمو دینامیکی انتالپی تشکیلش برابر 0 است و o2 هم پایدار ترین حالت عنطر اکسیزن است .............................ول حتما 0/25 رو بهت میدن شایدم کل نیم نمره رو دادن.......................................... .......................سوال دوم رو هم مطمئن باش نمرشو بهت میدن چون راه حلت کاملا درسته وهمیشه از این راه حل استفاده میشده در ضمن همیشه نظر مصحح همون نطر ظراح سوال نیست پس زیاد به جوابای راهنمای تصحیح اهمیت نده چون معمولا محصصین تمام راه حل های صحیح منتهی به جواب درست(به جز تناسب) رو نمره میدن:n02::n05::n10::n19:نقل قول:
دوستان اینقدر سخت نگیرید. نمرتون در کنکور فقط اثر مثبت داره. اونم معلوم نیست آثر بدن یا نه.
مستقیم هستنقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
بنده دو سوال رو دقیقا همینجوری جواب دادمنقل قول:
سوال دوم رو احتمال 99% درست میگیرن چون توی پاسخنامه ی دوره های قبل که نگاه کنی هم روش این پاسخنامه رو نوشته هم گفته "یا" این روشی که ما نوشتیم
اصلا برای محدود کننده راه دیگه ای هم داشتیم جز تقسیم مول ها!!؟ من شیمی رو ندیدم
بله،پاسخنامه اومده فرض کرده که بنزین محدودکننده است و تعداد مول های o2 رو بر اون اساس بدست آورده،بعد گفته که 12.5<16 پس بنزین محدود کننده است.نقل قول:
بنظرم راه حل ما هم 100 درصد درسته چون تو سال های قبل نگاه کنید میبینید 2 راه حله هم رفته.بستگی به معلم داره دیگه:n09:نقل قول:
بچه ها یه سوال:
امسال دیپلم میگیریم یا سال دیگه؟؟
یعنی سال چهارمم جزء معدل دیپلم حساب میشه یا فقط اول تا سومه؟؟
بعد برای دیپلم معدل کتبی مهمه یا مستمر و کتبی هر دو باهم؟؟:n13:
وقتی دیپلم میگیرید 2 تا معدل دارید یکی کتبی یکی کلنقل قول:
فصل اول - استدلال در هندسه
این فصل با انواع استدلال و راه حل مسائل آغاز میگردد که در درس جبرو احتمال نیز مطرح شده است و کل این بحث با حل نمونه مسایل امتحانی قابل بررسی است. حل تمارین کتاب توسط حل المسائل در این زمینه بسیار حایز اهمیت است. بعلاوه یکی از موضوعات جدی این فصل مکان هندسی میباشد که سعی کنید مفهوم آن را به طور دقیق درک کنید.
فصل دوم – مبحث دایره این فصل که مهمترین فصل کتاب هندسه میباشد به مسائل مختلف دایره و اثبات قضایا میپردازد. همچنین روش اثبات قضایا در حل مسائل این فصل بسیار کمک رسان است. تسلط بر مطالب این فصل به شما کمک میکند فصل 3 هندسه تحلیلی در پیشدانشگاهی را بهتر بیاموزید که سئوالات زیادی در کنکور سراسری از آن مطرح میشود. سعی کنید مسائل زیادی از آن حل کرده و حتماً نتایجی که از حل سئوالات میگیرید خلاصهنویسی کنید، مثلاً اگر ثابت کردید که مماس مشترکهای داخلی و خطالمرکزین دو دایره همراسند،باید در برگهی خلاصه این مطلب را یادداشت کنید.
فصل سوم – تبدیلهاانتقال، بازتاب، دوران و تجانس انواع تبدیلهایی است که شما در این فصل با آنها سرو کار دارید. سادهترین فصل کتاب همین فصل است، تنها قسمت مشکل این فصل ممکن است بخش اثبات با استفاده از ویژگیهای تبدیلها باشد که با حل تمرین کافی قادر به حل مسائل آن خواهید بود.
فصل چهارم – هندسه در فضا
این فصل حاوی مباحث بسیار زیادی در کتاب درسی است که بصورت کلی، خط و صفحه در فضا،وضعیت خطوط نسبت به هم، اوضاع خط و صفحه نسبت به یکدیگرو کاربرد آنها در حل مسایل توازی، عمود مشترک دو صفحهی عمود بر هم، صفحه عمود منصف یک پاره خط و . . . را مورد بررسی قرار می دهد. این فصل از فصول پر پیچ و خم هندسه 2 است که نیاز است دانش آموزان تجسم هندسی و سه بعدی قوی از این بحث در ذهن خود تشکیل دهند. بنابراین لازم است دانش آموزان در ابتدا قضایا و اثبات این قضایا را به درستی و به صورت کامل بررسی کرده و به گونهای بر مطالب مسلط گردند که بدون داشتن کتاب بتوانند تمامی قضایای این فصل را اثبات کنند. در ادامه به حل مسایل کتاب پرداخته و در نظر داشته باشند که برای حل یک مسئله شاید راهحلهای مختلفی وجود داشته باشد بنابراین خود را ملزم به رعایت و تبعیت از یک راه حل نکنند.
==============================================
مهم ترين روش هاي مطالعه درس هندسه:
- عموماً حل مسايل هندسه زمان زيادي ميخواهد بنا براين براي مطالعه اين درس حوصله کنيد.
- اگر قضايا را حفظ کنيد سريعاً مطالب از ذهن شما پاک خواهد شد، پس سعي کنيد همه ي قضايا را به طور کامل و دقيق اثبات کنيد.
- بهترين راه آن است که به طور کامل مطالب کتاب درسي را مطالعه کنيد و ياد بگيريد، سپس کتاب را ببنديد و صورت قضيه را مرور کنيد.
- شکل دقيق براي هر مسئله رسم کرده و تلاش کنيد آن را مرحله به مرحله اثبات کنيد مطمئن باشيد اثبات يک قضيه با کتاب بسته باعث فهم کامل مطالب و کشف نکات مبهم ميشود.
- رسم شکل هاي هندسي دقيق يکي از با اهميت ترين روشهاي حل مسئله است که باعث ايجاد ايده ي حل مسئله در ذهن شما ميشود. دقت کنيد که حل مسائل هندسه نياز به ممارست و استمرار دارد.
- فرايند حل مسئله در هندسه عموماً وقت گيرتر از ساير دروس است بنابراين امکان دارد بعد يادگيري قضايا نتوانيم مسائل را حل کنيد، پس نگران نباشيد.
- يکي ديگر از نکات بسيار مهم در درس هندسه داشتن مسائل حل شده و از ايده ي راه حل هاي آنها در حل مسائل بعدي استفاده کردن است.
- استفاده از کتاب آبي هندسه و مطالعه ي راه حلهاي متنوع
- مطالعه ي گروهي
- از صورت قضايا و مثال هاي کاربردي خلاصه تهيه کردن
- رسم شکل در خلاصه نويسي ها
- قضاياي مربوط به درس داده شده توسط معلم مجدداً در يک دفتر جداگانه پس از مطالعه دقيق توسط دانش آموز اثبات شود.
- حل مسائل کتاب و مثالهاي معلم تا قبل از شروع جلسه بعد و در صورت وجود اشکال ارجاع آن به دانش آموزان قوي يا معلم جهت رفع آن
- در پايان هفته مجدداً قضايا و مسائل توسط دانش آموزان مرور و حل شود.
- هر 15روز يک فصل توسط دانش آموز با نوشتن قضايا و تمرينات کتاب در دفتر تمرينات مرور شود.
زمان لازم براي مطالعه هندسه جهت انجام مراحل بالا بين 4-3 ساعت مي باشد.
منبع:سایت کانون.
نقل قول:
قبولی در سال سوم -دیپلم هست ...
سال چهارم هم به طور جداگانه و بدون تاثیر در معدل پیش هست ...
معدل کل دیپلم مجموع هر دو هست
ولی برای کنکور معدل کتبی لحاظ میشه ...
موفق باشید
سلام کسی میتونه برنامه امتحانات تجربی رو اینجا بذاره ؟ ممنون
دوستان 5 ساعت بعد از هر امتحان میتونن جواب سوالات دریافت کنن:
[PHP]http://www.kanoon.ir/Public/examquestions.aspx[/PHP]
یا با تاخیر بیشتر از اینجا دریافت کنید: [PHP]http://www.aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=159[/PHP]
برای نمونه سوالات امتحانی هم میتونید به اینجا مراجعه کنید:
سوم ریاضی: [PHP]http://www.kanoon.ir/Public/ExamQuestions.aspx?group=21[/PHP]
سوم تجربی: [PHP]http://www.kanoon.ir/Public/ExamQuestions.aspx?group=22[/PHP]
سوم انسانی: [PHP]http://www.kanoon.ir/Public/ExamQuestions.aspx?group=23[/PHP]
یا به اینجا رجوع کنید: [PHP]http://www.aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=112[/PHP]
لینکارو ندیدم ولی قبلا تاثیر مثبت بوده برای ما سال دیگه مستقیمه
خراب شد:n03: آخه دیگه من چی بگم به معلمی که ناقص درس میده؟؟؟؟؟ خیلی زیاد حساب کنیم 60% مطالب کتابو درس داد:n03: حتی نگفت که اینا رو درس ندادم خودتون برید بخونید:n03:
امتحان خوبی بود و بیشتر از متن کتاب داده بودن تا تمرینها.
من که فک کنم خوب دادم.
البته چند تا از سوالها رو که از متن داده بودن،از خودم نوشم،چون به متن مسلط نبودم ولی امیدوارم که درست باشه:n06:
امتحان خیلی خیلی خوب بود
من اولش خیلی میترسیدم ولی الان خیلی خوش حالم
منم همین طورنقل قول:
امیدوارم که خوب داده باشم چون فیزیکو به معنای واقعی گند زدم!!!!:n27:
بچه ها جنس رسانا با مقاومت ویژه فرق داره؟؟؟نمره میدن؟؟
هنوز تو کار فیزیکی؟نقل قول:
باو بی خیالش منم فیزیکو نصبتا و ادبیات رو کاملا بد دادم:دی
این امتحان خیلی خیلی به دلم چسبید دست دبیرمونو باید ببوسم:دی
فقط این سوال 15 رو از خودم نوشتم فکر کنم درست باشه:دی
امتحانا هم کم کم داره تموم میشه اصلا از خودم راضی نیستم:n22:
بچه ها سوال اول رسم شکل میخوست؟؟؟؟!:n28:
خیلی پاسخنامه ریز بود.
سوال10 گفته بود فقط رسم کنید و بعد برای نوشتن نقاط به طور جداگانه هم نمره گذاشته!!!
من اومدم روی تصویر مختصات نقاط رو نوشتم،نمره میدن یعنی؟؟؟
سوال اول شکل رو رسم نکردم و 0.5 پر!!!
همین طور برای اینکه چرا ایزومتری است،نوشتم چون طول پاره خط ABو تصویرش برابره
امیدوارم که 19.5 کمتر نشه
امتحان که کلا تمرین بود تا اثبات.فصل 2 فقط تمرین بود جزوه رو میخوندی نمیخوندی فرقی به حالت نمیکرد! من که جوابا رو نگاه نکردم :n22:
سوال 17 فسمت پ چطوری همرسند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نگفته روی یک صفحه قرار ندارند ؟ یعنی چی
مسائل صفحه138 سوال 3 همینه دقیقانقل قول:
می دونم ولی خوب نمی تونم بی خیال شم چون فیزیک خیلی موثره و من همش از حفظیها کم میارم.هیچکسی هم که جواب نمی ده!!!!نقل قول:
البته نمره من بستگی به نظر مصحح داره.خودم که هر دفعه که تصحیح می کنم یه نمره به دست میارم.انشالله که مصححین فیزیک به خصوص مصحح برگه من سختگیر نباشه و دستت باز صحیح کنه تا نمرم یه کمی بهتر بشه.مثلا همین جنس رسانا یا سوال5/ب من نوشتم چون حجم ثابته و فشار p1کمتره پس کار هم کمتره.
یا جاخالی ای که قبلا هم گفتم بیانش مشکل داشت(که اگه اصلاحیه نیاد اینو قطعا بهم نمیدن!)
خدا به دادمون برسه
...
بله اثباتیهاش که خیلی ساده بودن مخصوصا برای فضایینقل قول:
ولی پاسخنامه واقعا ناجوانمردانه بود.
مثلا اولی رسم شکل 0.5 یا سوال 10 برای نقاط تصویر نمره گذاشته درحالیکه فقط رسم خواسته.البته من مختصات نقاط رو روی شکل مشخص کردم. امیدوارم که نمرشو بهم بدن.چون واقعا ناجوانمردانه است.
وبرای ایزمتری هم نوشتم چون طول رو حفظ کرده و A'B'=AB ولی پاسخنامه گفته چون انتقال ایزومتریه!!!خوب چه ربطی داره .حالا چرا انتقال ایزومتریه؟؟!!!!!
بدی بنی هاشم اینه که تو پاسخنامه بارم بندی ها رو حذف کرده و آدم تازه تو امتحان می فهمه که چجوری باید می نوشت.
تازه من یه ضد حالی که داشتم سوال 15 برگشت رو هم اثبات کردم ولی لازم نبود!!!وهمین خیلی وقتم رو گرفت...:n14:
ای کاش مصححا با انصاف باشن
راستی !!
اینجا چرا اینقد سوت و کور شده!!!!؟؟؟؟
فقط 2 تا دیگه مونده .. اینام تموم شه (موقتا) خلاص میشیم :/
حوزه امتحانی ما واقعا که مسخره است.:n24:
نمی ذارن سوالات امتحان رو بیرون بیاریم و جمع می کنن!!
فقط دینی و حسابان رو آوردیم!!!
ما که راحت نمی شیم.چون تاریخ رو گذاشتن 20 ام!!!!!!!!!!!!!!!:n04:نقل قول:
آخه اینم مدرسه است که ماداریم!!!!!
همه از 18ام میرن تفریح،اونوقت ما باید نادرشاه افشار و قاجاریه و پهلوی حفظ کنیم!!!!:n21:
بارم بندی هندسه که کلا چرته از این میگذریم :n02:نقل قول:
تاریخ هم که ما دادیم خلاصیم ازش راستی نادرشاه و قاجار که کلا حذفه یعنی کلا 8 درس اول حذفه از بارم بندی :n10:
دوستان برنامتون برا تابستون چیه؟
خوشا به حالتون!نقل قول:
معلم ما که تو سال کلا قصه می گفت. آخر سالم 60 تا سوال داده گفته خودتون جوابو پیدا کنید و بیایید امتحان بدید!!!!
فک کنم ترم اولم هست...دقیق نمی دونم چون اصلا اصلا نگاشون نکردم!:n09:
بچه ها یه چیز جالب!
یکی از بچه هامون که درسش هم متوسطه،روز امتحان شیمی زبان فارسی خونده بود و صبح امتحان که اومد مدرسه متوجه اشتباهش شد!!!!:n04:
بیچاره خیلی ناراحت بود و کمتر از یک ساعت برای مطالعه شیمی وقت داشت.ولی امتحان به حدی ساده و متوسط رو به ساده بود که ایشون نخونده بین 17 تا 18 و شاید هم بالاتر میشه:n19: که اون هم بیشتر از دلیل بیاورید ها کم میاره!!!
واقعا دست طراحا درد نکنه، امیدوارم مصصح هم دست باز عمل کنه:n06:
ما رو بگو که روز 20 ام کامپیوتر داریم ....نقل قول:
خدایا تنها درسی که از خودش و معلمش واقعا بدم میاد همینه....:n03:
اتفاقا خوش به حالتون بیشتر وقت خوندن داشتید برعکس ما
هه این که چیزی نیست من سر زبان انگلیسی تا صبح بیدار بودم زبان فارسی میخوندم!!!!!:n19:
سر حوزه فهمیدم داستان چیه.ولی از یه نظر خوب شد اونم اینه که اگه میدونستم زبان انگلیسی هستش کلا کتاب باز نمیکردم
حداقل برای امتحان 2شنبه امادم .هاها
هر کسو میبینم میگه هندسه ساده بود ، این بدتر اعصابمو داغون میکنه:n03: ای خدااااااااا آخه یه معلم چرا باید انقدر درس بده که از امتحانی که میگن سادست من 16 هم نبرم:n03: