من ریاضی رو خبر ندارم ولی تو تجربی زیاد استقبال نمیشه چون بازار کارش داغون هست و همه بیکار !نقل قول:
قبلا هم گفتم تو یادگار تجربی شاید 10 مورد قبولی زده که رتبه فرد قبولی از رتبه آخرین نفر مجاز در سهمیه بیشتره !
من ریاضی رو خبر ندارم ولی تو تجربی زیاد استقبال نمیشه چون بازار کارش داغون هست و همه بیکار !نقل قول:
قبلا هم گفتم تو یادگار تجربی شاید 10 مورد قبولی زده که رتبه فرد قبولی از رتبه آخرین نفر مجاز در سهمیه بیشتره !
سلام کسی نرم افزار تخمین رتبه کانون سال 88 رو داره؟
سلام دوستان ...
پس كي جواب مجاز شدن و قبولي تو كنكور سراسري ميادش؟
مگه نگفتن 13 هم ؟
مگه نگفتن 13 هم ؟[/QUOTE]
اول گفتن 13 تا 15، الان میگن جمعه 14 مرداد ساعت 24.
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
الان تخمین رتبه میخوای چیکار همین امروز فردا خودش میاد دیگه.:10::10:نقل قول:
اول گفتن 13 تا 15، الان میگن جمعه 14 مرداد ساعت 24.نقل قول:
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
الان تخمین رتبه میخوای چیکار همین امروز فردا خودش میاد دیگه.:10::10:[/QUOTE]
حرف شما قبول؛ولی من که برای تخمین رتبه نمیخوام من به اطلاعات داخلش کار دارم
تو صفحه 12 زده که 7 نفر از کانون قبول شدن ... اما .. اطلاعات دقیقشون توی فایل پیدا نمیشه !نقل قول:
حرف شما قبول؛ولی من که برای تخمین رتبه نمیخوام من به اطلاعات داخلش کار دارم[/QUOTE]نقل قول:
من دیدم اطلاعات داخلش قدیمیه به درد نمیخوره اگه میخوای دنبال 89 بگرد.
چون کانونی ها اونجا قبلا قبولی ندادننقل قول:
اره دیگه سایت داره خیلی شلوغ میشه ترافیکش شده 78%نقل قول:
سهمیه منطقه 2 منظورم بودش که بهتر از منطقه 1 هستش.نقل قول:
هر چه قدر هم استقبال نشه هستن کسایی که فقط می خوان یه مدرکی بگیرن
بله منم امتحانش کرده بودم خیلای خوب بود .ولی از واقعیت اونور تر بود .کم معرفی میکردشنقل قول:
تو ریاضی دوشاخه مهندسی کشاورزی هستش که یکیش مکانیک تراکتور ایناست که رشته های خیلی بهتری از اونا وجود داره تو ریاضینقل قول:
تو تجربی هم استقبالی نداره .چون تعداد رشته های خوب تو تجربی کمه تعداد داوطلب هم زیاده.از روی مجبوری یه عده کشاورزی ها رو انتخاب می کنن.طبق امار هم بیکارترین رشته تو ایران کشاورزیه
خدا کنه!نقل قول:
نه اصلا نمی شهنقل قول:
ولی نیمه متمرکز براتون دو تا قبولی میزارن
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
پست اول این تاپیکو ببینیدنقل قول:
تو یادگار زده
نه عزیم شما هم می شی مثل روزانه ها فقط یه سری تفاوت داره
یه ذره(یه اپسیلون دانشگاه ازاد) پول میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +تو مدرکت می زنن طرف شبانه بوده
وگرنه هیچ تفاوتی با هم ندارن[/QUOTE]
راستش من تا حالا از 2 تا مشاور شنیدم که می گن یک قانونی اومده که شبانه نباید تو مدرک درج بشه!!!اما 100 درصد مطمئن نیستم.
تو دانشگاه اصفهان ،پیام نورا :10:هستش.نقل قول:
البته اونايي كه مهندسي كشاورزي گرايش خاكشناسي مي خونن بعد ليسانس مي تونن واسه ارشد عمران قبول شن فقط بايد دو سه تا دروس تخصصي عمراني ها رو برن سركلاسشون و چون خيلي از دروس اين دورشته بهم نزديكه واسه ارشد مي تونن عمران بخونن .البته رشته ي سختي هم هست مهندسي كشاورزي ...نقل قول:
منظورتون عمران خاک بودش دیگه؟نقل قول:
با هزار منطقه 3 همه مهندسی های خلیج فارس رو میاری چون بومی هم هستی صد در صد ! روزانه هم میارینقل قول:
از 2500 به بعد میره رو شبانه تا 5000 البته پارسال با 6000 هم مهندسی صنایع که تو جم هست رو آوردن !
کلاساش هم فرقی نداره فقط خوابگاه نداری و یه سری امکانات دیگه و یکم پول باید بدی
تو دفترچه زده
چرا ظرفیتا انقدر کم شده ؟؟؟
برق و مکانیک صنعتی اصفهان 90 نفر؟ ؟؟؟؟
سلام این که شماره شناسنامه،شماره پرونده و همه چی میخواد،در ضمن تو سایت گزینه 2 نوشته به زودی هنوز نرم افزارش نیومده،قابل اعتماد هست؟نقل قول:
از پارسال اینجوری شده از ظرفیتا می زنن به پولی و پیام نور اضافه می کنن.پیام نور هم که میگن کردن 2 برابر ظرفیتشو!نقل قول:
واقعا که آدم نمیدونه به این سازمان سنجش چی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه توکلی هم ازت خواست اینارو نده همینجوری.نقل قول:
شماره شناسنامه ایناتو دروغکی بزن برو تو .همه چی حله!:31:
میدونی که یه بار فقط میشه انتخاب رشته کرد که اگر کسی دیگه برات بکنه اصلاحم نمی تونی بکنی .همه چیت اونوقت خراب میشه.
شماره تلفن هم شماره مردمو ندین اینو بدین برن اینترنت کیف کنن:
محتوای مخفی: شماره
شما اصلا قرار نیست همه رو دقیق پر کنی ضمنا گزینه جوان هست و اعتبار بی پایان!شماره شناسنامه رو بزن 1 شماره موبایلم باید اولش صفر رو بزنی!هر چی الکی بزنی قبول میکنه در کل!:11:نقل قول:
ممنونم از پاسختون ...نقل قول:
دیروز مشاورم یه برگه بهم داد که توش رشته های مختلف و حدود آخرین رتبه قبولی نوشته شده بود
یکی از زیر شاخه های شیمی ، فناوری اطلاعات بود !!!
من هیچی در رابطه با این رشته نمی دونم از هر کسی هم که می پرسم اطلاع چندانی نداره ...
+
شیمی کاربردی مثل ِ شیمی محض آخرش دبیری هستش یا می شه جذب جاهای دیگه شد ؟
این دخترام دانشگاه رو پر کردن دیگه جایی نیست برای ما پسرا:31:
نتایجم که نیومد.موند برای جمعه شب اونم ساعت 12 به بعد.کی میره اینهمه راهو:41:
بچه ها این انتخاب رشته اینترنتی گزینه 2 بر اساس 89 هست یا 88؟؟؟؟
ظرفیت پزشکی چی ؟کم شده یا نه ؟:13:
من سال دومه کنکور میدم متولد 70 هستم اگه قبول نشم باید برم سربازی :2:خدا رو خوش میاد ؟:31:
بهتر اون موقع کمتر شلوغه راحت تر میشه نتایج دیدنقل قول:
حداقل برای من شب گرد خیلی خوبه:46:
خوب تا اینجا شد 90 درصد ده درصد باقی مونده خالی میمونه؟:46:شوخی کردم دقیقا حق با شماست فقط اون سهمیه آزاد 20 درصده که معمولا دخترا میگیرنشنقل قول:
آخه چه ربطی داره به سازمان سنجشنقل قول:
سازمان سنجش صرفا یه نهاده که برگزاری امتحانی به نام کنکور رو بر عهده داره
ظرفیتا از جای دیگه کم و زیاد میشن
بچه ها نظرتون راجع به این انتخاب رشته گزینه 2 چیه ؟!
با این وضعیت ظرفیتای IT فک نکنم من قبول شم ... از اونجایی که زیاد از گسسته خوشم نمیاد به نظرتون برم نرم افزار گیر میکنم ؟!
یه سوال شخصی ... نفر سوم ریاضی ... سحرصدری زاده نمیدونید کدوم مدرسه میرفته ؟! خیلی قیافش آشناست برام ... ندای ریحانه منطفه 6 نمیرفته ؟!
دوست من آزاد پزشکی می خونهنقل قول:
به ازای هر پسر 4-5 دختر دارن
اگه 20 درصد رو هم کلا دخترها بگیرن بازم نباید به این نسبت بشه
الان با کم کردن ظرفیت دقیقا دارن ارزش رتبه های 3 رقمی رو میبرن آسمون ! .. دیگه بدون رتبه 3 رقمی نمیشه دانشگاه دولتی قبول شد به زودی !!! ...
+ وقتی ظرفیت رشته های برق و مکانیک کم بشه ... انگار ظرفیت رشته های کامپیوتر و ... بقیه رشته ها هم کم شده .. چون اونایی که نتونستن تو برق و مکانیک قبول بشن .. یه تعدادیشون میریزن تو کامپیوتر و ... + ظرفیت این رشته ها هم یه جورایی کم میشه و برای قبولی تو رشته های سطح پایین تر هم رتبه ی خوب لازم میشه ! ...
واقعا بر چه اساسی دارن ظرفیت ها رو کم میکنن ؟! ... بعد با پررویی میگن ظرفیت ها افزایش پیدا کرده و ... !
نقل قول:
رفیق منظورم علم و صنعت و خود دانشگاه اصفهانه (روزانه)،منظورم آینده شغلیشه،پس همچین جالب نیست اگه پیام نور هم داره:2:
توی دفترچه انتخاب رشته نوشته بود که افرادی که بیماری صعب العلاج دارن می تونن از شهر دیگه انتقالی بگیرن به شهر خودشون کسی می دونه این بیماری ها کدومند که باهاش بشه انتقالی گرفت؟
به نظر من 2 دلیل دارهنقل قول:
1- فارغ تحصیل لیسانسه و... که الان بیکارن زیاد هست
2- دولت تصمیم گرفته هزینه هاشو بیاره پایین
ظرفیت ها رو کم کردن تا هم نسبت به میزان کاری هست فارغ التحصیل داشته باشیم(هرچند نصف هم کنن بازم کار به اندازه کافی نیست !!) هر سال و هم دولت هزینه هاش در دانشگاها کم بشه
درمقابل اونها که نتونستن برن دولتی باید پولارو اماده کنن برن آزاد یا پیامه نور و یا شبانه:20: ظرفیت این قسمتها افزایش پیدا کرده
عجب !!!! من خيلي قيافش واسم آشناس فك كنم يه جايي ديدمش(بي شوخي:31:) نه ! مدرسش خرده تو fb هم مدرسش پيج داره !!!!نقل قول:
سلامتو بهش مي رسونم:31:
تایید میشه که سحر، خرد میرفته : دی از برترین مدارس دخترونه تهرانه.. بله. از همون وسط سال معلم دیفمون "خانم سحر" رو میزد تو سر ما.
دوستان قطعن قبلن همچین چیزایی رو توضیح دادید اما یکی خیلی لطف کنه باز برای ما توضیح بده.. خیلی کوتاه، در باب مهندسی شیمی، پلیمر، مواد، متالوژی؟! و اینکه کدومشون رو در تهران با رتبه بالاتری میشه رفت؟
پارسال ظرفیت برق صنعتی اصفهان فکر کنم 150 نفر بود
مکانیک صنعتی 125
امسال جفتش شده 90 نفر
تازه من فقط همینو دقت کردم احتمالا بقیه رشته ها بقیه دانشگاهها هم کم شده
من امسال کنکوری نیستم ولی جنایته این کارشون
بعدشم میان میگن کنکور قبلنا سخت بود حالا دیگه همه میرن دانشگاه
آخه یعنی چه ؟
ببینید تا 7-8-10 سال پیش قبولی تو دانشگاه واقعا نیاز به شکستن شاخ غول داشت تا اینکه سروکله غیرانتفاعی ها و پیام نور پیدا شد بعد از اون قبولی تو مقطع کاردانی و کارشناسی راحت و راحت تر شد تا امروز که اگه از دم در یه دانشگاه پولی هم رد شی میگن بیا سر کلاس!نقل قول:
اما با زیاد شدن قبولی ها تو این مقطع پیک جمعیتی کنکوری های پشت در مونده منتقل شد به کنکور ارشد یعنی از 3-4 سال پیش داوطلبای ارشد رشد زیادی داشتن و فکر کنم کم کم به یه میلیون نفر هم برسن
حالا این وسط ما تو دوره ای هستیم که دولت داره سعی میکنه که ظرفیت های لیسانس دانشگاههای دولتی رو کم کنه و به فوق و دکترا بده (فکر کنم پارسال بود که ااعلالم کردن ظرفیت ارشد 30%زیاد شده)
بدیش اینه که قبولی تو لیسانس دانشگاه دولتی سخت میشه و خوبیش اینه که اگه تونستین قبول بشید 4 سال دیگه کارتون خیلی راحت تر از کنکوری اهی ارشد 89-90 هست گرچه بازم کار بسیار سختیه قبولی تو آزمون ارشد
چون قبولی ها تو یه رشته خاص در حد چندهزار نفر برای کل کشوره
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
در مورد فردوسی هم بگم ظرفیت برق 10 تا کم شده مکانیک 20 تا زیاد شده و عمران هم 5 تا کم شده و بقیه تقریبا ثابت مونده
ولی نکتش اینجاست که پارسال نسبت به سال 88 همه رشته ها میانگین 20-30% کاهش ظرفیت داشتن
پارسال مکانیکش 150 تا میگرفت امسال شده 90نقل قول:
برقش 130 تا میگرفت امسال شده 90
عمرانش 80 تا میگرفت امسال شده 50
در ضمن پارسال شبانه هم میگرفت اگرچه کم بود مثلا برق و مکانیک شبانه 5 نفر میگرفت ولی امسال اصلا هیچی شبانه نمیگیره....:18: دانشگاه اصفهان هم همین طور پارسال مکانیک و برقش 20 نفر بود امسال شده 15 نفر...:41:
البته همه ي گرايش هاي عمران رو ميتونن شركت كنن ولي به خاك و پي نزديكترهنقل قول:
شاید اشتباه تایپی باشه مثلا یه عدد زیادی وارد شده! وگرنه به قول شما اصلا طرف مجاز نشده که قبول بشه!نقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
توی تجربی بعد از رشته های دکترای حرفه ای رشته های پیراپزشکی بیشترین خواهان رو داره بخصوص فیزیوتراپی و اعضای مصنوعی. بعد از اون مهندسی کشاورزینقل قول:
اخبار ساعت 2 با رتبه برتری ها مصاحبه کرد رتبه 3 انسانی واسم خیلی جالب بود تو یک روستا داشت گاو و گوسفند ها رو تمییز میکرد...
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
بازم مثل همیشه نفر اول انسانی دیپلم ریاضی داره یکی نیست بگه آخه چه مرگته که میای انسانی:31::27:
توی دانشگاه آزاد سهمیه جنسیتی اعمال نمیشه. من خودم دانشگاه آزاد یه ترم دارو بودم. دقیقا همینطوره که شما میفرمایین کلا 10تا پسر بودیم 70تا دختر!ولی توی آزاد اعمال میشه . الان 14تا پسریم 32تا دختر!نقل قول:
دور از جون شما: ایدز / سرطان / ام اس و خلاصه بیماریایی که به این راحتی نمیشه با کلک ازشون برای انتقالی استفاده کرد:46:نقل قول:
شما پسری یا دختر؟برای دختر فوق العاده راحت تره انتقالی گرفتن. یه عقدنامه بیاره انتقالی میگیره محل سکونت شوهرش. قانون زیاد داره. کلا برای رشته های غیر پزشکی راحتتره چون برای رشته های پزشکی رو وزارت بهداشت بدجوری اذیت میکنه ولی رشته های غیر پزشکی دسته وزارته علومه زیاد گیر نمیدن