قیمت آمپول عضلانی b5 و بیوتین چنده ؟نقل قول:
Printable View
قیمت آمپول عضلانی b5 و بیوتین چنده ؟نقل قول:
پولت رو هدر نده!نقل قول:
تمام ویتامین های گروه ب از طریق هرنوع رژیم غذایی (حتی فقیرانه) برای بدن تامین میشه و ذخایر ویتامین های ب بدن انسان به راحتی خالی نمیشن؛
فقط دررژیم صرفا گیاه خواری،شرایط قحطی و برخی بیماری های کمترشایع که منجر به عدم جذب ویتامین های گروه ب میشه کمبود وجود داره؛
یک فرد عادی نیازیبه این مکمل ها نداره؛
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلامنقل قول:
لطفا یه شامپو ردیف که روغن نارگیل اساس مواد اولیه اش باشه معرفی کنید
و موهای من حدودا به 14-15 سانت رسیده یکی دوساعت بعد از حمام حالت ابریشمی و براق میگیره ولی سریع این حالت جاشو به موهای خشک و بی روح میده
تو یوتیوب یه سرچی زدم همه برای داشتن موهای ابریشمی و براق روغن نارگیل رو پیشنهاد میکردن, بعضی ها هم که زرده تخم مرغ رو چه تنها چه مخلوط با روغن نارگیل پیشنهاد میدادن
برای موهای من که یکمی بلنده حالت نرم و براق الزامیه
شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
ممنون
شامپو با روغن نارگیل نمیشناسمنقل قول:
ولی منم چون موهام نرمه بهت پیشنهاد میکنم یه شامپو که به موهات میسازه رو بزن(من الپسین کافئین بهم میسازه) بعد از حمام موهات که نم داره سرم مو کریستال بزن به موهات و بعد سشوار بکش(با درجه حرارت خیلی داغ نباشه که آسیب ببینه موهات)
واسه من که جواب میده
دوستان یه شامپو معرفی کنید به حداقل 244 ساعت نزاره موها به هم بچسبه و بهشون حجم بده و نزاره حداقل 24 ساعت چرب بشن
من موهام خیلی ضعیف شدن و بعد حموم چند ساعت بعد اون حالتش رو از دست میده . میخوام شامپوی باشه بهش حجم بده و 24 ساعت حالتش حفظ بشه
کسی که موهاش بخاطر ریزش ارثی یا استرس یا اختلالات هورمونی یا کلا هر دلیلی ریخته باشه، بازم اگه مصرف ماینوکسیدیل قطع کنه، موهایی که در اومده میریزه؟؟
قیمتش75برای5تافکرکنمنقل قول:
بله دوست عزیزبهتره قطع نکنیدبدترم میشهنقل قول:
سلام خدمت دوستان . دوستانی که برای خرید ماینوکسیدیل معروف فوم روگین rogaine تمایل دارند (خریداری مستقیم از آمریکا ) در خدمتشون هستم .
حذف شود...................
سلام
موهای وز دارم که از خرداد تا الان موهامو کوتاه نکردم و حدودا به 15 سانت رسیده
2 ماه پیش به خاطر ریزشی که خودم حس میکنم(چون اطرافیان میگن فقط زوم کردی روش و حساس شدی و میگن موهات مثل قبل هستش) رفتم دکتر و قرص سولفات روی - زورین واسم نسخه کرد و همینطور یه محلول
که عکسش رو پایین میبینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودا 2.3 هفتس وقتی حموم میرم موهام بدجوری میریزه, نمیدونم طبیعیه؟ یعنی به خاطر اینه که موهامو دارم بلند میکنمه یا کلا اشتباهه؟
اینم یه عکس از موهام که البته توری چاه حمام کمکم کرد تو جمع کردنش, و ممکنه اندازه همین به درون چاه رفته باشه و تو توری گیر نکرده باشه
درکل یکمی چندشه, شرمنده
خب تا کی روزی دو بار بزنمش به سرم؟!!!!نقل قول:
کسی از سبوس برنج استفاده کرده؟ !!
تا آخر عمر!
اگر قطع کنید طی چند هفته دوباره ریزش ایجاد میشه
البته در مورد ریزش موی اندروزنیک یا همان مردانه یا ارثی
نقل قول:
منظورتون درباره ریزش ایجاد میشه چیه؟
من موهام خب دیگه نسبتا کمه , همیشه هم کوتاه نگهش میدارم، مطمئنم قبل از اینکه مصرف ماینوکسیدیل شروع کنم ریزش مو غیر عادی نداشتم، وگرنه متوجه میشدم ولی الان که حدود سه هفته ست میزنم کاملا حس میکنم موهام ریزشش نسبت به قبل زیاد شده (البته خب مو هم در اومده)
الان این ریزش مو بعد از قطع ماینوکسیدیل مربوط به چیه؟ موهایی که با ماینوکسیدیل درمیان، موندگاریشون وابسته به مصرف ماینوکسیدیله؟
دوستان من شنیدم ماینوکسیدیل چون الکل داره باعث سفیدیه موها میشه. نمیدونم صحت داره یا خیر.
از دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟نقل قول:
بهتر هست برای نتبجه گیری بهتر اولا محل ریزش و کاهش مو رو بیان کنید و تصویر از سر و موهای خودتان بگیرید؛نقل قول:
کذب محض!نقل قول:
در ابتدای شروع ماینوکسیدیل،ریزش مو افزایش پیدا میکند؛معمولا تا دو ماه متوقف میشود؛نقل قول:
بعد از ۴-۸ ماه رویش مو بهبود پیدا میکند و طی ۱۲-۱۸ ماه پایدار میشود؛
علت ریزش مو باید مشخصباشه تا درمان مناسب تجویز بشه؛مهمترین چیز در کشف علت ریزش و نوع ریزش،الگوی ریزش مو هست؛
ماینوکسیدیل تنها برای ریزش موی اندروژنیک یا همان مردانه یا ارثی کاربرد دارد؛
مکانیسم اثرش کاملا مشخص نیست اما مکانیسم فرض شده گشاد کردن عروق مربوط به پیاز مو هست؛اما علت این نوع ریزش مربوط به هورمون های مردانه هست؛
در شما ریزش واضح و کاهش مو وجود ندارد؛نقل قول:
هرچند که در اطراف شقیقه کاهش مو اغاز شده که یک الگوی مردانه مو هست؛
چیزی که گفته میشه ریزش بیش از تاز۱۰۰ مو غیر طبیعی هست اما عملا شمردن ممکن نیست پس در عمل ریزش مو اگر در حدی باشد که کاهش مو ایجاد کرده باشه مشکل دار هست؛که البته الگوی ریزش مردانه بیماری نیست!
شما چون قصد بلند کردن مو را دارید بهتر هست از مکمل مثل روی (در حد کم) و شامپو های تقویتی استفاده کنید
ممنون واسه راهنمایینقل قول:
1.الان عکسی که از ریزش موهام تو حموم گذاشته بودم طبیعیه؟ و این "الگوی ریزش موی مردانه" رو کلا کاریش نمیشه کرد؟ میترسم بیشتر از این به سمت الگو بره از جلو کلا عقب نشینی کنه:n09:
و2.من از دو تا دکتر پوست و مو پرسیدم که بلند کردن موها باعث ریزش مو میشه که هر دو گفتن خیر, نظر شما چیه؟
3.مصرف محلول و قرص هارو ادامه بدم؟
4.شامپوی لامینین نقره ای رو هم برام نسخه کردن , به نظرتون شامپوی خوبیه؟
5.و همونطور که دیدید موهای من کمی وز و تارهای کلفتی داره برای نرمی و براق بودنش از چی استفاده کنم؟
1-اگه تعداد اون موهای ریخته شده ۱۰۰ تا بیشتر باشه بلی!به هزحال وقتی مو بلندهست بیشتر میریزه؛توی سرتون که ریزش واضح ندیدن؟نقل قول:
این نوع ریزش رو میشه با دارو کنترل کزد(اگر پاسخ بده) یا از کاشت استفاده کرد؛اما نظر من این هست که این ریزش نیاز به هیچ اقدامی نداردچون طبیعی هست!
۲-خیر،فقط بلند کردن مو نیاز به رسیدگی بیشتر به مو دارد
۳-اون چیزی که براتون تجویز شده رو مصرف کنید
۴-بلی
۵-pantene pro-v خوب هست
ماسک های مو هم میتوانید تهیه کنید
شما چند سالتون هست؟
مرسی عزیزنقل قول:
1.نه ریزش تو هیچ قسمت سرم ندیدم,یعنی ریزشی که یه قسمت سریع بریزه و سفید بودنش نشون بده
فقط از قسمت جلو حس میکنم داره عقب نشینی میکنه
عاقا کاشت موی قسطی کوجا بریم در مشهد. چند بار دیگه هم پرسیدم ولی به نظر جوابی نگرفتم. تو ایام جوونی کچل شدیم رفت.
پیشنهاد میدم زیر قسط و خرج اضافه برای کاشت مو نروید؛نقل قول:
اصلا مرد باس کچل باشه!
حاجی هنوز مزدوج نشدم. سنم 27 هست.نقل قول:
چون لاغرم هستم بهم نمیاد. چاره ای نیست ظاهرا.
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من 32 سال سن دارم
از وقتی یک از دوستم فوت کرد خیلی ناراحت شدم
دو طرف شیقه مو هم ریخته معلوم مشخص
ولی دو طرف مو سرم
وهمچنین پشت سر موم پر مو هیچ مشکل ندارم
ولی وسط سر موم کم پشت شده
تقریبا کم پشت شده
وقتی پشت سرم مو وسط سر خود با دست مقایسه می کنم متوجه کم شدن مو جلو خود می شم
به عنول مثال وقتی موم خیس تقریبا می توانم ببینم
وتا حالا شامپو صحت به مو زدم
ویک نکته هم دارم
بعضی و وقتها وسط سرم احساس یک خارش کوچک هم می کنم
وشامپو
clear
عربی
تا حالا دکترم نرفتم چون از دکتر تجربه خوبی ندارم
می خواهم یک شامپو ریزش مو قطع کنه
که جواب گرفتن معرفی کنید
وبهتر درمان چیه
و دو طرف موم ویک خورده وسط سرموم تقریبا سفید شده
وچندبار موم رنگ کردم رنگ شیمیایی
ایا اشتباه کردم رنگ کردم ایا ممکن از رنگ کردن باشه
چون اگر مشکل رنگ باشه پس چرا دو طرف موم ریزش نداشته
وبرای سفید مو چه پیشنهاد می کنید
الگوی ریزش.توصیف شده شما با ریزش موی اندروژنیک یا همان مردانه مطابقت دارد؛نقل قول:
درمان دارویی اون قرص فینستراید یک میلی گرم و محلول ماینوکسیدیل موضعی هست که یکی از این دو تجویز میشه؛
شامپو بعنوان درمان تایید شده وجود نداره اما مصرف شامپو Alpecin C1 یا سایر شامپوهای حاوی کافیین میتونه موثر باشه
سلام من هر کاری می کنم نمی توانم عکس از مو سر خود قرار بدین لطفا راهنمایی کنید
من عکس از مو سر خود گذاشتم لطفا میش راهنمایی کنید
بعد ایا تو سن 32 سالگی مو ارثی وجود داره چون شنیدم از سن 20 تا 27 سالگی مشخص میشه
لطفا راهنمایی کنید ایا باید هر دو دارور استفاده کنم
فینستراید
ماینوکسیدیل
یا می توانم از این دو دارو وقت یکی استفاده کنم
چون می خواهم قرص فینستراید استفاده کنم چون تا 12 ماه استفاده نمیشه ایا اگر قرص جواب داد باید تمام عمر استفاده کرد یا خیر ایا قرص فینستراید ایرانی خریدار کنم یا هندی
چون ماینوکسیدیل باید تمام عمر استفاده بشه نمی خواهم استفاده کنم
ایا قرص فینستراید یک میلی گرم عوارض جانبی هم داره
باید تا چه زمانی مصرف بشه ایا به چه صورت جواب میده این قرص
ایا بدون نسخه دکتر میشه از داروخانه خرید کرد ولطفا قیمت ان هم ذکر کنید
و ایا محلول ماینوکسیدیل عوارض جانبی داره
باید تا چه زمانی مصرف بشه ایا به چه صورت جواب میده این قرص
ایا بدون نسخه دکتر میشه از داروخانه خرید کرد ولطفا قیمت ان هم ذکر کنید
لطفا راهنمایی کنید من عکس از مو سر خود قرار بدین
لطفا
[IMG]worldup.ir/images/bjumujsxoh2ja0u4dmy1.jpg[/IMG]
عکس از بالای سر هم بفرستین تا ریزش موی وسط سر هم مشخص بشهنقل قول:
سلام من هر کاری می کنم نمی توانم عکس قرار بدیم این ارور میده
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
این محدودیت بصورت خودکار و به مرور زمان برای شما برداشته خواهد شد.
لطفا لینک ها فعال و عکس ها را از پست خود حذف کنید و سپس مطلب را ارسال کنید.
برای اینکار کافیست از تگ های url و img استفاده نکنید و به جای آن آدرس عکس یا لینک مورد نظر را بصورت متن در کد قرار دهید ( از دکمه # در ویرایشگر کمک بگیرید ) یا مستقیما به این شکل عمل کنید :
کد:عکس یا آدرس مورد نظر شما
خواهش می کنم مشکل خطا برای من برطرف کنم تا بتوانم عکس قرار برم
لطفا
نو
لینک عکس اپلود شده رو خصوصی ارسال کنیدنقل قول:
اگه پدر و مادرتون مشکل ریزش مودارن و پدر هم کم مو یا طاس باشه میشه ارثی...:n37:
سلام دوستان حدود یک سالی میشه که موم رو بلند کردم و الان حدودا ۱۵سانت شده....
موهام پرپشت و ضخیمه و موج دار :/
خیلی درباره صاف کردن مو تحقیق کردم و الان موندم که چیکار کنم
کراتینه کنم یا ایکنه از روش ریباندینگ استفاده کنم؟؟
ضررات هر کدوم دقیقا چیه؟
مشکلات نگهداری؟
تو یوتوب چنتا کلیپ از کراتینه دیدم که دقیقا بعداز کراتینه کردن بود و موها اتو کشیده شده بودن
اون حالت براق و صافی ب همون صورت باقی میمونه یا بخاطر اتو مو خیلییی صاف بنطر میرسه؟
تو تهران اگه کسی از دوستان ارایشگر ماهر سراغ داره لطفا برام شماره وادرسشو بفرسته ؛)
هزینه هر کدومش هم حدودی بگید (چون سالی ۲/۳ بار در طول سال انجام میدم)
سلام
نظرتون در مورد شامپو درما سیف چیه؟
من یه مدتی هد اند شولدر استفاده میکردم گفتن که باعث ریزش میشه و من مصرفش رو قطع کردم
و اینکه شما کدوم ماده حالت دهنده رو برای حالت دادن به مو پیشنهاد می کنید؟
همیشه اینطور نیست.نقل قول:
ژن اصلی فعال در ریزش (آندروژنیک) مو وابسته به X مغلوب است ، پس این ژن از طریق پدر به ارث نمی رسد.
به احتمال زیاد یکی از دایی های بیمار دارای ریزش موی مشابه است.
پسر بیمار اگر پدرش هم ریزش مو داشته باشد شدت ریزش مو افزایش پیدا میکند ولی عامل اصلی همان ژن وابسته به جنس است.
مقاله زیر توضیح داده است:
سلام دوستان یک سالی میشه که موهای سرم نامردی کردن و شروع به ترک کَله مباركم كردن[emoji22] حال سوالم اینه که چگونه بفهمم سبب این متارکه ارثی است یا خیر؟! هیچ سابقه طاسی نه از جانب دائیها و نه عموها وجود نداره به جز پدرم[emoji58] که ادعا میکنه در جوانی مریض شده و بعلت نبود طبیب موهای سرش رو سوزوندن[emoji28][emoji28]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk