به بازی از 10 میدم 9 عالی بود در یه کلام بتلفیلد 3 یا 4 یا 5 یا ... بره خوابشو ببینه با پای کال برسه :8:
Printable View
به بازی از 10 میدم 9 عالی بود در یه کلام بتلفیلد 3 یا 4 یا 5 یا ... بره خوابشو ببینه با پای کال برسه :8:
از یکی از دوستان شنیدم شبکه بی بی سی یه مقایسه بین این دو گذاشته (MW3 و BF3) و با حساب کردن همه چیز از جمله گرافیک و بازی چند نفره و گیم پلی و ... MW3 تو بیشترین موارد برتر بوده :20: :26: البته منم شنیدم!!
ای کاش وقتی پخش می شد خودم می دیدم که مطمئن تر می شدم!!
دوستان من خودم fan اين بازيم ولي اصلا انگاري داشتم dlc بازي mw2 رو بازي ميكردم.
همه هم كه توش پر پر شدن ديگه بدتر شد.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
bbc بوده .....گیم اسپات یا ...نبوده ،منظورم اینه ک تخصصی نبوده بحث:5:نقل قول:
پروردگارا!یه بار نشد بیام تو تاپیک بحث سر مقایسه نباشه : دی
دوستان نمیگم مقایسه بده ولی نمیشه سعی کنیم یه ذره بیشتر به بازی بپردازیم و کمتر مقایسه کنیم دو بازیو؟(و مقایسه ها از روی تعصب نباشه!)
:31:نقل قول:
باو اگه از رو تعصب رفتار نمیشد...میتونسیم یه تاپیک جدای مقایسه بزنیم اما متاسفانه....
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا بیامرزه Ghost رو! چقدر خوش عکسه:31:
البته زحمت این عکسو دوست خوبمون majid322 کشیدن که همینجا تشکر میکنم ازشون
می گم منم شنیدم اما تو گیم اسپات که فکر می کنم یوزرها به BF3 امتیاز بیشتری دادن خود سایت که به هر دو 1 امتیاز برابر داده!!نقل قول:
اما دوستان راس می گن مقایسه نکنیم بهتره!! به هر حال اینجا همه نسبت به MW3 تعصب دارن و نمیشه مقایسه منصفانه ای داشت:13:
سلام دوستان
من با اینکه بازی رو تموم کردم ولی زده 51درصد Complate شده ! می خواستم بدونم علتش چی هست ؟ چرا 100درصد نمی زنه !
من نسخه کامل realoded رو نصب کردم.
با تشکر
دوست عزیز بازی اصلی همون 50 و خورده ای تموم میشهنقل قول:
بقیه مال multiplayer va special ops هست
البته اگه روی سخت ترین درجه(veteran) برید و اون لپ تاپ های وسط بازی رو جمع کنید به 100 میرسه، بدون اون لپ تاپ ها حدودا روی 80 درصد تموم میشه:10:نقل قول:
میخوایید لذت واقعی بازی رو بدونید با آخرین دیفیکلتلیش بازی کنید (جان سالم بدر نمی برید)
چجوری میشه آنلاین بازی کرد ؟؟؟؟
بازی زیبایی بود
هم از نظر گیم پلی و گرافیک
بچه ها گرافیک این بازی تو تکسچر کلا پایینه یا مال من یه نسخه ای هست که اینجوریه !؟
حجم بازی من هم 13.7 هست
حتی به نظرم از نسخه های قبل هم تو تکچر ها گرافیکش پایین تره !
گرافیکش به نظر من دقیقا مثل MW2 هستش، تغییرات خاصی تو گرافیکش نمیشه دیدنقل قول:
شما گرافیکو زیاد نکردین ازmw2 بهتره گرافیکشنقل قول:
چرا، تمام تنظیمات گرافیکی روی high هستن، روی Extra هم گذاشتم و زیاد تغییری ندیدمنقل قول:
البته قطعا تغییراتی داشته نسبت به MW2 ولی اونقدری نیست که خیلی به چشم بیاد
اره تغییر کمی داشته ولی بعضی از دوستان گفتن که کمتر از mw2 هست حتی گفتن که از بقیه کالاف ها کمتره به اون خاطر گفتم وگرنه در مقایسه با bf3 کهمعلومه ماله کالاف به چشم نمیاد
خب جوخه ی بی انضباط میدان نبر 3 تموم شد
انصافا چیز جدیدی توش ندیدم:41:
حالا میایم سراغ مدرن وار فیر عزیز
فردا پس فردا یه نقد کوچیک میزارم
ولی کال آو دیوتی یه چیز دیگست:27:
اصلا هم معلوم نیست که داری فن بازی در میاری:27::31::31:نقل قول:
آنلاینش رو چجوری بازی میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا cd-key یا کلا بازی رو با پک اوریجینال باید بگیری!
موقع نصب ارور دایریکس میده چی کار کنم ؟
سلام
اقا تو این بازی برخلاف قبل این موس وسط گردان رو که بالا یا پائین میچرخوندی اسلحه عوض میشد اما تو این ورژن اینطوری نیستش
تو option نتونستم پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین تو option کنترل حتما یه قسمتی هست که بشه این کار رو فعال کرد
دمتونم گرم
منظورتون اینه که با اسکرولر موس اسلحه عوض بشه؟نقل قول:
برید به:
Option ->Controls->Actions
و Switch Weapon رو روش کلیک کنید، بعد اسکرولر رو بچرخونید تا عوض شه
داداش سریع پستتو بنداز تو اسپویلر تا کسی نخوندتشنقل قول:
هنوز خیلیا بازیو تموم نکردن:20:
فوق العاده تر از این نمی شود عالی
لحظه لحظه اش هیجان
اما حیف زود تمام شد
آنلاین میشه بازی کرد ؟
سلام بر فن های کال او دیوتی"
من تا دیفیکالیتی سومش رفتم ولی به زور ردش کردم...کسی هس که دیفیکالیتی آخری رو هم رد کرده باشهه؟
منظورتون veteran ئه؟ اصل مزه بازی به اینه که رو سخت ترین درجه تمومش کنی:rambo:نقل قول:
دوستان من امروز بازيو نصب كردم
راستش با اخرين تنظيمات گرافيكي اجرا ميكنم ولي گرافيكه نه چندان خوبش خورد تو ذوقم
گرافيكش در حد cod4 هست
گرافيكه mw2 خيلي از اين بهتر بود
شما همچين مشكلي نداريد؟
بچه ها اون قسمت که طوفان شن میشه چقدر بده
چشام درومد واقعا
گرافیکش کمه عزیزنقل قول:
دوستان من امروز بازيو نصب كردم
راستش با اخرين تنظيمات گرافيكي اجرا ميكنم ولي گرافيكه نه چندان خوبش خورد تو ذوقم
گرافيكش در حد cod4 هست
گرافيكه mw2 خيلي از اين بهتر بود
شما همچين مشكلي نداريد؟
متاسفانه همینه
کاریش نمیشه کرد
گرافیکش نسبت به بازی های دیگه نسبتا کمهنقل قول:
ولی مطمئن باش از mw 2 و black ops بیشتر نباشه کمتر نیست
اگه تصویر کمی ماته ممکنه از کرکت باشه
دوستان یکی از با کیفیت ترین انیمیشن های کل بازی های کامپیوتری رو در این گیم دیدم :18:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عالیه، اصلا فکرشو نمیکردم بتونن این قدر زیبا بالا رفتن از پله ها رو شبیه سازی کنن انگار داشتم فیلم Avatar رو نگاه میکردم... :31:
پیروز باشید.
:39::39:
خیلی جالب بود عرفان این تیکه رو خوب اومدی. :31:
دیگه زبونم از حلقم زد بیرون از بس گفتم این بازی نه گیم پلی داره نه انیمیشن درست و حسابی .
گرافیکم که قربونش برم رو هواست. :13:
کو گوش شنوا؟
ولی مجید جان شما توی بررسیت نوشته بودی:نقل قول:
:18::31:نقل قول:
در کل گیم پلی بازی قابل قبول و لذت بخشه .
گیم پلی : 8.5 از 10
بازی به نظرم گیم پلی خیلی خوبی داره، البته قبلا هم همین طوری بود و فرق زیادی با MW2 نداره... در کل بازی خوبیه و دارم ازش لذت میبرم، کرکتر ها و فضا و ... عالی هستن...
ولی گرافیک + پیشرفت نکردن نسبت به نسخه های قبلی، کاملا توی ذوق میزنه...
پیروز باشید.
عرفان جوون دستت درد نکنه ...خیلی باحال بود:31:
اوج انیمیشن!
من منظورم از لذت بخش این نیست که مشکلی نداره منظورم از نظر هیجانیه که بازی دارهنقل قول:
در کل گیم پلی بازی قابل قبول و لذت بخشه .
گیم پلی : 8.5 از 10
+
اگه گیم پلیش خیلی خوب بود که 9.5 یا 10 میدادم. :31:
ولی در کل منم از بازی خوشم اومد ولی تکراری بودن و گرافیکش و همچنین گیم پلیش خیلی رو مخم بود. :31:
دستت درد نکنه آخر خنده بود منو یاد بتلفیلد3 انداخت.بخاطر همین ویدئو یه بار دیگه میرم بازیش کنم.مرحله پاریس هستش.:31:نقل قول:
کلی خندیدم:thumbsup::thumbsup:نقل قول: