دوست عزیزنقل قول:
اگر شما متوجه سايه دار و تار شدن بر روی صفحه نمايش شوديد، از گزينه Motion Plus استفاده کنید.
تصوير> گزينه تصوير > Motion Plus
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما متوجه سايه دار و تار شدن بر روی صفحه نمايش شوديد، از گزينه Motion Plus استفاده کنید.
تصوير> گزينه تصوير > Motion Plus
سلام
دوستان سه مدل جدید از سامسونگ اومده 40j5950 و 40j5960 و 40j5970 خواستم ببینم کسی میدونه تفاوت این سه مدل تو چیه؟
سلام
من یه LB582-TB ال جی گرفتم ولی وقتی تو یه صفحه هستی و وارد یه صفحه دیگه میشی دورش حاشیه تصویر قبلی میمونه و بعدش محو میشه هر تصویر و هرکاری انجام میدم اینطوریه،مثلا یه عکسیو نگاه میکنم برای چند ثانیه وقتی میرم تو یه تصویر دیگه،هاله ای از تصویر قبلی به صورت مشکی و خاکستری در اطراف تصویر هستش،
توی منو های دستگاهم همینطوریه،مثلا وقتی توی منوی تنظیمات صدا هستم و چند ثانیه ای اونجا کار میکنم و بعدش میام میرم تنظیمات تصویر،همون هاله ی منوی صدا توی این منو به صورت خاکستری مشکی اطراف تصویر دیده میشه.
آیا برای همه ی دوستان همینطوریه یا فقط برا من اینطوریه؟!
لطفا راهنمایی کنید تا مشکلو بتونم رفعش کنم
کسی نیس اطلاعاتی به ما بده؟!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این تایپیک را مطالعه و از آن استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید محترم.یک تلویزیون سامسونگ 46 F8880 دارم خیلی ازش راضی هستم مشکل در اسمارت هاب برام بوجود اومده بود که با هماهنگی نمایندگی و پیشنهاد آنها تلویزیون رو اپدیت کردم.مشکل خاصی پیش نیامد و همه چی نرمال هست فقط به 15 روزیه که وب بروسر آن از کار افتاده آون رو اجرا میکنم صفحه برنامه سیاه و سفید میشه.آگه میشه کمکم کنید.ممنون
دوست عزیزنقل قول:
به عوامل متعددی بستگی دارد که در منوال سیستمتان موجود است .
منو--> پشتیبانی ---> e-manual---> ویژگی های پیشرفته----> web browser
سلام دوست عزیز .طبق فرمایش شما قسمت manual-Web browser رو مطالعه کردم ولی متوجه نکته ای که شبیه مشکل من باشه نشدم جز یک مورد که نوشته بود(بارگذاری صفحه وب ممکن است ابا سیستم های عامل خاص تاخیر ایجاد شود یا معلق شود) که این مورد بیشتر میمونه شبیه مشکل من باشه میخواهم آزمون بپرسم این جمله منظورش چیه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم استاد
با سلام.من بهم لطف شما کشور اسمارت هاب تلویزیون رو تغییر دادم و از برنامه های متنوع ان دارم لذت میبرم.فقط چرا یوتیوب اجرا نمیشه یعنی فقط پس از اجرا یوتیوب صفحه سیاه میاد همونجوری میمونه.تلویزیون من 46 F 8880 هست.ممون
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم چون از دیتاهای مخابرات ایران استفاده می شود به این علت است که یوتویپ فیل- تر است.
با سلام و خسته نباشی.میخواهم بپرسم آیا میشه با اینترنت تبلت و فعال کردن vpnدر تبلت و از طریق portable WiFi hotshot در تبلت اینترنت بدون فیلتر رو به تلویزیون انتقال داد؟البته تلویزیون f8880
دوست عزیزنقل قول:
روی تبلت نمی دانم ولی روش های است
V-P-Nنصب
روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
راه حل دوم
با V*P*N وصل شوید
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.
مطالعه کردم و کارهای گفته شدرو انجام دادم ولی کارساز نبود:n03::n03:نقل قول:
motion rate تلویزیون شما پایینه به همین خاطر این مشکل پیش میادنقل قول:
سلام
از دوستان محترم واگاه در رابطه با خرید تلویزیون از یکی از برندهای مختلف راهنمایی میخواهم.
سایز مورد نظر 42 ویا 48 اینچ است. لطفا از بین برندهای سونی ، ال جی ، اسنوا و یا سام سونگ کدامیک را توصیه میکنید؟
بود جه مورد نظر حدود 3 میلیون تومان در نظر است.
لطفا توصیه های دوستان بنا بر نرخ ریسپانس، کنتراست، نرخ رفرش، بوده ، لازم به ذکر است مورد مصرف برای خانگی و فرمت رایج
در ایران است.
پیشاپیش از لطف سروران اگاه ممنون.
چطوری میشه بالا برد که اینطوری نشهنقل قول:
به نظر شما کسی که کامپیوتر داره چقدر از خاصیت اسمارت بودن تی وی استفاده میکنه جایی خوندم که توی بعضی مدلها فقط میتونی دو تب همزمان باز کنی و این یعنی محدودیت. اگه تلویزیون بدون قابلیت اتصال به اینترنت با سایز بزرگتر بگیریم بهتره یا تلویزیون اسمارت با سایز کوچکتر؟ با دانگل به تنهایی چطوری میشه تلویزیون بدون قابلیت اسمارت رو متصل به نت کرد؟
ضمنا اگه فعلا بخوام یه تلویزیون که امکان اسمارت رو نداشته باشه ولی کیفیت تصویرش عالی باشه تو سایز حدود 48 چه مدلی و مارکی رو پیشنهاد میدین؟
سلام به کارشناسان محترم
آیا امکان دریافت شبکه های دیجیتال روی تلویزیون سامسونگ UA46D5000PR هست؟؟
اگر هست ممنون میشم بفرمایید چون من یه جا همین مدل رو دیدم که دیجیتالو رو نشون میداد
اوایل زنگ زدیم سامسونگ گفتن نمیشه...
ممنون
دوستان ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده.حدود 3 هفته هست من یه تلویزیون سونی kdl42w828b گرفتم چند روز پیش متوجه شدم 2 تا از پیکسل های کنار همش سوخته یعنی نقطه سیاه شده.از یکی از تعمیر کار های سونی پرسیدم گفت کم تمام پیکسل های صفحه می سوزه من رو کلا ناامید کرد ،گفت بخوای تعمیر کنی تقریبا کلا قیمت تلویزیون رو باید پول بدی.دوستانی که تو این زمینه اطلاع دارن به نظرتون واقعا تعداد پیکسل های سوخته زیاد میشه؟
درودنقل قول:
اگه آپدیت جدیدی براش اومده،و آپدیت کردن رو بلدین،آپدیتش کنید.
بیش از 90 درصد مشکلات سونی با آپدیت حل میشه.
Z5 PREMIUM DUAL
من قبلا آپديت كردم،ضمنا اين يه مشكل سخت افزاري هست با آپديت نرم افزاري بعيد بدونم حل بشه ،پيكسل سوخته ،از يكي از تعمير كارا پرسيدم گفت كم كم پيكسل هاي سوخته زياد ميشه بخوام بپرسم آيا واقعا اينطوريه؟نقل قول:
سلام لطفا کمک کنید بین دو مدل گیر کردم کدوم بگیرم JS8980 و juc8920 کدوم بگیرم ؟ برای دیدن فیلم و بازی کامبیوتری و دیدن فوتبال
تلوزیون ju7000 سایز 55 اینچ برای بازی کامپیوتری و فوتبال فیلم خوبه 47000ت قیمت داده فروشنده؟
سلام دوستان
واقعا هیچ راه حلی واسه این سونی لعنتی نیست که زیرنویس فیلم معمولی و 3 بعدی رو نشون بده؟؟؟ عجب اشتباهی کردیم خریدیم.
باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیکها استفاده کنیدببینید مشگلتان حل می شود.
سلام دوستان.
چند تا مشکل دارم که می خوام از راهنماییتون استفاده کنم.
اول اینکه حداکثر فاصله تلویزیون از نشیمن تو تی وی روم خونم حدود 4.5 تا 5 متره.شدیدا علاقه دارم 65 اینچ بخرم ولی هیچ رقم بودجم به w800cبا گارانتی اصلی نمی خوره.گارانتی اصلیش حدود 13.5 و بانه ایش حدود 10.5 هست.از طرف دیگه 55 اینچش با گارانتی اصلی شده حدود 7.5.به نظرتون با توجه به اینکه 90 درصد استفادم از تلوزیئن ایرانه،تو این فاصله 65 اینچ تصویرش خیلی خراب نمی شه؟از طرف دیگه عاشق تلویریون بزرگم....به نظرتون ریسک خرید بدون گارانتی قابل قبوله؟جالبه سایز 55 با و بدون گارانتی حدود یک ملیون فرق داره ولی 65 سه ملیون.خدا لعتنت کنه بازرگانی ایرانو....انتخاب دبگه سریx 55 هست که اونهم حدود 10 ملیونه.....ضمنا تصویر w800c از b فوق العاده شفاف تره.بالاترین تکنولوژی اپ اسکیل هم مال سونیه.هر جا خواستید تی وی بخرید اصرار بکنید تلویزیون ایرانو بهتون نشون بده....تا بتونید با سورس یکسان تلویزیونها رو مقایسه کنید....ممنون میشم از راهنماییتون.
سلام دوستان مايل به خريد يك تلویزیون 4K به اندازه 55 اينچ از برند سامسونگ هستم . چيزي كه منو نگران كرده پخش تصاوير SD يا HD يا هر فرمتي به جز 4K در اين تلويزيونهاست . چون واقعيت اينه كه اين تلويزيونها با تبدیل یک پیکسل به چند پیکسل و بزرگتر نمایش دادن آنها اندازه تصویر رو به 4K میرسونن و در حال حاضر خیلی از برندهای معتبر و پرآوازهی دنیای تلویزیون با قرار دادن یک چیپ مخصوص این کار، تصاویر را به شکل نسبتاً مطلوبی به رزولوشن 4K تبدیل میکنن ولي اين طور كه شنيدم و در اينترنت جستجو كردم ميگن كه دیدن یک تصویر HD در تلویزیون HD نتیجه بهتری به دست میده تا اینکه همان تصویر را در یک تلویزیون در همان ابعاد، اما با رزولوشن 4K ببینیم . آيا اين واقعيت داره . چون اگر اينطوره پس خريد 4K با توجه به کمبود محتوای 4K و همين مشكل Upscaling كردن اصلا به صرفه نيست .متشكر ميشم راهنمايي بفرمائيد
همینطور هست . منتها به نظرم با توجه به عکس هایی که دوستان در بخش مشاوره فوری خرید تلویزین 4k گزاشتن . به نظر نمیرسه اونقدر ها هم بد بخش کنه .نقل قول:
من توصیه میکنم همون 4k بخرید که بعدا توی خونه دیگران نبینید و حسرت بخورید که چرا نخریدید .
دوستان همردیف تلویزیون ju7000 سامسونگ که تو ایران فروخته میشه چه مدلی هست؟
با سپاس
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
عزیزان یه راهنمایی میخواستم ... با بودجه ی 9 ملیون تومان کارآمدترین تلوزیون نسبت به این بودجه چیه در حال حاضر؟؟
عزیزان LG 55EC9300 و پیشنهاد دادن به ما ... حقیقتا کفیت تصویر هم دوست داشتنی بود ... یه مسئله ای که هست راجع به این تی وی همه جا رزولوشنش رو FHD قید کردن ... اما گلدیران توی کاتالوگ رزولوشن رو 2K اعلام کرده ... خیلی عجیبه این مسئله واقعا !!!
اما میخواستم ببینم تو این رینج قیمت مدل بهتری از برند های دیگه هم هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ... چون کم پولی نیست واقعا ...
نمایندگی سونی برید ارزش داره با خبال راحت 50 هزار تومن هم بدید بدونه دردسر یا با نه برید که تی وی های سونی رو مبفروشند 100 در 100 کسایی هستند که وارد هستند با یه هزینه ناچیزی.... تی وی رو که خریدید حالا 50 هزار تومن نهایتن هم روش برا این کارها زیرنویس فیلما رو روی فلش مموری براحتی و خوانا بخش شه و منوش فارسی شه و دیجیتالش فعال شه......... اینو دیدم دردسرای بعد از وارد شدن به منو مخفی تی وی ها البته برا کسای که بلدن براحتی میتونن حتی با کنترل خود تی وی این مشکلات رو حل کنند با اطلاعاتی که دارند ولی برا کسایی که اطلاعاته کافی ندارن دردسر هستش موفق باشید .
سلام دوستان
تلویزیون LED سامسونگ مدل u40D6920 حدود 3 ساله دارم که از دیروز از قسمت بالا سمت چپ تصویر یه نیم دایره مات حدود 10 سانتی ظاهر شد بعد چند ساعت از بین رفت و دوباره طاهر شد. ولی ایندفعه از بالا وسط تصویر پیدا شد و چند بار رفت و اومد تا اینکه امروز یه دفعه تلویزیون خاموش شد و به حالت استندبای رفت و چراغش مرتب روشن و خاموش شده و چشمک می زنه و دیگه روشن هم نمیشه . خواستم از دستور منو مخفی استفاده کنم ولی اصلا نمیاره . نمی دونم چیکار کنم:n03: . راهنمایی فرمایید لطفا. سپاس
سلام دوستان
در پی خرید تلویزیونی هستم در حدود 49 اینچ (1 اینچ بالا یا پایین تر ) . قیمت تا حدود 3000.000 تومن
اولا برند برام مهم نیست
سه بعدی بودن هم برام در اولویت نیست ( کیفیت بالاتر تصویر را به سه بعدی بودن ترجیح میدم)
ثانیا کیفیت تصویر برام از همه چیز مهم تره(مخصوصا در پخش سریع مثل مسابقات فوتبال) و در آخر اگه بلندگوهای قوی داشته باشه بهتره
دوستان یه led سامسونگ h6355 دارم که دقیقا تا گارانتی ش تموم شد ! یه قسمتی از تصویرش روشناییش کم شده ! (تقریبا یک نوار افقی کم نور تر نسبت به بقیه جاها داره)
پرس و جو کردم گفتن مال منبع نور (بک لایت) هست
خواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره که قطعه مورد نیازش سخت گیر میاد یا راحت؟ و اینکه مجموع هزینه تعمیرش چقدره تقریبا؟
ممنون
سلام دوستانبا ریست کارخانه هم نیومد
عیدتون مبارک
رفقا دو تا تی وی مذل ال جی 42LF651Vاز بانه گرفتم .به مشتری دادم فیش ----- میخوره اما ایکن
سرچ یا کلا ساتلایت نداره چیکار باید کرد؟
ممنون از لطفتون
من هنوز تست نکرم ولی به احتمال زیاد همین گزینه ای هست که اینجا گفتم
با سلام خدمت دوستان عزيز. سال نو مبارک. از دوستان کسي مي دونه که معادل خارجي تلويزيون سامسونگ 55 اينچ منحني مدل 55JUC7920 چيه؟ چون تو سايت سامسونگ مدلي به اين نام وجود نداره.ممنون مي شم زود پاسخ بديد.
دوست عزیزنقل قول:
در منوی مخفی یا همان منوی سرویس در همان صفحه اول موجود است
معادل خارجی این مدل 55juc7500 است.
که چی این حرکت شما همه جا این متنو کپی کردی واقعا جای تاسف دارهنقل قول:
از ادمین محترم میخوام این کاربر بن و پستارو پاک کنن معلوم نیست به چه نیتی این کارو کرده برند خاص و سایت فروش خاصیو تبلیغ کرده
ممنون
از دوستان کسی می دونه تفاوت تلویزیون 4K و Full HD از چه سایزی حس میشه؟ یا اونقدر تفاوت نداره، چون اختلاف قیمتش زیاده.