جچرا هیچ وقت مالهمن اینجوری نمیشه. تازهمودموای فای هست ا خود مودم کانکت میشه و همیشه همروشنه فکنم مشکل دوستان اینه که میرن به صورت دستی وصل میشن شما کاری کن کع خود مودم کانکت شه بعدش فک نکنم از این مشکلات داشتته باشی!نقل قول:
Printable View
جچرا هیچ وقت مالهمن اینجوری نمیشه. تازهمودموای فای هست ا خود مودم کانکت میشه و همیشه همروشنه فکنم مشکل دوستان اینه که میرن به صورت دستی وصل میشن شما کاری کن کع خود مودم کانکت شه بعدش فک نکنم از این مشکلات داشتته باشی!نقل قول:
کلا سرعت دانلودت چ توروز و چه تو شب چه قدره؟نقل قول:
ديشب چون شب اول بود و اينجا خونده بودم حجم كم ميشه درست و حسابي واسه دانلود نذاشتمنقل قول:
فقط واسه امتحان دانلود كردم ببينم حجم كم ميشه يا نه من مثلا اينترنت دو مگ گرفتم ولي از اونجايي كه خطم نويز داره
عملا در هيچ ساعتي سرعتم از 65 يا 66 بالاتر نميره دو ساله دنبال اينم كه نويزم رو درست كنن
هي ميگن شماره رو ميديم مخابرات چك كنه و هميشه هم ميگن مشكلي نيس ولي تو مودم داون استريم من خيلي پايينه
درحالي كه بايد2048 باشه پس دانلود من خيلي نميتونه ملاك باشه
اگر از طریق سایت اقدام به خرید افزایش حجم کنم چقدر زمان میبره تا اضافه بشه؟
منظور شارژ هست دیگه ؟نقل قول:
همون لحظه میاد .
با سلام خدمته دوستان ...............
دیگه همتون از قیمت های داغونه مخابرات با طرح هاش خبر دارید !!!
الان طرح خوب که سرعت روزانه بالا داشته و شبانه رایگان خوب (طبیعتا سرویس محدود باید باشه) چی پیشنهاد میکنید .!!!
خواهشا راهنمایی کنید ............
امشب جالبه سرعتم کمتر از 130 نمیاد بعثتم هستم!!:n19:چراشو نمدونم:n17::n17::n17::n13::n13::n13::n13::n1 3::n13::n13:
برادر من بعثت داره اغلب اوقات سرعتش 220 هستش
آره خداییش چقدر سرعت خوبه امشب!!(بعثت):n13:
دهنت سرویس مخابرات! ریدی تو اعصابمون رفت.:9: :23::33:
با سلام
من طرح 5 نوروزی طلایی 6 ماهه دارم و از کاشمرم
دانلود شبانه رایگان نبود ولی شد(بعد زنگ زدن به پشتیبانی)
امشب تا الان ک یک نیم ساعت دیگه مونده 2.3 گیگ دانلود کردم
البته سرعت اول ساعتای 1 حدود60 تا 70 بود ولی وقتی بیدار شدم ساعتای 5 سرعت 250 کامل بود
دوستان یک سوال، حتما باید برای دانلود شبانه ارتباط رو قطع کرد و دوباره وصل شد؟
مثلا من کل روز 500 مگ دانلود کردم و ارتباط رو قطع نمیکنم و شبانه 2 گیگ دانلود میکنم و مثلا ساعت 10 صبح ارتباط رو قطع میکنم
اون 2 گیگ از حجم کم میشه؟؟ :n16:
ببینید وارد بازه زماتی 1-7ک بشید اتومات میره روشبانه و بعد ساعت 7هم اتومات،میاد رو. روزانه و از حجمم تو روزانه میدونید ک کم میکنه. چیز جالب اینه که دیشب 3گیگی دانلود کردم و جالبتر این ک حجمم ثابت مونده نمیدونم چرا کم نمیکنه از حجم. مخابرات هر دفعه ک زنگ زدم. یک چیز گفت و تغییری تا الان نداشتم!!!???? ماله شنا ها هم اینجوریه. ?
یک
نگرفتم دقیقنقل قول:
ولی واسه اینکه حجم شبانه حذف بشه باید یک قط و وصل بکنید
سلامنقل قول:
دوست عزیز می شه یک عکس ازریزکارکرد این چند روزاخرت بزاری ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من نمیخواد قطع و وصل کنم اتصالم رو واسه شبانه رایگان ؟
ببین من که بعثت دارم خودش راس 12 قطع میشه بعد از 3-5 دقیقه میشه وصل شد و اون موقع رایگان هست اون مواقعی هم که قطع نمیشه از حجمم تا حالا کم نشده ( پس نیازی نیست )...نقل قول:
برای اینکه بخوای ببینی از حجمت کم شده یا نه راه دقیق اینه که از روی ریز کارکرد بفهمی. مثلا اگر شما از قسمت شبانه رایگان استفاده کنی توی ستون "دانلود یا آپلود محاسبه شده" نیباید حجمی رو که ساتفاده کردی رو بیاره ...
سلام
من طرح بعثت دارم درست ساعت 12 شب خودش قطع می شود
و باید دوباره کانکت شوم
متاسفانه از موقعی که طرح جدید ها را دادن
من بعد از 12 شب نمی توانم کانکت بشوم و ارورهای مختلف دریافت می کنم
اگر هم کانکت شوم از حجمم کم می کند
توی قسمت ریزکارکرد هم وقتی می رویم مثل اینکه گیر کرده باشد
محاسبه انجام نمی شود
خلاصه شبها دیگر با خط خودم وصل نمی توانم بشوم با خط یکی از دوستان وصل می شود و 1مگابایت هم کسرنمی کند
باتشکر
ساعت شبانه که 1 هست، چطور شما 12 قطع میشه؟نقل قول:
یکی از بچه ها از طرحهای جدید شبانه دار گرفته (برنزی 6 ماهه) میگه شب اتومات راس ساعت 1 واسه اینکه بره توی ساعت شبانه دی سی میشه صبح هم موقع ورود به روز دوباره یه دی سی میشه . نکته جالب اینجاست که توی ریزکارکرد توی زمان شبانه هیچ اطلاعاتی نمیندازه . یعنی اصلا انگار اون موقع کانکت نبوده . بعد از ساعت 7 صبح دوباره توی ریزکارکرد اطلاعاتش ثبت میشه . نمیدونم از این طرحهای جدیده که اینطوری شده یا فقط این دوست ماست که اینطوریه . من که الان سه ماهه رفته تو پاچم .
نه دیگه من دقیقا همینطوری امنقل قول:
فقط شک داشتم که خودش دی سی میشه یا نه که مطمعن شدم میشه:n26:
مرسی دوستان:n16:
دقیقا از راس 12 تا 7 صبح هست دوست عزیز .نقل قول:
نقل قول:
طرح های جدید همشون از سایت 1 شبانشون فعال می شود
فقط طرح بعثت که دیگر تمدید نمی شود از ساعت12 شب شبانش فعال می شود
دوستانی که طرح جدید دارن توجه بکنند
همـــــــــــــــــــــــ ـــچنان مشکل سرعت در ساعت رایگان داره بیداد میکنه.
سلام دوستان من طرح بعثت داشتم و تموم شده و متاسفانه دیگه شارژ نمیشه من شب دانلود دارم کدوم طرح رو بردارم غیر از 6 ماهه برنزی
دوستان من ی مشکلی دارم اونم ابنه که. از حجمم اصلا کم نمیکنه نمیدونم چرا. کلا 19893 مگ مونده میگم بزارم دانلود کنهتو روز یا نیاد یهویی اون دانلود روزارو از حسابم کم کنه یا اینکه دانلودای شب و روزو باهم کم کنه چیکار کنم ?
یکی یاری مان دهد چیکار کنیم؟نقل قول:
سلام من اینترنت محدود مخابرات شهرستان دارم . 256 4gig . الان چند روزه که 300 گیگ واسم ترافیک شارژ شده:n04: قسمت توضیحات هم نوشته: برگردان . به نظرتون قضیه چیه؟ اشتباه کردن؟ نکنه یه وقت هر چی ازش مصرف کنم پولش رو قبض یباد؟
نوع سرویس هم نوشته : يکپارچه کشوري-PrePaid
وای بچه های مردم چه شانس هایی دارند.:n02:نقل قول:
بردار استفاده کن مرد حسابی.کی به کیه.:n19:
سلام الان طرح های مخابرات چند تاست کسی میتونه اسم ببره ؟ لیست کامل
دوستان تکلیف دانلود شبانه امشب چی میشه؟ از ساعت چند شروع میشه؟ مث همون 12 دیشب؟
اونش که اره ولی مطمئنی پولش رو قبض نمیاد؟ اخه مگه میشه 300 گیگ الکی شارژ کنن؟ این جماعت از یک قرون نمیگذرن! پولش میشه یک میلیون و دویست! الان این طرح هایی که پولش رو قبض میاد چه جوریه؟نقل قول:
پس بذار فعلا یه گوشه آب خنک بخوره.نقل قول:
اگه دیدی مثلا بعد از یک ماه دیگه همچنان دست نخورده بود و خبری نشد بعد با خیال راحت استفاده کن.
اینم واسه اطمینان بیشتر که بفهمی هزینه تلفن تون چقدره .
( روی صورتحساب بدون رمز عبور کلیک کنید )
رو قبض بیاد! میری یه خط دیگه میگیری :n02:
من یکبار 128 نامحدود گرفتم( از یه شرکتی) بعد سرعت دانلودم از 90 پایین تر نمیومد ، بکوب دانلود میکردم :n09: بعد که رفتم اونجا برا تمدید یارو نگاه کرد گفت چقدر دانلود داشتی! :n04: گفتم من این ای دی اس ال برا خونه گرفتم گفتم نامحدوده تا دلتون میخواد دانلود کنید ، چرا مگه مشکلی پیش اومده :n02: گفت نه
نوع سرویس اینترنتمو نوشته PrePaid یعنی چی؟نقل قول:
بیخیال! تا الان که ده گیگشو استفاده کردم. بعد مدت ها دارم بدون ترس یو*تیوپ نگا میکنم سرعت نت هم انصافا خوبه:n20:
خداییش شب به جای اینکه بخوای رایگان دان کنی با این سرعت، فقط بری توتیوب، Yanni نیگاه کنی با اون آهنگاش!!:n02:
بعثت چرا انقد سرعت دانلود شبانش اومده پایین؟! اعصابمو ریخته بهم. 30 بیشتر نمیره
داداش من جای شما بودم یه شبه 300 گیگ رو دانلود میکنم
این 100 گیگ رو من 2 روزه تموم کردم کتملا رایگان
این طرح الماس نامحدوده ؟ کسی داره ؟
دوستان امشب شبانه رایگان بعثت از همون 12 شروع میشه؟(یعنی ساعت 1 جدید)
ساعت 24 که همون 00:00 خودمونه، امشب میشه 1 که میتونین راحت شب رایگان دان کنید تا 7 که من امروز رو برای احتیاط تا 6 میزارم(اونایی که شبانه رایگان دارن). درسته دیگه!؟ مشکلی نیست که...:n01:
حالا برای احتیاط امشب رو برای دانلود نزارید. با این سرعت... مگه میشه دان کرد! از فردا شروع کنین.:n06: