سلام
من با یه نرم افزاری مشخصات سخت افزاریه لپتابمو گرفتم . بعد برای قسمت رمش نوشته بود که دو تا اسلات داره و تو یکیش یه رم 4 گیگ هست .
ایا درسته ؟ یعنی میشه بهش رم اضافه کرد؟
Printable View
سلام
من با یه نرم افزاری مشخصات سخت افزاریه لپتابمو گرفتم . بعد برای قسمت رمش نوشته بود که دو تا اسلات داره و تو یکیش یه رم 4 گیگ هست .
ایا درسته ؟ یعنی میشه بهش رم اضافه کرد؟
آره دیگه تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه - مثلا رم لپتاپ من 8 گیگه
تا 16گیگنقل قول:
رم من الان 16 گیگه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
تاحالا جایی نخونده بودم که تا 16گیگ رم ساپورت میکنه - شما مطمئنی ؟!نقل قول:
دوستان در مورد رم بستگی به مادربرد داره فکر کنم! تا اونجایی که من حدس می زنم 5010 ها مادر برد های متفاوتی داشته باشه، 5110 رو نمی دونم.
سلام بله هاردمم750دور 7200 هست اروزنترین زمان از دیجی کالا گرفتم 1 ملیون ضمنا ساپورت سنتر رو باز کنید مینویسه ساپورت 32 گیگ رم فعلی 16 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار ساپورت سنتر رو از کجا میشه دانلود کرد. سایتش که خیلی سخته من سر در نمی اوردم .
در ضمن من خیلی با این تاچ پد مشک دارم انگار اصلا دقت نداره. وقتی انگشتم رو میکشم و پوینتر رو جابجا میکنم. یهو میپره به یه جای دیگه . یا اینکه یهو در حین کشیدن انگشتم میبینم داره زوم میکنه . خیلی کلافم کرده . من حالت کلیک رو تاچ پد رو غیر فعال کردم. میزان حساسیتهم به به صورت heavy گذاشتم . ولی هیچی درست نشده . این دقتش چرا اینجوریه
.یعنی میشه رم 4 گیگ رو در اورد و دو تا رم 8 گیگ انداخت تا بشه 16 ؟این نوع رم رو از کجا میشه تهیه کرد
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاچ پد این لبتاب واقعا عالیه و خیلی عالی کار میکنه!
تاچ پد درایور که سایت دل داده رو از سیستم حذف کنید و تنظیماتشو دست نبرید/گرچه تنظیمات خیلی جالب داره ! خب از درایور خود ویندوز استفاده کنید یا حتی الامکان درایور رو دومرتبه نصب کنید!
---
بله میشه دو مموری 8 انداخت البته قبلش از برنامه ساپورت سنتر کمک بگیرید/ سری مین b3 تا 32 گیگ جواب میده با بایوس a11
برای خرید گوگل سرچ کنید چندیم مکان میاره نسبت به موقعیت جغرافیایی خود خرید کنید
برای من که خیلی دردسر ایجاد کرده این تاچ پد .نقل قول:
چند وقت پیش میخاستم یه رم موبایل رو به لپتاپ بزنم ازطریق این خشاب سمت چپ . بعد دقیقا یه تبدیل میکرو اس دی به اندازه همون درپوش خوده لپتاپ .وارد خشاب کردم . به سختی وارد میشد . ولی مطمئنم دقیقا یک اندازه و یک قطر هستند .
ولی اون درپوش به راحتی داخل میره و بیرون میاد . این تبدیل میکروو اس دی واردش نشد .بعد من فکر کردم که شاید باید یه فشاری بدم تا جا بره . بعد که فشار دادم یه تقه صدا کرد و...
الان زیره مچ دست چپم وقی تایپ میکنم . اون سطح که زیره مچم قرار میگیره . هی تق تق صدا میده و به اندازه یکی دو میلی متر میره تو . میاد بیرون . لغ شده و .. خیلی کلافم کرده . چون زیره دستم هی تکون میخوره
حالا این گارانتی اگه ببرم . قبول میکنه یا نه ؟
باید چیکار کنم
salam khaste nabashid dostan.....laptope alie..azash raziam fk konam onam az man razie vali jadidan ye moshkeli dare ke yeyho hame chi vaimiseo bad safhe abi mishe ba ye seri neneshte va khaily sari restart mishe kasi mi2ne moshkel chie...????mamnon misham komak konin
من ساپورت سنتر دانلود کردم ولی چطوری باید نصب بشه ؟نقل قول:
سلام بله هاردمم750دور 7200 هست اروزنترین زمان از دیجی کالا گرفتم 1 ملیون ضمنا ساپورت سنتر رو باز کنید مینویسه ساپورت 32 گیگ رم فعلی 16 گیگ
ضمنا مدل مادربرد منم b3 هست - ولی بایوس A09 هست. هارد من توشیبا 5400هست و برای شما 7200 WD .
اقا یکی به ما بگه چجوری از شر این گرافیک intel hd 4000 خلاص بشم
لپ تاپ dell inspiron 5520 و اون یکی گرافیک هم amd hd 7670
میخوام سویچ کنم
توکنترل پنل برای من . یه بخشی هست به نام NVIDIA control panel که اونجا تونستم گرافیک رو سویچ کنم .نقل قول:
تظیماتی داره که میتونی انجام بدی .
یعنی بلو اسکرین میده ؟نقل قول:
خیلی عجیبه . برای منم وقتی دارم عکسی رو میبینم یهو همه چی وای میسه :D در کل هنگ میکنه و بارها شده باتری رو در اوردم تا بتونم ریست کنمش
فقط رو ستاپ کلیک کنید تا نصب بشه اگه اتوماتیک شروع به نصب شدن نکرد داخل درایو ویندوز یه فولدر ساخته بنام دل از داخل او ستاپ رو اجرا کنیدنقل قول:
b3 تو سری 5110 بهترین مینش هست و بایوس a9 نیز تا 16 گیگ ساپورت داره بعد آپدیت به a11 باز 32 گیگ میشه/
بله کانفیگ های متفاوتی داره
ممنون ولی برای من amd هستش و کلا فرق میکنهنقل قول:
میشه یکی بگه من دقیقا باید چکار کنم؟کسی گرافیک amd نداره؟
yani inja hishki nist komakemon kon...!!!!:sq_3:pas ham dardim bad jori rafte ro asabam shaba ke mizaram bara DL yeho khamosh mishe hamash nesfe kare mimoneنقل قول:
میشه یکی نحوه سویچ بین لپ تاپ amd رو بگه با تمام جزئیات
احتمال داره از یک نرم افزار باشه... چک کنید که بعد از نصب چه برنامه ای هنگ کردن ها شروع شده...نقل قول:
برای من هم مشکل مشابهی پیش اومد، اشکال از office بود!!! پاکش که کردم و یک نسخه دیگه از office رو نصب کردم درست شد... (سعی کنید اگر برنامه ای نسخه 64 و 32 بیتی داره، 64 رو نصب کنید)
نمیدونم شاید توهم زدم :sq_2:. ولی انگار وقتی انگشتم رو با فاصله خیلی کمی رو تاچ پد جا به جا میکنم. یعنی لمسش نمیکنم .
ولی پوینتر جابجا میشه ...
هست هست .. داریم همچین چیزی
سلام خدمت همه دوستان
من این لپ تاپ 5110 رو با کانفیگ
Core i7
6GB Ram
640 Hard
Geforce 1GB
آکبند از یک فروشگاه معتبر خریدم
الان حدود یک ماه هست یک مشکل بزرگ دارم و اینکه این سیستم هنگ میکنه 80% مواقع که خاموش میکنم بعد که میخوام روشنش کنم موقع starting windows که لوگو ویندوز میاد هنگ میکنه و بالا نمیاد باید 2-3 بار خاموش روشنش کنم تا بالا بیاد
بعضی مواقع هم که بالا میاد به یکباره کرسر موس روی صفحه ثابت میشه و هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن سیستم و دوباره روشن کردن که باز ممکنه دوباره مشکل اولی پیش بیاد و ...
من تا حالا 10-15 بار ویندوزهای مختلف تهیه کردم و ویندوز این سیستمو عوض کردم از ویندوز 7 و ویندوز 8 گرفته تا ویندوز xp
که همه هم 32 بیتی بودن هم 64 بیتی اما این مشکل پا برجا بوده
هم درایورهاشو از سایت دل کامل دانلود کردمو نصب کردم هم به صورت مجزا با نرم افزارهای آپدیت درایور و یا آپدت خود ویندوز اما مشکل از درایورها هم ظاهرا نیست!
از انواع و اقسام نرم افزارهای اسکن سیستم و عیب یابی هم استفاده کردم اما عیبی نمایش ندادند
از سیستم ریستور و اسکن خود ویندوز هم استفاده کردم گفتم شاید مشکل از یکی از درایورهای نصب شده یا نرم افزارها باشه اما نشد باز مشکل پا برجاست
خلاصه حسابی حالمو گرفته
کسی از دوستان این مشکلاتو داشته؟
اگر میشه کسی کمک کنه مشکلم حل بشه ممنون میشم چون اصلا نمیخوام سیستمو ببرم برای استفاده از گارانتی و نمیتونم قبول کنم سیستم آکبند مشکل سخت افزاری داشته باشه گرچه دور از ذهن هم نمیتونه باشه!!!:sq_3:
سلام دوست گرامینقل قول:
ابتدا بایوس رو آپدیت کنید و سپس ویندوز رو در درایوی دیگر غیر از درایو کنونی نصب کنید و هیچگونه درایوری از سخت افزارها را نصب نکنید ببینید مشکل پابرجاست!؟
بایوس چه ورژنیه؟ اگه A5 هست بعد آپدیت درست میشه اما اگه با موارد بالا حل نشد 100% سخت افزاره
دمای سیپیو و مادربرد رو یه برسی کنید بعد روشن شدن
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما
بایوس هم قبلا آپدیت کردم درست نشده ورژن A11 هست
سیستمو تا حالا رو درایو دیگه نریختم اما دوتا سیستم عامل مثلا ویندوز 8 روی درایو c و ویندوز xp روی درایو D نصب کردم اما موقع بالا آمدن مثلا با xp که روی درایو D بود هم همین مشکلات بود چند بار FDISK هم کردم و با داس پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز نصب کردم اما درست نشد
به دما هم ربطی نداره چون وقتی مثلا چند ساعت سیستم خاموشه بعد روشن میکنم بالا نمیاد در صورتی که سیستم کاملا خنک بوده
چند بار خواستم هیچ درایوری نصب نکنم ببینم اینطوری میشه یا نه اما هر دفعه گفتم شاید اینبار مشکل حل شده باشه و درایورهارو نصب کردم اما باز مشکل حل نشده بوده و هنگ میکنه
اصلا کلا احساس میکنم این سیستم در حالتی هم که هنگ نیست هم خیلی کنده با این کانفیگ بالائی که داره مثلا رو هر شورت کاتی کلیک میکنم از حالت معمولی بیشتر طول میکشه تا اجرا کنه در صورتی که من یه سیستم قدیم دارم خیلی سریعتر از این برنامه ها اجرا میشه:sq_3:
بايوس اين نوع لپ تاپ رو چطوري بايد آپديت كنيم؟
منم واقعا از تاچپد این سیستم در عذابم .
خوب دادا ش غيرفعالش كن.اين كه كاري نداره بعد يك موس بهش وصل كن.نقل قول:
خب اینم حرفیه .نقل قول:
ولی من با تاچپدش کار میکنم . با موس سختتتره برام ....
ولی گاهی عکس العملهای بدی نشون میده.
سلامنقل قول:
باتری و شارژر سیستم تا اونجا که من میدونم باید وصل باشند
بعد آخرین درایور که فکر کنم A11 باشه از run admin اجرا میکنید میذارید کامل اجرا بشه
پیشنهاد میکنم از درایورهاتون مخصوصا درایوی که ویندوز روش نصب هست قبل از این کار بک آپ بگیرید
اگر درایورشو پیدا نکردید بفرمائید تا لینک معرفی کنم
اگر چیزیو جا انداختم دوستان تکمیل بفرمایند
Sent from my ST15i using Tapatalk 2 راجع دما : i7 در عرض "7 ثانیه میتونه در ازای خرابی خمیر سلیکون به 100 درجه برسه اما. بهتر نیست رو هارد یا فلش مموری ویندوز نسب کنید و متوجه مشکل احتمالی هارد شوید??
لينك داونلود آخرين بايوس رو بذاريد لطفا.نقل قول:
بعد از آپدبيت سيستم چه تغييراتي ميكنه؟
[QUOTE=kiana82;7296721]لينك داونلود آخرين بايوس رو بذاريد لطفا.
بعد از آپدبيت سيستم چه تغييراتي ميكنه؟[/
سلام
اینم لینک :
من تغییر خاصی ندیدم از لحاظ ظاهری
با سلام
کسی نبود بتونه در صفحه قبل به سئوال من یه جوابه درست بده؟
ممنون میشم
با سلامنقل قول:
آیا همینطور که این دوستمون اشاره کردن امکان بالا بردن استفاده از cpu در 5110n به صورت دستی هست؟
اگر امکانپذیر هست لطفا یکی منو هم راهنمائی کنه ممنون میشم
با سپاس
سلام بر همه استادان اهل فن
من یه مشکل واسه نصب وین 8 روی لپتاپم دارم که اینجا گفتم
نمیدونم باید بایوسو اپدیت کنم تا درست شه یا نه ؟ اگه باید اپدیت کنم خواهشا بگید چه جوری ؟
از کجا بفهمم a11 هست یا a9 ؟
فایل اپدیت بایوس همین 2.8 مگه ؟؟؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید من از روزای اول که وین 8 اومد (پارسال) رو پی سی نصب کردم ولی رو لپتاپم نتونستم دارم دیوونه میشم :41:
سلامنقل قول:
چند نکته در مورد آپدیت بایوس
1:آرامش خودتون رو حفظ کنید!
2:اصلا" فکر نمیکنم نیازی به آپدیت کردن بایوس باشه،و پیشنهاد من هم اینه که به ورژن بایوس زیاد توجهی نکنید.
3:در هر صورت این نکته رو به یاد داشته باشین که با آپدیت بایوس به ورژن بالاتر دیگه نمیتونین به ورژن قبلی برگردین. (ورژن بایوس رو میتونین همون موقعی که سیستم میخواد بالا بیاد،ببینید) (دکمه F12 رو بزنین تا وارد تنضیمات بایوس بشید.البته در سیستم های مختلف با برد های مختلف این دکمه فرق میکنه و همون پایین خودش مینویسه که کدوم دکمه رو باید بزنین.)
4:سعی کنید از آخرین ورژن بایوس برای آپدیت استفاده نکنید تا اگه به مشکلی برخوردید راه نجاتی وجود داشته باشه،چون همون طور که گفتم وقتی بایوس رو آپ کنید دیگه نمیتونید به ورژن قبلی برگردید.و باید صبر کنید تا ورژن جدیدش بیاد.
سعی کنید حتما" با یه DVD ویندوز دیگه هم تست کنید.
اینکه همون DVD که دارید روی سیستم دیگه داره جواب میده دلیل خوبی برای بدون مشکل بودن DVD نیست.
برای خود من خیلی پیش اومده که یه ویندوز رو یه سیستم بدون مشکل نصب میشه ولی روی یه سیستم دیگه 50 تا ارور میده!!
من کلا تموم نسخه های وین 8 رو دان کردم هیچکدوم جواب نداد ولی تمامش روی لپتاپ پدرم نصب شد این اخریه که از دانلودها دان کردم نسخه all in one بود که رو سه تا لپ تاپ و سیستم امتحان شد بدون مشکل نصب شد ولی بازم روی لپتاپه من همون مشکلو داره فکر کنم مشکل از لپتاپه منه !!!!:sq_3:
من Win8 رو روی این لپ تاپ نصب کردم البته قبلش بایوس رو به A11 آپدیت کردم و بدون هیچ مشکلی کار کرد. بایوس رو هم از خود سایت DELL کردم. فک کنم این آپدیت برای نصب ویندوز لازم باشه.نقل قول:
از این لنک میتونید آخرین درایور ها و بایوس رو دانلود کنید:
قبل از اپدیت نصب نکرده بودی وین 8 رو ؟نقل قول:
اپدیت بایوس به فایلهایی که تو درایوی غیر از درایو ویندوزه اسیبی نمیزنه ؟
چه جوری بایوسو اپدیت کنم !!!نقل قول:
تو رو خدا یکی جواب بده ؟؟!!!:sq_3:
من هم این مشکلو دارم من تمام ورژن های ویندوز 8 رو نصب کردم هنگ کرد
بایوس رو آ11 ارتقا دادم هنگ کرد درایورهای ویندوز 8 رو دانلود کردم هنگ کرد
دیگه موندم چه کنم؟؟؟
یه دوستی گفت بندا سطل آشغال اینم می دونم
ولی اگه به دوستان اهل فن در جهت برطرف کردن این مشکل بخوام کمک کنم اینه که: با باطری بهتر کار می کنه و همین که سیم شارژ رو بهش وصل می کنم به 5 الی 10 دقیقه هنگ می کنه و فقط تو 8 اینجوریه حالا یکی می گفت که یه گزینه برای شارژ باطری هست که نمی دونم چیه دوستان متخصص یه کمکی برسونن لدفن