نقل قول:
pc رو با کابل lan به لپ تاپ وصل کن و تمام اطلاعات رو انتقال بده به راحتی
Printable View
نقل قول:
pc رو با کابل lan به لپ تاپ وصل کن و تمام اطلاعات رو انتقال بده به راحتی
سلام
دوستان راهی وجود داره که بشه از اصل بودن باتری و شارژر دستگاه اطمینان حاصل کرد؟
6080 بدون گارانتی بهم قیمت دادن 1175000 . قیمت خوبه؟
ممنون از همگی
وصل کردم ولی اتفاقی نیفتاد یعنی تنظیمات دارهنقل قول:
روی آیکون Network روی سمت راست تسک بار علامت تعجب میزنه
تنظیماتش رو هم بگی ممنون میشم
خودم یکم ور رفتم نتونستم
گرون میگه تهران مجتمع پایتخت از یکی از مغازه ها قیمت کردم گفت 1160 بدون گارانتیشو من چونه نزدم ممکنه کمتر هم میداد...نقل قول:
دیروز جو گیر شدم و این برنامه نصب کردم
برنامه که تم ، ورژن جدید سیستم های مک پیاده می کرد !کد:http://asrjavan.com/1390/05/mac-os-x-lion-theme-for-win-7/
بعدش که ری بوت شد ، ویندوز دیگه بالا نیومد، هر کاری کردم نتونستن ، مادر بورد تنظیمتش ریسیت کردم ، فقط مارک hp می یومد و هی می رفت!
تا اینکه رفتم تو سیستم ریکاوری و بخش سیستم ریستور و ویندوز بر گردون به به حالت قبل از نصب برنامه ،
و درست شد
خواستم بگم که این ریکاوری hp باحاله و به ما کلی حال داد
سلام دوستان
من تصميم دارم اين مدل رو بخرم فقط چند تا سوال:
حتما بايد پسوند ee داشته باشه ؟يا پسوند خاصي؟
در هنگام خريد به چه نكاتي بايد عمل كنم؟
شما چه گارانتي و فروشگاهي توصيه ميكنيد؟
اومدم توضیح بدم برات گفتم بزار یه سرچی بزنم ببینم آموزش تصویری پیدا میکنم که بهتر متوجه بشی چند تا لینک پیدا کردم که مفید هستندنقل قول:
کد:http://lan.persianblog.ir/post/4
کد:http://irancpanel.net/pc-shabakeh.htm
کد:http://qlc.ir/post/190
کد:http://www.txt.ir/ebooks/science/computer/network/simple-lan-network/simple-network(www.txt.ir).pdf
کد:http://goftomanedini.com/showthread.php?t=29839
کد:http://www.learning.asarayan.com/99.html
حتما اینکار رو یاد بگیر چون خیلی جاها بدردت میخوره
امیدوارم مفید باشه برات
در مورد ریکاوری اچ پی سوال دارم
من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم
با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟
من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم
ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم
با سلام
دوستانی که این لپ تاپو دارن تا حالا به مشکلی بر خوردن که نداشتن گارانتی باعث بشه خیلی اذیت بشن؟!
سلام من يه 6070 دارم چطوري با بلوتوثش از گوشي به اينترنت وصل بشم؟
سلام من 1 6080 گرفتم زدم ریکاوری بگیرم با خود برنامه ریکاوری منیجر HP حدود نیم ساعت 1 چیزی داره میچرخه DVD اولم گذاشتم ایا عادیه ؟ هیچ چیزی نمیشه همش میچرخه و کاری نمیکنه DVD های د یگرم نمیخواد !!!....
دوستان من با 6050 بازی nfs را انجام دادم .دمای سی پی یو حداکثر 65 شد و دمای گرافیک هم 57 .
دما چطوره ؟
بد نباشه یه وخ :31:
دی وی دی وقتی که داره میچرخه(:دی)باید بزاری تو دستگاه نه قبلشنقل قول:
واسه دی وی دی های بعدی هم وقتی خودش گفت بزار
مرسی درست شد :دینقل قول:
دوستان کسی میدونه چجوری شماره سریال لب تاب رو چک کنم.
ادرس دقیق بدید و راهنمایی کنید.
لطفا
اپدیتایی که از اچ پی ساپورت میاد نصب کردنشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
دوستان دو تا سوال :فقط اگر زودتر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
هر بازي كه توي 6090 اجرا ميشه توي 6080 هم با همون كيفيت اجرا ميشه؟
بين 6090 و gx680 به نظرتون كدوم بهتره؟
سلام دوستان
من اگر این لپتاپ رو برای بازی بخرم تا چند سال میتونم با اخرین تنظیمات بازی کنم ؟؟
سلام
من لپ تاپ 6080 ام رو می خواستم پارتیشن بندی کنم نمی دونم چی شد وقتی shrink کردم پارتیشن ها تبدیل به simple شدند و دیگه نه ویندوز بالا اومد و نه وقتی که F11 میزدیم ریکاوری میشد ولی خوشبختانه قبلش با ریکاوری منیجر ریکاریش رو روی دی وی دی ریخته بودم ولی وقتی ریکاوری کردم با دی وی دی (گزینه ی Factory reset) دیگه درایور ریکاوری نبود و فضای اشغال شده در درایو c شده بود 46 یک پوشه به نام rm مثلا اضافه بود که 14 گیگ فضا اشغال کرده بود و همین طور پوشه swsetup که 2 گیگ بود شامل نرم افزار ها و درایور ولی وقتی f11 میزنم میاد داخل ویندوز و ریکاوری نمی کنه من دوباره ریکاوری کردم با دی وی دی این بار گزینه ی system recovery رو زدم بازم درایو ریکاوری نیومد ولی فضای اشغال شده در درایو c شده 32 انگار فقط پوشه ی rm رو نریخته sw بازم هست و باز هم با f11 ریکاوری نمی کنه
راهی هست که f11 دوباره برگرده و درایو ریکاوری؟یا نیازی نیست؟ الان باید با کدوم گزینه کلا ریکاوری کنم؟ این قسمت ریکاوری هست که با دی وی دی می خواهم ریکاوری کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
من که 6080 گرفتم و راضی هستمنقل قول:
نه چه اشکالی ایجاد کنه :46:نقل قول:
نقل قول:
اره اجرا میشه کارت گرافیک کاملا یکیه , تفاوت تو هارد و بلوری و رم هست .
هر دو لپ تاپ های که گفتی به نوبه خودشون خوب هستن , بستگی به خودت داره ...
سلام دوستان
راهی هست که بتونیم چک کنیم که باتری و شارژر اصل هست یا نه؟؟
چون میخواستم بگیرم دیدم اختلاف قیمتی که مغازه ها میدن زیاده . پرسیدم چرا اینجوریه مغازه ای که گرون میداد میگفت اونا باتریشو عوض میکنن . راست میگه یا میخواسته بندازه ؟
سلام دوستان.
یه نکته ای که جالبه بدونید اینه که 6099 دارای هارد 1.5 ترا هست که با 2 تا 750 گیگ ساخته شده که این خیلی جالبه .چرا؟؟
چون اون هاردی که روش ویندوز نصب نیست در موقع نصب ویندوز جدید یا برگرداندن ریکاوری یا ... اصلا دستخوش تغییر نمیشه که این خودش خیلی خوبه و دیگه نمی خواد هی اطلاعاتتون رو بعد از نصب هر ویندوز دوباره بریزید رو هارد.
اینم گفتم تا در جریان باشید.
من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم
با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟
من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم
ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم
3 4 هفته ای هست خریدم این مدل رو سوالی داشتین در خدمت ام :10:
کسی جواب نمیده :41:نقل قول:
این دما آسیب نمیزنه به لپ تاپ؟
ما که اخر نفهمیدیم این 6090 پورت eSATA داره یا نه ؟
راستی فرق 6090 با 6099 فقط توی هارد هست یا چیزه دیگه ای داره ؟پورت eSATA داره؟
نه عزیز ، دما مناسبه ، برای من تا 90 درجه هم میرسیدنقل قول:
یک فن هم بگیری دیگه مشکلی پیش نمیاد
:46:
دوستان قیمتها مثل اینکه نسبت به یکماه پیش اومده پایین درسته ؟
6050 رو باسه یکی از آشناها 1040 با گارانتی خریدم اما الآن 950 قیمت دادن
کلا این سری چقدر کاهش قیمت داشته ؟
نقل قول:
staracraft 2 بازی میکنم دما میشه 80 تا 90 :31::31::31::31:
بعد میگی با 60 ؟ :46:
کلا مشکلی پیش نمیاد 1155 داشتم دما نرمالش 70 بود :27::27:
نگران نباش hp بهترینه :40:
بچه ها من میخوام شماره سریال لب تا ب رو چک کنم ،کسی میدونه به چه آدرسی باید برم
سلام دوستان
من سه تاسوال دارم اگه ممکنه جواب بدهید
1-تا حالا شده برای لپ تاپ hp تون مشکلی پیش بیاد که نداشتن گارانتی باعث بشه خیلی اذیت بشین؟
2-قضیه ی این لپ تاپای hp dv6-6091ee که جدیدا تو مغازه ها می بینم که با همون کانفیگ 6090 ارئه میشن چیه؟
3-چطور بفهمیم 6090 رو که می خریم ریفر نیست؟
دوستان ایا دکمه ای هست توی 6080 که به طور خودکار بین گرافیک سوئیچ کنه؟
من یک بار ریکاوری گرفتم. میخواستم بدونم اگه ریکاوری رو اجرا کنم و دوباره مثل اولش بالا بیاد بازم ریکاوری فعال میشه و میشه دوباره ریکاوری گرفت یا نه؟
سلام
من با پاراگون پارتیشن منیجر درایو c رو 50 گیگ کردم الان که می خواهم بقیه ی فضای ازاد رو بزنم درایو جدید بسازه این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکارش کنم؟
ممنون
کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
دوست عزیز اینجا رو ببین مثل اینکه نداره :نقل قول:
Portsکد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062498.html
1 VGA; 1 HDMI; 2 headphone-out; 1 microphone-in; 2 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 RJ45
ببینید دوست عزیز بسیار ضرورری هست زمانی که نوت بوک رو خریداری می کنین به فاصله کمی ریکاوری بگیرین ...نقل قول:
زمانی هم که این کار رو انجام دادین باید درایو D رو که حاوی تمام فایل ها و اپلیکیشن ها مربوط به ریکاوری هست کاملا Remove کنین...
ریکاوری فقط فایل هلی مریوط یه سیستم عامل و اپلیکیشن های نصب شده رو برمی گردونه و تغییرات اعمال شده خارج از این درایو رو شامل نمی شه...
پس می تونین برای حفظ تغییرات مورد نظر یا از طریق ویندوز بک آپ بگیرین یا برنامه هایی که برای این کار وجود دارن....