بلوری ای که داشتی سه بعدی نبود دیگهنقل قول:
درسته؟!
Printable View
بلوری ای که داشتی سه بعدی نبود دیگهنقل قول:
درسته؟!
چرا بلوري سه بعدي بود اما تا اونجا كه من ملتفت شدم توي ديسك بلوري دو فايل فيلم هستش كه دو بعدي معمولي هستند كه دستگاه بلوري پلير اونا رو ادغام مي كنه و سه بعديش مي كنه (يا يه همچين چيزي!) من تونستم فايلها رو راحت استخراج كنم و با رينيم اجرا بكنم اما هنوز براي ادغام يا هر عمل ديگري كه باعث پخش سه بعدي فيلم بشه راهي پيدا نكردم در مرد بلوري پلير و پلي استيشن 3 هم خواستم از دوستان تست كنن كه هنوز كسي پاسخ ندادهنقل قول:
فقط رايت كليك و رينيم m2ts به mkv و اجرا تو تي وي فقط همين
آقا دمت گرم . من تست کردم !نقل قول:
کار کرد ولی دوست عزیز صداش رو ساپورت نکرد . حالم گرفته شد .
چند تا دمو داشتم که کار کرد با صدا ولی فیلم های حجم بالایی که داشتم و صداشون دالبی یا dts و اینا بود ساپورت نکرد.
ولی حال کردم با این حرکتی که زدی . البته مشکلش فقط همین صداش هست فعلا
سعید جون صداش رو کانورت کن به DD5.1 صدا دارم میشهنقل قول:
کانورتور رو باید دانلود کنی
تو گوگل سرچ کن dts convertor یا یه همچین چیزی
من خودم تبدیل کردم و جواب میده
حجم فیلم هم میاد پایین
مثلا یه فیلم 11 گیگی میشه 10 یا 9 گیگ
البته الان ویندوز عوض کردم و یادم نیست دقیق اسمش چی بود ولی اگه نتونستی پیدا کنی بگو میگردم لینک میدم برات
ویرایش: بیا داداش اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یادمه نصب میکنی میگه یه چیزایی باید دانلود کنه
بزار دانلود کنه و گرنه کار نمیکنه
تی وی های ۲۰۰ هرتز ال جی واقعا ۲۰۰ هزتز هستند یا چیزی مثل motion flow یا Motion interpolation هستند؟ اینطور که فهمیدم ۲۰۰ هرتز برای مسابقات ورزشی مثل فوتبال و فرمول یک و .. اینا خوبه در غیر اینصورت بهتره غیر فعال باشه. و اینکه ایا شما فرق بین ۱۰۰ و ۲۰۰ یا حتی ۵۰ هرتز رو متوجه میشید؟ ممنون
تا جایی که من خبر دارم واقعی هستنقل قول:
درسته برای مسابقات ورزشی مناسب تر هست
100 و 200 رو تو بعضی از جاها میشه فهمید
50 هم که کلا تو 3D ها نداریم چون حد اقل باید 100 باشه ( میدونی که )
ولی من مانیتورم 60 هست و خیلی هم تصویرش خوبه
یا یه ال سی دی فول اچ دی سامسونگ دارم اونم 60 هرتز هست و راضیم ازش:20:
الان یه ال جی گرفتم 400 هست ولی هنوز نصب نکردم
اونم تست میکنم میام میگم اگر فرق خاصی دیدم:46:
والا این که واقعا 100 هرتز یا 200 هرتز هست رو من نمیدونمنقل قول:
اما عملکرد تروموشن و تنظیماتی که داره در واقع همین motion flow هست
ممنون دوستان. خب نظر شما در حالتیکه تروموشن فعاله چیه؟ تفاوتی حس می کنید؟نقل قول:
تصویر خیلی نرم و پیوسته هستنقل قول:
مثلا اگر دقت کرده باشی فیلمهای سینمایی با مثلا برنامه های زنده فرق دارن
یه حالتی مثل جهش بین فریمها هست
حالا وقتی صفحه نمایش بزرگ باشه این خیلی به چشم میاد
راه حلی که پیدا کردن اینه که با یه الگوریتمی میان فاصله بین فریمها رو پر می کنن
نتیجه این میشه که دیگه اون جهشها رو نمی بینی
مثلا فیلم سینمایی هم که می بینی عین برنامه زنده از تلویزیونه
بعضیا این رو می پسندن بعضیا هم نمی پسندن
در مورد تصاویر سریع هم تقریبا همین تاثیر رو داره
باشه داداش.دمت واقعا گرم باشه . دانلود میکنمو تست می کنم. اگه شد کلی دعات میکنم !!!!! کلی !نقل قول:
دان کردم گراشتم کاراشو بکنه . فقط اینکه به کیفیت فیلم که دست نمیزنه ؟
بعد تبدیل کنم به دالبی کفایت میکنه دیگهع ؟
خواهش میکنمنقل قول:
اصلا به تصویر ربطی نداره
فقط صدا رو عوض میکنه
تست کن خودت میبینی :31:
ممنون بابت برنامه معرفي شده توننقل قول:
فقط يه فيلم 10 گيگ تبديلش حدودا چقدر طول مي كشه و برنامه با كدوم تنظيمات رو تي وي جواب مي ده؟
ممنون مي شم راهنمايي بكنين
چکار کنم که اسم اصلی تی وی های گلدیران رو بفهمم؟ این تغییر اسم به این معناست که اینجا منتاژ میشن؟
خواهش میکنمنقل قول:
10 گیگ فکر کنم 1 ساعت بود
من خیلی وقت پیش استفاده کردم
تنظیمات خاصی نداره
سمت راست منوی برنامه فقط تبدیل رو تعیین میکنی و سمته چپ هم که جای فیلم رو آدرس میدی و جایی که میخوای تبدیل شدش رو بریزه
فک کنم میتونی سورس رو هم بدون کپی مجدد تغییر بدی
در هر حال یه بار باهاش کار کنی دستت میاد
دوستان 40 تا فیلم یکی از رفیقام تازه گرفته اونم side by side قراره به منم بده.کیفیت بالا حجم 10 تا 15 گیگ.جاتون خالی چه حالی کنم.ولی آخرش بلوری یه چیز دیگس
راه خاصی نداره باید دونه دونه بگردینقل قول:
نه معنیش این نیست
دلیلش اینه که می خوان محصول هر منطقه رو جداگانه بفروشن
به دلایل مختلف
بیشتر برای کنترل فروش و پشتیبانی و امکاناتی که تو هر منطقه ممکنه اضافه یا کم بشه
این کار رو همه شرکتهای بزرگ که فروش جهانی دارن انجام می دن
بعضی مواقع هدف قیمت گذاری هم هست
مثلا الان شما یک ساعت سیتی زن رو از ایران و از نمایندگی می خری 300 تومن
کاملا اصل و اورجینال
همون ساعت و با همون امکانات فقط با یک شماره مدل متفاوت تو اروپا 400 یورو هست
دلیلش اینه که نمیشه یک جنس رو برای مردم اروپا که سطح رفاهشون بالاتر ازمردم خاور میانست هم قیمت داد
سلام دوستان
آيا 65100 ال جي تصوير 3D بصورت HD پخش ميكنه وميشه از طريق USB فيلمهاي 3D تماشا كرد بدون استفاده از بلو ري.
ممنون
جوابتون مثبت هستنقل قول:
ولی اگر یه زحمت بکشید و صفحات قبلی رو مطالعه کنید بهتر به جواب خواهید رسید
نمي دونم اشكال كارم كجاست برنامه رو كه تنظيم مي كنم و شروع رو مي زنم فقط فيلم رو پخش مي كنه و كانورتي انجام نمي شهنقل قول:
از دوستان كسي نبود ايميج بلوري رو با بلوري پلير يا پلي استيشن 3 اجرا بكنه تو تي وي هاي ال جي؟
سلا تو سایت الجی بازار زده تلوزیون pz5500 اسمارت و بدون قاب همچنین زده lx6500 زده بدون خستگی چشم فکر می کنید منظورش چیه اسماش رو اشتباه نوشته یا امکاناتش را راستی کسی lw9800 نصب نکرده اگر نصب کرده یک عکس بزاره
درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - اگه
اگر برات سه بعدی مهم هست ال جی توصیه میشهنقل قول:
اون پاناسونیک هم خوبه ولی میدونی که پلاسما هست و سه بعدی اکتیو
طول عمرشونم زیاده خیالت راحت
اگر روزی 8-10 ساعت استفاده کنی 7-8 سال با کیفیت اولیه بهت سرویس میده از اون به بعد هم نور تصویر کم میشه که بعد 7-8 سال آدم معلوم نیست بمونه یا نه چه برسه به تلوزیون:31:
با تشکر _ ولی بعضی دوستان میگن ممکنه ال جی همون چند ماه اول مشکل پیدا کنه که یه آدم بیکار میخاد با گارانتی دست و پنجه نرم کنه که من وقتشو ندارم - آره 3 بعدیشم میدونم فرق دارن بازم نمیتونم تصمیم بگیرم با اینکه تو بیشتر سایتها ال جی این مدلش نمره خوبی داره ولی پانا هم با کیفیت تصویرش وسوسه انگیزهنقل قول:
چند تا از دوستان اینجا ال جی دارن و میتونی بپرسی ازشون مشکلی دارن یا نه؟نقل قول:
در هر حال تصمیم با خودته
انشااله که انتخاب خوبی داشته باشی
از دوستانی که ال جی مدل 47lw65100 دارن و استفاده میکنن راهنمایی میخاییم که راضی هستن یا نه و چرا ؟
تا جایی که من اطلاع دارم از بچه ها کسی 65100 نداره و همه 57000 دارننقل قول:
فقط من داشتم که قبل از نصب پشیمون شدم و با 98000 عوض کردم
اونم 3900 حدود 1100 فرق دارن که میشه یه سینما 3 بعدی گرفت با اون
سینما یه دونه خفن دارم و بلوری پلیر هم که بیاد تنگش همون سه بعدی میشهنقل قول:
98000 یه چیزه دیگس:31:
داداش حله من که گرفتم خیلیم راضیمنقل قول:
98000 3 بعدیش passive یا active ؟نقل قول:
چه مدته استفاده میکنی ؟ پانلش محفظ داره یا نه ؟نقل قول:
پسیو هستنقل قول:
خیلی وقت نیست گرفتهنقل قول:
حد اکثر یک ماه
پنلش هم محافظ نداره 65100
ما نزدیک 4-5 ماهه داریم مشکلی نداشته خدارو شکرنقل قول:
زیاد نمی شه گفت فلان برند ززود خراب میشه اون یکی عمرشش زیاده
خرابی تو همه ممکنه پیش بیاد
البته شاید کیفیت پاناسونیک بالاتر از ال جی باشه
اما اگر ال جی انقدر جنس هاش بد بود اصلا فروش نداشت
سلام دوست مننقل قول:
بنده هم مثل شما بعد از کلی گشتن در نهایت رسیدم به همین مدل الجی و پاناسونیک که کدومو انتخاب کنم
محاسن ومعایبی که میدونم عرض میکنم تصمیم با شما
پلاسما پاناسونیک
محاسن
هرتز بالاتری داره یعنی شما تو فیلمهایی مثل مسابقات فوتبال و یا فیلمهای خیلی قدیمی که بی کیفیت شده و دوربینشون هی با سرعت میچرخه یا متن نوشته هایی که باسرعت خیلی زیاد حرکت میکنن براتون شفاف تره عقب موندن تصویر رو ندارین و کاملا شفاف هست
برند ژاپنی هست و تکنولوژی زاپن به هر حال اسم ژاپن روشه و پنلش صدرصد ژاپنی اما مونتاژشون مالزیه
معایب در مقایسه با الجی
امکانات کمتر
تکنولوژی سه بعدی اکتیو که خسته کنندست و سرگیجه میاره (حداقل برا من که اینطور بود نهایت15 دقیقه تونستم استفاده کنم)
عینکهای سه بعدی گرون و کمی سنگین
مصرف برق بالاتر
عینکهای کمتر و گرونتر
تکنولوژی قدیمیتر نسبت به ال ای دی (تفاوتی شبیه پیکان جوانان و پیکان چراغ بنز:31: )
نور صفحه کمتر برای استفاده در محلهای روشن مثل اماکن عمومی
طراحی ظاهر قدیمیتر و نه چندان زیبا (البته از نظر من)
ال جی
محاسن
امکانات بیشتر
اسمارت بودن(اتصال به اینترنت و نمایش صفخات اینترنتی )
سه بعدی پسیو طوری که میشه راحتتر و به مدت طولانی ازشون استفاده کرد (همین دیروز یه فیلم رو به صورت کامل نگاه میکردم حدود 1.5 ساعت)
عینکهای سبک و تعداد زیادی که خودش میده
طراحی ظاهر زیباتر
نور صفحه بیشتر که مناسب برای اماکن عمومی هست
معایب
عیب اصلی که باعث برتری پلاسما در این زمینه میشه همون هرتز پایینتر هست یعنی وقتی مسابقات ورزشی رو نیگاه میکنی (دیروز بازی استقلال)اگه دقت کنین متوجه سرعت کندتر نسبت به پلاسما میشین مثلا یه نفر زمین میخوره هنگام پرت شدن به زمین متوجه تار شدنش میشین البته خیلی جزییه ولی هست
چیدمان نه چندان جالب دکمه های ریموت کنترل (شایدم من باهاش زیاد حال نمیکنم)
قدرت کم وایفای که مودم رو باید بیاری نزدیکش که خوب کابل ببری از اون خیلی بهتر میشه
برند الجی که از نظر دهن پرکنی از پانا ...
احتمالا مونتاژ ایرانه چون روشون نزده ساخته کجا فقط نوشته الجی الکترونیک حالا تو ایران چه قسمتهایی مونتاژ میشه خدا عالمه اگه بردهاش و پنلش و این صحبتا از کره بیاد و فقط تو ایران سرهم بشه فکر نمیکنم زیاد فرقی بکنه که احتمال هم میدم همینطور باشه
دوام و طول عمر رو نمیدنم
ولی اگه برات سه بعدی و اسمارت بودن مهم نیست و فقط دو بعدی میخای ببینی مخصوصا مسابقات ورزشی بهت پانارو توصیه میکنم اما اگه سه بعدی یا اسمارت بودن هم مهمه الجی انتخاب اوله
البته اون سرعت هم برای افرادی که بخان حساسیت به خرج بدن یا دنبال اختلاف باشن مشهوده اما اگه یکی که اصلا این تفاوتهارو بینشون خبر نداره نیگه کنه شاید اصلا متوجهش نشه
ولی من خودم چون سه بعدی و اسمارت بودن (همش سرمون تو اینترنته ) مهم بود ال جی گرفتم و تو این چند روز که از انتخابم راضیم نخ سوزن سه بعدی اونم خونوادگی دور هم
من تو دفترم چند تا مانیتور دارم که سه تاشون الجیه یکی که قدیمیترین هست و خودم ازش استفاده میکنم حدود 7 سال داره کار میکنه آخ هم نگفتهنقل قول:
یکیشون اما پارسال مشکل پیدا کرد تو گارانتی بود با خودم گفتم اینم مثل ایران خوروه حتما ببرم یارو میخاد یه جوری بپیچونه از زیرش در ره اما طرف همچین با گشاده رویی تحویل گرفت با کلی احترام .
عصر بود گفت اینشا... تا فردا تخویل میدیم اما اگه دیدیم تا فردا نمیتونیم یه مانیتور میفرستیم برات کارت لنگ نمونه فرداشم زنگ زد مانیتورت آمادست رفتم دیدم چند تا از قطعاتش سوخته بود تو یه نایلون با چسب زده بودن بقلش فقط یه امضا گرفتو ومانیتورو با یه چایی داغ تنگش تحویل داد :18:
مادیران گارانتیش مطمعنه
سلام به دوستان
من جدیدا یک تلویزیون led 42 اینچ سه بعدی lg به مدل 57000 خریدم. توی کاتالوگهاش نوشته بود که ضبط برنامه های تلویزیون روی فلش امکان پذیره ولی نصاب lg که اومد گفت باید هارد اکسترنال بلای 500 گیگ داشته باشی تا بتونی ضبط کنی. البته یک جای دیگه خوندم بالای 80 گیگ باید باشه.
آیا کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟
آیا هیچ راهی برای ضبط روی فلش وجود نداره؟
همه میگن 500 گیگ به بالا باید باشهنقل قول:
حالا 80 گیگ هم که در نظر بگیری باز هم همچین فلشی وجود نداره که شما بخوای وصلش کنی
گارانتی مانیتور ها مادیران هست ولی تلوزیونها گلدیراننقل قول:
البته گلدیران هم مثل همونه تقریبا ولی مادیران بهتره
منظورش اینه هارد 80 گیگ وصل کنهنقل قول:
شاید هارد 80 داره و تو این وضعیت و با قیمتهای جدید هارد زورش میاد بنده خدا 150-60بده یه هارد 500 بگیره:31:
دوست عزیز سر این موضوع بالای 10 بار بحث شده و جواب داده شده .نقل قول:
روی یو اس بی ضبط نمیکنه. فقط هارد اون هم بالای 500 . به گفته کارشناس های خود ال جی .
ممنون از یادآوریت باورت میشه من به خاطر تشابه اسمی متوجه این موضوع نشده بودم :24:نقل قول:
اتفاقا نماینده که اومد برا نصب تلویزیون عموم خونه ما بود صحبت گارانتی شد عموم گفت گارانتی تو ایران همش کشگه یارو برگشت گفت خدا وکلیلی به خاطر نمایندگی بودن نمیگم ولی الجی گارانتیش یه چیز دیگست همیشه به ما فشار میارن که مشتری رو راضی نگه داریم منم تایید کردم که آره بابا من تجربشو دارم بند ه خدا عموهرو بردیم گوشه رینگ الان دوزاریم افتاده خودم از اشتباهم خندم میگیره