برای راهنمایی دوستان میگم
نیازی به کرک نیست. 2 تا سریال وجود داره که با اونا اکتیو میشه
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
Printable View
برای راهنمایی دوستان میگم
نیازی به کرک نیست. 2 تا سریال وجود داره که با اونا اکتیو میشه
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
لینک دانلود بازی و کسی داره؟!!
چجوری کامیون رو تیونینگ کنیم؟:44:
برای دانلود از لینک های زیر استفاده کنید
سوکس و چیز پی ان نمی خواد پس الکی سرعتتون رو کم نکنید
حتما از IDM و برنامه های کمکی استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی لول شما بره بالاتر قطعات بیشتری برای تیونیگ باز میشه اما توی نقشه روی علامت آچار که برین اونجا میتونین تیونیگ کنیننقل قول:
البته اول باید ماشین بخرین. چون اول شما راننده شرکتهای دیگه هستین و برای اونا بار میبرین.
باید پول جمع کنین و ماشین بخرین.
توصیه می کنم رو ماشین اولتون زیاد تیونینگ انجام ندین و سعی کنین هر چه سریعتر یه ماشین کلاس A بخرین.
وام گرفتنش خیلی نکته جالبی بود که به بازی اضافه شده میشه خیل زود یه کامیون کلاس پایین بخری و واسه خودت کار کنی . ماشین های کلاس C رو نمیشه با تیونینگ و اینجور چیزا به کلاس A رسوند ؟ آپگرید های کلاس َA با کلاسای دیگه فرق داره ؟ بازی اون جور که فکر میکردم روون اجرا نمیشه واسه من یا HDR یا AntiA رو باید خاموش باشه ، کارت گرافیکم nvidia gt220 هست نمی دونم میشه آورکلاکش کنم اصلا فرقی میکنه به فرض اگه آورکلاک بشه ؟نقل قول:
این کدها بلاک نمیشن ؟نقل قول:
کارت گرافیک من هم gt220 هست و فقط سایه های بازی رو بد نشون میدهنقل قول:
سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری باید استراحت کنه یا بخوابه ؟ بلت نیستم هی خمیازه میکشه ؟
و یک سوال دیگر ؟
cpu 2.6
graphic 2G
ram 3G
چرا رو very های صحنه آهسته میشه ؟ چرا آخه ؟ سیپی یوم انقد پایینه یعنی ؟
رو نقشه محل های استراحت هست. میری اونجا بازدن کلید E ماشین رو خاموش میکنی و Enter رو میزنی استراحت میکنه. F6 رو که بزنین میتونین ببینین که چقدر زمان دارین تا راننده دوباره خوابش بگیره.نقل قول:
در مورد گرافیک. شاید درایور کارت گرافیکیتون نصب نیست و خود ویندوز 7 اومده براتون درایور نصب کرده که اون درایو خیلی ابتدایی هستش و نمیتونه Shader رو فعال کنه
شاید هم DirectX باید نصب کنید.
درایورش نصبهنقل قول:
دایرکت ایکس 10 هم نصبه
ویندوزم 7 منتاها 32 بیته یه گیگ از رممو نمیخونه (رمم چهاره در اصل) از ویندوز میتونه باشه ؟
در مورد بازی هم جا داره بگم خیلی خوبه ولی شاهکار نیست ، امیدوارم پچایی که اضافه خواهند داد بهبود ببخشه ، فرمون که این مدلی سخت شده و کنترل ماشین تو سرعت بالای 90 رو خیلی سخت کرده که طبیعی تره ، رو سرعت یه نکته هم که واقعی تره باز فرمونه که مثه گذشته فرمون زیاد نمیچرخه و همون یه مقدار چپ راست میکنی کافیه ( راننده ها میدونن که اگه یه کم اضافه بچرخونی فرمونو چپ میکنه).
نوع و تعدد تریلی هام زیاد شده ، مثلا 7هشت نوع اسکانیا هست که با افزایش مهارت میشه خریدشون ، یه سه محور داره که خئلی باحاله و گرون ، واسه محموله ترافیکی و یا خیلی سنگین باید از اینا خرید صد در صد .
ماشینا و سواری های دیگه خیلی نامرد شدن ، اصلا به آدم را نمیدن ، یه جا ترافیک بود کلی صب کردم تا بپیچم هیشکی وا نستاد تا اینکه رفتم و گرفتم جلوش واستاد :sq_2:.
دو ساعت بازی کردم 4.5 درصد بیشتر از نقشه رو طی نکردم ، واسه کل نقشه در حدود 40 ساعت باید بازی کرد که انصافا خیلیه ،
دوستان هر کس که می خواهد درباره ی هر بازی فیلمی.خبری داشته باشه پیام بده در خدمتم
در یاهو هم هستم
گیم پلی هر بازی را که بخواهید ببینید
من در خدمتم
تو تنظیمات دو تا گزینه واسه سایه داره هر دو رو رو بالاترین درجش گذاشتین ؟ واسه من کم میاره لگ میزنه یه کوچولو ، میشه به آورکلاک امیدوار بود ؟نقل قول:
در مورد گرافیک خیلی برام عجیبه.
بعضی از بچه ها با گرافیک های خیلی پایین بازی رو راحت انجام میدن
بعضی ها با گرافیک های بالاتر باهاش مشکل دارن
من 2 تا کارت گرافیکی 2 گیگ DDR5 دارم. بازی رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنم کارت دوم که خاموش میشه کارت اول هم 13% بیشتر زیر بار نمیره. پس باید بشه با کارت 1 گیگ هم راحت اجراش کرد. اما در عمل نمیشه.
بچه لطفا کمی در مورد بازی و امکانات بازی توضیح بدید
مثلا چجوری میشه وام گرفت ؟
چجوری میشه با اون f1 , f2 , ... f8 کار کرد ؟ چرا هر کاری میکنم فقط اف 7 برام کار می کنه و بقیه کار نمیکنه ؟
چجوری میشه اون چی پی اس رو دوباره بیارم رو صحفه که راه رو نشون بده ؟ الان یه صحفهاومده که عکس کامیون و کانتینرش رو با میزان درجه سلامتش نشون میده ؟
بهترین شیوه کنترل ماشین تو شهر و جاده و تو پیچ ها و نهنتر از همه دنده عقب گرفتن چجوریاست ؟
چجوری میشه ماشین جدید خرید ؟
چجوری میشه راننده استخدام کرد ؟
لطفا یکی از دوستان یه توضیح کامل بده تا ما هماز بازی لذت ببریم
کسانی که از سایت اصلی دانلود کردن زبان بازی انگلیسی بوده؟؟؟
برای وام گرفتن بعد از یه مدتی که بار ببری اینورو اونور خود بانک بهت ایمیل میزنه بهت پیشنهاد وام 100.000 تایی میکنه که یکم بعد دوباره یه ایمیل دیگه میده 400.000 تا اونجوری میتونی وام بگیری از روی خود ایمیلشنقل قول:
F5رو بزنی نقشه یا جی پی اس هم میاد هم بزرگو کوچیک میشه . با F3 , F4 هم میتونی جی پی اس رو بیاری . و ...
وقتی وام گرفتی و یکم تو شهر بار جابه جا کردی یه نمایشگاه باز میشه از اونجا ماشین میخری
برای راننده هم باید پول داشته باشی اونوقت که ماشین از خودت داشتی و داخل شهر میچرخیدی میری رو اون علامت ؟ ها اونجا راننده ها میاد . یا اینکه یه گاراژ میخری از اونجا میتونی همه کار بکنی دقیقا مثل جرمن تراک و ...
اینارو من تا العان فهمیدم .. حالا باز دوستان کمکت میکنن
-------------------
آقای nice2000 عزیز زبان بازی انگلیسی هست و همینطور میشه به چند زبان دیگه ام تغیرش داد
اولش که میخواستم نصب کنم خودش زبان رو آورد چندتا زبان داشت که انگلیسی هم بینشون بود. از لینکی که خانوم شیرین آپلود کردن تو پرشین گیگ دانلود کنید اونم همون نسخه اصلی سایتش هست
تو صفحه 141 این تاپیک یه آدرسی قرار دادن برای رفع سوالات و اشکالات یورو تراک 2 اونجا لینک هم قرار داره
بله انگلیسی بوده من از این لینک گرفتم ورژن بازی رو هم زده 1.1.1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنظیمات رو روی ultra گذاشتمنقل قول:
واسه منم بعضی مواقع لگ میزنه
اورکلاک نکردم نمیدونم
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات خوبت .نقل قول:
فقط اینکه من که دارم تو جاده حرکت میکنم اون گوشه سمت چپ یه صحفه کوچیک میاورد و راه رو نشون میداد که مثلا باید از این جاده بری یا اینجا بپیچی و اونم فکر کنم با کلید اف 5 میاد اما هر چی تو حرکت اف 5 رو میزنم عمل نمیکنه و تنها وقتی اسپیس رو میزنم تنها اف 7 که همون سرویس و تعمیر ماشین هستش کار می کنه و میگه که می خوای بری برای تعمیر ماشین که یس رو که بزنی از یه تعمیر گاه بازی رو شروع می کنی ولی بازم اون یکی اف ها کار نمیکنند برای من !!!!!
ولی در مورد نقشه بزرگ بله اونجوری نشون میده و میشه فهمید که کجا باید رفت . مثلا الان تو نقشه نشون داده که باید بار رو ببرم برلین :) ولی اون چی پی اس کوچولو کلی کار راه انداز بود که الان برای من نمیاد !!!
و اینکه تو دنده عقب جهت ها عوض میشه دیگه ؟ مثلا بخوای بری چپ باید راست رو بگیری و برعکس ؟
اینجا هم میتونید مدهای بازی رو دانلود کنید
F3 راهنمای مسیر هست که چند تا حالت داره F5 F6 F7 که یه سری اطلاعات در مورد مسیر و بار و مقصد و اینجور چیزا میده F1 رو هم بزنید بازی به حالت pause میره و مینویسه F2 و F3 و F4 چه کارایی هایی دارن . تو دنده عقب وقتی فرمون رو به چپ بگیری بار به سمت راستت میره و بر عکس ولی خود کامیون نه .نقل قول:
دوست عزیز اگر کلیدهای F1 تا F8 برای شما کار نمیکنه 2 راه داره
1- یا کیبوردتون کلیدهای کمکی داره که اونم با زدن کلید Fn میتونین خاموشش کنین تا F1 - F8 کار کنن
2- برید تو قسمت تنظیمات کیبورد و اونا رو تغییر بدین
دوستان خبری از کرک نشد
کسی کد تغلبی چیزی پیدا نکرده !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بس که مسیراش طولانیه خسته شدیم !!!
یکم به پول برسیم بریم یه تریلی جمع کنیم حالشو ببریم
من تقلب بلدم ولی نمی گم
چون یهو اشتباهی میزنین میپره بعدش یه من فحش میدین
البته خودمم نزدم چون دوست ندارم با تقلب بازی رو تموم کنم و دارم باهاش حال میکنم
یه راهنمایی کارآمد براتون دارم :
هر وقت لول آپ میشید بهتون اجازه میده که یه Skill بگیرین اونا رو الکی تلف نکنین و باهاش امتیاز بردن مواد آتش زا و بنزین و سوخت رو بگیرین
این محموله ها خیلی بیشتر پول میدن. مثلا من از فرانکفورت میبرم دویسبورگ که 260 کیلومتر راه بیشتر نیست بهم 13 هزار یورو میده
درصورتی که بار معمولی 8 هزار تا بیشتر نمیده
یه مد لوگوی واقعی بنز که البته نتستیدمش !
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر این مد جواب بده 100 تا تشکر داره
نقل قول:این مـــــــد رو کجا باید قرار داد ؟نقل قول:
چرا حدااکثر سرعت 90 تاست ؟
یعنی اگه کلاس A هم بخریم , همینجوریه ؟
این هم مد برداشتن محدودیت سرعت :
بریزید تو مسیر My Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
کسی روشی بلد نست ترمزش رو از اینی که هست میخ تر کنیم :D
حداکثر سرعت کلاس C همون 90 تاست
البته من موتور ماشینم رو عوض کردم 98 تا هم میره اما تا دوربین میبینم میزنم رو ترمز تا دوباره بیاد برسه به 98 میرسم به دوربین بعدی
مثل اینکه کلاس A تا 120 تا هم میره
کلاس A گرفتین خوراک جمهوری چک . محدودیت سرعتش 110 تاست
هلند 100 تاست
آلمان و انگلستان هم 90
این مد بنز رو امتحان نکردین کار میکنه یا نه ؟نقل قول:
پلیسش خیلی آزار دهندست
برید به آدرس My Documents\Euro Truck Simulator 2\profile
و برید توی پروفایلی که درست کردید و با ادیتور متن فایل config رو باز کنید و پلیس رو غیر فعال کنید uset g_police "0" :31:
من که الان سر کارم و شب میرسم خونه
یه نفر این مود بنز رو امتحان کنه
اون مود افزایش سرعت هم فکر کنم برای محدودیت سرعته نه افزایش سرعت ماشین
مشکل منم همینه آقا یکی که خونست این مد لوگوی بنز رو امتحان کنه خبرش رو بده .نقل قول:
آقا کار کرد . فقط ماشین خودمون آرمش عوض میشه اونایی که تو بازی هستن تغیری نمیکنه . اما عالی بود مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای volvo لوگو گیر نیاوردین !!؟؟
هنوز نه ولی به زودی میاد . من از این سایت این لوگو رو گرفتم هنوز واسه بقیه کامیونها هیچ پستی نیست ولی میاد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این نسخه ای که دوستان نصب کردن و بازی میکنن نسخه کامل هست یا تریلر بازی ؟