باطری چه بزارم چه نزارم همین حالت است.نقل قول:
باطری هم بطور کامل شارژ میشه و مشکلی ندارد.
با سپاس
Printable View
باطری چه بزارم چه نزارم همین حالت است.نقل قول:
باطری هم بطور کامل شارژ میشه و مشکلی ندارد.
با سپاس
اگه اين كارا جواب نداد به احتمال زياد نياز به باز شدن لب تاب و بررسي اون هست , gateway لب تاب عجيب غريبي هست , يه بار مشكل يه لب تاب gateway رو با يه باز و بسته كردن حل شد (لبتاب هاى ديگه هم اتفاق افتاده!!)نقل قول:
سلام
من یه لپتاپ دارم سونی وایو
رم 128
سی پی یو ام ام ایکس 300
هارد 8 گیگ
دادم دوستم که خیلی بهش اعتماد دارم حتی هنوز!
برد و آورد.
الان اصلا روشن نمی شه:
می گه ظاهرا فایل کونفیگ تو سیستم 32 نیست و جایگزین اون رو هم پیدا نمی کنه
safe mode
command prompt omly
هم جواب نمی دن.
چیکار کنم؟
manuchmd at yahoo.com
مرسی از همه تون
دو شب پیش آن رو کاملا باز کردم حتی Cpu رو هم در اوردم درست نشد که نشد.نقل قول:
فکر میکنم مشکل از cpu باشه چون cpu رو که در اوردم و روشن کردم همون حالت یعنی چراغ power روشن خاموش میشه.
با سپاس
از طریق cd انرو بوت کنید البته اگر cd rom داشته باشه :46:نقل قول:
فقط فلش می خوره.اگر سی دی می خورد که اینجا رو نمی انداختم.
از روی فلش هم بوت نمی شه.خوب حالا چی؟
ببرم پایتخت؟
بعید میدونم توی ستاپ گذینه فلاش برای بوت کردن داشته باشه !
اگر بتونی فلاپی درایو اکسترنال پیدا کنی میشه کاری کرد.
سلام به همه ...
چند هفته ای هست که fw12 G/B خریدم . دو تا مشکل باهاش دارم .ممنون میشم خیلی زود بهم جواب بدهید .
1- از همون ابتدا صدای نویز کمی از هاردش میده . می خواستم بدونم مشکلی برام ایجاد نکنه ؟
2- و سوال اصلیم اینه که براش یه موس با dpi 2000 گرفتم (از این جدیدا که لیزرش روی شیشه و سطوح مختلف به راحتی کار میده !) خلاصه مشکلش اینه که وقتی به لپ تاپ وصلش میکنم خیلی اشاره گر موس به پایین و راست به اندازه 1 الی 2 سانتی در جای خودش حرکت می کنه . خیلی کار باهاش سخته . موس را با pc دیگم امتحان کردم کاملا سالم و بی عیب بود و با دو پورت دیگه usb هم امتحان کردم فرقی نکرد . نظر شما چیه ؟
سلام ایا میشه برق مودم adsl رو از لپ تاپ گرفت ؟
خیر ... آداپتور برق داره مودم !
نقل قول:
1- وایو ها همه کمی خرخر میکنند ... بیخیال ... به قول رفیقم توی بازار باید موتورش تنظیم بشه :31:
2- توی تنظیمات ماوس و کیبورد توی control panel برو و motion speed اش رو کم کن تا آروم تر حرکت کنه
سلام من میخوام بدونم اصولا کدوم برند از اینتل و کدوما از amd استفاده میکنن ؟و اینکه پردازنده های اینتل بهترن یا amd؟
هیچ رابطه ای وجود نداره ... اما خوب یک سری برند ها مثل HP و dell و toshiba و acer از Intel و AMD استفاده می کنند
یک سری دیگر مثل lenovo و Sony از اینتل استفاده می کنند
برندی که فقط AMD باشه هم نداریم !
در مورد برتری مشخص هست که همیشه intel با سرعت یکسان بهتر از AMD هست ولی خوب کش بیشتر و ساپورت از تکنولوژی های بالاتر قیمت اون هم بالا برده
اگه اینجوری باشه که خیلی بده و ضد حال و خریدش هم کار بسیار اشتباهی؟؟؟نقل قول:
حالا واقعا اینجور؟؟؟
سلام میشه جواب بدین ممنونم
صدای لپ تاپ من دیگه از اسپیکرش پخش نمی شه ولی از هدفن خیلی ضعیف میاد
بازم ممنون
اول برو توی کنترل پانل بخش sounds ببین صدای خروجی هات روی چنده ؟
اگر مشکل با نصب درایور / ویندوز / ریکاوری حل نشد :
go to repair center
با سلام
آقا من یه مشکلی پیدا کردم ممنون میشم کمک کنید
سیستم عامل لپ تاپ من Vista Home Basic است.
من نیاز پیدا کردم که روی لپ تاپم (SqlExpress2005(X86 نصب کنم،حتی از VisualStudio 2008 هم استفاده کردم اما باز هم موفق به نصب این مورد نشدم.
کسی میتونه راه حلی برام بگه.
در ضمن با Visual Studio 2005 هم این مشکل حل نشد.
والا این به سیستم عامل ات مربوطه و فکر کنم به xp نمیخوره
از بچه های بخش برنامه نویسی باید سوال کنی
مشخصات سیستم شما چیه ؟نقل قول:
به احتمال زیاد روی Home Basic جواب نمیدهد ! آیا موقع نصب پیغام میدهد ؟
با سلام
چطوری میشه از درایو ویندوز لپتاپهای دل، Image با پسوند wim گرفت. مثل همون ایمیجی که حاوی ویندوز نصب شده در کارخانه هست!!!
نمیشه ... باید برنامه مخصوص اش رو داشته باشی که فقط کارد فنی شرکت دل و مراکز سرویس دهی اش اینو دارند
در ضمن پسوند win رو باید با ابزار هاص خودش و با شیوه خاص و با محتویات خاص سیستمی گرفت
ممون از اینکه پاسخ دادید.نقل قول:
ولی در آدرس زیر نوشته بود که اینگونه فایلها رو میتونیم با برنامهای به نام ImageX که ظاهراً از قابلیتهای داخلی ویستا هست، درست کنیم. اما من نفهمیدم این برنامه را چطوری باید اجرا کنیم!!!!!
اگه بعد از خوندن متن بالا بازهم میگید که ساختن فایلهای WIM برای کاربران امکانپذیر نیست، یه برنامه عالی برای Image گیری معرفی کنید که بشه اون رو روی یه درایو نصب کرد و در هنگام خرابی ویندوز (حتی وقتی که ویندوز بالا نمیاد) عمل ریکاوری رو انجام داد. منظورم اینه که برای ریکاوری کردن نیاز نداشته باشه که یه سیدی یا دیویدی داخل دستگاه بزارم و کلی صبر کنم تا برنامه ریکاوری لود بشه (Norton Ghost):31:کد:http://technet.microsoft.com/en-gb/windows/aa905070.aspx
سلام بر دوستان عزیز
من به یک مشکلی بر خوردم:
اکثر لپ تاپ های موجود حتی مدل dv5-1070 و مشابه آن دارای رزلوشن صفحه 800*1280 هستند. آیا این رزلوشن آخرین توان این لپ تاپ ها است؟:13:
اصلا بالاتر بودن رزلوشن تصویر به ال سی دی دستگاه مربوط می شه یا کارت گرافیک؟ چون dv5-1070 که چنین کارت گرافیکی قوی دارد دارای رزلوشنی مشابه با Sony CS که گرافیک اینتل دارد می باشد.
هر چند این رزلوشن برای کارهای عادی خوب است، اما من می خواهم وقتی که در منزل مشغول کار هستم، برای داشتن تصویر بهتر برای کار با عکس های ماهواره ای، لپ تاپ را به به یک مانیتور ال سی دی 19 یا 22 اینچ عریض وصل کنم. در این حالت احتیاج به رزلوشن 900*1440 یا 1050*1680 دارم.
آیا این لپ تاپ ها توانایی ارائه تصویر با چنین رزلوشنی را دارند؟ اگر نه احتمالا باید لپ تاپ دیگری مثل Dell Latitude E6500 بگیرم که رزلوشن آن 1200*1920است. در این صورت با حدود 1.5 میلیون چه لپ تاپی را پیشنهاد می کنید؟
متشکرم.
خوب شما می تونی این فرمت رو بسازی ... مهم setting و کانفیگوریشن فایلهاست که بتونی از اون ها توی بوت و با شیوه های خاص برگردونیش ... این هم یک چیزی مثل diskpart هست که باید با کدینگ خاص و کمندهای خاص توی محیط cmd استفاده بشه و کار کاربران عادی نیستنقل قول:
بهترین برنامه ایمیج گیری : نورتون گاست norton ghost نسخه 14 که توی یک سی دی بوتیبل در بازار 2000 تومان فروخته میشه
لود این برنامه وقتی از روش بوت میکنی برای ریکاوری فقط 10 ثانیه طول میکشه
و قابلیت های فوق العاده ای داره
مثلا فرض کن برنامه ای داشتی که یه قسمتش از بین رفته یا یکی از فایلهای سیستمی گم شده و آسیب دیده
کافیه بوت کنی و با ابزار ghost explorer اون فایلها رو از دل بک آپ هات در بیاری و فقط خود اونها رو برگردونی و نیاز به ریکاوری کل پلرتیشن نیست
فوق العاده است نه ؟ :21:
بالا بودن رزولوشن به پنل ربط داره ... هر چی پانل با کیفیت تر و رزولوشن بالاتر باشه ، قیمتش هم بالا میرهنقل قول:
رزولوشن و تعادا پیکسل ها و تفکیک پذیری تصویر با گرافیک هم رابطه داره
شما مانیتور full HD 1080i و سری 17 اینچی سونی رو باید بخرید ... هم بین 1.5 تا 2 میلیون قیمت هاشون هست هم بهترین کیفی تصاویر و رنگ و پانل رو با Xbrite داره هم بالاترین رزولوشن ( تفکیک پذیری عمودی 1080 پیکسل هست که البته از E6500 کمتره )
سلام
یه سوال داشتم!
1525ای اینسپیرون دارم و خواهم دانستی که آیا توانستی که کارت گرافیک آنرا عوض کردی؟
ساده تر(اینسپیرون 1525 دارم و می خوام بدونم که آیا می تونم کارت گرافیکشو تغییر بدم؟)
اگه می شه قیمتش (9800 512mb) چقدر در میاد؟
خیر ... کارت های گرافیکی لپ تاپ ها غیر قابل تغییر هستند ... میتونید بصورت اکسترنال و از درگاه pcmci استفاده کنید
سلام
چند وقتیکه لپ تاپ من با موسم مشکل پیدا کرده ، یعنی گاهی می تونم با موسم کار کنم و گاهی هون موقع موسم حرکت نمی کنه و پیغام Usb not recognise می ده . پورت موسم هم usb هست . مشکل از کجاست ؟
چند علت داره:نقل قول:
1- ممکنه ماوس مشکل پیدا کرده باشه
2- به اون USB نرم افزار دیگری هم میخواد همزکان دسترسی داشته باشه
3- پورت USB رو درست جا نمی زنید یا هنوز نشناخته اون رو ارتباط رو قطع می کنید
4- ویندوز شما اشکال آورده ... تمامی درایورهای USB رو از بخش device manager حذف (uninstall) کنید و دوباره نصب کنید
با سلام
ایا امکان داره یک لپ تاپ رو به یک مونیتور اضافی وصل کرد؟
مثلا الان دارم با لپ تاپم تو سایت میچرخم و با مونیتور دیگه کارای دیگه انجام بدم؟!
یعنی میخوای از نوت بوکت دو کار استفاده کنی ؟ همزمان ؟
اون نمایشگر ثانویه همون چیزی رو نشون میده که داری کار می کنی یعنی دقیقا عین هم ... مثلا نمیشه دو ماوس وصل کرد همزمان !
برای این کار دستگاه ها و کیت های سخت افزاری خاصی عرضه شده که میشه از یک کامپیوتر به عنوان چند سیستم استفاده کرد ... برای این کار باید از بازار بپرسی یا توی بخش کامپیوتر سایت مطرح کنی
سلام خسته نباشید
لپ تاپم سرعتش خیلی پایینه
سی دی هم رایت نمیکنه
چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟
بله دقیقانقل قول:
اما اینطور که میفرمایید نمیشه!
چون قبلا جایی خونده بودم که با استفاده از کارت گرافیک های مخصوص در پی سی ها اینکار مقدوره اماگویا با یه لپتاپ نمیشه!
ممنون میشم اگر بیشتر راهنمایی کنید
ببخشید یه سوال دیگه
ایا در لپ تاپ ها میشه از کارت ماهواره(--- card) استفاده کرد؟
یغتی چه طوزی؟نقل قول:
تا حالا چیزی دزبازه گزاقیک اکسنررنال نشنیده بودم
بخ توضیحی دربارش می دین؟
قیمتش چنده؟
یکی هم اینکه بعضیا میگن که لپتاپ قابل ارتقاع هست بعنی چی؟چیاشو می شه عوض کرد؟
ببین اصلا ربطی به کارت گرافیک نداره چون سیستم باید دو تا ماوس و کیبورد ورودی شناسایی کنه و با استفاده از نرم افزار و کیت خاصش به شما اجازه بده که از یک سیستم در دو سیستم عامل مجزا با یک هارد و ... استفاده کنیدنقل قول:
نقل قول:
1- ریکاوری ویا نصب مجدد ویندوز
2- بردن به تعمیرگاه !!!
بله ... به صورت اکسترنال عین pc هانقل قول:
نقل قول:
یعنی اینطوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم سرچ کنید لطفا ! :13:
سعی کردم اما ویندوزش عوض نشد!!!!!نقل قول:
ویندوزش ویستاست
بهم گفتن نسخه اورژِینالش نیست!!!!