این مدل هدش از کارتریج جداست. کارتریجش که می تونی ببینی جوهر داره یا نه ولی احتمال اینکه هدش باشه زیاده.
Printable View
این مدل هدش از کارتریج جداست. کارتریجش که می تونی ببینی جوهر داره یا نه ولی احتمال اینکه هدش باشه زیاده.
سلام.لینک دانلود قدیمی بود و فایل رو نتونستم دانلود کنم.ممنون میشم لینک جدید بزارید.تشکر
ایا مشکل هد رو خودم یتونم ببینم... از کجا متجه بشم هد به فنا رفته؟نقل قول:
سلام دوستان
اول یک تشکر بکنم از دوستی که کلی زحمت آموزش مطلب رو گذاشتند که ظاهرا خودشون هم دیگه سر نمی زنند و دوستان دیگه کمک می کنند :) , اما من چند تا سوال در مورد پرینتر HP C4683 با کارتریج 121 داشتم که اگر امکانش هست جواب بدید
من دستگاه رو چند وقت پیش از کسی گرفتم که چند سالی باهاش چاپ نداشته و جوهرش خشک شده , من با کمی آب جوش به سر یکی از کارتریج ها که همون سه رنگه باشه زدم و مقداری رنگ ازش خارج شد که انگار کلا مشکل خشکیش برطرف شده ! ولی برای رنگ مشکی این اتفاق نمی افتاد و قیمت نو این 121 هم روی هم 60 تومان هست که خریدشون اصلا به صرفه نیست :(
اما سوالاتم
1. اگه کارتریج رنگی کار بکنه و مشکی خشک باشه امکان داره اصلا چیزی چاپ نکنه ؟! یا می شه مشکل از چیز دیگه ای باشه (داخل پارکینگ کارتریج رنگی هم رنگش خیس هست و مال سیاه خشک خشک) اگه از چیز دیگه ای هست لطفا بگید.
2. این کارتریج ها رو می شه استفاده کرد و از حالت خشکی درآورد و بعد رنگ داخلش تزریغ کرد ؟!
ببخشید پستم طولانی شد و سردرد آور:n16:
سلام من یه hp deskjet 2510 گرفتم با کارتریج hp 61 میخواستم ببینم قابل شارژ هست یا نه اگه شارژ میشه چه وسایلی لازم دارم ار کجا می تونم تهیه کنم با تشکر
سلام دوستان کسی روش شارژ کارتریج 920 HP برای پرینتر HP Officejet 7500A بلده؟لطفا کمکم کنید...:n03:
سلام
من یه اپسون tx410 دارم
خیلی وقته که کار نکرده
بعد از2 بار هد کلین از چهار تا رنگ 3تاش نصفه و نیمه میزنه
اما آبیش اصلا نیست
موندم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکس نیست به داد من برسه:n03:
سلام
مدل دستگاه من mp550 کنون
چند روز پیش بعد مدتی که دستگاه استفاده نشده بود و هدش خشک بود اقدام به تمیزکاری با آب جوش و هد بازکن با سرنگ و... کردم.
تمام نازل ها باز شدند بغیر از رنگ قرمز البته باز شده بود ولی یکم شاید بیشتر کار داشت.
با اجازه دوستان بنده یه ناخن ارام وسط شکاف نازل قرمز کشیدم و فرم پاشش از پودری به ... تغییر کرد البته تست رو با سرنگ و محلول هد بازکن انجام دادم.
یعنی میفرمایید هد من به کلی به فنا رفت هنوز جوهر نریختم تست کنم.آیا راهی برای تعمیرش هست. واقعا به راهنمایی دوستان نیاز دارم.
کسی نبود راهنمایی کنه...................نقل قول:
-دوستان کارتریجای قابل شارژ درست کار میکنن من بگیرم؟
اینم سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-به نظرتون چه مارک جوهری بخرم؟هم کیفیتش بالا باشه هم گرفتگی هدش کمتر؟
-Dye Base بهتره یا Pigment Base؟برای چاپ عکس کدوم کیفیت بالاتری ارائه میکنن؟
قیمت کارتریج کانن mp-250 چنده؟ هم مشکی و هم رنگی . اصلا ارزش داره از دوباره براش کارتریج بخرم یا برم سراغ پرینترهای لیزری؟
با سلام.وقتی من کارتریج رو روی کیت قرار میدهم برای هواگیری حدودا 10 بار باید سرنگ روفشار بدم و بیرون بکشم تا بتونم 1 ml جوهر خارج کنم .این کار اشکالی نداره؟
سلام
این کارتریج های بدون چیپ به پرینتر اسیب نمیزنن؟؟با چیپ باشه بهتره یا بدون چیپ؟؟
اصلا این چیپ چی هست؟؟
سلام دوستان
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
یه پرینتر کنون ip3600 دارم 4تا از کارتریج هاشو نمیشناسه! یکم جوهر ریخت روی اون قسمت اینجوری شد
هرچی با اسپری خشک شستم و ...نشد که نشد حتی کارتریج هم عوض کردم گفتم شاید چیپ کارتریج سوخته باز نشد!
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
این کارتریج های بدون چیپ به پرینتر اسیب نمیزنن؟؟با چیپ باشه بهتره یا بدون چیپ؟؟
اصلا این چیپ چی هست؟؟
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنین
من یه جوهر افشان hp 1050 دارم
میخوام برا اولین بار شارژ کنم جوهرشو قبلا یه epson 7300 داشتم و جوهر ink tec va ink mate برا اون خریده بودم
میخئاستم ببینم فرقی می کنه اگه از اونا واسه اچ پی هم استفاده کنم ؟ یعنی به پرینتر آسیب نزنه یه وقت ؟
کلا فرق می کنه از چه جوهری استفادخ بشه یه همه مارک ها میشه امتحان کرد
سلام
از راهنماییتون ممنون میشم..من یه جوهر افشان 1050 hp دارم با کارتریج 61.امروز برای اولین بار کارتریج رنگیش رو شارز کردم با جوهر ink mateو کیت شارز..الان که کارتریج رو گذاشتم چراغ کارتریج همینجور روشن میمونه ولی پرینت میگیره.میخواستم ببینم مشکلش چیه؟ولی کیفیتش یکم انگار با خود عکس فرق داره کیفیت رنگهاش یکم انگار واقعی نیس و قاطی داره.البته خیلی کم
سلام.از همه دوستان بخاطر این تایپیک خوب تشکر میکنم.
میخواستم بدونم که میشه قبل از اینکه جوهر کارتریج خالی بشه،همون سره جاش با یه سورنگ یه مقدار جوهر بهش اضافه کرد و دیگه داستان هوا گیری و کثیف کاری و سوختن کارتریج و این حرفا رو نداشت؟!از دوستانی که تجربه دارن،ممنون میشم پاسخ بدن.کاریج 61HP
سلام. من یک پرینتر hp 1000 دارم. اما به مشکل خوردم
چطوری میتونم سیاه و سفید پرینت بگیرم؟ قبلا epson داشتم که خیلی راحت گزینه print in black and white داشت. این نداره. یه جا خوندم گفته بود کارتریج رنگی رو در بیار که خب این که نمیتونه راه حل باشه. گزینه سیاه و سفید کجاست؟
چطوری بفهمم چقدر جوهر مونده؟ تو epson خیلی راحت گرافیکی یه عکس بود که نشون میداد هر جوهر چقدرش مونده. این نداره؟
سلام.دلم واسه جواباتون تنگ شدهنقل قول:
نقل قول:
:n03::n03:
کمککککککککککککککککککک
بچه ها من با پرینترم یه 2 هفته ای پرینت نگرفتم حالا کارتریج مشکی خشک شده مدل HP 2050 جوهر ریختم توش اما پرینت نمیگیره چه کنم؟
سلام خدمت کاربران بخش پرینتر جوهری
:n02:
من الان چند روزیه پرینتر hp deskjet 1000 گرفتم
فک کنم ارزون ترین پرینتر جوهرفشان دنیاست
چیکار میشه کرد کمبود بودجه داریم
به هر حال
فعلا مشکل خاصی ندارم اما چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین
1- کیفیت چاپش خوب نیست ینی بعد از چاپ یه حالتی مثل pattern روی تمام قسمتای رنگی وجود داره
همه پرینترای جوهر فشان اینجوریه یا فقط پرینتر من اینجوریه
رنگهای روشن رو هم تاریک چاپ میکنه
2-این کارتریجای فسقلی که من میبینم یه هفته تمومه
خواستم ازتون بپرسم :
بهترین فروشگاه اینترنتی که میشه جوهر hp ازش خرید کدومه؟
سوال بعدی که خیلی مهمه
یه کارتریج دارم رنگش صورتی هست و مشکی هم مشکی
من نمیدونم کد رنگاش چی هست و از کجا باید پیدا کنم
یا مثلا از فروشنده بخوام که این رنگ رو با چه کدی بهم بده؟
ولی رو کاتالوگ بالای کارتریج صورتی سه رنگ ابی و قرمز و زرد زده و بالای کارتریج مشکی رنگ مشکی زده
باید فقط اسم رنگو بگم یا اینکه حتما باید کد مخصوصش باشه؟
منظور از رنگهای فوتو چی هست؟
و اگه اسم پرینترمن تو لیست پرینترهای پشتیبانی جوهر نبود میتونم از اون جوهر استفاده کنم؟
ممنون
سلام.
من HP5610 چند کاره دارم.
می تونم روش مخزن نصب کنم؟ چه مدلی؟
سلام دوست عزیز
سوالی داشتم بسیار مهم العان که ایام عید نزدیکه و برای مسافرت اقدام میشود .
چکار کنیم که کارتریج خراب نشود(خشک نشود)
روش نگهداری؟
دقيقا مشكل منم همينهنقل قول:
ميگن كارتريج رو درآريد
توي يك نايلون بذاريد
يك دستمال(كاغذي) خيس بذاريد
در نايلون رو كيپ كنيد تا رطوبت مثل شرجي توي پلاستيك محبوس بشه و كارتريج رو خيس نگه داره
منكه يك كاسه آب ميذارم
توي نايلون مشكي هم كه نور و هم گرماي بيشاري بخود بگيره
فعلا راهي به نظرم نميرسه جز اين
هد کارتریجو بزارین تو یه ظرف هد کلینر بعد هردورو باهم درحالیکه هد تو محلوله بزارید تو کیسه زیپ دار...نقل قول:
Sent from my i 704 using Tapatalk
واسه نگهداری پرینترهای اپسون پی و تی 50 چیکار باید کرد؟
من کارتریج ارجینال رو ندارم و تانک دارم
سوپاپها رو ببندم شلنک تخلیه هم به مخزن اصلی بزنم کفایت میکنه؟
چون تا 5 روز نمیخوام ازش استفاده کنم
به نظرم باید هد رو خارج کنید و داخل محلول بزارید و هردورو درون کیسه زیپ دار قرار بدید . اون موقع هیچ اتفاقی واسه هد نمیوفتهنقل قول:
Sent from my i 704 using Tapatalk
سلام. برای اسکن گرفتن با پرینترهای چند کاره(جوهر افشان) حتما باید کارتریج و سبد کاغذ پر باشه؟
یا ربطی نداره؟
آخه وقتی میخوام اسکن بگیرم، چراغ کارتریج و کاغذش پرپر میزنه و اسکن نمیگیره
با درود فراوان.خدمت دوستان عزیز عرض کنم که همیشه در جریان باشید که قبل از اینکه کارتریچ شما به حدود 30% (به صورت نرم افزاری که در سیستم کامپیوترتون نشون میده ) برسه شما مبادرت به شارژ کارتریچ تون بفرمایید . چون اگر نرم افزار کارتریچ رو خالی نشون بده دیگه شارژ کردنش فایده نداره.تن سالم باشید .
با درود من فکر میکنم که برای اسکن گرفتن در صورتی که دستورش از کامپیوتر صادر بشه اسکن می گیره در بیشتر چند کاره ها.ولی یه عدشون هست که اگر کارتریچ نداشته باشن هیچ عملی انجام نمیده.تن سالم باشید .
آره در صورتی که برچسب روشو سوراخ نکنی اگر هم سوراخش کردی باید با چسب نواری روی سوراخو بپوشونی. در ضمن برای کارتریچ رنگی ترتیب رنگها با اونی که روی برچسبش زده متفاوته در جریان باش.تن سالم باشی
سلام
طریقه شارژ و هواگیری کارتریج پرینتر hp 1050 رو میشه بفرمایید
ممنون
سلام
طریقه شارژ و هواگیری کارتریج پرینتر hp 1050 رو میشه بفرمایید
ممنون
با سلام و خسته نباشيد
من يك پرينتر اپسون T50 دارم كه 6 سال داره كار ميكنه ولي يك ماه كه رنگ سياه و احتمالا بعضي از رنگها رو ديگه درست نميگيره و چندين بار هد كلينينگ شده ولي تأثيري نداشته
بردمش نمايندگي ماد ايران كارشناسشون بهم گفت حداقل يك ميليون ميگيره تا هدش و متعلقاتشو درست كنه
به نظر شما مشكل از چيه كه كيفيت پرينت اينقدر پايينه
مرسي ممنون
با سلام و خسته نباشيد
من يك پرينتر اپسون T50 دارم كه 6 سال داره كار ميكنه ولي يك ماه كه رنگ سياه و احتمالا بعضي از رنگها رو ديگه درست نميگيره و چندين بار هد كلينينگ شده ولي تأثيري نداشته
بردمش نمايندگي ماد ايران كارشناسشون بهم گفت حداقل يك ميليون ميگيره تا هدش و متعلقاتشو درست كنه
به نظر شما مشكل از چيه كه كيفيت پرينت اينقدر پايينه
مرسي ممنون
سلام دوستان
یه تازگی یک پرینتر خریدم و رفتم چند تا کاغذ گلاسه خریدم و روش پرینت گرفتم که دیدم رنگ ها با هم قاطی شدن و کلا عکس رو نمیشد حتی نگاه کنی ، بعد از کمی تحقیق فهمیدم که باید کاغذ گلاسه مخصوص برای چاپ عکس بگیرم یک دونه از این کاغذ ها رو گرفتم و وقتی که پرینت گرفتم دیدم که کیفیت بسیار خوبی داره و ذره ای پخش شدگی رنگ رو نداره
حالا سوال من اینجاست که من میخوام از کاغذ کوتد استفاده کنم ، میخوام ببینم این کاغذ هم مثل گلاسه مدل عادی یا مخصوص داره یا نه همشون یه جور هستن و به درستی پرینت میشن (پخش شدگی رنگ رو ندارن؟)؟
ممنون میشم جوابمو بدبد چون قصد خریدن دارم موندم چیکار کنم:n16:
نوش که 850 هست :Dنقل قول: