دوست عزیز
اول بگویید مدل تلویزیون تان چیست . دوم در مدلهای سری E از این فانون پیروی میکند . اینم عکس آن قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز
اول بگویید مدل تلویزیون تان چیست . دوم در مدلهای سری E از این فانون پیروی میکند . اینم عکس آن قسمت
دوست عزیز
cccam برای ریسیورها قابل استفاده هستند.و در tv های مدل اروپای که ریسیور داخلی دارند . طریقه فعال سازی cccam بمانند ریسورهای دیگر بوسیله کامپیوتر و کابل مربوطه آن و غیره میباشد.
سلام دوست عزیز
من تو بعضی سایتای خارجی دیدم که تونستن سی سی کم رو توی تلوزیون استفاده کنن فقط چون انگلیسیم خوب نیست نمیدونم چجوری کردن
چون الان ----- تلوزیونم فعاله و من هم استفاده میکنم فقط مونده سی سی کم
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی خیلی ممنون از راهنمایت
فقط یه سوال این روش که گفتی حتی موقعی که لوکال ست روی اروپا هم باشه کار میکنه و زیرنویس رو درست نشون میده یا فقط موقعی که روی ایران باشه؟؟؟؟
چون نمیتونم روی ایران بذارم چون ----- و دیجیتال غیر فعال میشه چون فقط باید روی اروپا باشه
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی خیلی ممنون از راهنمایت
فقط یه سوال این روش که گفتی حتی موقعی که لوکال ست روی اروپا هم باشه کار میکنه و زیرنویس رو درست نشون میده یا فقط موقعی که روی ایران باشه؟؟؟؟
چون نمیتونم روی ایران بذارم چون ----- و دیجیتال غیر فعال میشه چون فقط باید روی اروپا باشه ?
من داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم هر دو تلوزیونمون یکیه
دوست عزیز
اول بگویید مدل تلویزیون تان چیست. دوم اینکه معمولا باید برای همه جواب می د هد انجام دادید اطلاع دهید
نقل قول:
دوست عزیز
در پست 57 توضیح دادم آدرس سایت رو بدهید تا برایتان ترجمه کنم
دوست عزیزنقل قول:
مطالب این تایپک حذف شده
سلام
مدل تلوزیونم ue40d7000
هنوز انجام ندادم که توضیح بدم چون اومدم شهرستان تا برگردم و آزمایش کنم
با سلام خدمت شما دوستان
من serie 5 lcd samsung مدل la40b532p7v رو دارم .وقتی usb میزارم روش اصلا کار نمیکنه به عبارتی کلید media.p رو که میزنم مینویسه not availabe
میخواستم راهنمایی کنید .از دوبی خریداری شده.چه راهی وجود داره که usb من بتونه خوانده بشه .......mp3...mkv....و....؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از شما
????????????????????? not availabe
دوست عزیزنقل قول:
من منول شمارا مطالعه کردم در آن جایگاه USB را پیدا نکردم چون در نمای شماتیک تلویزیون شما هر جور درگاهی بود الا درگاه USB واینکه سیستم شما سیستم DIVX را ساپورت نمی کند و قا عدتا فرمت mkv را هم پخش نمی کند واینکه دکمه maedia.p در روی کنترول شما غیره فعال است بر فرض اینکه سیستم شما کامل باشد و usb رابشود به آن وصل کرد شما باید از کلید SOURCE که در وسط کنترول شما زیر کلید MUTE قرار دارد استفاده کنید . وگر نه برای دیدن فیلم های با فرمت mkv باید از دستگاه پخش سینما خانگی ودیگر وسایل پخش که از سیستم DIVX پیروی می کنند استفاده کنید. امیدوارم مطالب مفید باشد. موفق باشید
دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارمنقل قول:
البته من از اول آپدیت کردم و نتونستم منوی مخفی رو باز کنم. آیا شما موفق شدی مشکلت رو حل کنی؟
دوستان عزیز سلام
لطفاً اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه خواهشن جواب بده.
من نمی تونم منوی مخفی رو فعال کنم وقتی hospitality mode رو می کنم دوباره تلویزیون رو خاموش و از منوی مخفی وارد میشم ولی گزینه های لوکال و... همچنان غیر فعالن. فقط تو اسمارت هاب تونستم کشورش رو تغییر بدم که اونم هیچ فرق زیادی نداره چون چند تا اپلیکشن فیلم داره که هیچکدوم رایگان نیست.
نمیشه از ویدءو یا ماهواره روی فلش چیزی ضبط کرد فقط از روی تلویزیون میشه. نمیشه از ف ب و یوتیوب و اسکایپ استفاده کرد.
تو رو خدا راهنمایی کنید چون واقعاً دیگه قاطی کردم. اینطوری دو میلیون پول اضافه برای تلویزیون دادم خوب اگه اینجوری بود می گفتن آدم همون معمولیاش رو م خرید.
در ضمن تلویزیون رو از نمایندگی خریدم و آپدیتش هم کردم. فکر می کردم نرم افزارهای جدیدی رو بهش اضافه می کنه نگو بدتر قفلش می کنه.
مدل : ua 40 es 7770 به ورژن 1025 آپدیت شده.
لطفاً اگر کسی میتونه راهنمایی کنه.
please ... please ... please ... please ... please
از طریق این لینک زیر باید یک ریموت دست ساز بسازید و توسط اون فقل منوی مخفی رو باز کنید:نقل قول:
سلام دوست خوبم ممنون از راهنماییتنقل قول:
من lcd سری 5 سامسونگ la40b532p7v هست که گفتم .usb روش میخوره درگاهش هم بغلش هست..اما وقتی مموری یا usb رو میزارم روش .هیچ عکس العملی نداره تلوزیون.اون کلید SOURCE رو هم میزنم av .av2 .pc.hdmi رو داره چیز دیگه نداره..
حالا
1:ایا میشه کاری کرد که درگاه usb اون کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان غیر فعاله
2:ایا گیرنده دیجیتال داره؟
3:اگه داره کجاشه؟؟از منو مخفی؟؟
4:اگه مدلش رو از 532 به 550 که تو منو مخفی داره این گزینه رو تغییر بدم چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
اگه یکی بتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام beni28
اره انجام دادم درست بود مشکلم حل شد
باید smhsh121 تشکر کنی که راهنمایم کرد
ریموت کنترل دست ساز درست کنی تا بتونی وارد منو مخفی بشی
با سلام .
من فریمور تلویزیون ال ای دی سامسونگ رو دانلود کردم ، بعد آنزیپ کردم و داخل فلش مموری ریختم ولی وقتی میرم به بخش ارتقا نرم افزار میگه فایلی پیدا نشد ، چی کار کنم ؟ آیا تلویزیون من تقلبیه ؟ مطمئنم فایل رو درست دانلود کردم .
چی شد؟؟؟؟؟
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک مک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
سلام دوستان تورو خدا کمک کنید
من توی منوی مخفی یه چیز رو تغییر دادم بعدش که تلوزیون رو روشن کردم نشد الان همش تلوزیون روش و خاموش میشه نمیزاره حتی وارد مخفی بشم هیچی نشون نمیده
تلوزیونم ue40d7000هستش تو رو خدا کمک کنید
سلام دوستان من چند تا مشکل کوچلودارم اولیش اینه که تلویزیون من سامسونگ ۴۳ مدل ۴۹۵ هستش با همه اموزش هایی که دوستان لطف کرده بودند باز هم pvr فعال نشد بعد موقعی که با کابل hdmi تصویر نگاه می کنم یه قسمت کوچلو اون هم در تصاویر روشن مثل رنگین کمان میشه و بعد در عرض صدم ثانیه میره و یه مشکله دیگه این تلویزیون بلوتوث داره یا نه چون وقتی که با گوشی سرچ میکنم اسم تلویزیون رو میاره ولی توتنظیمات وجاهای دیگه هیچ اپشنی نمیاد شرمنده که رمان شد ای مشکلات ما ممنون ازسایت پر محتواتون
کسی نیست جواب ما رو بده ؟:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:نقل قول:
احتمالا Type رو تغییر دادی. اگر تلویزیونت گارانتی هست با خدمات پس از فروش تماس بگیر چون کار تلویزیونت بیخ پیدا کرده. اگر گارانتی نداره یه راهی هست برای ریست که با مسئولیت خودت می گم چیکار کنی.نقل قول:
سلام گارانتی نداره . type رو دست نزدم namb DVI رو از 0 به 1 تغییر دادمنقل قول:
عجیبه تا حالا اینجا چنین چیزی گزارش نشده بود. به هر حال تنها راهش اینه که تلویزیون رو باز کنی و طبق روشی که تو لینک زیر اومده تلویزیون رو ریست سخت افزاری کنی. اگر می ترسی یه وقت کار از این خراب تر بشه از یه سرویس کار باید کمک بگیری.
دوست عزیزنقل قول:
تو شهر ما یه نمایندپی سامسونگ هست پیش اون رفتم گفت باید مین بوردشو عوض کنم اونم موجود نداشتن درضمن گفت هزینش 550هزارتومن میشه به هشون ندادم چون بهشون اطمینان نداشتم هیچی بلد نیستن.اینا.
لطفا میشه راهنمایی فارسیشو بهم نشون بدی خیلی ممنون میشم
شاید خودم تونستم انجامش بدم
ببین اول بگم من خودم این کارو نکردم و چیزایی که در ادامه می نویسم تئوری هست ولی کسانی که تست کردند جواب داده.نقل قول:
دوم اینکه طبق شکل زیر باید از رو مادربورد چیپ EEPROM رو پیدا کنی که همینجوری که تو شکل می بینی یه عدد 24512 روش نوشته شده یا یه چیزی تو همین مایه ها. که یه آی سی 8 پایه هست که 5 تا سوراخ بغلش هست که باید توسط یه پنس پایه SDA رو به VCC وصل و قطع کنی تا تنظیمات ریست بشه (اگر نشد SDA رو به GND وصل و قطع کن).
سوم اینکه بعد از ریست کردن تنظیمات، باید اطلاعات قبلیش رو بدونی که واردش کنی در غیر اینصورت بازم تلویزیون کار نمی کنه که مثلا باید از رو یه تلویزیون هم مدل خودت اطلاعات Type و Front Color رو یادداشت و واردش کنی.
امیدوارم کمکی کرده باشم ولی جهت اطمینان اون لینک رو به دقت بخون چون کامل توضیح داده.
دوستان تو رو خدا کمک کنید
مدل ال ای دی من d5500 هستش هرچی سرچ میکنم کانالهای دیجیتال رو نمیگیره (فکر میکنم گیرنده دیجیتال داره)
اساتید لطفا کمک کنید
اگر بانه ای ساخت مالزی هست که می دونم نداره.نقل قول:
بانه ای که فکر کنم باشه ولی میرم تو قسمت سرچش ازم سوال میکنه که انالوگ میخوای یا دیجیتال که دیجیتال رو انتخاب می کنم ولی هیچ کانالی نمیگیرهنقل قول:
میشه با اپدیت تلویزیون درست بشه؟
عیب یابینقل قول:
دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
من خودم از بانه خرید کردم. یادمه فروشنده می گفت فقط سری 6 به بالا گیرنده دیجیتال داره. مال شما سری 5 هست و سخت افزارشو نداره. البته اینایی که مونتاژ داخل هستند این مشکل رو ندارن.نقل قول:
چون نوشتند روشن و خاموش میشه، اینجوری نمیشه سیستم رو عیب یابی و ریست کرد.نقل قول:
می توانم وارد منو بشم زبانش کدام گزینه است می خواهم فارسی کنم
سلامنقل قول:
درست میگن اصلا نیزاره من یه دکمه رو بزنم
اصلا بهم یه ثانیه وقت نمیده چه برسه به 20 ثانیه
سلام ممنون از راهنمایتنقل قول:
فقط یه مشکل من type و font color رو نمیدونم از کجا میتونم پیداشون کنم ue40d7000lu
هر دو کار که گفتی کردم نشد حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بهترین کار اینه که اول که میری منوی مخفی این مقادیر رو یادداشت کنی ولی حالا که گذشت. بعدش باید از تو منوی مخفی تلویون دیگه با همین مدل این مقادیر رو در بیاری.نقل قول:
الان یک نفر با مدل تلویزیون شما همین سوال رو پرسیده و اینجا جواب گرفته امیدوارم این مقادیر کار شما هم راه بندازه:
فقط برای Type چون تلویزیونت 40 هست به جای اون 46 عدد 40 رو باید بذاری: 40A2UF7E
Front Color هم U-T-CL-M بذار.
Local Set رو ED_IRAN بذار.
فقط تیونر رو مطمئن نیستم باید تست کنی رو چی جواب میده.
تلویزیون روشن بود؟ فکر کنم موقعی که تلویزیون روشنه باید پایه هایی که گفتم رو به هم وصل کنی بعدش خاموش روشن کنی.نقل قول:
sca وصل کردم به اخری اتفاقی نیفتاد بعدش sca با گرند وصل کردم موقعی که روشن میشه اسمارت رو چپه مینویسه ولی صفحه سیاه بود چیزی نشون ندادنقل قول:
اینکاررو که کردم دیگه روشن خاموش نمیشه فقط روشن میمونه
خیلی خیلی خیلی ممنون درست شد
فقط یه سوال ؟فقط type و font color تغییر میکنه ؟؟؟؟