تاپيك يورو 2 جدا نميشه ؟
Printable View
تاپيك يورو 2 جدا نميشه ؟
اگر نیازه امشب لینک ورژن 1.32 رو اپلود کنم با کرک معتبر و 100% تضمینی و تست شدهنقل قول:
نقل قول:
نه جدا نشه بهتره چون این تاپیک کلی این سبک بازی هست بین دوستان هم جا افتاده و شناخته شده چه کاری هم هست که تاپیک رو جدا کنیم توی همین تاپیک راجع به همه نسخه های این بازی بحث میکنیم دیگه
همین تاپیک هم رضا کلی زحمت کشید تا زد:31:
نقل قول:
نه دستت درد نکنه فعلا دست نگه دار اگه لازم بشه بهت زحمت میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اسم تاپيك رو وقتي كه بازي اومد عوض كنين...
و Tag هاي مربوطه رو هم بيشتر كنين...
پس فعلا منتظر میمونیم :31:نقل قول:
نقل قول:
چشم راجع به این موضوع هم بحث میکنیم
حالا شما چه گیری دادی به تاپیک و اسم تاپیک مهم این چیزا نیست مهم بحث هایی هست که توی تاپیک انجام میشه حالا چه تاپیک یکی باشه چه جدا باشه فرقی نداره تا الان توی ابن تاپیک تمام نسخه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته این یکی هم توی همین تاپیک راجع بهش بحث میکنبم:31:
الان تاپیک بخوایم بزنیم باید اطلاعات کاملی از بازی داشته باشیم که بتونیم توی تاپیک جدید بازی رو به طور خلاصه توصیف کنیم و یه تاریخی برای انتشارش داشته باشیم که متاسفانه اطلاعاتی که راجع به نسخه Euro truck simualtor 2 هست خیلی کم هست و با این اطلاعاتی که داریم نمیشه تاپیک زد ولی به محض اینکه بازی بیاد
یه تاپیک براش میزنیم که این تاپیک هم زیاد شلوغ نشه و بحث ها با هم قاطی نشه
خوبه عزیز:46:
با توجه به نیاز مبرم
فعلا euro truck simulator 1.3 رونصب کردم ودارم بازی می کنم
بازی جالبی هست و فکر کنم مثل بازی شما باشه
نقل قول:
بله دوست عزیز این نسخه ای که شما بازی میکنی نسخه قبل این German Truck Simualtor هست که من این نسخه رو حدود 3 سال بازی کردم و وقتی که نسخه German Truck Simualtor اومد دیکه گذاشتمش کنار
این نسخه هم خیلی به نسخه German Truck Simualtor شباهت داره و بیشتر کارهاش مثل هم دیگه هست فقط نسخه German Truck Simualtor یکمی امکاناتش بیشتر شده نسبت به euro truck simulator 1.3
ولی تا فردا یا پس فردا لینک سالم رو میذاریم که شما هم بتونید بازی کنید نگران نباشید حالا تا فردا یا پس فردا همین رو بازی کن تا لینک سالم رو بزاریم:46:
نقل قول:
شما اگه سرعتت بالا هست و آپلود بازی زیاد برات زمان بر نیست یه زحمت بکش امشب آپلود کن تا فردا بزار که من خودم فردا لینک تو رو تست کنم که اگه دیگه مشکلی نبود همین لینک رو بزاریم صفحه اول
چون فکر میکنم تنها راه زود رسیدن به لینک سالم و کامل بازی همین راه هست بقیه زمان بر هست تا یه لینک معتبر پیدا بشه و دانلود کنیم طول میکشه
شما تا فردا ظهر اگه بتونی لینک رو برای من توی پروفایلم بذاری عالی هست که من خودم دانلود کنم و تا 2 ساعت بعدش نهایتا جواب رو بگم که بازی سالم هست با نه.:46:
ممنون:11:
ship storm جان میگم اگه میخوای آپلود کنی فعلا دست نگه دار بزار ببینیم اگه کسی اومد و خواست براش آپلود کن
اگه الان آپلود کنی و کسی نخواد بعد چند وقت فایل حذف میشه و زحمتتون بیخودی هدر میره:46:
نقل قول:
رضا جان الان همین دوستمون mefmef به خاطر اینکه این بازی رو نتونست اجرا کنه داره بازی euro truck simulator 1.3 رو باری میکنه مطمئن باش اگه Ship Storm عزیز آپلود کنه و از سال بودنش مطمئن بشیم خیلی ها هم هستند که وقتی بفهمن که لینک سالم و تست شده موجود هست این بازی رو می خوان دانلود کنن وبه جمع کامیون باز های این تاپیک اضافه بشن:46:
منکه روم نمیشه چیزی بگم اما پر روی بازی در میارم و میگم
بازی رو که خریدم ورژن 1.0 بود و زبان انگلیسی نداشت که با کمک جناب ice m@n زبانش درست شد اما می خوام بدونم هیچ راهی نیست برای اینکه آپگرید کنم به 1.32؟باید از اول اینو دانلود کنم؟منظورم 1.32 است
بعد از این همه درخواست تازه می گی صبر کننقل قول:
جان میگم اگه میخوای آپلود کنی فعلا دست نگه دار بزار ببینیم اگه کسی اومد و خواست براش آپلود کن
اگه الان آپلود کنی و کسی نخواد بعد چند وقت فایل حذف میشه و زحمتتون بیخودی هدر میره
فکر نکنم بشه ولی حالا چرا ورژن1.00 خریدید تو مانیا سافت ورژن 1.04 داشت:31:نقل قول:
منکه روم نمیشه چیزی بگم اما پر روی بازی در میارم و میگم
بازی رو که خریدم ورژن 1.0 بود و زبان انگلیسی نداشت که با کمک جناب ice m@n زبانش درست شد اما می خوام بدونم هیچ راهی نیست برای اینکه آپگرید کنم به 1.32؟باید از اول اینو دانلود کنم؟منظورم 1.32 است
عزیز شما اولین فردی نیستی که این مشکل رو داری ما از اول که تاپیک رو زدیم نتونستیم یه کرک سالم برا این بازی پیدا کنیمنقل قول:
بعد از این همه درخواست تازه می گی صبر کن
حتی یکی از ناظرای قسمت -- و کرک هم یکیشو برامون گذاشت که اون هم خراب بود
:41:
امشب میزنم آپلودش میکنم تو 4share که استفاده کنید
نسخه سالم + کرک تست شده ورژن هم 1.32
مرامتو عشقهنقل قول:
نقل قول:
چرا روت نمیشه چیزی بگی عزیز شما راجع به این بازی هر سوال و مشکلی دارید مطرح کنید ما درخدمتتون هستیم
اصلا این تاپیک برای سوالات و حل مشکلات دوستان راجع به این بازی زده شده
من شک کردم که شما ورژن 1.00 رو باید دانلودکرده باشید چون فقط ورژن 1.00 زبان اصلیش آلمانی هست و باید با پچ انگلیسی بشه ولی حالا کاری هست که شده:31:
برای تغییر ورژن هم باید فقط ورژن 1.32 بازی رو دانلود کنید و پچ یا مدی برای این کار وجود نداره متاسفانه که تا فردا انشالله لینک سالم بازی ورژن 1.32 رو میذاریم توی تاپیک و شما میتونی دانلود کنی
سوالی بود در خدمت هستم:46:
موفق باشید:11:
نقل قول:
دوست عزیز من که به شما گفتم تا فردا صبر کنید تا لینک سالم رو بزاریم من به خاطر شما به یکی از دوستان گفتم که بازی رو آپلود کنه و لینکش رو توی پروفایل من بذاره من خودم شخصا تست کنم اگه مشکلی نبود برای شما بذارم
باور کنید که فقط به خاطر شما این کار رو دارم میکنم چون که فعلا تنها کسی که نتونسته این بازی رو بازی کنه شما هستید و من هم برای اینکه شما هم به جمع کامیون باز های این تاپیک اضافه بشید دنبال لینک سالم هستم
البته هیچ منتی نیستا یه موقع خدایی نکرده فکر نکنید دارم منت میذارم نه وظیفه ما هست که مشکلات و سوال های شما رو حل کنیم و جواب بدیم
شما هم ناراحت نشو تا فردا صبر کن ایشالا لینک سالم رو براتون میذارم:46:
4shared خیلی سرعت دانلود کمی میده از یه جا دیگه مثلانقل قول:
امشب میزنم آپلودش میکنم تو 4share که استفاده کنید
نسخه سالم + کرک تست شده ورژن هم 1.32
آپلود کنین:46:کد:http://uploadorb.com/
ممنون شما لطف داریدنقل قول:
دوست عزیز من که به شما گفتم تا فردا صبر کنید تا لینک سالم رو بزاریم من به خاطر شما به یکی از دوستان گفتم که بازی رو آپلود کنه و لینکش رو توی پروفایل من بذاره من خودم شخصا تست کنم اگه مشکلی نبود برای شما بذارم
باور کنید که فقط به خاطر شما این کار رو دارم میکنم چون که فعلا تنها کسی که نتونسته این بازی رو بازی کنه شما هستید و من هم برای اینکه شما هم به جمع کامیون باز های این تاپیک اضافه بشید دنبال لینک سالم هستم
البته هیچ منتی نیستا یه موقع خدایی نکرده فکر نکنید دارم منت میذارم نه وظیفه ما هست که مشکلات و سوال های شما رو حل کنیم و جواب بدیم
شما هم ناراحت نشو تا فردا صبر کن ایشالا لینک سالم رو براتون میذارم
البته من تنها نیستم که این مشکلو دارم تا اونجایی که یادمه وین رونی هم همین مشکلو داره
دوستان لطف کنن اگه می خوان اپ کنن جایی باشه که ف ی ل ت رنباشه
این جایی که تو گفتی محدودیت یا زمان نداره برای دانلودنقل قول:
اگه نداره که زودتر به Ship Storm بگم اینجا آپلود کنه البته 4shared هم عالی هست توی این زمینه قط به قول تو سرعت دانلد کمی میده ولی به جاش معتبر وخوب هست
البته فکر کنم الان دیگه گذاشته باشه برای آپلود:46:
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
نه شما تنها که نیستید بله وین رونی هم هست ولی باز این دوستمون بازی رو گیر آورد و تونست بازی کنه ولی شما موفق نشدید البته مطمئنن اگه لینک سالم گزاشته بشه خیلی های دیگه هم هستند که بخوان بازی رو دانلود کنن من اگه گفتم تنها کسی که بازی رو الان میخواد شما هستید چون فقط شما هستید که موفق نشدید بازی رو انجام بدید و شما هم فعلا تنها کسی هستید که لینک بازی رو درخواست کرده بود:46:
برای این قضیه ف*ی*ل*ت*ر هم دیگه باور کنید دست ما نیست فقط باید دعا کنیم که.....نشه :31:
قبل توجه شما شیرین جان پست 1500 رو خودم دادم:21:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5951305&postcount=1500
نقل قول:من بنا بر دلایلی روی 4share آپلدو کردمنقل قول:
اول اینکه هیچوقت پاک نمیشه چون 4 الی 5 سالی میشه که عضو این سایت هستم و نذاشتم فایل های آپلودی توسط خودم از این سرور پاک بشه حتی فایل های 4 سال پیش رو با لینک صحیح و سالم برای دانلود موجود دارم که تو همین انجمن هم قرار دادم (یکسری تمپلیت برای آفیس و کلی موسیقی و ...) ولی اگه جایی دیگه آپلود میکردم معلوم نبود چه مدت باقی بمونه و شاید بعد از چند ماه پاک میشد ولی اینطوری خیالمون راحته که تا زمانی که من هستم و دسترسی به اینترنت دارم نمیزارم فایل ها پاک بشن
آپلود رو انجام دادم حجم کلی 381 مگابایت همراه با کرک معتبر
فایل رو هم تا دقایقی دیگه قرار میدم اینجا
اگر مشکل دانلود هم دارید کافیه تو تاپیک درخواست مستقیم کردن لینک ها یک پست بزنید و درخواست مستقیم کردنش رو بدید
بله من هم حرف های تو رو قبول دارم وهمینطور 4Share هم بهش اطمینان دارم خیلی خوبه مطمئن هم هستنقل قول:
فقط میمونه لینک که الان زحمت بکشی برای من توی پروفایل بزاری که اگه سالم بود من قرار بدم توی تاپیک:46:
من هر چی کرک بود در این تاپیک به محل نصب بازی کپی کردم ولی بازی اجرا نشد البته نسخه بازی 1.32 هست ولی قبل از کپی کرک بازی اجرا میشد. پس همه این کرک ها برای نسخه 1.04 هستن درسته ؟
جناب Ship تو رو جون هر کی دوست داری کرک نسخه 1.32 رو بذار که این چند روز تعطیل یه حالی کرده باشیم !!
هنوز هم مشکل کرک دارید؟ بابا من بازی رو تموم که کردم هیچ، امروز صبح پاکش کردم:31:
من اون کرک رو از اعماق زمین .... ببخشید از اعماق اینترنت پیدا کردم. کرک درست و حسابیِ دیگه ای تا اون زمان وجود نداشت.
اگر چیز جدیدی پیدا کردید بندازید تو پست اول همه استفاده کنن.
شبا چای زیاد بخورید که تصادف نکنید.عیده جاده ها شلوغه.به فکر زن و بچهی مردم باشید.
فکر نکنید جاده مال شماست.... ای خدا... چقدر باید بگم........
نقل قول:
بله اینجا هنوز دوستانی هستند که مشکل دارند با اجرای بازی
پس با این حساب که میگی پاک کردم بازی رو معلوم شد شما عشق کامیون نیستی
همین کار رو هم قراره بکنیم که لینک سالم رو توی صفحه اول بزاریم تا بقیه دوستان و کامیون باز ها بتونن استفاده کنند:46:
شما نگران ما نباش این جا همه استاد هستند ما بی چایی هم میتونیم رانندگی کنیم و خوابمون نبره:27:
جاده هم مال من و تمام بچه های این تاپیک هست هرکی حرفی داره بگو بیاد خودم جوابش رو میدم:31:
همون طور كه Ice Man گفتن جاده مال همه ي ماست...نقل قول:
نوشته شده توسط *Batman* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز هم مشکل کرک دارید؟ بابا من بازی رو تموم که کردم هیچ، امروز صبح پاکش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون کرک رو از اعماق زمین .... ببخشید از اعماق اینترنت پیدا کردم. کرک درست و حسابیِ دیگه ای تا اون زمان وجود نداشت.
اگر چیز جدیدی پیدا کردید بندازید تو پست اول همه استفاده کنن.
شبا چای زیاد بخورید که تصادف نکنید.عیده جاده ها شلوغه.به فکر زن و بچهی مردم باشید.
فکر نکنید جاده مال شماست.... ای خدا... چقدر باید بگم........
دوستان مي خوان كه همه از بازي استفاده كنن تا كاميون دوستان از اين شبيه ساز بي بهره نمونن...
جا داره از همشون تشكر كنيم كه اين 152 صفحه رو تا اينجا جلو آوردن و هيچ سوالي رو بي جواب نذاشتن..
توجه توجه
من الان extreme2 نصب کردم
بنظرم بازی خوبیه کسی بازی کرده ؟
این لینک اپلود مشخص نشد ؟
من همه بازی را خریدما !!!!!!:41:
سلام
یک روز قبل عید شما مبارک
چی شد نسخه سالم و کرک سالم آپلود شد؟
یک کاری کنید تا قبل عید یه بار بریم بندر برگردیم پیش زن و بچمون :31:
این هم از لینک دانلود بازی German Truck Simulator ورژن 1.32 همراه با کرک معتبر و تست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز قراره لینک رو تست کنه من خودم تست کردم هیچ مشکلی نداره و روی سیستم خودم (ویندوز 7 سرویس پک 1 32 بیتی) بدون هیچ مشکلی داره کار میکنهکد:http://www.4shared.com/file/xf4prUCC/G-T-S-132.html
حالا یا صبر کنید ایشون هم تستش رو انجام بده و یا اینکه اگر میخواهید دانلود کنید لینک در اختیار شما عزیزان هست
پسورد هم گذاشتم روش و کافیه بعد از دانلود فایل RAR کلیک راست کنید روش و Open رو بزنید تا پسورد نمایش داده بشه
موفق و پیروز باشید
عیدتان هم پیشاپیش مبارک :11:
این نسخه از بازی هم نسخه بدی نیست ولی یه خاط خطی بودن بازی من اصلا ازش خوشم نیومد چون تمام بار ها و کامیون ها رو خودش میده:13:نقل قول:
لینک هم همین الان به دست من رسید و الان میذازم برای دانلود و خبرش رو هر چه زود تر میدم:46:
با عرض شرمندگی من تا 2 ساعت دیگه نهایتا میتونم لینک رو تست کن کنم اینترنت من به مشکل بر خورده اگه از دوستان کسی سرعت بالا داره تست کنه ممنون میشم ولی اگه کسی نیست که تست کنه من خودم تا 2 ساعت دیگه میذارم برای دانلود
شرمنده دیگه یه هو اینجوری شد
ولی به نظر من این همه صبر کردید تا غروب صبر کنید که خودم تست کنم و اگه سالم بود بگم که شما هم دانلود کنید
با اجازه من این لینکو مستقیم کردم از طریق رپیدباز.سرعت بالا با قابلیت resume
این لینک مستقیم:
کد:http://zamani2.dl.rapidbaz.com/axYt/G-T-S-1.32.rar
نقل قول:
ممنون واقعا خیلی خوب شد که اگه لینک بازی سالم باشه اینجوری هم لینک مستقیم داریم هم کمکی:46:
ایشالا تا 2 ساعت دیگه لینک مستقیم رو میذارم برای دانلود ببینم چی میشه
نقل قول:
وين روني عزيز لينكي كه گذاشتيد رو ميگه محدوديت دانلود داره
دوستان يك باگ خيلي بد در بازي:
داشتم با يك بار با سرعت زياد در جاده مي رفتم اما وقتي كه از زير يك تابلو كه اسم شهر بعدي روش نوشته شده بود رد مي شدم...
ولي با تعجب تمام ديدم كه كاميون با بار بهش گير كرد!
دوستان متاسفانه لينكي رو كه Ship Storm عزيز زحمت كشيدند گذاشتند ف*ي*ل*ت*ر شده:41: