دوستان من نسخه ی xbox360 را دارم و تمام چیزهایی که پدرام جان در مورد بازی میگویند درسته.
Printable View
دوستان من نسخه ی xbox360 را دارم و تمام چیزهایی که پدرام جان در مورد بازی میگویند درسته.
دوستان لطفاً زود در مورد این بازی قضاوت نکنید ... عدم وجود چند تا وسیله مثل هواپیما و دوچرخه و تانک اصلا از ارزش بازی کم نکرده. سازنده های راک استار آدم های آماتوری نیستند و مطمئن باشید روی تمام این فاکتورها کار کردند و به این نتیجه رسیدند که باید حذف بشن... ارزش این بازی خیلی بالاتر از این حرفاست. اتفاقا عدم وجود این وسایل نقلیه باعث باورپذیر تر شدن بازی شده..
تمام صحرا ها و جاهای بیخود پاک شدن این بازی واقعا بهترین بازی در عصر تکنولوژی میباشد خود راکستار هم :46:این عقیده را دارد این بحث رو ادامه ندید داریم از موضوع اصلی خارج می شیم:13:نقل قول:
ولی توی نسخه san andreas دشت ها و کوه ها خیلی رانندگی توشون حال میداد و تنها بدیش این بود که توی خارج از شهر خیلی تصادفهای بیخودی میشد که امیدوارم این نسخه رانندگی هاش هوش مصنوعی بالایی داشته باشه
من توی تریلر هایی که ازش دیدم فهمیدم همون شهر GTA3 هست که Liberty نام داره . اگه بزرگتره ، یعنی به شهر GTA3 اضافه کردن ؟
این شهر همون نیویورک هست بله تقریبا gta 3 ولی در مقیاص بزرگتر:8:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:هیچ حرفی برای گفتن ندارمنقل قول:
ماشاالله این جا پره از کارشناس های خبره در زمینه video game industry که همه با تجربه هستن
به همین پستی که jhonny عزیز داده بسنده میکنمنقل قول:
ببینم اونا باید حزف شه .
خود شما , الان بلدی هواپیما برونی ؟
بلدی تانک برونی ؟
بلدی هلیکوپتر برونی ؟
بلدی ...؟
انتظار داری نیکو بلد باشه ؟
تازشم , هیلیکپتر حزف نشده , جلدشو ببینید
ليبرتي همون شهر نيو يورك هست؟نقل قول:
خوب اونوقت شما در جريان هستي ويس سيتي و سان آندرياس كدوم شهرهاي آمريكا هستند كه توسط راك استار شبيه سازي شده؟
خیر , لیبرتی یک شهر تخیلی هست که وجود خارجی نداره
اما در سن آندریس سه شهر بود که وجود خارجی داشت و عینا دقیق شبیه سازی شده بود
سن فرایو
لس سانتوس
لس ونتروس
======
سن فرایو = سن فرانسیسکو
لس سانتوس = لس آنجلس
لس ونتروس = لاس وگاس
که دقیقا توی لس ونتروس هم کاسینو های مختلف و خیابون های باحالی بود .
اینو بخون :
خدایی من با شهراش خیلی حال میکردمکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_San_Andreas
اما لیبرتی از روی نیویورک شبیه سازی شده
حجت خان فكر كنم حق با تو هست. ولي سن فرايو نيست ها سن فيرو هست. حالا در مورد ويس سيتي كسي نظري نداره؟
ویس سیتی هم شهر تخیلیه .
کلا فقط سری Sa شهراش واقعی بود .
من که باهاش خیلی حال کردم 5 بارم تمومش کردم
نميدونم نسخه جديد مي تونه ما Sa باز هارو راضي نگه داره يا نه البته تريلرهاش كه واقعا شگفت انگيز بود ولي هيچ ضمانتي وجود نداره كه برا Pc هم به اون خوبي باشه.
اميد وارم اين دير كرد براي Pc باعث بشه حتي بهتر از نسخه كنسولي باشه
نقل قول:
وایس سیتی در واقع نمونه ای از شهر میامی وایس
گفتم که لیبرتی همون نیو یورکه در ضمن سازنده هاش گفتن بخش pc از نظر گرافیکی بهتر از کنسول هاس درسته که 5 خوبه ولی توی ای وی هر فرد واسه خودش زندگی دار دیگه هر خیابونی یه ادم مثل هم نیست شلوغی شهرش ماشین هاش کاور گرفتنش برای مثال اگه به پای یک نفر تیر بزنی طرف می افته یا اگه یک جا تو بازی یه اتیش سوزی بشه تا اخر بازی (اگه اتش سوزیش فجیح)جاش میمونه دیگه مثل سن که 6 ستاره میشد تانک و جت و ... میومد دنبالش نیست طبیعی تره
هنوز خبري از وجود ترينرهايي مثل هات كافي نيست براي اين نسخه ؟
من رفتم نیم ساعت رو 360 یکی بازی کردم. بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده. محیط-فیزیک-هوش و رانندگی بازی واقعی بود. به همین خاطر یه ذره احساس کردم بازی زیاد جالب نیست. تقریبا انگار شبیه درایور 4 بود. البته ماشین روندنش! خیلی کند بود و تو ذوق آدم می زد. برای دور زدن ماشین های سنگین مثل آمبولانس مشکل داشتم چون به سختی دور می گرفت. فیزیک بازی هم بی نظیره و این کار رو سختر می کنه. چون دیگه مثل سان آندریاس نمی تونید راحت به در و دیوار بکوبید و یا با یه ماشین یه ضرب شهر رو بگردید و ماشین هیچ جا گیر نکنه. :41:
حرکات کارکتر بازی خیلی طبیعی و متنوع هستش. میان پرده های بازی یعنی فیلهای هر مرحله خیلی سینمایی و بهتر شده.
در کل بازی خیلی به واقعیت نزدیکه و به این دلیل یه ذره سخت شده! من که تو این نیم ساعت اصلا ازش خوشم نیومد:41: ولی برای عرضه ی بازی برای پی سی لحظه شماری می کنم! فقط به خاطر بهبود گرافیک و مراحل جدیدش.:31:
دیدین فقد کافیه یه نفر یه نظر بده صبر کنید ببینیم چی در میاد
آره .
اما خب توی دنیای واقعی هم ماشین گیر میکنه .
نه ؟
نه عزیزم من نظرات دیگران رو اهمیت ندادم. اصلا به اونها فکر نکردم. خودم وقتی نشستم بازی کردم به این نتیجه رسیدم. من هم مثل شما می گفتم بقیه الکی حرف می زنند ولی وقتی بازی رو بازی کردم زیاد خوشم نیومد.نقل قول:
بازی لذت زیادی داره ولی اون لذتی رو که برای اولین بار GTA SA زدیم رو نداشت! یعنی اصلا هیجان زده نشدم!
دقیقا واقعیت رو گفتیدنقل قول:
خوبه هنوز هم کاربرانی پیدا میشن که معنی نقد بازی و موشکافیی و نظرات واقعی دادن رو بدونن
نه این که فقط از رو تعصب و غیر کارشناسانه بحث کنن
دقيقا من هم نظر Mohijoon رو دارم فاصله GTA SA و GTA IV خيلي زياد هست كلا SA بازها خيلي نخواهند تونست با IV انس بگيرند دليلش همين تغيير گيم پلي بازي هست توي تريلرها كاملا مشخص بود. ولي خدا نكنه مثله درايور پارلل لاين بشه. چون ازش متنفرم
من نظرم اینه که اگر من و شما به گیمپلی sa عادت کرده باشیم این گیمپلی جدید یکم خو گرفتن باهاش فرصت میخواد و اگر بیشتر بازی میکردی و قلق رانندگیش هم دستت میومد تازه میفهمیدی که گیمپلی sa در مقایسه با این چقدر ابتدایی و مسخره استنقل قول:
نقل قول:من بار ها به این تاپیک سر میزنم بار ها هم پست های بی مورد شما رو میبینمنقل قول:
خیلی خواستم جواب ندم تا الان که دیدم پست من رو نقل قول کردی
من خودم این بازی رو 2 ماه پیش تموم کردم
و ریز و درشت دونه های اسفالت های تمام کوچه های شهرش رو هم میشناسم
حفظم
و مورد نقد اتشین و ریز پر دازانه خودم قرار گرفته
پس احتیاجی به خوندن نقد ضعیف و مسخره یک سایت CHEAP و بی در و پی کر ندارم
اصولا اگه هم نقدی بخوام بخونم
از معتبر ترین رسانه های بازی های کامپیوتری مثل GAMESPOT استفاده میکنم
حالا اگه شما زبانت در اون سطح نیست
و به خاطر همین از این سایت های CHEAP فارسی استفاده میکنی
که 2 تا ادم غیر حرفه ای میان و از سر بیکاری نقد میزارن
و نقد هاشون کاملا سطحی متعصبانه و شخصی و ضعیف هست
بحثش جدا است
شما یک تنه میخوای
با نظرات حرفه ای ترین GAMER های روز دنیا و مجلات و کارشناس ها مقابله کنی ؟
خیلی خوب
موفق باشی
همین بس کافی که میگی GTA 5 خودش مشخص میکنه
ما هممون داریم میگیم کسی که SAN ANDREAS رو بازی کرده
و از این GAME انتظار اون اتمسفر و اون GAMEPLAY رو داره باید بدونه
این GAME یک چیزه جدیده
و لازم نیست حتما HARDCORE FAN بازی باشی تا اون رو قبول کنی
و کسانی که شماره های قبلی به خصوص SA رو باهاش زندگی کردن ن
نمیتونن باهاش به اسونی کنار بیان
چون انتظار همون بازی کامل رو در کنار گرافیک NEXTGEN دارن
ولی شما اصلا تو یک مجرا دیگه میچرخی
میدونم این پست رو نقل قول میکنی ولی من دیگه جوابی به پست های شما نمیدم
شما هم بهتره این تاپیک رو بیش تر از این منحرف نکنی
و بزاری اونهایی که میخوان بازی رو بشناسن با واقعیت روبرو بشن نه تعصب
که واقعیت رو هم کسانی میدونن که بازی رو 2 بار تمام کردن و روزی 4 ساعت توش میگردن
از بقیه هم معذرت میخوام اگه زیاد حرف زدم
موفق باشید
تريلرهايي هايي كه منتشر شدن همون چند تايي هستند كه توي سايت راك استار هم هستند؟
به مناسبت انتشار واسه پي سي عكسي پوستري تريلري نيست؟
تاييد ميشه نقد و بررسي رو بذاريد وقتي بازي روي پي سي اومدنقل قول:
دوستان خواهشا بحث رو ادامه نديد چون نه نتيجه اي داره و نه ربطي به تاپيك آخرشم تاپيك ميره ترشنقل قول:
آقا يكي پيدا نشد جواب مارو بده ما نريم تو سايت سنگين راك استار؟
تريلر رسمي غير از اون 5 تا نيومده؟
درسته ! گیم پلی Sa کلی فرق داره .
اما برای کسی که 10 بار Sa رو تموم کنه دیگه Iv رو نمیتونه بازی کنه
من توی عمرم فقط یک بار Sa رو تمومش کردم و واقعا هم لذت بردم . بعدشم راه افتادم توی خیابونا و حال کردیم به قول خودمون .
اما بعد از تموم کردن دیگه نیومدم از نو تموم کنم که ..
بازیاومده یا نه؟واسه پی سی ها.
نه امير خان نيومده قراره همزمان با بازي Nfs Uc اول اذر ماه منتشر بشه
اونقدر جواب من رو نداديد اخر سر خودم گير آوردم اينم از لينك:
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15521
لینک دانلود مستقیم تریلر بالا از سایت اصلی Gametrailers :
کیفیت بالا HD (حجم 26MB) :
کیفیت پایین SD (حجم : 9MB) :کد:http://www.gametrailers.com/download/40885/t_grandta4_coming2pc_h264.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/40886/t_grandta4_coming2pc.wmv
من بازیه gtaiv رو دیدم تو شهرمون تو سی دی فروشی!مگه اومده؟
برای Ps3 و 360 آره ! اردیبهشت اومده اما برای Pc نه
اگر برای پی سی میگی هنوز نیومده و 18 نوامبر میاد حتما اونی که دیدی نسخه ی کنسولی بوده.
بچه ها به نظر شما کی میاد ایران من بخرم؟
میخوام نفر اول باشم که خریدم
آقا حجت بيخيال ديگه عجب بحثي راه انداختي حالا چه فرقي ميكنه تو هر وقت گيرت اومد بخر اينم بگم هيچ فرقي نميكنه قبل 1 آذر منتشر بشه يا بعدش يه ذره بالا يه ذره پايين خيالي نداره. ول كنين ديگه بابا عجب اسپم بازاري راه ميندازين عجب تاپيكي شده 100 رحمت به تاپيكاي اخبار رمز بازي ها نا سلامتي اينجا زير مجموعه بازيهاي كامپيوتري منتشر شده هست ببين چه وضعيه. من 100 بار گفتم بايد تاپيك Gta Iv رو براي Pc جدا كنن از اين تاپيك ولي هيچ كس گوش نكرد كه نكرد
نقل قول:
راست میگی ولی مطمئنا کرک و ریجیستر نشده......:41:
تاييد ميشهنقل قول:
لطفا بحث انتشار بازي توي ايران همينجا تموم بشه ، لطفا انقدر هم تاپيك رو به بيراهه نكشونيد وگرنه اخطار ميگيريد
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]