خب چجوری باید پیشه این پادشاه بریم ؟ پادشاهه هر شهری میشه ؟نقل قول:
Printable View
خب چجوری باید پیشه این پادشاه بریم ؟ پادشاهه هر شهری میشه ؟نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکل پیدا کردم خواهشا کمک کنید توی مرحه اول بالای نوک کوه برفی یه قصر هست 4 تا راهب هم داخلش بایکی که صحبت می کنی یه چیزی می گه show..... هرکاری کردم نشد اگه کسی رفته یه راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کد تقلب این بازی رو کسی بلده؟
بچه ها این کلیپ رو هم ببینید. آهنگ اصلی بازی (main theme) رو با پیانو و ویولون میزنن . باحاله.
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cAnQQcIncq0
نه باید بری پیش ژنرال تولیوس توی SOLITUDEنقل قول:
حالا که فکر می کنم می بینم دیگه وقتشه ازدواج کنم
شما کیس مناسبی سراغ ندارید من برم باهاش مزدوج بشم؟ :دی
Lydia رو که باید با چیت مزدوج شد ):
من در مورد ارمور ها و انچتینگ تقریبا هیچ چی نمیدونم + ساخت POTION های مختلف... یه راهنمایی میکنید چکار کنم؟ با پرک ها تقریبا لول یک هر 18 تا رو گرفتم
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
چه چیتی؟ من الان لول بالای 20 هستم میشه استفادش کرد؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
چه چیتی؟ من الان لول بالای 20 هستم میشه استفادش کرد؟ :31:
Steps:
1) Tell her it's time to part ways.
2) Go to the keep she stays in.
3) Walk up to her, but don't talk.
4) Press ` (The tilda key).
5) Click on her through the console screen.
6) Type "addfac 19809 1"
7) Put on the amulet.
8) ???
9) REJOICE
نمیشه گفت چیت ولی من با این روش حال نمی کنم
نقل قول:
سلام
1- متاسفانه بزرگترین مشکل بازی همینه.نمی تونی 2h رو با جادو استفاده کنی .با سپر هم نمیشه.فقط 1h و جادو
من جادو رو بیخیال شدم.یه اورک وحشی ساختم با 2h یه ضرب همه رو میکشه:31:
2- کوئست های اصلی هر کدوم یک بخش جدا دارند اما فرعی ها همه میرن توی Misc
3-هر سلاحی رو که می خوای سریع استفاده کنی.باید بری تو Inventory و روش F بزنی تا توی Favorite قرار بگیره.بعدر در جریان بازی میتونی Favorite List رو با Q اجرا کنی و سریع سلاح انتخاب کنی
نقل قول:
برای اینکه جادو را توی هر دو دست داشته باشید باید با کلید های موس اونا رو انتخاب کنید
دست چپ --> Right Click
دست راست --> Left Click
این برای همه چیز صدق می کنه ( اسلحه ، مشعل ، سپر ... )
:40:نقل قول:
دوستان دوستم امروز یه مشکلی داشتش گفت بگم:
گویا تو یکی از کوئست های Thieves Guild بعد از مدتی یهو همه چی وایمیسه افراد حرف نمیزنن و همونطوری ساکن میمونن(مثلا یکی دستاش جلو مونده) و دوستمم میتونه فقط راحت اینور اونور رو نگاه کنه ولی نمیتونه راه بره.بازی هنگ نمیکنه ولی همه چیز ثابت میمونه و ما هم نمیتونیم راه بریم.یکی دیگه از دوستامم تو کوئست اصلی مشکل برخورده همین مشکل دقیقا.کرک 128 مگیم بهشون دادم ریختن.
سلام دوستان من یه مشکل پیدا کردم خواهشا کمک کنید توی مرحه اول بالای نوک کوه برفی یه قصر هست 4 تا راهب هم داخلش بایکی که صحبت می کنی یه چیزی می گه shuot..... هرکاری کردم نشد اگه کسی رفته یه راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
یادتونه تقریبا 1 هفته پیش از کوئست های thieves guild میگفتم؟!
یه باگ ناجور هست!
ما باید guild master بشیم که همچین چیزی بعد از تموم کردن کوئست های اصلی پیش نمیومد.برای guild master شدن باید علاوه بر تموم کردن کوئست های اصلی کوئست های Vex و Delvine رو هم تموم کنید ولی اگه اول کوئست های اصلی رو تموم کنید یه باگ پیش میاد که برینیالف میگه الان سرش شلوغه و وقت صحبت کردن نداره!حتی اگه بعدش کوئست های Vex و Delvine رو تموم کنید این مشکل حل نمیشه.......
اگه Guild master بشیم یه زره جدید میگیریم که شبیه زره mercer frey هست و کلید اون اتاقی که درش آهنیه رو به ما تحویل میدن......
اول برید قسمت mgic و از اون جا shot مورد نظر رو انتخواب کنید.بعد بیاید جلوی راهب ها دکمه ی z رو فشار بدید.نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکل پیدا کردم خواهشا کمک کنید توی مرحه اول بالای نوک کوه برفی یه قصر هست 4 تا راهب هم داخلش بایکی که صحبت می کنی یه چیزی می گه shuot..... هرکاری کردم نشد اگه کسی رفته یه راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به این سوالها جواب بدیدنقل قول:
دومين اژدهام رو كشتم فرو رفت تو زمين نتونستم Lootـش كنم! شانسه دارم؟
یکم غیرت و غرور داشته باش!:4:اول بازی همونا بودند که با اینکه توی لیستشون هم نبودی بازم داشتن میکشتنت!نقل قول:
من روشون کینه دارم!:5::47:
من فقط جواب سوال دومت رو مي دونمنقل قول:
اگه منظورت از زره سپر باشه البته چون زره رو دست نميگيرن مي پوشن.
بايد شمشيرت از نوع One-handed باشه تا بتوني با يه دست ديگه سپر بگيري. بعضي شمشير هاي بزرگ رو چون دو دستي حمل مي كنه نميشه تو دست ديگه چيزي گرفت.
اسبت گم نمیشه یه شهر Fast Travel کن البته جای استبلش تا بیاد! خر که نیست!اسبه!شعور داره !:27:نقل قول:
منظورت از زره Sheild یا همون سپره دیگه؟هر جی رو میخوای سریع بینش جا به جا بشی اصولا توی لیست علاقه مندی هاتFavorite قرار بده بعد Q رو بزن و روی هر کدوم یه شماره از شماره های افقی کیبورد از 1-8 بزن!مثلا:شمشیر1
سپر:2
حالا اگه بخوای شمشیر و سپر بندازی باید 1و2 رو بزنی!
در مورد جادو ها هم صدق میکنه:مثلا آتیشFlame :1
و یخFrost:2
حالا اگه بخوای 1دست آتیش و یک دست یخ استفاده کنی باید 1و2 رو بزنی اگه نشد که میشه!2 بار 1 رو بزن 1 بار 2!:10:
کالج Winterhold? خوب برو WinterHold دیگه اونجا جای ورودی کالج یه تست ازت میگیرن رات میده راه رو هم نشونت میده!
stormcloak ها یک مشت شورشی هستن بابا! ربطی به آزادی اسکایریم و استقلال که شعارشون هست نداره... خود رئیسشون استورمکلوک دنبال جاه و مقام از این چیزا هست...
اره من راستشو بخوای از اونا هم خوشم نمیاد!ولی چون اول بازی با اینکه توی لیستشون نبودم بازم اون زنیکه گفت لیستو بیخیال و دستور داد گردن بزننم ازشون کینه برداشتم!من عضو هیچکدوم به طور کامل نشدم!:46:نقل قول:
من با دوتا سیو با هردوشون رفتم. احترامی که ایمپریال برات قائله استارملاک نیست. استارملاک همش توهین میکنند انگار بردشونی اخرش هم هیچی نمیشی تو گروهشون جایزه هم نداره:46:نقل قول:
واسه ورود به کالج کلید می خواد!نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بخوای وارد بشی یه خانومی جلوتو میگیره میگه راه خطرناکه و شما باید یه چیزایه معمولی از جادو رو بلد باشی و ...
کوئستش رو که انجام دادی میرسونت و به یک نفر دیگه سوقت میده بعد اون نفر دیگه برات تور میزاره و...!
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
اره برادر قبول دارم من که نگفتم بدن منظورم این بود که از اون کار اول بازیشون خوشم نیومد و عضوشون نشدم!عضو Stormclock ها هم درست حسابی نشدم! یعنی فعالیتی نکردم اونا یه مشت شورشی به قول مبین جان بیش نیستند!:46:نقل قول:
جالبه اول بازی فرمانده شورشی ها اولفریک رو گرفتم میخوان سر بزنن همراه با ما که الدوین میاد همه چیزو بهم میزنه.:31:نقل قول:
دقیقا به همین دلیل چون بهش مدیون بودم با Warrioram که میرفتم آخر بازی که رسید گذاشتم یه دونه منو بزنه ولی پر رو شد 2 تا دیگه هم زد مردم!!:31:
کسی کد تقلبی برای زیاد شدن جا بلده؟و کسی تا حالا تونسته بازی رو تموم کنه؟
بازی رو خیلیا تموم کردن!نقل قول:
کد میخوای چیکار؟بازی مسخره میشه با خیلی از کدها!
یه Follower بنداز دنبالت هرچی خواستی بارش کن!:46:
FOLLOWER چیه؟ کد میخوام
بچه ها این قسمتو باید چکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروی توی inventory قسمت misc دنبال claw بگرد البته اسامی مختلفی داره ولی احتمالا برای شما golden claw هست. پیداش کردی روش رمز در رو نوشتهنقل قول:
:46:
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
player.modav carryweight 10000نقل قول:
:46:
مرسینقل قول:
بروی توی inventory قسمت misc دنبال claw بگرد البته اسامی مختلفی داره ولی احتمالا برای شما golden claw هست. پیداش کردی روش رمز در رو نوشته
یه سوال دیگه چطوری میشه ظرفیت ذخیره کردن وسایل رو زیاد کرد
دکمه ~ رو بزن
player.modav carryweight 2000
اینو
بزن
دوستان من اینجا گیر کردم کسی اگه رفته کمک کنه می گه meet delphine at the stables (یعنی دیدار با دلفین در اصطبل) خوب یعنی چی :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شرمنده عکس بی کیفیته چون با prtscr نمی گیره نمی دونم چرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میگم میشه به عنوان یه Mage کامل تو Dark Brotherhood راحت بود؟یعنی کوئستاشو راحت رد کنم!
کلا برای Dark Brotherhood چیو پیشنهاد میکنید؟اکثر جاها میگن آدم زوم کنه رو Archery و One-handed و Sneaking ولی خوب اینطوری حریفایی که نمیشه ازشون قایم شد مثل اژدها رو چطور میشه کشت؟!
میخوام هم تو Dark Brotherhood راحت باشم هم اژدها اینا رو هم بتونم بکشم.
کسی لینک ساندترک بازیرو داره ؟ خودم چن تاشو دارم ولی همشو نه !
اگه دوست داری کدی که دوستمون گفت رو بزن اگر نه هربار که لولت بالا رفت stamina رو ارتقاع بده.:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
باهاش حرف بزن و بعد یه لباس بهت میده به نام fine clothes هرچی لباس جنگی داری در بیار اونارو بپوش . حتی دستکش و کفشت هم نباید جنگی باشه:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
ببین بهترین race از نظر من imperialeنقل قول:
ولی با mage هم میشه توی dark brotherhood راحت بودکاری ازت نمیخواد فقط کشتن میخواد . واسه کشتناش هم نیاز نیست مخفی باشی. در ضمن شما conjurtion رو ارتقاع بدی و کتاباش رو بخری میتوی برای خودت شمشیر تبر زین یا تیر کمون ظاهر کنی:46:
ممنون.
خوب اگه اسکیل آدم پایین باشه توی همون تیرکمون اینا ظاهر کنی به چه دردی میخوره؟کلا وقتی اسپل قوی داری به چه دردی میخوره؟
شما که میخوای فقط میج باشی باید همه اسکیل های جادوگریتو سریع ببری بالا وگرنه ضرر میکنی. تازه با هر لول آپ باید سعی کنی فقط مجیکا و جون رو زیاد کنی.:31:نقل قول:
یه گلیچ پیدا شده که میشه راحت همه اسکیل هارو 100 کرد!:نقل قول:
Reading the Oghma Infinium from within the Inventory allows a player to drop it before it is removed. Placing the Oghma Infinium in a shelf and then repeating the process of picking it up, reading and dropping it will allow the book to be read (and the bonuses conferred) any number of times.