نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ببين اين وضع پستاته مي بيني چقدر شبيه اسپم هستند؟ بعد ميگي هنوز عضو جديدمو پستام پاك ميشه تو اخطار ميگيري با اين اگه فكر ميكني پست باعث ميشه پيشرفت كني كاملا در اشتباهي به پستهاي مفيد فكر كننقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ببين اين وضع پستاته مي بيني چقدر شبيه اسپم هستند؟ بعد ميگي هنوز عضو جديدمو پستام پاك ميشه تو اخطار ميگيري با اين اگه فكر ميكني پست باعث ميشه پيشرفت كني كاملا در اشتباهي به پستهاي مفيد فكر كننقل قول:
اسپم ديگه چيه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دمتون گرم من این تاپیک تازه دیدم من تو مرحله که بین زمینو هوا معلقم رسیدم و گیر کردم خوداییش عجب بازی من بعد 10سال پشت سیستم نشستن دومین باره گیم میکنم اخه بازی توپ کمه
پست بي ارزش اينجوري نه باعث ميشي ستاره بگيري نه برات فايده اي داره اگه سعي كني پست هاي مفيد بزني حتي ميتوني با همين تعداد پست كاربر فعال بشينقل قول:
اون مرحله متاسفانه نميشه از نقشه استفاده كرد و بايد حوصله كني و بري به جلو تا برسي به خروجيش البته يه مشكلي هم كه داره كمبود تسليحات هست كه باعث شده مرحله دشوار بشهنقل قول:
من بعد 2ساعت معلق بودن در هوا اخرش رسیدم به همونجاییکه بودم یعنی همون اسانسوریکه دختره توش بود هنوزم معلغم ایا درست رسیدم به اینجا؟
من با این سیستم میتونم تو ویستا very high بازی کنم؟ تاهالا ویستا نصب نکردم.اصلا سیستم من چطوره بدرد گیم میخوره؟
نه بايد بري برسي به جاي باز بايد بري بيرون. فكر كنم راه رو برگشتينقل قول:
سيستمت عاليه فقط كارت گرافيكت پايين هست كه باعث ميشه نتوني رو هاي بازي كني تو كه اين سيستم رو داري برو يه 8800 يا 9800 Geforce بگير ديگه پسر خوبنقل قول:
من تو مرحله ای که روی کشتی عکس هواپیما نشون میده چی جوری برم.
از کشتی برو بیرون به یه جای امن بعد B رو بزن و کشتی رو نشونه بگیر بعد کلیک کننقل قول:
من تو مرحله ای که روی کشتی عکس هواپیما نشون میده چی جوری برم.
منم به ناچار مجبورم از save استفاده کنم برای گذشتن از مرحلهcore چون واقعا مضحکه عصابمونو بهم ریخت
مرحله اعصاب خورد كني هست ولي اين بازي اونقدر طولاني نيست كه بخواي از سيو استفاده كنينقل قول:
این اقا ویروس گذاشته؟!!! .exe!!!نقل قول:
عزیزم شما یا اصلا این بازی نکردی یا نفست از جای گرم بلند میشه میبینی که 100PAGE رو همه درباره این مرحله حرف زدن بهتره یه نگاه بندازی حالا بازی چه طولانی چه غیر طولانی الان مشکل تو این مرحله هست که نمیشه ازش رد شد ما هم سیو مرحله بعد رو لازم داریم !!نقل قول:
در مورد VGA درسته قدیمیه چون پارسال گرفته بودم اما اگه توجه کنی میبینی با همین کل 8500gt 1gb ddr2 core 500mh رو میشه خوابوند چون این DDR3 و 560MH CORE!!
نه exe بدنش احتمالا به اين خاطر هست كه رار پك شده SFXنقل قول:
نه عزيز من بازي كردم يك ماه پيش بازي كردم و در عرض يكي دو روز تموم كردم انصافا مراحل پاياني كريسيس دشوار هستند و بايد گيمر باشي تا بتوني به راحتي ردشون كني. وگرنه كلا 2 - 3 مرحله پاياني واقعا نياز به استعداد و هش گيمر داره.نقل قول:
من نظرم در باره مرحله core عوض شد این بار میگم در نوع خودش جالب بود چون از اول رفتم همینجوری .اما این بار حواس جمع تر بازی کردم و رسیدم به جاهایی که نرفته بودم. الان اونجام که غول های بزرگ هستن. من نمیدونستم اون رئاکتور هارو باید از بین میبردم.
مرحلهی core زیادم سخت نیست فقط یکم حوصله میخاد مثلا میونید مثل من نامرئی بشید و وقتی به اون موجودات سبز رسیدید کلید f روبزنید تا اونا رو خفه کنه خیلی راحته .
نقل قول:خوب چي شد حالا شد مرحله نه چندان سخت و مرحله جالب؟نقل قول:
به هر حال اين چيزي بود كه مي گفتم و شما حرفمو قبول نمي كرديد. گيمر اوني هست كه اين مراحل رو با درايتش بگذرونه.
بازي قشنگيه راستي اين ورژن جديدش وارهد خيلي بهتره اونم بازي كنيد اگه اينو تموم كرديد
دوست عزيز ممنون همون راه حل قبلي كه گفتين درست بود دوباره انجام دادم حل شد با تشكر از توجهت ممنون:11:نقل قول:
لطفا راهنمايي بكنيد:
در مرحله اي كه ريكاوري مي كنن پس از تعمير فضايي هابه كشتي حمله مي كنن وكشتي آتش مي گيره اوضاع بهم ريخته توي اتاق من و با يكي دونفرديگه هستيم فرمانده دستور ميده كه سريع برو بيرون و ببين چيكارمي كني روي ميز يه طپانچه است برش داشتم خواستم برم بيرون در براثر انفجار آسيب ديده زره رو رو قدرت گذاشتم كلي مشت و لگد به در زدم باز نشد با طپانچه هم هر گلوله داشت خالي كردم رو در باز هم باز نشد بيرون هم كه واويلاست يك بزن بزنيه كه بيا وببين چطوري مي تونم از اتاق ريكاوري برم بيرون و ادامه بازي رو انجام بدم . با تشكر
شما تو صفحه هات قبلم پرسيديد كه دوستان جواب دادندنقل قول:
در اين قسمت شما كلت رو برميداريد و يه ضربه با كليد T برنيد
سلام دوستان این سوال رو قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد دوباره می پرسم
من اون فیلم اول بازی رو که فقط اولین بار بعد از نصب نشون میده رو می خوام ولی هرچی توپوشه ها گشتم نبود کسی میدونه از کجا باید پیداش کنم؟؟
ببین دوست عزیز اگه دقت کرده باشی وقتی اون دستگاهاول بیرون میاد و وارد دریچه میشه یه چیزی میاد جلوت که دیگه نمیتونی بری اون طرف باید صبر کنی دستگاه برگرده سر جای خودشبعد دستگاه بعد بره توی دریچه خودش تابتونی بری اون طرف همینجوری ادامه بده تا برسی به اخرین دستگاه اونجا دوتا چیز زرد رنگ هم اومدن و رفتن توی سوراخ حالا اونجا دنبال یه کانال هوا بگرد و واردش شو بعد میرسی به یه جایی که در هست چند ثانیه که نزدیک در واستی در باز میشه به در اخر که رسیدی چند دقیقه صبر کن بعد باز میشه و پرت میشی بیرون:31:نقل قول:
نه تو پوشه اينا نيست تريلر اينترو هست از تو سايت رسميش مي توني دانلود كني عزيزنقل قول:
دوستان من پچه 1.2 رو دانلود کردم اما هر کاری میکنم توی هر وییندوزی اروره اینو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چکارش کنم دی وی دی های بازیم ماله کمپانیه سرزمینه لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککک
دوباره دانلودش كن شايد درست دانلود نشدهنقل قول:
سلام ببخشید تو مرحله 2 که تو یه ساختمونی که یک زنه تو اتاقه بعد که میایی بیرون دو تا تانک اونجان باید اونجا چه کار کنم
تانك ها رو با آر پي جي منفجر كننقل قول:
منم همینجا گیرم که 2 تا تانک میان
ار پی جی کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل ساختموني كه دختره هم توشه طبقه دوم توي يكي از اتاقاستنقل قول:
یه سوال من می خام بازی رو بخرم.
حالا بازی خوبی هست یا پول حروم کنی؟
خوب تو كه ميخواي كريسيس بخري كريسيس وارهد رو بخر يه ماه پيش اومد از كريسيس قديمي هم بهتره هم رونتر هم باحال تر و جالبتر موضوش هم بهتره. جاي تو بودم هر دوش رو ميخريدم اول كريسيس رو بازي ميكردم بعد كريسيس وارهد رو
بنظرم اول شماره یک رو تموم کن بعد دومی رو بخر
اینطوری داستان بازی هم حالیت میشه
دوست عزيز بعضي وقت ها بقدري تعداد سوالات زياد ميشه كه سوال مطرح شده پس سه چهارتا صفحه ديگه ميمونه بيشتر اونايي هم كه وارد ميشن دوتا صفحه آخر رو يه ديد ميزنن گفتم شايد سوال ماهم از قلم افتاده باشه بهر حال بخاطر توجهت ممنون .همينطور همه دوستاني كه توجه داشتن.نقل قول:
بازي كريسيس به لحاظ داستان ايراداتي داره و اين ايرادات تنوع غير معقول بازي هست آدم وقتي ميخواد بازي رو شروع كنه از يه بازي جنگي و كاماندويي حال مي كنه ولي بعدا كه مراحل عجيب غريب پيش مياد كار خراب ميشه
مراحل عجیب غریب کجا بود؟؟؟؟
منظورت موجودات فضائیه؟؟؟؟
آره البته بيشتر از اون مرحله كه هواپيما مي روني بدم مياد يا اونجا كه معلقي اصلا سبك بازي جنگي عوض ميشه حس جنگ و اسلحه رو تو آدم ميكشه اون مراحل و شرايط ناجور
خوب اونجا شما به داخل همون شی سقوط کرده رفتید
و باید برای رفتن به تونطرف از داخل اون راه رو پیدا کنین
بله درسته من نميگم كه از آسمون اومده كلا كريسي رو به عنوان بازي در سبك فار كراي و Cod مي دونن اونايي كه بازي نكردنش. مثه من اصلا انتظار نداشتم چنين مراحلي هم داشته باشه. من كه ميگم سبك جنگي با سبك جنگ ستارگان نميسازه
به هر حال اينارو تركيب كرده كراي تك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید موجودی که رو هواست رو بکشم یا فقط دنبالش برم.
باید خودت رو به قسمتهایی که روی نقشه هست برسونی
اونجا اتش هست و برای کمک به دوستته
اون موجودات رو هم بکشی بهتره....چون کلید می کنن میان دنبالت
البته فراموش نكن كه هرچه سريعتر بهتر مثلا اون آخر بازي بعد كشتن غول هم بايد سريع بري و داخل هواپيما بشي وگرنه پروا مي كنن و ميرن. كلا چاشني سرعت هم هست تو اين كريسيس
ولی من توی مرحله اخر هواپیما راحت منتظرم بود و تا من پیشش نمی رفتم اونا هم نمی رفتن
در کل بازی خیلی خوبیه
مشکل اینجاست که زمان زود تموم میشه راهی وجودداره؟نقل قول:
بله اونجا بايد سريع باشي و مواظب فرمانده باشي كه كشته نشه خيلي زود بايد خودت رو به نقاط برسوني و با احتياط قبلش زياد معطل كردي و جايي سيو كردي كه كار از كار گذشته از سيو قبل تر استفاده كن و سعي كن زمان رو از دست ندي
بله فاشيست منتظر آدم ميشن اون مرحله آخر ولي برا من رفته بودن آسمون منتظرم شده بودند اون دختر عوضي هم هي صدام ميكرد ميگفت بيا سوار شو اخه يكي نيست بهش بگه مونگول رفتين اون بالا من چه جوري مي خوام سوار شم. مجبور شدم سيو قبلي تر رو لود كنم دوباره بكشم و بعدش بلا فاصله رفتم سوار شدم