هشدار :
سرقت از حسابها با استفاده از کاغذهای دستگاههای خودپرداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هشدار :
سرقت از حسابها با استفاده از کاغذهای دستگاههای خودپرداز
من میخوام ماهانه بابت یه بدهی پول به حساب یه نفر بریزم آیا میتونم از بانک مربوطه بخوام نام طرف رو با نام پدر و شماره ملیش برام چک کنه که یکی باشه؟اگه میشه چجوری باید درخواست بدم
هیچ کارمند یا بانکی اجازه نداره مشخصات مشتری رو به یه نفر دیگه بده مگه اینکه اون بانک یا کارمند شما رو به عنوان مشتری دائمی شعبه بشناسه و ...
نه دوست عزیز من خود نام پدر و شماره ملیشو دارم فقط میخوام بدونم یکی هستن در واقع میخوام برام چک کنه که یکی باشن که بعدا برام مشکل ساز نباشهنقل قول:
دوستان من می خوام واسه یارنه ثبتنام کنم. الان میشه ؟
مراحلشو میگید؟
متشکر
ضمنا میشه از طریق نت رمز دوم کارت عابرمو فعال کنم؟
مخلص
وقتی میخواهید پول به حساب کسی بریزید باید اسم طرف رو هم قید کنید تا در صورتی که شماره حساب اشتباه باشه بانک جلوی واریز رو بگیره.البته نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد.نقل قول:
ولی خیلی بعیده که شماره حسابی که شما دارید مربوط به کس دیگه ای باشه با همون نام .که فقط بشه با نام پدر و یا شماره ملی از هم متمایزشون کرد
شما میتونید برای اطمینان موقع واریز از متصدی بانک بخواهید نام صاحب حساب رو کاملا چک کنه
=>نقل قول:
دوستان من می خوام واسه یارنه ثبتنام کنم. الان میشه ؟
مراحلشو میگید؟
متشکر
سلام
من نیاز به 45 ملیون دارم و میخوام وام بگیرم ، کسی راه حل داره البته یه سری مثل اینکه وجود داره حداقل اگر میتونید در مورد اینها نظر بدین
در ضمن وام رو برای خود اشتغالی - خرید دستگاه cnc میخوام
1-وام از بانکی مثل انصار که 5 ملیون 1 ماه قرار میدین و بعد از 1 ماه 15 ملیون میتونید وام بگیرید مثل اینکه به نام طرح نوید شهرت داره
2- موسسات یککه وام میدن به یکیشون زنگ زدم و شرایط زیر رو گفت
برای 50 ملیون 3 تا ضامن کارمند دولت میخواد - 12 درصد سود - ماهی تقریبا 660
به خصوص در مورد 2 اگر اطلعاتی دارین بگین
خیلی ممنون
سلام . برایِ اینکه واریزهایِ شما کاملاً قانونی باشه و طلبکار فردا ادعا نکنه که اون واریزها متعلق به بدهی یا موضوع دیگه هست , باید طیِ یک قرارداد ,مبلغ بدهی ,قسط ماهیانه ,اسم بانک,شماره حساب و مشخصاتِ صاحبِ حساب و نوع بدهی و تاریخ شروع پرداختِ قسط یا اجاره و مبلغ واریزیِ ماهیانه رو کاملاً مشخص کنه و هر دو طرف و دو شاهد هم امضا کنند تا فردا نتونه ادعا کنه که پولی بهش پرداخت نشده یا پولهایِ پرداختی بابتِ بدهیِ دیگه ای هست .نقل قول:
بله قرار داد رو نوشتم و چهارتا شاهد هم امضاش کردن دو نفر از طرف اونا دو نفر از طرف ما همگی هم اثر انگشت گذاشتن فقط من بحثم اینه که ممکنه این حساب متعلق به یه فرد دیگه با همون نام و فامیل باشه؟مثلا اسم پدر یا شماره ملیش فرق کنه میگم شاید طرف بخواد اینجوری حاشا کنهنقل قول:
وقتی که خودش نوشته و امضا کرده که قسطها به چه حسابی واریز بشه دیگه مهم نیست که اون حساب به اسم کی هست . ممکنه در قرارداد بنویسه که اقساط به حسابِ برادرش واریز بشه . شما با داشتن اون قرارداد ,حق قانونیتون محفوظ هست .نقل قول:
اره درسته شماره حساب رو نوشته و نام بانک البته چک کردم حساب هم به اسم خودش بود ولی شک کردم نکنه یه شخص به همون اسم و فامیل باشه ولی نام پدرش فرق کنهنقل قول:
دوستان نیازمند یاریتان هستیم من خودم فقط طرح یاقوت 2 موسسه کوثر رو پیدا کردم که بیشتر از 30 نمیده و اقساطش هم 1300 میشه امروز میرم بپرسم ببینم هنوز این طرح رو دارن یا مثل دیگران کنسل کردننقل قول:
مورد دوم که گفتید برای کدوم موسسه هست؟نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم کدوم بانک ها به افراد عادی (نه مشتریان ارزنده) کارت اعتباری میدن؟ و سقف اعتبارشون چقدر؟
مثلا ملت 600000 تومن اعتبار میده
و اینکه چطوری پول رو پس میگیرن همین 600000 تومن رو میگیرن یا روش سود میگیرن؟
سلام خسته نباشید آیا کسی میدونه سود سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت بانک شهر چقدر است چون شنیدم نرخشان با ان چیزی که داخل سایتشان زده شده فرق می کنه؟
سلامنقل قول:
نحوه پس گرفتن اگه از لاین اعتباری و نه تسهیلات استفاده کنی بین 1.5 تا درصد هست و باید ظرف 30 تا 45 روز تسویه کنی در غیر اینصورت تبدیل به وام عادی میشه با سود بالای 25 درصد .
اگه حساب بلند مدت داشته باشی تو هر بانکی شما مشتری دارای اعتبار شناخته میشی و میتونی از اعتبارات استفاده کنی .
من یه کمی پول دارم میخوام بذارم تو حساب های قرض الحسنه که شاید تو قرعه کشی این جور چیزها یه چیزی برنده شدم اینا...
آیا بانک سامان حساب قرض الحسنه داره ؟
چه وقت هایی قرعه کشی میکنه ؟
بانک ملت چی؟
اون بانک هایی رو بگین که زیاد قرعه کشی می کنند و بدون پارتی بازی میخوام برم یه کمی توشون پول بذارم ! میخوام شانسم رو برای قرعه کشی ها محک بزنم .
ممنون /.
بانک انصار مینونی بزاری - هم قرعه کشی شرکت میکنی هم میتونی کارت بگیری که هروقت نیاز داشتی از حسابت برداشت کنی.نقل قول:
دیگه کدوم ها خوبه؟بانک سامان الان قرض الحسنه داره ؟بانک ملت چطور؟قرعه کشی ها به چه صورته؟نقل قول:
والا بقیه بانکها خبر ندارم - شما میتونی به وبسایتشون مراجعه کنید.نقل قول:
بانک سامان قرض الحسنه داره ولی قرعه کش فکر نکنم داشته باشم، من 20هزار تومن تو بانک ملت گذاشتم 15 هزار تومن بردم:n04:نقل قول:
تو بانک های خصوصی، بهترین بانک از لحاظ حساب قرض الحسنه بانک اقتصاد نوین هست، تا اونجایی هم که می دونم بانک صادرات به حساب های قرض الحسنه جایزه نمی ده:n05:
بیشتر بانک ها تو اردیبهشت ماه و یا خرداد ماه قرعه کشی می کنن، ولی تاریخ تکمیل موجودی را تا انتهای سال اعلام می کنن، به نظر شخصی بنده همون بانک ملت از همه ی بانک ها از لحاظ حساب قرض الحسنه بهتره هرچند که من مشتری پروپاقرص بانک پاسارگاد هستم:n01:
سلام
یک بانکی رفتم صحبت کردم برای افتتاح حساب
یک طرح خیلی جالبی که داشت، برای یک سال سپرده گذاری،ماهیانه20% سود میداد!!!
نظرتون چیه؟ از کجا میاره این همه رو؟
احتمالا منظورش سالی 20% بود. منم بانک انصار افتتاح حساب کردم به من گفت ماهی 7% سود میدیم الان میگه سالی 7 درصد.:n13:نقل قول:
سلام دوست عزیز . تمام سودهایِ بانکها و موسسه ها و صندوقها سالیانه هست و هیچ استثنائی نداره چون این یک واحدِ اندازه گیری و سنجش سود هست در بانکها . مثال : وقتی میگن سودِ روز شمار 20% , یعنی در سال 20% سود داره اما تقسیم بر 365 میشه و روزانه حساب میشه .نقل قول:
یعنی به 5 میلیون ماهانه چقدر سود یمدن اگر یک ساله بذاریم؟نقل قول:
اگه سود 20 درصد هست میشه ماهیانه 82.191 توماننقل قول:
اگه سود 21 درصد باشه میشه ماهانه 86.301 تومان
به نظرتون ارزش داره پول رو اینجوری تو حساب بذاریم و سود ماهیانه رو روش بذاریم ارزشش پایین نمیاد؟نقل قول:
این سود ها شرعا حلاله؟
سلام . حتماً شنیدید که همیشه بانکها میگن "سودِ علی الحساب" . در پایان هر سال , بانکها سود خالص اون سال رو حساب میکنند و ما بِهُ التفاوتش رو واریز میکنند به حساب سپرده گذارها . یعنی غیر از سود ثابت ماهیانه , یک سود متغیر سالیانه هم به شما میدند بنابراین سودشون متغیر هست و بستگی به کارکردِ بانک داره . البته بانکها جائی نمیخوابند که آب بره زیرشون . خلاصه بگم سودیهائی که بانکها و موسسه ها دارند به مردم میدند , در مقابلِ سودِ سرشاری که به جیب میزنند خیلی کم و ناچیز هست .نقل قول:
البته این که بانک سود زیادی به جیب میزنه دلیل بر حلال بودن نیستنقل قول:
تو بانکداری اسلامی اینطور میگن که این جور پول ها مشارکت کار و سرمایه است و دیگه مثل ربا معامله ی مستقیم پول نیست من حالا اطلاع ندارم بانک این پول رو کجا سرمایه گذاری میکنه
ولی وقتی کسی از بانک وام میگیره به اسم مشارکت کار و سرمایه داده میشه ولی اگه کارت ورشکست بشه بانک پولو از حلقومت میکشه بیرون و هیچ کاری نداره کهایا شما سود کردبد یا خیر که به نظر من با این وضع هیچ کلاه شرعی ای نمیشه سرش گذاشت و دقیقا همون نزول دادن هست
سلام
حلال؟ مگه لاتاری حلاله؟
ولی حساب قرض الحسنه که شکل اسلامی لاتاریه حلاله. اینها کلاه شرعیه.
مطمئننا پایین میاد. تبدیل به ملک یا سکه بشه بهرته نقدینگی. (اگه دید بلند مدت دارید)نقل قول:
اگه کوتاه مدت هست و قصد ریسک ندارید موسسات اعتباری گزینه خوبین مثل فرشتگان ، مهر،قوامین
سلام دوستان.
بلاخره موسسه صالحین تبدیل به بانک شد یا نه؟
البته تو شهر ما اسم موسسه را به بانک اینده تغییر دادن ولی هر کی میره حساب باز میکنه بهش دفترچه موسسه مالی و اعتباری صالحینو میدن. و بهشون میگن قراره عابربانک که عضو شتاب باشه رو به مشتریانشون تحویل بدن. ولی بعد یکماه هنوز خبری از عابر بانک عضو شتاب نشده(یکی از دوستام یکماه پیش حساب روزشمار با سود 18.5 باز کرده)
ایا توی شهر شما هم به همین منوال هست و هنوز به کسی عابربانک بانک اینده را ندادن و یا کم کاری از مسولین بانک اینده تو شهر ماست؟
ایا بانک اینده یا موسسه صالحین بانکداری الکترونیکی داره که بشه از توش حساب اینترنتی چک کرد؟(من که هر چی سایت موسسه صالحینو زیرو رو کردم هیچی دستگیرم نشد)
سپاس فراون از پاسخگویی شما
یا حق
ما میخواستیم وام 10 میلیونی بگیریم از بانک ثامن الائمه الان فیش حقوقی دیده میگه چون خالص دریافتی 550 تومن بیشتر نیست نمیشه - در حالیکه حقوق 950 تومنه و نزدیک 220 تومن بابت خرید لپتاپ که اقوام از طریق ما خریدند کم میشه؟ راهی نداره این تحریم دور زد؟!
با رئیس صحبت کن حل میشه . وقتی ضامن دارن میگیرن اینا واسه محکم کاریه فقط .نقل قول:
اصلا رییس بانک آشنا هست بدون سپرده داره 10 تومن وام میده ولی میگه باید حقوق بالای 900 باشه:n03:نقل قول:
من حقوقم 2 سال پیش 300 بود وام گرفتم قسطش 250 تومن بود . کسی هم نگفت چرا .نقل قول:
شما یه نامه از اداره بگیر که خالص دریافتی بیشتره با مهر و امضای رئیس اداره حل میشه مشکلت . :n09:
به نظر میرسه آشناتون میخواد بپیچوندت.البته شاید شرایط بانکها فرق میکنهنقل قول:
اگر اضافه کار میگیره که توی فیشت نمیاد بهش بگو اون رو هم حساب کنه
اگر ضامنهات چک حقوقی داشته باشن خیلی راحت تر باهات راه میان