نقل قول:
این شرکت norelco چی هس حالا این وسط؟
بعد 9110 و 9130 چه فرقی باهم میکنن؟
نقل قول:
چهارتا ست 7 دقیقه یعنی چی؟ یعنی 8 ساعت شارژ میکنی 7 دقیقه استفاده میکنی تا خودش خاموش شه؟ ضعیف شه؟ ...؟ بعد دوباره خاموش روشنش میکنی 7 دقیقه ی دیگه کار میکنه؟ اونم 4 بار؟!!
اگه ماجرای دلار نبود انقد بیخودی قیمتا بالا نمیرفت ... 3 سال پیش تقریبا یکی از بهترین ریش تراشای پانا رو گرفتم اونم با 250 خیلی کارش درسته اما ترجیح میدم با تیغ بزنم چون هم فیلیپسه دورانی دارم هم همین پاناسونیکه نوسانی هیچکدومشون نمیتونن زیره گلو رو درست اصلاح کنن هیچوقت به تمیزیه تیغ درنمیاد ( برای زیر گلو ) اما چونه / پشت لب / لپ / گونه رو واقعا خوب ساف میکنه 6 تیغه.
بنظره من ریش تراش بیشتر از تیغ به پوست اسیب میزنه :n01:
در مورده قیمت هم که نظر ندادی الان بخریم یا صبر کنیم شاید دلار پایین تر اومد... بفرما تجارت دنیا هم با دلاره قربون اون مختون برن که دنیا رو شاختون میچرخه !
همون2/3 سال پیش TT 150 یا 180 بود اگه اشتباه نکنم .. کاش همون موقع خریده بودم. :n03:
1-شرکت
norelco امریکایی هست که مشابه فیلیپس هست اما محصولاتش فقط برای امریکا جهان خوار زده میشه چون استاندارد خاصی با توجه امریکا در نظر گرفته میشه-- تفاوتش که خودتون دیدید -- مگر اینکه بعدش به جای دیگه پخش بشه
2-برای پاناسونیک با 8 ساعت شارژ 28 دقیقه میتونی اصلاح کنی --یعنی 4 بار اصلاح برای هر بار 7 دقیقه تخمین زده شده
3-دوست عزیز اگه شما مدل lv61 را بگیرین مثل تیغ براتون میزنه ! من که میخواستم بخرم قبلش باورم نمشد ا!
4-بدی تیغ اینکه هر دفعه که شما میزنین موها کلفت تر میشه اما باریش تراش این جور نیست
5-به نظرم 20 روز صبر کن اگه اومد پایین که چه بهتر و گرنه قیمتها هم اگه بخواد گرون بشه خیلی زیاد دیگه بالا نمیره
فکر هم نکم مثلا ریش تراش پاناسونیک که از 600 به 1100 رسیده باشه دوباره برگرده به 600