ویندوز ۶۴ بیتی نصب کن و آخرین نسخه درایورا رو ... مشکلات حل میشن!نقل قول:
Printable View
ویندوز ۶۴ بیتی نصب کن و آخرین نسخه درایورا رو ... مشکلات حل میشن!نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
ولی 32 بیتی میتونه 3 گیگ ساپورت کنه نه 2...
این پچ رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟
راجع به خاموش شدن هم باید بگم مشکل از ویندوز نیست. چون روی یک لپ تاپ دیگه ام همین ویندوز نصبه و مشکلی نداره...
من تمام برنامه هام 32 هستند و با 64 به مشکل بر میخورمنقل قول:
من چون بازی نمیکنم همیشه گذشتم روIntegrated Graphic
برای دیدن فیلم نیاز هست بیارم رو Nvidia..?
یا خودش switch میکنه؟
نقل قول:
فیلمش اگه فول اچ دی هم باشه مشکل نداره نمی خواد تنظیماتو عوض کنی.
شما چند تاشو اسم ببر ببینیم به مشکل میخوری یا نه...چون برنامه های ۳۲ بیتی هم روی ۶۴ بیت اجرا میشن و مشکلی ندارننقل قول:
نمیدونم خلاف قوانینه که اسمو سایتو بگم یا نه ولی چون این دوستمون نیاز داره میگم تو میهن دانلود هست
آره ویندوز 32 بیتی تا 2 و خورده ای رو ساپورت میکنه.بعضی از نرم افزار ها مثل بورلند سی پلاس پلاس روی 64 بیتی اجرا نمیشن
صرفاً جهت اطلاع دوستان خواستم بگم که 2 هفته پیش یهو لب تابم بالا نیومد (کلاً سیاه شد) منم فرستادم گارانتی سازگار الان اومد و درست شد ولی نگفتن مشکلش چی بود ! ضمن اینکه 16 تومن هم پیاده شدیم برای پول تیباکس (رفت و برگشت) . شانسو می بینین ؟ البته لپ تاپ من 4750 جی هستش .
در مدتی گارانتی هم پول میگیرن..؟
ایرادش نرم افزاری بوده یا ساخت افزاری..؟
کسی Mac Os X رو تو این تست کرده ؟
نقل قول:
چرا فرستادی گرانتی ؟ دلیلو کامل بگو تا ببینم چی بوده ما اینجور نشیم
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
گرافیگ اینترنالش ddr5 هست پس نیازی نیست که تعویض کنید چون اگر بیایید از اون یکی بکشید مصرفتون میره بالاتر و باتری زودتر تموم میشه بهتره روی همین int باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
نقل قول:
70 درصد مشکلت نرم افزاری هست نه سخت افزای ویندوزت را جنیون کن این احتمال رو هم بده که اون طرف ویندوز را جنیون زده چون این لپ تاپ 7 ساپورت هست همه باهاش همین مشکلو دارن و میگن سخت افزاری هست ولی نرم افزاری هست من تقریبا کسایی که خریدن هر سه روز میارن و میگن ما این مشکل را باهاش داریم حالا تست کن ببنم چی میشه اگر با جنیون درست نشد راه دیگه بگم
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
نقل قول:
اگر داری بده تا من نصب کنم
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
نقل قول:
دوست عطیز درس فرموده 80 درصد برنامه های 32 بیتی روی 64 هم نصب میشم از اون 20 درصد هم 10 درصدش تنظیمات خاص دارن که یعنی میشه گفت فقط 10 درصد هست نصب نمیشه که معادل این میشه از هر 10 تا برنامه یکی (خیلی کم پیش میاد نصب نشه )
سلام دوستان
منم لپ تاپ acer5742g
i5 480m
4g ram
540gt
,....رو خریدم
لپ تاپم موقع حالت عادی 50 تا 60 درجه دمای cpu , gpu هست
(با نرم افزار everest , speedfanچک کردم)
و وقتی هم که بازی میکنم(cpu...100%در حال استفاده باشه) دماشون کلا دمای قطعات تا 103 درجه میره...
لپ تاپ هم داغ میکنه و اینکه یه چیزه دیگه وقتی که لپ تاپ رو میزنم به برق وقتی به بخش esataش دست بزنی یه کوچولو برق گرفتگی داره...
دویتان برای همه اینطوره؟
به نظرتون بفرستمش گارانتی؟
اینم از عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://m1.imagemoon.us/images/17553IMMmaximum.jpg
واو! 103 خیلی بالاست، تا جایی که من می دونم Tjunction این مدل سی پی یو 105 درجه است یعنی اگه دو درجه دیگه برید بالا لپ تاپ خود به خود خاموش می شه. والا من رو 5750 به 86-87 می رسم فکر می کنم لپ تاپ داره فحشم می ده!!نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-460M-Notebook-Processor.35993.0.html
Max. Temperature 105C
از چه بازی استفاده میکنی ؟
زیرش فن داری یا نه؟
دمای اتق چه جوری هست ؟
یه تست 30 دقیقه ای بدون کار سنگین ازش بگیر وبزار ببینم دماش اوموقع چقدره دمات العان خیلی بالا هست در حد مرگ لپتاپ هست
نقل قول:
Max. Temperature 105C
از چه بازی استفاده میکنی ؟
زیرش فن داری یا نه؟
دمای اتق چه جوری هست ؟
یه تست 30 دقیقه ای بدون کار سنگین ازش بگیر وبزار ببینم دماش اوموقع چقدره دمات العان خیلی بالا هست در حد مرگ لپتاپ هست
البته این برنامه ها یک درصدم خطا میزنن ئلی به هرحال دمات خیلی بالاست وقتی هاتذسوت بازی میکنی احساس گرمای زیاد روی کلیدا میکنی یا نه؟
(برای یکی از دوستان ..چو.ن من هنوز امکان جواب دادن به پیام خصوصی ندارم چون تعداد چستم کمتر از 10تاست)
این سایت منبع عظیمی از نرم افزار هاست..هم رایگان و هم ...
filehippo.com
تو سرچش بنویس speedfan واست میاره )
ممنون از دوستان عزیز
والا بازی من ...هم nfs hot p2
یا l4d2
گرافیک همه چی تقریبا های هستش
آره صفحه کیبرد داغ میشه ..یعنی بیشتر از گرم شدن.....باد داغی هم از کنار لپ تاپ میزنه بیرون
یعنی الان تا 30 مین بدون نرم افزار سنگین تست بگیرم؟کسپر و اینا رو هم ببندم؟
دوستان عزیز شرمنده...چون تعداد پست ها م کم بود و باید توسط مدیر تایید میشد
مجبور شدم با اکانت برادرم بیام
برای اون پیام خصوصی
شما میتونید از طریق این سایت اقدام کنید filehippo.com
در قسمت سرچ بنویسید speedfan
ممنون از دوستان بابت کمکتون
بازی ها
:
l4d2
nfs hp2
گرافیک هم تقریبا های های
آره صفحه کلید داغ میشه ..یعنی بیشتر از گرم شدن ..مخصوصا تاچ پد لپ تاپ
الان پس نیم ساعت بدون استفاده از هیچ نرم افزاری تست بگیرم ..یعنی حتی کسپر اسکی رو هم غیر فعال کنم؟
اینم 1 عکس از تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این speed fan
version ۶۴ bit نداره..؟
اگر رو ۶۴ نسب بشه درست کار میکنه..؟
نقل قول:
به این دوتا عکس دقت کن عکس شماره یک قبل از اجرا گرفته شده عکس دوم بعد اجرای بازی بتلفیلد و هاتبرسوییت همزمان گرفته شده(هردو بازی همزمان در حال اجرا بود) دما ی GPU 69 هست که ما 2 درصدم خطا میزایم و میگیم تا 74 بیاد که نمیاد سیستمتو حتمان یه سر ببر گارانتی ببین مشکلت چیه احتمالان مشکل فن داری اگر مشکلات رفع شد حتمان داخل انجمن دکر کن که مشکلت چی بوده
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
نقل قول:
نه نداره ، درست که نه ولی کارت را راه مینداره نمودار نشون نمیده و لی دما را بهت میگه میتونی از نرم افزارهای بهتری هم استفاده کنی
میگم احیانا مال شما فارنهایت نشون نمیده...هرچند ۱۰۵F هم میشه 45C که زیادی خنکه....ولی گفتم یه احتماله!
نقل قول:
عزیز مال من سیلسیوس هست یعنی میگی بعد از 10 سال سابقه تو این زمینه اشتباه میکنم
همیشه دما به طور پیشفرض در کامپیوتر سیلسیوس هست( اینم نکته انحرافی توی علم کامپیوتر هست که کسی توجه نمیکنه )
نقل قول:
پایه مقیاس درجه حرارت در اکثر سیستم های تعادل بین درجه حرارت جزء (مانند جوش ، انجماد ، نقطه ذوب و سه گانه از مواد خالص) به تصویب رسید. اغلب انتخاب اقلام و مواد با تکرارپذیری بالا و ثبات است. به عنوان مثال ، دمای نقطه سه گانه آب (273.16 K = 0 C) و یا آب جوش (100 C) 101 325 N/m3 فشار (1 fiz جو است.)
با اندازه گیری مقادیر دیگر وابسته به دما ، به منظور تعیین نتایج فردی از وابستگی به درجه حرارت بین مالکیت انتخاب یک بدن خاص ، و درجه حرارت -- درجه حرارت از آنجا که یکی از مقادیر که روش غیر مستقیم اندازه گیری می کنیم است. ما به چنین بدن دماسنج بدن ، و اموال -- اموال thermowell. در حالت دوم ممکن است ، برای مثال ، حجم یک وزن خاص از جیوه ، فشار از وزن مخصوص واقعی گاز در حجم ثابت ، مقاومت الکتریکی سنسور پلاتین ، و غیره به زبان ساده ، رابطه بین دما و مقدار وابسته به گرماسنج ، نشان دهنده خطی. از لحاظ تئوری ممکن است برای یک تعداد نامحدود از مقیاس های دما با توجه به استبداد در انتخاب ماده وابسته به گرماسنج و قابل قبول از نکات اساسی در مقیاس. مهم ترین مقیاس های درجه حرارت در حال حاضر استفاده می شود عبارتند از : مقیاس کلوین ، سانتیگراد ، فارنهایت و کمتر شناخته شده و یا اعمال می شود نه به عنوان یک سنگ : Rankine ، و بین المللی Raumura مقیاس دما عملی است.
ببخشبد اگه جای این سوال اینجا نیست
یا Nvidia GeForce GT 540M 1GB چه بازی هایی رو میشه انجام داد گرافیکش در چه حدی هست
میخواستم این لپ تاب رو بگیریم
تمام بازی ها دنیا رو بالا میاره.نقل قول:
گرافیک بالاییه.
نقل قول:
دوست گرامی اول هیچ بازی برای گرافیک بالای 512 ساخته نمیشه این یک قانون هست اینی که میبینی گرافیک بالا میبندن برای اینکه بتونه گیفیت رو ببره بالا وگرنه تاحالا بازی ساخته نشده که گرافیک بالا بخواد
(مثلان همین دروبین گوشی ار در نظر بگیر تا منطورمو بفهمی پندین سال قبل تونستند تا 100 مگاپیکسل را بسازن ولی اول 1 مگ را دادن بهد 2 مگ بعد 3 تا امروز که بالاترینش فکر کنم 12 هست این سیاست خودشون هست اخه اگر بیام یکدفعه 100 رو بدن ببین دنیا چی میشه ) گرافیک هم از این قضیه خارج نیست بازی که میسازن همه روی گرافیگ 512اجرا میشه ولی برای اینکه بتونی بهتر باز یکنی و تیک زدن بین جابجایی تصاویر نداشته باشی میگن گرافیگ بره بالا تر که اونم خودش بحثش میشه gpu که خیلی مفصله انشاالله فردا امتحانم تموم میشه یه بحث مفصل براتون میزارم...
Battlefield: Bad Company 2 من دو روز میشه تمومش کردم اصلانم تو بازی هسچ تیکی نزدن البته گرافیک مورد نیازش 256 بود منتظر بتل3 هستم
call of را دارم باز میکنم اصلانم هیچ مشکلی ندارم
بهترین بازی برای تست گرافیک crysis هست ولی من هنوز نگرفتم و نصب کنم کسی نصب کرده خبر بده اگر میخوای صبر کن تا جمعه بگیرم و خبرش را میدمت
ولی خدایی من ندیدم گرافیگ این مدل هنوز کم بیاره
دوستان عزیز ممنونم از راهنمایی هاتون
یه سوال دیگه داشتم اینکه شما موقع تست که از فن استفاده نمی کردین ..میکردین؟
من دمای لپ تاپم بدون فن تا 101 درجه میره موقع بازی...
بازم از همتون ممنونم...
بعد از گارانتی اگه شد حتما میام و اینجا میگم مشکلش چی بود
مرسی از همتون
در پناه خدا باشین;)
سلام دوست من بهترین مرجع برای فهمدین اینکه هر بازی با کارت های گرافیکی مختلف چه فریم ریتی رو میده سایت نوت بوک چک هست برای این کارت یعنی540GT برید اینجا:نقل قول:این کارت به نظرم اصولآ واسه بازی ساخته نشده کارت متوسطی هست و نباید انتظار زیادی از این کارت داشته باشید توی بازیهای سنگین با تنظیمات بالا افت فربم وحشتناکی میدهکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
بازی کرایسیس 2 ر و من روش تست کردم رو بالاترین حالت هم کم نمیاره ولی کرایسیس 1 رو نهایتا(به سختی) میشه رو مدیوم گذاشت تا بشه بازی کرد البته اونم فشار زیادی رو لب تاب میاره.
البته همه میدونیم که کرایسیس 1 سنگین ترین بازی تو بازی هایه کامپیتر هست و همین که رو مدیوم هم بشه بازی کرد نشان از قدرت بالای گرافیک 540 m داره ودر مجموع گرافیکش از خیلی از لب تابای گرون تر از خودشم سر تره.
سلام
من نسخه سرویس پک1 سون رو نصب کردم ... هنگام نصب 100 گیگ از هارد رو نمی تونستی استفاده کنی ... یه چیزی نوشته بود ... فکر کنم لوجیکال بود ... الان به جای 640 گیگ ، پونصد گیگ بیشتر ندارم
کسی می تونه کمکی کنه ؟
ممنون
نقل قول:
کرایسیس بازی تست گرافیک هست ممنوم منم برم بخرم و بنصبم راستی داستان کرایسس 2 چه جوری هست ؟
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و manage و از صفحه باز شده disk manage را انتخاب کن ببنم چقدر دارینقل قول:
اگر پارتیشن بندیش خام باشه اونجا به سیستم اضافش کن
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
اینم بدون فننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این بار 3 تا بازی رو لود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..دوست عزیز
شما وقتی که از بازی میاین بیرون کمی از فشار به cpuوگرافیک کاهش پیدا میکنه
ممنون میشم اگه میشه در بخش chartsبرنامهspeedfanبا زدن تیک های cpu , gpu,hddیه تست کوچولو بگیرین و وقتی به همین صورت از بازی بیرون میاین (alt+tab,...)یه عکس از همون بخش نمودار ها نشون بدین
بازم از لطفتون خیلی ممنونم
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و manage و از صفحه باز شده disk manage را انتخاب کن ببنم چقدر داری
اگر پارتیشن بندیش خام باشه اونجا به سیستم اضافش کن
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
این کاری که شما گفتین انجام دادم ولی نمی دونم چه جوری باید اضافه کنم ...
110 گیگ فضا هست که روی اون خط کشیده شده
هارد من ۳۲۰ هستش ولی ۳۰۰ تا نشون میده..
۲۰ تا را واسه back up در نظر گرفته..؟
چه جوری میشه به اون ۲۰ گیگ دسترسی پیدا کرد..؟
مشکل دستگاه من همونطور که قبلا هم گفتم از کار افتادن دی وی دی رایتر بود
چرا از کار افتاد چه جوری ازش استفاده میکردی ؟نقل قول:
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
نقل قول:
مطمئنی ؟ اخه برای من یک گیگ بیشتر کنار نگداشته که اونم عادیه
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای کا هم در حین بازی مثل اینکه دماش همینقدر میاد
دمای کور 1 =100
کور 0 = 90
هارد=40
جی پی یو =90
مرسی دوست عزیز ابخاطره این لطفت
الان با این حال بازم من لپ تاپ رو بفرستم گارانتی؟
الان دمای لپ تاپ خودتون چطوریه؟در حد مرگ؟یعنی شما هم باس لپ تاپ رو بفرستین گارانتی؟
نقل قول:
نه نیازی نیست به گارانتی چون همه ی لپ تاپهای این مدل در بازی همینقدر گرم میشن
داخل بازی اگر این برنامه راست بگه دما بالاست البته دمای کور 1 بالا هست و تا 15 جا داره من که نمیفرستم چون باهاش مشکلی ندارم بیخیال یک سال گارا نتی داره اگر لپ تاپ 2 ماه اول را رد کنه دیگه خراب نمیشه برای من3 ماه رو رد کرده و خیالم راحت شده اگر مشکلی پیش بیاد اخر گارانتی میبرمش ولی اینا خراب بشو نیستن اگر 2 ماه را خراب نشن مگر اینکه بخورند زمین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز
واقعا ممنونم از راهنمایی و لطفت
یه سوال کوچولو دیگه هم داشتم اونم اینه که وقت من نرم افزار شبیه ساز ps2همون pcsxرو اجرا میکنم سرعت خیلی پایینه که گمونم موقع اجرا از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه نه از 540....
می دونید چطوری میشه این اینتل رو غیر فعالش کرد و از 540 هم برای pcsxاستفاده کرد؟
با این کار به لپ تاپ ممکنه آسیب برسه؟ یعنی همش چه برای دسکتاپ و چه برای گیم از 540 استفاده بشه..ممکنه 540 زودتر بسوزه؟
پیشاپیش ممنونم
نقل قول:
Control Panel\All Control Panel Items وبعد بیا این مسیر NVIDIA Cotorol Panel را باز کن در قسمت set
physX configration را از حالت auto select به انویدیا تغییر بده ، هیچ ضضری را در ئراز مدت نمیرسونه فقط مصرف باتری میره بالا تر همین و لی قانونن در گرافیک بالا اتوماتیک تغییر میده حالا تو تست کن ببینم درست میشه
در اخر بجای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید دوست گرامی
به قوانین توجه کنید
دوستان عزیز
یه سوال دیگه
برای لپ تاپ کول پد که می خوام بگیرم
نوعش مهمه؟3 فنه بهتره یا 1فن بزرگ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی rpmخوب چند دور هست ؟1400؟
نقل قول:
من یک فن بزرگ دارم