تو جمعهایی که تازه وارد شدید سعی کنید کمتر بخندید .فکر نکنید که دیگرامن شما رو یه انسان پرانرژی و شاد تصور میکنند درست برعکسش صادقه و شما رو یه احمق فرض میکنند و در ادامه برای شما ارزشی قائل نمیشن
Printable View
تو جمعهایی که تازه وارد شدید سعی کنید کمتر بخندید .فکر نکنید که دیگرامن شما رو یه انسان پرانرژی و شاد تصور میکنند درست برعکسش صادقه و شما رو یه احمق فرض میکنند و در ادامه برای شما ارزشی قائل نمیشن
هیچ وقت دنبال جواب سوالای معنویتون نرید مثلا مثل اینکه خدا کجاست یا ابدیت یعنی چی یا سوالایی راجع به اینکه سرنوشت آدم دست خودشه یا تقدیرو خدا واسه آدم رقم زده.
من یه مدت غرق این سوالا شدم به هیچ جوابی نرسیدم هیچ .... 100تا سوال دیگم روش برام پیش اومد!!!تازه همم بهم میگفتن تو کافری!!!!!!!!!
دوست خوب را به هر قیمتی نگهدار
زندگی مثل چاله می مونه ... همونطور که زندگی می کنیم ( از مصدر کردن )... چاله می کنیم ( از مصدر کندن ) ... نه اینکه چاله و مشکلات ... منظور خود طی مسیر و کندن چاله است
گاهی اوقات باید از چاله اومد بیرون و یکم به مسیری که کندیم هم نگاه بندازیم ... شاید باید مسیر رو عوض کنیم ... شاید باید یکم بیشتر بکنیم ... شاید باید یکم صاف تر بکنیم و هزار تا شاید دیگه ..
خلاصه یه وقتایی باید از زندگی کردن بیای بیرون و برای چند لحظه هم که شده ببینی چیکار می کنی ... خیلی از ماها هیچ وقت بیرون نمیایم و فقط می کنیم ...
هر وقت خواستید چیزی بخرید، سعی کنید بهترینش رو بخرید... 2 تا موردی که برای خودم اتفاق افتاده:
5-6 سال پیش می خواستم ماشین بخرم...گفتم 206 بگیرم...تیپ چند؟ 2 و 5 فکر کنم 2 میلیون تفاوت قیمت داشت( دست دوم)...
خلاصه من هم اینکه ذوق داشتم می خواستم زودتر بگیرم ماشینو و هم اینکه یکم خسیسی کردم...گفتم حالا مگه من می خوام با ماشین ویراژ بدم...همون تیپ 2 خوبه...
6 ماه نشده پشیمون شدم چرا تیپ 5 نگرفتم... به اندازه همون 2 میلیون هم فکر کنم تا الان تصادف کردم بخاطر نداشتن ترمز abs و ...
تجربه دومم تو این زمینه 6 ماه پیش بود.
اومدم گوشی بگیرم...بعد از کلی تحقیق موندم بین galaxy s و galaxy sII ...اختلاف قیمتشون 250 بود...
بازم از همون توجیه ها واسه خودم آوردم و بازم کمی خسیسی...s رو گرفتم و الان بازم پشیمون شدم :دی
خلاصه اینکه تا الان 10 تا از این 250 تومن ها خرج چرت و پرت شد و اصلا معلوم نشد چی شد و کجا رفت...ولی این گوشی الان تو دست منه و مثلا یه بازی نصب کنم اگه نتونه اجرا کنه این حسرت دوباره میاد جلو چشمم که کاش این اشتباه رو نمی کردم.
موفق باشید.
هر موقع خواستید از خیابون رد بشید مثل کشورهای خارجی اول سمت چپ و بعد از رسیدن به خط وسط خیابون سمت راست رو نگاه نکنید!!!!!!
میدونید چرا ؟چون اینجا ایرانه و باید همه طرف رو دید.میگید نه به چهار راه ولیعصر یه سری بزنید متوجه منظورم میشید
سلام
یه تجربه خیلی با حال این که اگه اطلاعات عمومی بالا دارید اون رو در اختیار دیگران نزارید چون تو این دوره زمونه کسی که اطلاعات عمومیش بالا بشه بهش میگن خالی بند
اگر رفیقتون دماغشو تازه عمل کرده زیاد دور و برش نرید که خطرناکه (یه بی احتیاطی 2 میلیون خرج میزاره)
با عرض سلام و روز به خیرنقل قول:
احتراما طی برنامه ریزی انجام شده لیست اولیه دسته بندی موضوعی ذکر شده به شرح ذیل اعلام میگردد
از همه دوستان خوبی که در این کار به بهمون کمک کردند (vampire girl , ملانصرالدین و lady parisa در امر مرتب سازی و کمک های
شایان Sir0c0 عزیز در انجام به روز رسانی های مربوطه ) تشکر ویژه دارم
لیست اولیه دسته بندی موضوعی به ترتیب حروف الفبا
1- استفاده از لوازم مختلف و ابزار آلات
2- اعتماد به نفس
3- امور بانکی، خرید و فروش و معاملات
4- امید به زندگی و انرژی مثبت
5- تصمیم گیری
6 - تعیین هدف در زندگی و برنامه ریزی
7- توصیه های بهداشتی ، سلامت و بیماری ها
8 - حرف زدن و وروابط کلامی
9 - خدمت سربازی
10 - درس، تحصیل و امتحانات
11- دین, مذهب، معنویات و رابطه با خدا
12 - رانندگی، حمل و نقل و تصادفات
13- روابط با غریبه ها، دوستان،آشنایان وجنس مخالف
14- زندگی مشترک و ازدواج
15 - مسائل روزمره اجتماعی
16 - فیلم ، تلویزیو ن وبرنامه های ماهواره ای
17 - کامپیوتر و فناوری اطلاعات
18 - کمک به دیگران
19 - لباس و پوشش
20 - مسافرت های داخل و خارج از کشور
21 - مشاغل؛ روابط کاری و شراکت
22 - میمهانی و مجالس
23 - ورزش و تحرک
24 - هنر
دوستانی که صفحهاتشون تعیین شده بود میتونند کار خودشون رو توی فاز چهارم به شرحی که توی نقل قول بیان کردم شروع بفرمایند
فاز چهارم
3 تا 17 دی ماه
ممنون و روز خوش
اگر با کسی دشمنی دارید .دشمنی رو بیشتر نکنید بزارید تا همون حد بمونه.امکان داره همون دشمن روزی بشه بهترین همراهت
همیشه از فایل هاتون بک آپ بگیرید . خصوصا اگر برنامه نویس هستید ( یا موارد مشابه ) از پروژه ای که روش کار میکنید بعد از هر روز کار یا تغییرات یک بک آپ جای دیگه ازش داشته باشید .
برنامه نویسای وب ، از PHP Designer استفاده نکنید ! من امروز یک کلاس نوشتم بیا و ببین ... تستش کردم همه چیز مرتب شد اومدم آخرین خط توضیحات رو اضافه کنم برق نوسان پیدا کرد محافظ برق رو قطع کرد ! الان اومدم کلاسم رو ببینم دیدم اینجوری شده :
کد:|||||||||||||||||||||||
درود دوستان ...
گاهی میبینم که در این تاپیک مسایلی که کمی تخصصی تر است و به زمینه ی خاصی مربوط میشه هم گفته میشه
خواستم چند تا تاپیک مشابه دیگه رو بهتون معرفی کنم تا نظرات خوبتون رو در اون تاپیک ها هم بیان کنید ...
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بگردین احتمالا بازم هست ....
:40::40::40:
تجربه بزرگ امروزم:
آقا به دوستاتون "نه" بگید تا پررو نشن... یکم خودتونو واسشون بگیرید... یکم سر خودتونو شلوغ نشون بدید... یکم مهم جلوه کنید...
امروز مجبور شدم تو روی 7-8-10 تا از دوستای نزدیکم سر هیچی واستم. خیلی بد بود اما فکر کنم ارزششو داشت.
ماهیرو هر وقت از آب بگیری تازس...
اگه از اول باهاشون درست برخورد میکردم و خودمو یکم براشون میگرفتم هیچوقت اینطوری نمیشد...
یعنی واقعا اصلا کاری نکردم که بخوان ناراحت شن...یه لطفی میخواستن واسشون بکنم که نکردم همین...لطف، نه وظیفه
من خودمم اصلا از این وضع خوشم نمیاد... اما چی کار میشه کرد؟ ما آدما اینطورییم دیگه
شنیدم،خوندم،تجربه کردم بخدا که:
وقتی تو به چیزی گیر میدی و عرف و عقل اونو نفی میکنه،وتو هی میخوای بشه ،بدست بیاد،مال تو بشه
داری راه ورود یک موهبت،یک هدیه،...رو به زندگیت می بندی..
پس
رهایی رو یاد بگیریم
بذاریم هر چیز و هر کسی راه خودشو بره
مطمئن باشیم که شاید اون موردخاص بدست نیاد ولی بهتراز اون نصیبمون میشه...
و یکروزی هم که خواسته نابجامون برآورده میشه
سطح آگاهیمون در حد بنز اینقدر بالا رفته که دیگه نمیتونیم قبولش کنیم...
هر کاری که به نظر خودت درسته را انجام بده
به حرف مردمم کار نداشته باش
اگر کسی بهتون گفت فلان کار( مثلا تک چرخ زدن با موتور ) رو نمیتونید انجام بدید و بچه هستید و بهتون گفت ترسو ، شده بگید آره من همه اینها هستم ولی اون کارو انجام ندید.
نمونه : یکی از فامیلا با دوستش کل کل کردند که دوستش گفت من این سرپایینی رو با سرعت زیادبا ماشین میرم و همین چیزایی که میگن ( تو بچه ای ، نمیتونی ، ترسو، ... ) اونم بلد نبود نه بگه و این کارو کرد و همچنین احتیاط کامل هم رعایت کرد ولی یک لحظه سپر ماشین به جدول گرفت و ماشین با سرعت 150 کیلومتر در ساعت شروع به چرخیدن به دور خودش کرد و از ماشین هیچ چیز نموند .
دست آخر جون سالم به در برد ولی باز هم یک ماشین رو نابود کرد.
این افراد صلاح آدم رو نمیخوان و فقط برای خود نمایی یه کاری رو انجام میدن و اگه مشکلی برای شما پیش بیاد خودشون رو عقب میکشن ، و از نظر روان شناسی این افراد ترسو تر بقیه هستند .
اگه همکلاسی و ... تون اسم روتون گذاشت ، مثلا خواست اذیتتون کنه و جلو در و همسایه (سایر همکلاسیا و ..) ضایعتون کنه ،بهتون گفت گوزن (:دی) یا هر چی که ناراحتتون میکنه، پیش دستی کنید و تو جمع همکلاسیاش با همون اسم صداش کنید :دی
در عرض ایکی ثانیه همه فکر میکنن لقب جدیدشه و با اون اسم صداش میکنن و توهم جیگرت حال میاد
البته کلا کار خوبی نیست ولی در هو صورت مقابله به مثله!
سلام
همیشه سعی کنید توی زندگیتون نسبت به دیگران خاص باشید و ایجاد یکنواختی نداشته باشید
هر جایی میرید سعی کنید به تعداد کم عکس بگیرید چون خاطره های بسیار قشنگی میشه (حتی بهتر از فیلم هستش)ولی سعی نکنید زیاد عکس بگیرید که بی مزه میشه
هیچ وقت با پدر مادرتون با صدای بلند و مغرورانه حرف نزینید چون تنها کسانی که دوستان شما هستند و خوبی شما رو می خواهند در درجه اول پدر و مادر هستند
دوستانی که دارن تحصیلات دانشگاهیی رو انجام میدن سعی نکنن فقط دروس رو پاس کنند بلکه از رشته ی خود یک تخصص را انتخاب کرده و همراه درس های روزانه مطالعه کنند چون مدرک داشتن بدون تخصص و عملی به هیچ دردی نمی خوره
در رابطه با جنس مخالف همیشه سعی کنید یک پل برای برگشت بگزارید(چه پسر و چه دختر)
همیشه سعی کنید در مورد خرید اجناس توی فروما و اینترنت یه جستوجوی کلی کنید ( خودم دیدم که می گما :دی)
در مورد رابطه دوستی با جنس مخالف سعی کنید دوست صمیمی و قدیمی همجنس خودتون رو جلوش ضعیف نشون ندید یا سعی نکنید تخریبش کنید یا ضایعش کنید تو یه جمع ... ( چون کسی که این کارو کنه داره نشون میده خودش خیلی ضعیفه .... )
دوست هم جنس چند سالتون رو به یک دوست جنس مخالف چند ماهتون نفروشید ! آخرش این شمایید که بازنده می شید...
به اون دسته که موسیقی سنتی رو فوهش میدن : موسیقی سنتی رو چاشنی موسیقیاتون کنید. به خدا خیلی لذت داره ! اینقدر ادای تازه به دوران رسیده ها رو در نیارید!
سعی کنید عشق رو گدایی نکنید ... می دونم سخته و برای همین گفتم سعی کنید :41:
به خودت برس...
هرچقدر ، هر چقدر که وقتی جلو آیینه ایستادی و داری از قیافه خودت حالت بد میشه...
بدون که یکی هست تو رو همینطوری که هستی میخواد و دوستت داره...!
برای اینکه راه موفقیت رو پیدا کنی باید راه موفقیت دیگران رو بدونی
چند روز پیش سایتی رو پیدا کردم درباره راه های کسب پول!!!باورتون نمیشه انسانها از چه راه های ساده و باورنکردنی پول درمیارن و ماها فکر میکنم که فقط با درس خوندن و داشتن پدر پولداره که میتونی راحت پول دربیاریم
اگه مشکل و سوالی داشتید هیچ وقت برای رسیدن به پاسختون منت دیگران رو نکشید .:13:
فقط کافیه که به نت وصل بشید و در یک لحظه به طور کامل به پاسختون برسید .
من قبلا خیلی سوال برام پیش میومد ، از هر کسی میپرسیدم میگفت یعنی اینم نمیدونی ، اخه اینم سواله ، زرنگی نمیگم ، برو بابا حوصله داری ، درسش رو میخونی یاد میگیری و خیلی چیزای دیگه که باعث شد
من از اون موقع به اینترنت و سایت :40::40:P30World رو بیارم و به راحتی کاملترین پاسخ رو پیدا کنم بدون اینکه منت کسی رو بکشم .
کلاهتونو دو دستی بچسبید که باد نبردش...خودتون باید به فکر خودتون باشید...
چند وقت پیش تو محل ما 2 تا خانومه می خواستن از خیابون رد شن...اولی به دومی گفت فلانی نرو صبر کن ماشین داره میاد...
اونم برگشت گفت ماشین چشمش کور میشه خودش می ایسته!!
خلاصه اینکه ماشین زد به خانومه و به همین راحتی مرد !
برای اینکه واسه مدارکتون(شناسنامه،کارت ملی،مدارک تحصیلی و...) به دردسر نیفتید سه تا مورد زیر رو همیشه داشته باشید
- از مدارکتون بیشتر از نیازتون در منزل کپی داشته باشید و همیشه موقعی که سازمانی،اداره ای،جایی ازتون کپی مدارکتون رو میخواند همیشه سعی کنید چند تا بیشتر از اون مقداری که اعلام کردند همراتون ببرید.بعضی وقت ها برای یه برگ کپی کلی علاف میشید و دنبال جایی میگردید واسه فتوکپی.
- یک سری کامل از مدارکتون رو در ایمیل خودتون داشته باشید:مثلا شما جایی میرید که ازتون کپی مدارک میخواند و با منزل فاصله زیادی داره یا مثلا تشریف می برید شهر دیگه ای که به مدارکتان دسترسی ندارید.خوب بهترین راه اینه که تشریف ببرید نزدیک ترین کافی نت و مدارکتون رو که داخل ایمیل هست پرینت بگیرید.
- و مورد آخر هم اینکه از مدارک تحصیلیتون یا هر مدرک دیگه ای یک کپی برابر اصل تهیه کنید و داشته باشید.برای کپی برابر اصل کردن هم یک کپی از مدارکتون میگیرید همراه با اصل مدارک تشریف می برید دفاتر اسناد رسمی (که الان دیگه داخل همه خیابون ها حداقل یکی هست) و اونجا براتون کپی برابر اصل میکنند و خیلی جاها که اصل مدرکتون جای دیگه گیر هست رو میتونید همین کپی برابر اصل رو به جای اصل مدرک تحویل بدید.قیمتش هم من تابستون که میخواستم یک سری مدارک تحصیلیم رو کپی برابر اصل کنم،هر برگ رو 700 تومان گرفت.
- یه مورد دیگه هم خارج از موارد بالا اینکه سعی کنید همیشه دو سه تا قطعه عکس سه در چهار خودتون توی کیف پولتون داشته باشید.
اگه اهل مسائل سیاسی هستید یا بهتر بگم اخبار سیاسی و اتفاقات مربوطشو رو دنبال میکنید ... ( مثلا اخبار مربوط به ایران :دی)
+
همیشه سعی کنید اخبار هر دو جناه رو گوش کنید ( موافق و مخالف ) !! و بدون تعصب به هر دو طرف دقیقا به یه اندازه گوش کنید !(حتی به مرز تحمل کردن هم رسید ایراد نداره :2:)! اون اطلاعاتی که بعد از مدتی تکرار و کنجکاوی ! تو ذهنتون میمونه اونه که حقیقت واقعی هستش :20:
+
این قضیه تو اکثر اتفاقات زندگی هم جواب میده !! البته اگه ادم منطقی باشید !! با این طریق !! میشه به اطلاعاتی رسید که میزان صحت و درست بودنش 99% هستش !:20:
اگر یه وقت رفیقتون یا ... رفت بیمارستان حتما بهش سر بزنید
بد ترین محیطی که تو عمرم دیدم بیمارستان هستش شب هاش به صبح نمیرسه و همه ناله می کنن ولی وقتی آدم یکی رو میبینه روحیه اش کلی عوض میشه و تو خاطرش میمونه
در ضمن با این هزینه های سنگین سعی کنسد حدالمکان مریض نشید چون قیمت ها بالا رفته
هیچ وقت تو زندگیتون اجازه ندید/کاری نکنید که اعتمادی که ادما به شما دارند سلب بشه
خطرناک ترین ادم ها ادم هایی هستند که سیاست سکوت و در جواب مسایل پیش میگیرند
اگه تونستید به درد و دل دویتان و نزدیکانتون گوش کنید.اما نزارید این کار تبدیل به عادت بشه چون امکان داره دردها و مشکلات دیگران روی شما هم تاثیر بزاره
کاریو انجام بدین که روش فکر کردین و با 100درصد عقل و اختیار خودتون تصمیم به انجامش گرفتین...تحت تاثیر حرف هیچکس قرار نگیرید...به نصایح و حرفای مردم گوش کنید ولی الزامی نیست عملیشون کنید تا زمانی که به عقل خودتون درست نیومده.
یه تجربه ای که از دیده هام به دست آوردم اینه :
هیچ وقت کسی رو تهدید نکنید ! اگر میخواید حال یه نفر رو بگیرید ، خیلی هوشمندانه و بدون سر و صدا ... چون تهدید کنید طرف حواس خودش رو جمع میکنه و حتی ممکنه اولین ضربه رو اون بزنه :دی اگر هم عمل نکنید از این به بعد ازتون حساب نمیبرن و میگن فقط حرف میزنه اما اگه تهدید نکردید و بعدا به این نتیجه رسیدید بلایی سر طرف نیارید مسئله ای نداره ... LOL
البته بعضی جاها هم تهدید جواب میده ، تجارب میگه اگر اطمینان دارید یکی رو تهدید کنید از ترس تا سکته میره دیگه احتیاجی به عملیات ویژه با نیروی ضربت ندارید .
سلام وقتتون به خیر
یه چند صفحه ای خوندم
حالا توصیه بچه ها
چند تا از این توصیه ها رو رعایت کنید همین
هر هفته سه تاش رو هم که شده رعایت کنید بیایید بگید این سه تا کار رو این هفته کردم
عملیش کنیم
خودم به شخصا اولین کار رو که میخوام بکنم اینه>>
کپی از همه مدارکم
اسکنش و ارسالش به ایمیل خودم
و... البته باید زنگ بزنم به برو بچ خدافظی
راستی من همه یه چند وقتیه همه چیزم رو از پی سی ورد یاد میگیرم
هیج وقت دل کسی رو نشکنید و کسی رو مسخره نکنید.
حتی به شوخی یا حتی با کنایه
چون به زودی تقاص کارتون رو خواهید دید و به همون وضع کسی که این کارو باهاش کردین دچار میشید.
مطمعآ باشین ادم ها همیشه اینطور که الان هستن باقی نمیمونن. چه خواسته و چه ناخواسته تغییر می کنن.
موفق باشین:11:
قبل از تصمیم گیری همه جوانب رو بسنج و همه گزینه هات رو بررسی کن
قشنگ زیر و بم شون رو بررسی کن
وقتی انتخاب کردی و تصمیمتو گرفتی کلا چشم و گوشت رو روی انتخابای دیگت ببند
و همونی رو که انتخاب کردی با قدرت تمام پیش ببر
این یکی از ساده ترین رموز موفقیته
سلام روز به خیر
به پیشنهاد دوست عزیز vampire girl تغییراتی توی فایل ورد نهایی که دوستان زحمت میکشند و برای مرتب سازی برای من ارسال میکنند ایجاد شده.... (البته توسط خود ایشون ) و چون تغییرات کاملا به جا و مناسب بود تصمیم گرفتم فایل جدید رو برای دانلود اینجا قرار بدم
لطف بفرمایید تغییرات رو از اینجای کار به بعد تجربیات رو توی این فایل قرار بدید
ممنون از همکاری تون
دنبال کاری که میدونید تهش دردسر داره نرید...نگید تا تهش نمیرم ... نگید منکه نمیخوام فلان کارو کنم...نگید این فقط یه شوخیه...
همیشه شوخی شوخی جدی میشه و.....زندگیتون از هم میپاشه....همه کارایی هم که قرار بود نکنید رو آخرش میکنید...شوخی شوخی...
دیروز سر پروژه با راننده کامیون صحبت می کردم...می گفت هیچوقت تحت هیچ شرایطی از سمت راست ماشینهای سنگین سبقت نگیرید...چون راننده به سمت راستش مسلط نیست و دید خوبی نداره و کلی هم از خاطرات خودش و دوستانش از نفله کردن ماشینهای سمت راستی گفت برام!!
خلاصه اینکه از سمت راست اصلا سبقت نگیرید.
از هیچکس ... تاکید می کنم هیچکس ... تو زندگیتون انتظاری نداشته باشید.
فقط فقط فقط به خدا و پشتکار خودتون وابسته باشید.
معتاد بازی های کامپیوتری مخصوصا انلاینش نشید !!!
نمیدونم جنگ خان و تراوین و از این جور بازی ها
حداقل یه چند ماهی وقت منو تلف کرد اخرش فهمیدم که چه کلاه گنده ای سرم رفته !