نقل قول:
کسی تجربه خرید داشته اگه تخفیف خوب بدن بزنیم تو گوش اس 2 .....................چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
کسی تجربه خرید داشته اگه تخفیف خوب بدن بزنیم تو گوش اس 2 .....................چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. بنظرم فرصت خوبیه؛ اگه با چشم باز و آگاهی از قیمتها بروید. چون ممکنه بنجلهاشون را بیارند به اسم تخفیف نمایشگاهی.
ولی اونجا بیشتر نماینده های رسمی و تضمین شده ی اصناف هستن .البته اون چشم بازه رو داریم:27:اینم چشمم::18:ببین چقدر بازه..........................من انشالله یه سری به کامپیومکس می زنم حتما.نقل قول:
تا تعریفت از گوشی حسابی چی باشه! با همین وضع بازار میشه با 600 یه گوشی حسابی گرفتنقل قول:
هنوز نمیدونم چی میخوام دقیقا.... گفتم یه دست 2 بگیرم نکسوسی اس 2 یی که اگه بعدا خواستم بفروشم زیاد ضرر نکنم....نقل قول:
نقل قول:
از مغازه باید خرید یا از تو دست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توی مغازه 600 تمیزش گیر میاد؟البته تهران.
آره یکم حوصله کنی بگردی این قیمت پیدا میشه نوش حدود 750ـس دست دوش تمیز باشه 600 خوبه
بچه ها بین 2 مدل گوشی sony erricsson ARC S و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدومش بیشتر بدرد بازی می خوره؟
خلاصه که از نظر cpu کدوم قوی تر هست؟
یو دوهسته ای و قوی تره چیپ گرافیکیه مالی هم داره همونی که رو اس 2 هست ولی صفحه نمایش 3.5 اینچی خیلی به کار بازی نمیاد...نقل قول:
باتریشم اونقدر قوی نیست که بخوای واسه بازی بخریش..
سلام
من برای یه بنده دایی می خوام گوشی بخرم تا 560 تومن و دربین هم برای خیلی مهمه نظر خودم رو ARC و Arc S هست ولی نمیدونم اول دوربین هاشون چه طوره دوم قیمت شون این حدود هست یا نه
نظر شما چیه
بچه ها میدونم ربطی به اندروید نداره ولی میخوام یه چیز باحال واستون بگم:
این شما و احمقانه ترین انتخاب گوشی!
NOKIA PURE VIEW 808! با قیمت 1750 تومن!
خدا میدونه چند نفر هم اینو بخرن! هم قیمت یه دوربین CANON 60D
با این پول میشه یه دوربین DSLR خرید مثل CANON 550D با یه گلکسی اس دو !
آره واقعا مشابه گوشی Nokia Oro
میشه یه D3100 با یه اندروید مناسب گرفت ترکیب خوبی هم هست :31:
تازه من شنیدم بازار فروش مدل NOKIA PURE VIEW 808 از بازار ایران شروع شدهنقل قول:
حتما نوکیا میدونسته ایرانیا از این اسباب بازیا خوششون میاد که ایرانو برای بازار فروشش انتخاب کرده
نوکیا یعنی چه فکر در مورد ایران میکنه؟:13:
دوست عزیز به نظر من توی این رنج قیمت مدل هایی که معرفی کردی خوب و مناسب هستننقل قول:
و من هم رضایت خیی از دوستان رو برای این دو مدل گوشی شنیدم
دوربین و صفحه نمایش و ... این دو مدل گوشی مشابه هم هستن
تنها فرقشون CPU هست
که ARC S بهتر هست
اگه می خوای توی اجرای برنامه ها و بازی ها بدون مشکل باشی ARC S اولویت اول هست
یزنامه ها هم فرقی ندارند
نگران نباشید
ولی چون به صورت دیفالت سی پی یو بالاتره پس روی کیفیت فیلم برداری و عکس برداری تاثیری نداره
بله آرک اس بهترین دوربین دار تا 550 هست
نقل قول:به غیر از این هم گوش هست حالا امکاناتش یکم پایین تر چون دوربین برای رفیقم مهمه و تا اونجایی که هم میدونم دوربین هر دو گوشی خوب هستندنقل قول:
پشتش قشنگه ولی نه به قیمت 1750نقل قول:
بچه ها میدونم ربطی به اندروید نداره ولی میخوام یه چیز باحال واستون بگم:
این شما و احمقانه ترین انتخاب گوشی!
NOKIA PURE VIEW 808! با قیمت 1750 تومن!
خدا میدونه چند نفر هم اینو بخرن! هم قیمت یه دوربین CANON 60D
با این پول میشه یه دوربین DSLR خرید مثل CANON 550D با یه گلکسی اس دو !
من با این پول یه سیستم رو ماشین ندارم میبندم:31: اونم الان
نوکیاست دیگه همین سیاست ها رو بکار برده دیگه تو این همه سال سیمبین همون سیمبین گوشی NOKIA 6260 مونده فقط ظاهر عوض میشه
این تیکه رو خوب اومدی:31:نقل قول:
سلام دوستان... یه گوشی خوب اندروید می خوام با حدود 400 تومن قیمت...
دوربین هم واسم مهم نیست... سی پی یو و ال سی دی خوب داشته باشه...
اگه می تونید راهنماییم کنید...
سلام بچه ها
من می خوام یک گلکسی نوت بخرم با کیف و صفحه ضد خش.
تهران هستم. به نظرتون بازار موبایل ایران خوبه بگیرم؟
می خوام یه جای مطمئن و ارزون ترین جا تو تهران باشه.
حدود 1 میلیون و 80 تومن می خوام هزینه کنم، به نظرتون 32 گیگش رو با این ابزارهای جانبی می تونم بگیرم یا 16 گیگ؟ (در ضمن گارانتی اصلی و متفرقه چه فرقی با هم دارن، خیلی مهمه که گارانتی اصلی باشه؟)
لطفا هر چه سریعتر راهنماییم کنین.
می خوام نهایتا تا هفته دیگه بگیرم چون می ترسم دلار دوباره بره بالا!
مرسی
دوست عزیز بازار موبایل معمولا حدود 20 تا 50 تومن از علاعدین گرون ترهنقل قول:
32 گیگ رو فکر نکنم پیدا کنید و 16 گیگ هم در حال حاضر بین 800 تا 900 تومن هستش و من خودم یه جا با کیف قیمت کردم 850 تومن
گارانتی هم چون بودجتون کافیه بهتره اصلی بگیرید که پارس مایکروتل هست نه ماکروتل
صفحه ضد خش گلکسی نوت هم بهترین کیفیتش 10 هزار تومنه
در ضمن حواستون رو هم جمع کنید که به فروشنده بگید که برنامه روش نریزه و خودتون بریزید به راحتی چون بین 20 تا 30 تومن بابت برنامه ها ازتون میگیره .البته ستاپ گوشی رو خودشون باید بریزن و بدون ستاپ نمی فروشن
به نظر من هم اولویت اول یک گوشی آندرویدی باید cpu باشهنقل قول:
تو رنج قیمت زیر 400 تومن به ندرت گوشی با cpu 1GHz پیدا میشه
الان گوشی ای که cpu ش 1GHz هست و قیمت هم زیر 400 تومن sony ericsson xperia mini pro هست که اونم هر کسی به خاطر ابعادش و اندازه صفحه نمایشش پسند نمیکنه
ولی مدل huawei u8800 ideos x5 هم هست که cpu ش 800MHz هست و خیلی خوش دست و مطمئن هست و صفحه نمایشش هم بزرگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HUAWEI برند معروفی هست
خودم هم یکی از مدل هاشو دارم
و خیلی راضی هستم
و کیفیت ساخت خیلی بالایی داره
اگه هم می خوای نظر افرادی که این گوشی رو دارن ببینی برو لینک بالا و قسمت نظر کاربران رو بزن
به نظر من تو رنج قیمت زیره 400 تومن این مدل خیلی خوبه
خززززززززز هم نیست :31:
یعنی با این رنجقیمت گوشی بهتر از این با سی پی یو بالاتر یافت نمیشه؟؟ !!نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون از ستاپ گوشی چیه؟
مهدی عزیزم منفجر کردی این جا رو که . :دینقل قول:
در مورد گارانتی ، تحت هیچ شرایطی با گارانتی نخرید ، چون گارانتی با هر گونه تغییر سیستمی باطل میشه و اساس اندروید به همینه . حتی اگه هیچ کاری هم نکنین تجربه ثابت کرده گارانتی های ایران عموما کاری نمیکنن . :دی
چیزی هم به اسم ستاپ وجود نداره ، گوشی رو بدون هیچ چرت و پرت اضافی بخرید .
بهترین جا برای خرید هم طبقات بالایی علاالدین (5 و 6) ــه .
درود
گوشی اندرویدی داریم که 2سیمکارت باشه و صفحه نمایش بالای 4اینچ داشته باشه؟
درود
گوشی اندرویدی داریم که 2سیمکارت باشه و صفحه نمایش بالای 4اینچ داشته باشه؟
Sony Ericsson Live With Walkman (WT19i)نقل قول:
خودم دارم و خیلی راضیم. یه تاپیک هم مال همین گوشیه.
پسنوشت: البته صفحه اش LCDنیست.
داداش cpu 800 پیدا میشه توی اون رنج قیمتنقل قول:
ولی 1GHz به ندرت پیدا میشه
که من فقط sony ericsson xperia mini pro این مدل گوشی رو میدونم
میتونی Xperia Neo V بگیری که صفحه 3.7 داره ، CPU 1G ، فیلمبرداری HD و اندروید 4نقل قول:
البته باید یمقدار بیشتر از 400 براش بدی
ویرایش :
زیر 400 هم میتونی پیدا کنی :27:
سلام به دوستان من الان Sony Xperia Ray دارم می خوام عوضش کنم(آیا بکنم یا نه؟). یه گوشی تو رنج قیمت 500 تا 650 می خوام که صفحش بزرگ باشه بین 3.5 تا 4 اینچ!دوربینش خوب باشه!مخصوصا سرعت گوشی زیاد باشه و تو بازیا کم نیاره!باطری ضعیف نباشه! و همینا دیگه.مارکشم Sony باشه بهتره Sony Ericsson هم خوبه و میتونه Samsung هم باشه ولی دیگه مارک ها نباشه!(Sony باشه خیلی خوبه!)
دوستان جون من زود جواب بدین:40:
با این قیمت از سری سونی یا سام مدلی نیست که با خریدش تفاوت چندانی با گوشی فعلیت داشته باشه (اگه بخای آک بخری!)نقل قول:
دسه 2 میتونی سام اس2 بگیری
اندروید 4 هم که برای گوشیت اومده ... بنظرم کمی صبر کن تا سری جدید سونی وارد بازار بشه
سلام دوستان
یه سوال داشتم
آیا galaxy sIII , galaxy note n7000 قابلیت اتصال به ویدئو پروژکتور رو دارن؟
اگه ویدیو پرژکتورتون ورودی hdmi داشته باشه بله
(کابل mhl رو به گوشی میزنین و با hdmi به ویدیو پرژکتور وصل می کنین)
بعد اینا هردو از فارسی پشتیبانی میکنن؟
بله. اندروید 4 فارسی داره به صورت پیشفرض.. ( واسه نوت هم به صورت رسمی اومده)
با سلام
من می خواهم گوشی HTC one V بخرم ولی همه میگن چون آندروید 4 داره وایرلسش کار نمیکنه. آیا این حقیقت داره؟ چجوری میشه برطرفش کرد؟
تو تاپیک گوشی هم عنوان کرده بودین که تا حدی که اطلاع داشتم جواب دادم
نمیدونم وان وی اصلا مشکلی داشته باشه یا نه ولی امیدوارم نرم افزاری باشه و آپدیت حل شه
چون در مورد وان اکس اینطور که گفته سخت افزاری هست :
یکی از کاربرای فروم هم یه چیزی تو همین مایه ها به من گفتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 28-05-2012 15:01مهندس شما كه اندرويدي؟ يه سوال
واسه يكي وان وي گرفتم وقتي سيم كارت توشه نميزاره وصل واي فاي بشه
يكي گفت واسه اين اندرويد 4 هست
ميخواستم بپرسم نميشه هيچكاريش كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 28-05-2012 23:21نه بدون سيمكارت هم نشد
كلا وصل نميشه
چرا؟
منم گفتم شاید با اندروید زیاد آشنایی ندارن
اما یه خبر در مورد وان اکس منتشر شد:
اما نمیدونم در مورد وان وی هم همینطور باشه یا نه!نقل قول:
اچ تی سی یه بیانیه داده و به مشکل وای فای تو وان اکس اعتراف کرده
و گفته که خط تولید رو اصلاح می کنه
HTC admits Wi-Fi hardware issue on the international One X
If you are an owner of the international version of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , then you may have noted some issues with the Wi-Fi on this device. Quite a few owners of this device have noted connectivity issues with Wi-Fi on this device and strangely, something that can be temporarily solved if you squeeze the handset in the right place.
Clearly then this is a hardware issue and not something that can be fixed with a software update. This reminds us of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which too suffered with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , although that was due to poorly thought-out antenna design rather than a glitch.
Thankfully, though, HTC has taken the blame onto itself this time instead of pretending there is [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . In a statement to Android Central, they said:
"After investigating isolated reports of WiFi connectivity issues in the HTC One X, we have identified a fix that strengthens the area of the phone around the WiFi antennae connection points. While many customers have not experienced any problems with signal strength, we have taken immediate steps to implement a solution in our production process to prevent this issue from happening in the future. HTC is committed to making sure every customer has a great experience and we apologize for any inconvenience this issue may have caused while we conducted a thorough investigation."
Although the statement says that the future version of the handsets will be free from this defect, there is no information on what the current owners will have to do. Luckily, it's not been long since the handset was out, so you could get it replaced under warranty. Hopefully, HTC provides more information on this particular issue soon.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه برام غیر منطقی بود این دلیلی که می گفتن و شما هم میگین آخه اندروید 4 چرا باید باعث شه وایرلس کار نکنه؟
چون در بدو ورود هم با اندروید 4 عرضه شده و نمیشه گفت که قبلا با جینجر برد کار می کرده مثلا رو اندروید 4 باگ داره و این حرفا..
یعنی این برنامه ی S-Voice با زبان فارسی هم کار میکنه؟نقل قول:
بعد من یه جا خوندم اگه sIII از دستت بیافته حتما LED ضربه میخوره به خاطر همین واسش یه قاب محافظ طراحی شده ، این قاب الان تو ایران اومده؟
من تو gsmarena خوندم سیستم عامل نوت میتونه به v4.xآپگرید بشه، درسته؟
با این وجود به نظر شما در مجموع SIII بهتره یاnote؟
سلام دوستان بين Arc S و Neo كدوم بهتره...؟! يكي از دوستام ميخواد بخره و فقط دوربين و مقاومت گوشي براش مهمه...
سخت افزار تقریبا مشابهی دارننقل قول:
cpu آرک اس 1.4 هست اما نئو 1GH
صفحه نمایش آرک اس 0.5 اینچ بزرگتره اما بخاطر رزولوشن یکسان نئو یمقدار تراکم پیکسلش بیشتره
دوربینشون یکسان هست
بعضی از آرک اس ها بخاطر حرارت در بدنه گوشی دچار ترک شدن