فکر نکم وکنگ به پای fiora برسه تمام حرفهای ها اول fiora رو گرفتم من بیشتر دنبال یه توضیح خوب از افرادی که با اینها بازی کردن هستم ولی به هر حال ممنون
Printable View
فکر نکم وکنگ به پای fiora برسه تمام حرفهای ها اول fiora رو گرفتم من بیشتر دنبال یه توضیح خوب از افرادی که با اینها بازی کردن هستم ولی به هر حال ممنون
اگه offtank یا همون fighter می خوای بالا باشه لاینت.از اینایی که گفتی wukung ولی اگه بتونی با renger درست بازی کنی از wukong هم بهتره تو solo وگرنه teamfight wukung بهتره.نقل قول:
یعنی بین اینها wukong رو بگیرم و بی خیال fiora بشم ؟ :41: توی 2 یا 3 بازی fiora خیلی kill میگرفت و خیلی هم سفت شده بود
بعضی هیروها حتما باید feed بشن که بتونن خوب بازی کنن مثل نمونش akaliنقل قول:
fiora هم همین وضعیت رو داره من جات باشم چند وقت با هر کدومش وقتی Free بازی می کنم الکی نگیری پشیمون بشی .
video proplayer picks wukong هم میدیدی جالب بودش.
فیورا نه stun داره نه slow!
خوبم نمیتونه در بره یعنی اگه flash نداشته باشی مردی!
این بدیاش بود خوبیاش خیلی زیاده نمیدونم :دی
ولی من خیلی دوست دارم wukong رو بگیرم پولم برسه حتما
اولین خوبی ult اش هست که نخوری پاته بخوری هم باز پاته!:sq_13:
irelia,jayce هم خوبه اگه باز بالا بری انعطاف پذیری خوبی هم دارن جلوی همه هیروها تقریبا.بعد این دوتا هم yorik
fiora اون Duelist خوبیش اینکه با وارد کردن زربه خون پور میکنه .......... تقریبا مثل life
به نظرم Shyvana به لیست اضافه کن چون نه مانا میخواد هم تانک اف خوبی هم دمج بالا HP لول 18 با ایتم خاص میشه تا 5000 بورد
قدرتی اخر همه مجیک دمیج رو حالت ULT دراگون میشه که اگر تیم حریف جم باشه بزنی اون وسط حسابی AP وارد کردی قدرتی بقیه رو حالت دراگون چند برابر میشه
من خودم بیشترین کیل گرفتم با همین بود چون ادم از هر نظر مطمئن که کم نمیاره
یه مورد داره Attack speed تقریبا اینم بالا .......
هیرو draven و le sin و virus و vanye چطور هست ؟ کسی باهاش بازی کرده؟
leona و jayceچطور؟!
نقل قول:به نظرم اول باید مشخص کنی چه لاینی یا چه نقشی می خوای بازی کنی بشه کمکت کرد بهتر.نقل قول:
leona sup/tank هست برای پایین باید sup کنی.leesin یا باید بری jingle یا top تو بعضی شرایط.draven,varus ,vayne هم carry dps هستن که پایین میرن .بعدش هر کدوم با یه sup .می تونن combo بهتری داشته باشن مثلا vayne+nunu عالیه!
راستی ezrael اگه نخریدی دست نگه دار می خواد بعد مسابقات nerf بشه
من کلا بازی draven و wukong رو دیدم و بیشتر از این دست هیرو ها میخوام که mlee fighter باشند حالا بین این دو تا که هر کدوم هم فرار خوب دارن هم attack بالا کدو بگیرم ؟
کلا یه هیرو تو مایه های darius و Riven که هم خوب بزنه هم فرار خوبی داشته باشه چی معرفی می کنید؟
wukong عالیه ولی jayce,rengar,olaf اینا هم می زنن هم فرار می کنن.نقل قول:
jayce برای counter کردن darius خیلی خوبه.شوتش می کنی عقب ult نکنه
اگه بین اون دوتا موندی 100 درصد wukong رو بگیر هم خوب dmg داره هم فرار gank خوب هم ult عالی برای teamfight
یعنی فقط ووکونگ و بس . شاید من از بقیه هیروها بیشتر جلوی این بازی کردم . نمیدونم چرا ولی امار که گرفتم دیدم خیلی جلوی من توی top ظاهر میشه و بدجور solo top میکنه نامرد . مهمترینش هم همون فرارش هست که کلا ممکنه مانات رو تموم کنه و هیچ کارش نشه . وای که این و لی بلنک با هم اگه قاطی بشن چی میشن (البته تا حالا ندیدم ولی فکر میکنم اصلا نمیرن توی لاین)نقل قول:
باز امروز lag داشتم ولی timeout اش بیشتر از قبل شده بود
شما هنوز میتونین برین توی بازی ؟ این عوضی ها یا مارو مسخره کردن با خودشونونقل قول:
همه چی عالی. لاگین سریع و .. . چمپ رو انتخاب میکنی . لاک میکنی و میره توی بازی . قبل لودینگ که باید میگه نمیتونه به سرور کانکت بشه . هزار بار هم ریکانکت میکنم اما نمیشه که نمیشه . یعنی ممکنه کلا دیگه بسته شده باشه ؟
یه چیزی در مورد این چمپای که این دو صفحه بحث شد بگم...کلا اگه بخوایم از نظر ت و ری بحث کنیم...به نظر ووکونگ از همه بهتر میاد...Huge aoe disable-Stealth-Gap closer-Armor reduction ability-high stats-High early dmg-...اینطوری بخوایم حساب کنیم wou جز بهترین چمپ هاست...ولی در عمل میبینیم چون اکثرا با وو خوب بازی نمیکنن...فیورا بیشتر جواب میده توی بازی...ولی در کل نظر من ووکونگ هست...اصن وو قابل مقایسه با هیچ چمپی نیست به نظر من:)
من میره تو بازی بعد دو سه دقیقه قبلا اینجوری بود هیچی تکون نمی خورد یهو می دیدم مردم.الان غیر از این attempting to reconnect می ده وصل نمی شهنقل قول:
برای من خوبه شبا فقط یکم اذیت میکنه وگرنه ظهرها عالیه
پس فکر کنم یه جورایی بین ISP هم فرق داشته باشه . این مخابرات که بسته همشو .
ولی امروز برای من خوب بود
تا مدت محدود!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر تایم اوت دارم دیشب بدجوری قاطی کرد سه تا بازی کلا از دست دادم پینگ اومد رو 999 تایم اوت فجیح شده بود ..............
شما شرکت بگین کجا دارید میگیرید
قبلا که بررسی کره بودم فقط مخابرات مشکلات کمتری داشته برای این بازی (یمورد هست صبانت صبح اکثرا پینگ سبز داشتن)
ولی یک راه هست برای همیشه راحت بشید فقط این بازی نه اونم وایرلس بهترین کیفیت میتونید بگیرید یکی از دوستان پینگ سبز میگرفت من تست کردم بدون هیچ لیگ کامل ثابت .......
وایرلس چون خبری از کابل و سیستم فسیلی مخابرات نیست بخوبی میتونه جواب بده .............
وایرلس چی و از کجا گرفته بود؟نقل قول:
منم الان وحشتناک هی DC شدم از بازی اخرم leave شدم وفتی برگشتم.همین روزاست که دیگه بن کامل بشم با این وضعیت نت!
این دوستمون نوین نت داشت وایرلس ..........
اکثریت همه خوب ولی بهترینشون ای نت و بعد توسه رسان پاسارگاد دو سه تا دیگه هستن یادم نیست نوین نت همین طور
من که خیلی سعی کردم بگیرم ولی خونه در بد مکانی همه دور اپارتمان و ما دو طبقه بیشتر نیستیم ......
به هر حال
راستی یه سوال راهی نیست بشه این زوم کردن یا سلکت روی چمپ حریف سریع تر کرد ؟ این UI کمک میکنن؟!
اره فقط این روزا وایرلس جواب میده . تا جایی هم که من میدون مبین نت . مال ما که مخابراته و هنوز نمیتونیم درست بازی کنیم .
موبین نت وایمکس که انتن و ... نمیخواد فقط مودم ،من جیبی داشتم تست کردم بد نبود حدود 170 معمولا پینگ بود معمولا ثابت بود ولی بعضی مواقع افتضاح می شد بستگی بیشتر به قدرت سیگنال مودم و RSSI که فاصله خودت تا مودم
league of legends
کسی نمیاد باهم بازی کنیم به خدا بلایی سر اکانتش نمیارم
تا 26 اکتبر بنم
حوصلم سر رفته جان هرسی دوست دارید یه نفر بیاد باهاش بازی کنم
ایدی یاهوم
وای اون سونا اخر خنده بود اخر اون پایین روده بور کرد :sq_2: عجب ترول بوده این .........
has scored an ace
------
چمپ این هفته اومد zix وحشتناک دمج میزنه ........................................ تقریبا مثل ezral رو چمپ یا NPC زوم میکنه ....
kheee جان کدوم وری شرقی یا غربی ........... :sq_24:
داش من یه اکانت دیگه بساز خوب...مجانیه که... :)نقل قول:
اشک تو چشام حلقه زده بلاخره یو#تیو#ب بدون فی%لتر شکن باز میشه !
برای اولین بار فهمیدیم این پایین client ماله video ست!قبلا فکر می کردم جا مسواکیه!
ای دون! نمیدونستی ؟ :دینقل قول:
kha (خزیکس) خیلی باحاله خوشم اومد
سلام فک کنم Riot بعد از پیک کردن وقتی میخواد بازی استارت شه BUG پیدا کرده یه 5 دقیقه ای باید واستاد
آره واسه منم اینطوری بودنقل قول:
اره باگ بدیه . منتهی چون چت بازه قبل بازی کلی چرت و پرت با هم تیمی ها چت میکنیم .نقل قول:
راستی یه مسئله ای رو چند وقتی میخواستم بپرسم . اخیرا میبینم بعضی افراد که توی بازی نوب هستن و کلی فید میدن به حریف اخر بازی خیلی بهشون از طرف تیم حریف این honorable opponent رو میدن .
روی honorable opponent هم که بری نوشته هر کسی که از بازی باهاش لذت بردی و دوست داری در اینده هم با این بازی کنی .
ایا این باعث میشه که واقعا با طرف توی بازی بیفتی یا نه . چون من بعضی بازی ها که حریف رو فید میکنم اخر بازی بهم این honor رو میدن .
جدی ؟نقل قول:
منم واسم پیش اومده...
راستی خاصیت این Honorable چیه؟
دوستان از اونجایی که دوتا2 لگ هستم و حال دوتای عادی در گارنا رو اصلا ندارم(و در بقیه بازی ها پینگم عالیه) تصمیم گرفتم به این بازی کوچ کنم.سرور West باید بیام برای پینگ بهتر دیگه؟
بعدش مشکل لگی که ازش حرف میزدید برطرف شده؟
اره دوسته عزیز بر طرف شدهنقل قول:
اوه اپدیت اومد 50 مگابایت .............. فعلا سیزن یک بعدی معلوم نیست چقدر...
راستی این اپدیت تغییرات جدید TF هست ویک چیز جالب به نظر تو بازی کوئیست قرار دادن در جزیره سایه فعلا چیزی نمیشه فهمید چی ولی یک صفحه اختصاصی براش ایجاد کردن ..............
یک مورد دیگه برید تو سایت ریوت یک لینک به یک سایت داده که اگر به این بازی vote بدین 10 روز win IP میده .........
دمش گرم فکر کنم حسابی میخوان بترکونن :sq_15:
....
خوب رفتم داخل بازی کوئیست نیست چمپ جدید به نظر یک مپ و مود جدید اضافه شده !؟ من سر در نمیارممممم
اینجا صفحه اختصاصی
داستان نوشته ولی چی نامفهوم....
به مناسبت هالووین سنگ تموم پذاتن
:دی
شهریار شما که اطلاعاتون خوب من نمفیدم چی دقیقا میشه بیشتر توضیح بدیدنقل قول: