عزیزجون اطلاعات غلط نده .کی گفته 2 برابر بودن رام یعنی 2 برابر بودن سرعت؟:31:نقل قول:
سخت افزار ان8 و سی7 بسیار زیاد شبیه همه .بودن کسایی هم که سی7 داشتن ایراد پیدا کرده:46:
Printable View
عزیزجون اطلاعات غلط نده .کی گفته 2 برابر بودن رام یعنی 2 برابر بودن سرعت؟:31:نقل قول:
سخت افزار ان8 و سی7 بسیار زیاد شبیه همه .بودن کسایی هم که سی7 داشتن ایراد پیدا کرده:46:
دوست عزیز این نکته رو میخواستم بپرسم که ROM گوشی E7 دو برابر ( 1GHZ ) گوشی N8 هست چه فرقی ایجاد میکنه ؟نقل قول:
عزیزجون اطلاعات غلط نده .کی گفته 2 برابر بودن رام یعنی 2 برابر بودن سرعت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخت افزار ان8 و سی7 بسیار زیاد شبیه همه .بودن کسایی هم که سی7 داشتن ایراد پیدا کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از اون دسته ادمهایی هستی که تعصبه بیجا دارن.برادره من شد ینفر حرفی بزنه سازه مخالف نزنی؟رام چیه؟میدونی؟همون درایو c گوشیته!همون که اگه تا خرخره پرش کنی گوشیت لال میشه!آره سی 7 سریعتره ما روی 2تا ان8 و 3تا سی 7 تست کردیم.ان 8 خیلی لگ میزنه!باور نداری تست کن!بیدلیل حرف نزن.در ضمن خوده نوکیا ازش به این نام اسم میبرهنقل قول:
1.rise and shine
2.super fast
حالا باز بگو رام چه ربطی داره..شما درستشو بگو دوستانو راهنمایی کن.
در رابطه با خرابی بگم جدا سی 7 هیچ وقت دچار دد نشده شاید تو هزارتا گوشی یکی اینجوری باشه اما ان 8 از هر 10تا 5تا دچار دد شده!خاموش شده و دیگه بالا نیومده!اما هیچ شکایتی از سی 7 تا حالا تو هیچ فرومی نشده!دد بحثش با خرابی جداست.
من میخوام N8 بخرم.با این تعاریف دوستان در پست های فبلی نخرم؟؟؟
گیر کردم.
جواب بدین چون قراره این گوشی رو واسم بفرستن از اون ور آب.
اگه خرابیش زیاده که XPERIA X10 بگیرم.
اندروید بهتره یا سیمبیان؟؟؟
بسیار سر 2راهی قرار گرفتم.
قبلا SATIO داشتم کوچکترین عیبی نکرد.
اگه N8 عیب پیدا میکنه الکی این همه پول ندم.
دوستان N8 با گارانتی نوکیا اصل فنلاند وجود داره ؟
نقل قول:
من تو سایت دیدم 660 تومن گارانتی اصلی زده بود گارانتیاشون الکیه پول اضافه دادنه راستی چقدر قیمتش بالاست نمیخواد پایین بیاد اصلا اینقدر نمی ارزه با عرض معذرت از خدمت دوستان تاپیک n8:41:
رام واحدش مگابایته یعنی اینکه حجمه نه گیگاهرتز ... اون سی پی یو هست که میگن 1 گیگاهرتزنقل قول:
درایو c گوشی c7 یعنی همون مموری اصلیش 1 گیگابایت هست که مثلاً 600 مگش قابل دسترسه
مال ان8 512 مگه و مثلاً 100 مگش قابل دسترسه
تاثیریم رو سرعت نداره
میخوام N8 بخرم.با این تعاریف دوستان در پست های فبلی نخرم؟؟؟
گیر کردم.
فقط میدونم که شما داری اشتباه میگی و 2تا دیگرم به اشتباه میندازی!
اولا که هیچ بشری درایو c گوشیش رو پر نمیکنه اونم گوشی مثله ان8!
ان8 حدود 160 مگ درایو c خالی داره و سی 7 هم حدود 300 تا! که هیچ اثری هم رویه سرعت نداره فقط انگار درایو c بیشتری داری که عملا هم نیاز نیست شاید رو گوشی های قدیمی نیاز بود چون فایل های دریافتی با بلوتوث بصورت پیشفرض رو c بود اما این گوشی خودش اتوماتیک که چیزی با بلوتوث و... بیاد به مموری یعنی درایو e انتقال میده !
شما روی هر چنتا تست کردی اشتباه تست کردی ممکنه ان8 تتون مشکل داشته!
من خودم 2تا ان8 که یکیش ماله خودمه با 5تا سی 7 که برا اقوام نزدیک گرفتم تویه سرعت کوچکترین فرقی باهم ندارن:46:
در ضمن یکی از سی 7 هایی که گرفتم ایراد پیدا کرد ولی اونم نرم افزاریه دادم بیرون درستش کنن
در ضمن دلیله اینکه میبینید ان8 اگه خرابی هم داشته بیشتر نشون داده بخاطر فروش بیشتر هست نه خود گوشی چون این دوتا گوشی بیش از 95 درصد برد و قطعاتشون یکی هست!
اما برای دوستانی که میخوان بخرن:
در مرحله اول سعی کنید با گارانتی بگیرید!
دوست نداشتید گارانتی داشته باشه همون موقع کامل تست کنید برین تو جی پی اس بزارین کامل وصل بشه چنتا چیز رو با هم باز کنید در کل یکم فشار به گوشی بیارید اگر ریست کرد بدونید گوشی ایراد داره!
برای دوستانی که میخرن چون سیمبین این ورژن کمی جدیدتره سعی کنید هر نرم افزاری نریزید سعی کنید اونایی که تست شده و یا مورد تایید هست نصب کنید.
هرگز از آنتی ویروسهایی که برای این گوشی دادن بیرون استفاده نکنید که دیدم چند نفر سر همین نرم افزار گوشیشون ایراد دار شده.
من میخوام N8 بخرم.با این تعاریف دوستان در پست های فبلی نخرم؟؟؟
گیر کردم.
مقایسه کردن ان 8 و ساتیو کار اشتباهیه.ان 8 کاملا برتره.ساتیو فقط توی عکاسی اون هم تو بعضی موارد میتونه تا حدی با ان 8 رقابت کنه.ولی اگه امکانات دیگه ای که ان 8 داره را در نظر بگیرید میبینید که مقایسه این دو تا گوشی اشتباهه.اما در مورد x10 این به سلیقه شخصی شما بر میگرده .نمیشه گفت آندورویید بهتره یا سیمبین .از دیدگاه بعضی ها آندرویید مناسب تره و برای بعضیها هم سیمبین. در مورد خرابی من الان 3 ماهه این گوشی را دارم هیچ خرابی ندیدم تو این مدت و توی این سه ماه گوشی من نهایت 1-2 بار هنگ کرده.در کل گوشی خوبیه و همونطوری که حمید جان گفت با گارانتی اصلی بخرید که راه مطمئن تری هست.نقل قول:
شما اگه کتابهایی مثه سیستم عاملو بخونی متوجه میشی که درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب شده باید حتی الامکان خالی باشه تا زمانی که برنامه در حافظه اصلی جاش نشد از همین درایو استفاده کنه برای اجرا...حالا هرچه این فضا بیشتر باشه و خالیتر سرعتو رندر کردن بالاتر میره...باید بدونین که مهندسین نوکیا چیزایی بیشتر از ما میدونستن که ان ۸ رو که تجربه اول بوده رو تست کردن و دیدن این مقدار رام کم بوده و در محصولات جدیدتر مثه سی ۷ و ای ۷ دیگه این اشتباهو تکرار نکردن و نیازی نیست که شما بجایه اونها بشینی و تشخیص بدی که عملا نیاز نیست رام بیشتر باشه!!!در ضمن دقت کنین بعضی از نرم افزار ها واسه اجرایه بهتر پیش فرض در درایو سی نصب میشن...و بعضی از تم هایه سنگین رو باید در این درایو نصب کرد برای جلوگیری از لگ زدن..به تبع رامه بیشتر سرعته دستگاهو بیشتر میکنه..من هیچ ادعایی ندارم اما دوست داشتم کسایی رو که محصوله بهتر میخوان دچار اشتباه نشن..نه اینکه موجبه گمراهی دیگران بشم.هرکسی عاقلو مختاره که بررسی کنه کدوم درستره و به نفعشه..شما مواظب باش خودت باعثه گمراهی نشی دیگران میدونن چی دارن میگن!موفق باشین
با سلام . از نمایندگی بگیرید یعنی با ضمانت نوکیا . خیال راحت . اشکال هم پیش امد میروید و گارنتی اش را استفاده میکنید. اینجانب از خرید N8 بسیار خوشحالم و هرگز به ایفون و گالاکسی تمایل ندارم چون امکاناتی که میخواستم را فقط در N8 یافتم . ضمناً E7 وقتی مثا ایفون کارت حافظه نمیخورد یعنی یک نقطه ضعف بزرگ ! :13:نقل قول:
---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:46 AM ----------
تاپیک را ببینید
انتخاب شد:بهترین اسمارت فون در بازار ایران تا اسفند 89
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475152[/HTML]
وقتی گوشی فلش خوره و هارد بش وصل میشه دیگه اسلات خور بودن یا نبودنش فرقی نداره!16 تا داخلی داره کافیه براش..اما قبول دارم واسه ایفون میشه یه نقطه ضعفه بزرگ!ولی ای 7 نه!
آقا ما کاملا گیج شدیم ! یکی میگه با گارانتی اصلا نخرید همش الکیه ولی یکی میگه حتما با گارانتی بخرید ! آخر چکار کنیم ؟
من تا حداکثر 2 ماه دیگه میخوام بخرم !
به نظر من هم نیاز نیست با گارانتی بخری..گارانتی فقط و فقط پول الکی دادنه..من یه ماهه این گوشی رو گرفتم....آخ نگفته(بدون گارانتی و روش هم نوشته MADE IN CHINA ) بسیار بسیار هم از انتخابم راضی هستم...به شما هم پیشنهاد میکنم اگر خواستید بگیرید بدون گارانتی بگیرید ولی از جای مطمئن،یقین داشته باشید پشیمون نمیشید.:11:نقل قول:
دوستان رمزی که نشون میده گوشی چقدر کار کرده چیه ؟ میشه فهرستی از این رمز ها رو بدین ؟ مثل #06#* که سریال گوشی
هست !
سلامنقل قول:
*#92702689# برای میزان کار کرد گوشی
*#7370# واسه فرمت گوشی
*#0000# واسه ورژن گوشی و...
همین چند تا رو من بلدم:10:
کلا موقع خرید باید چی رو تست کنم؟نقل قول:
دوست نداشتید گارانتی داشته باشه همون موقع کامل تست کنید برین تو جی پی اس بزارین کامل وصل بشه چنتا چیز رو با هم باز کنید در کل یکم فشار به گوشی بیارید اگر ریست کرد بدونید گوشی ایراد داره!
به نظر من اگه قبلا نوکیا داشتید این گوشی را نخرید نا امید میشید!
باگارانتی بگیرید اطمینانش بالاتره
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
چرا این گوشی که همهچیش ارتقا یافته اتفاقا خیلی هم خوبه
خیلی با خودم کلنجار میرم یه ان 8 بگیرم ولی عدم ریسپانس سریع تاچش بعضی وقتها حال بهم میزنه!
من وقتی گوشیم ایراد داشت دچار این عدم ریسپانس سریع میشد. وقتی IC ایراد دارش تعویض شد از سرعت تاچش حیرت زده شدم. این فقط تجربه من بود و ممکن است در مورد شما تفاوت داشته باشه.نقل قول:
راستی اینم بگن که مشکل گوشیم به کل رفع شده و دیگه اصلا هنگ نکرده و کاملا طبیعی کار میکنه با سرعت بالا.
سلامنقل قول:
چطور میشه صفحه تاچ N8 رو کالیبره کرد؟
به نظرم کالیبره کردن صفحه تاچ میتونه در عکس العملش موثر باشه
دوستان تو سایت گوشی شاپ میگن اصلا هیچ نوکیا N8 ـی اصل فنلاند نیست همه شون فقط لیبلشون عوض شده و تو ایران
بازار گرمی هست ! یعنی اصلا هیچ اصل فنلاندی وجود نداره ؟ آخه خودم چند بار دیدم همه لیبلشون عوض شده بود ؟
من هفته پیش رنگ نقره ای با گارانتی اصلی (زنگ زدم و گارانتی رو چک کردم ) ساخت کشور فنلاند گرفتم 630نقل قول:
وقتی داشتم گارانتی رو چک میکردم از آقا پرسیدم این گوشی ساخت کجاست؟
ایشون گفت مهم نیست ساخت کجاست مهم اینه که ساخت نوکیا و اصل هست (یعنی طرح نوکیا نیست) اما چک کرد و تایید کرد که ساخت فنلاند هست.
اگر لیبلی رو عوض کنند حتما از فرم ظاهرش معلومه و قشنگ تابلوست.
موفق باشید
با سلام . این فنلاند و غیر فنلاند بودن اصلً مهم نیست و هر کی یک چیزی میگوید . وقتی چه در فنلاند و چه در بیابانهای افریقا این گوشی بوسیله ی ماشین مونتاژ میشود هیچ اهمیتی ندارد در کجا مونتاژ شده . کنترل کیفیت نیز طبق استانداردهای نوکیا در همه جا انجام میشود . مهم این است که گوشی شما جزو سریهای اولیه نبایشد چون چه فنلاند و چه غیر فنلاند دچار مشکلاتی میشد ولی در سریهای جدید رفع شده است . دوران فنلاند فنلاند کردن گذشته است .
فقط سری اول گوشی های ان8 تو ایران مال فنلاند هست
دوست عزیز جسارتا مبنای این حرف شما چیه؟نقل قول:
یه سوال:
ان 8 اپن سورس هست دیگه؟
پس کو؟! کجا؟! :31:
خب کی این سیستم عامل در اختیار عموم قرار میگیره؟!
اگه قرار گرفته پس کو؟ چرا من نمیبینم؟!:31:
فکر میکنم شما سیمبین رو با آندروئید اشتباه گرفتیدنقل قول:
یعنی چی؟!نقل قول:
خب اعلام شده بود که سیمبین 3 اپن سورس هست دیگه!
خب سورسش کو؟!
اصلا قید اندروید رو رو نوکیا بزنید که بدجور رقیب شدن برای هم .نوکیا رفته با ویندوز قرارداد بسته مثلا حال اندروید رو بگیره.من بودم .صبر می کردم هم مدلای جدید با قیمتای بهتر بیاد.این گوشی های نوکیا اگه اندروید داشت محشر بود.من نوکیا رو بیشتر به خاطر جنس خوب بدنه و صدای خوب گوشیاش قبول دارم وگرنه ساپورتش به درد نمی خوره.ایران تو تح ری مشه ونمی تونیم از امکانات گوشیمون کاملا استفاده کنیم.
بله یه مدت هم سورسش رو برای دویلوپرها گراشتن رو سایت های اصلی سیمبیننقل قول:
فقط بعد از بسته شدن سایت های مثل سیمبین.او آر جی و...
سورش رو برداشتن !
حالا چرا ..خب دلیلش اینه که نوکیا تنها صاحب و استفاده کننده این سیستم عامل تو دنیاست
و تصمیم گرفته !
والا فعلا گول ما رو تحریم کرده و هیچ جوره نمیشه از مارکتش دانلود کرد(حتی با روش های ایرونی :31:) !نقل قول:
ولی برنامه های آندو و سیمبین به وفور تو سایت ها برای دانلود
موجوده و از این بابت نگرانی وجود نداره
گول؟ گول دیگه کیه؟ گوگلو می گی؟
رفتن تو سایتو دانلود کردن کاری نداره اگه نذاره برید از خدماتش استفاده کنید از ایران
ولی وقتی یه سیستمی مثل ovi داشته باشی وقتی توش میری ازت شماره می خواد برات بفرسته .ایرانم تو لیستش نیست یعنی ضد حال!توش انگولا همه رو داره حتی ریزترین جزیره های دنیا!حیف...!
سلام
دوستانی که با قسمت sw update گوشیشون مشکل داشتن و یا دانلود نمیشد جدیدا مراجعه کنن مثله اینکه مشکل برطرف شده خودمم تست کردم.
من شخصا از این قسمت آپدیت کردم اما متاسفانه ناقص آپدیت شد و مشکلات زیادی بوجود آورد من جمله عدم اجرای صحیح برنامه ها . عدم اجرای حذف برنامه ها . سرعت بسیار کند صفحه کلید موقع تایپ که خلاصه کار به مرکز خدمات نوکیا کشید. اونجا ظرف نیم ساعت برام فلش کردند که این مشکلات کلا حل شدند و من خیلی راضی هستمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اولین نفری هستی که میبینم میگی گوشیت مشکل پیدا کرده با آپدیت از خود گوشی.
در ضمن این آپدیت برنامه هاست نه آپدیت خود فریم ور گوشی:46: