دوستان گذشته از این بحث ها در مود زلزله ای که سال ها قبل توی هایتی اومده بود و کار آمریکا بود اطلاعی دارید ؟
من شک کردم نکنه الان یه جای دنیا زلزله ای چیزی به طور مصنوعی درست کنند و ربطش بدن به 21 دسامبر .
Printable View
دوستان گذشته از این بحث ها در مود زلزله ای که سال ها قبل توی هایتی اومده بود و کار آمریکا بود اطلاعی دارید ؟
من شک کردم نکنه الان یه جای دنیا زلزله ای چیزی به طور مصنوعی درست کنند و ربطش بدن به 21 دسامبر .
حالا روشن شد که چرا باید یک مایایی و خرافه ساز رو به آتش کشید.:n22:
بجای زمین این تایپیک بود که رفت رو هوا!
خداروشکر بخیر گذشت.به همه تبریک میگم
تفتیش عقاید نمیخوام بکنم ولی دوستان واقعا نشسته بودن پای تایمر ببینن چی میشه؟!!!
خداوکیلی این کارو کردین؟!!
من داشتم پوکر بازی می کردم :دينقل قول:
دلت خوشه میثم جون ملت الآن بشون بگی الآن شبه میگن بیا اینم ستاره هاش
به هر حال دنیا هم که تموم شد رفت پی کارش
حالا چه خاکی به سرمون بریزیم؟
همینطوریش نصف روز خواب بودیم نصفش در حال خوردن
حالا دیگه اونارو هم نمیتونیم بکنیم
این پایان دنیا بهانه ای هست برای از بین بردن ایران حالا از ما گفتن بود الان حرف هایی شندیده میشه که پایان دنیا رو 2018 میدونن واقعا این صهیونیستا دست بردار نیستن.
این داستان سه روز تاریکی هم بی شباهت نیست به داستان حضرت موسی در تورات که سه روز همه جارو تاریک کرده بود تا خدای فرعون خورشید(هروس) رو ازشون بگیره.
اینو بدونید که طبق روایات ما اگر از عمر دنیا فقط یک روز باقی مونده باشه اون روز انقدر طولانی خواهد بود تا حجت ما ظهور کند.
این هم از یه وبلاک خارجی پیدا کردم فقط ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکسه ربطی به ایران نداره ها :دينقل قول:
سلام. من به هیچ عنوان بهش اعتقاد نداشتم. فقط میخواستم ببینم چی میشه. برام جالب بود که چطور میخوان این افتضاح رو جمعش کنن وقتی که هیچ اتفاقی نیافته.نقل قول:در کل، همه چیز دست خداست نه یک مایایی!
اصلا فکرشم نمیکردم تو بهشت هم پسی ورد باز باشه :n08:
والا من فکر میکردم میایم اینور اینترنت بهتر میشه هیچ فرقی نکرد که...اهه..خدا یه ذره گازوئییل بریز لطفا
شاید مردیم الان تو یه دنیای دیگه هستیم خودمون خبر نداریم:n13:
بیشتریا میخواستن بدونن وقتی تایمر 0 میشه تو سایته چه اتفاقی میفته :happy::23:نقل قول:
ای بابا،هیچی نشد کــــــــــه.....................
اه.......
امید داشتیم زمین بترکه بخندیما................
البته بیشتر ترجیح میدادم یه فضای پس آخرالزمانی پیش بیاد برام،مثل سریال The Walking Dead....................
ولــــی عـــــجــــــبـــــــــــ حالی میدادا!!!!!!!!!!!!!!!
این هم ربطش :n02:نقل قول:
البته طرف داره میگه روی سنگ جا کم آوردم و واقعا ربطی به ایران نداره
دوستان تاریخ جدید هنوز مشخص نشده؟؟ من شنیدم مثل اینکه ایندفعه دیگه تاریخ میلادی نمیگن، ایندفعه به تاریخ خودمونه. کلی راحت میشیم :n08:
آره این عکس بعدا خیلی هارو به اشتباه خواهد انداختنقل قول:
می گه :نقل قول:
I Ran Out Of Space On The Rock !
معنی : دیگه جا روی سنگ نبود - که بخوام تقویمو ادامه بدم .. -
everything's normal
بعضیا هم هستن خودشونم میرن تو پیج ناسا چرت میگن باز میان اینجا هم میگن ملت فلان کرد ....
میگن سال 2018نقل قول:
شما داری معنی واقعی و درستش رو میگی :n06:نقل قول:
من شوخی کردم :n02: ولی فکر کنم بعضی ها جدی بگیرن :n13:
لول ...نقل قول:
یه سوال : شما از کجا فهمیدین ؟:دي
نکنه خودتون بودین ؟:دي ( شوخی )
چی شد پس ویزایش کری پستتو ؟:دی :n02: ( شوخی )نقل قول:
شما داری معنی واقعی و درستش رو میگی :n06:
من شوخی کردم :n02:
ای بابا...
باز خدا رو شکر هاردمو فرمت نکردم :n02:....
شانس نداریم که.....:n07:
من که گفتم! :n02:نقل قول:
من تا حالا اون فیلم 2012 رو ندیدم! ولی چند روزه هوس کردم ببینم! :n02:نقل قول:
نه ما اطلاع نداشتیم!!!!!! واقعا کار امریکاییا بود؟ چرا آخه؟ این همه ملت رو داغون کرده بودن!!!!نقل قول:
در ضمن فکر کنم خیلی سالها هم نگذشته مگه همین چند سال قبل نبود؟ گفتی سال ها قبل!! :n02:
معنی بالاییش چی میشه؟ :n02: معنی اون یکی مرده.نقل قول:
در ضمن نکنه انداختن سال بعد؟! ددیییی D:D:D:D:
((:
این واقعه مثل لحظه ورود سال تحصیلی شد !! هی میگن چند قیقه مونده چند ثانیه مونده ...!!! دقت که کردین؟ دی
اه...دنیا نابود نشد که...
بگن الان یه ساعت دیگه دنیا فنیش منم میگم ای جون :n19:
این تایپیک شده بود درست مثل زمانی که منتظر جواب کنکور سال 91 بودم.هم تایپیک خیلی شلوغ بود هم همه دلشوره داشتن هم وقتی جوابا اومد همه یکدفعه گفتن اومد!!!
کلا تمام این ماجراهای توطئه و پایان دنیا یک چیزی شبیه برداشت اشتباهی هست که من در اون عکس نشون دادم :n06:نقل قول:
به قول مولوی هر کسی از ظن خود شد یار من
مثل اون پروفسور که woman رو ترجمه میکرد ابزار مرد !
کد:http://www.aparat.com/v/M2b8u
من فقط ربط این 2012 رو به ناسا بدونم که ملت ربطش دادن با ناسا خیلی خوب میشد!!!
نمیدونم چرا به ناسا ربطش دادن!
خب دیگه بچه ها خوش گذشت.....:n02:
طی 2 سال، واقعه 21 دسامبر 2012 توسط دوستان عزیز بررسی شد.
بررسی وقایع نجومی ادعایی چون:
سیاره فرضی نیبرو
تابش امواج گاما از سیاهچاله ها
موج تاریکی که قرار بود به زمین برسه
و همچنین:
پایان تقویم قوم مایا
پیشگویی های نوستراداموس در این مورد
حرکت موج فراماسونری و بررسی ارتباط قضیه 2012 با این موضوع و.....
توسط دوستان عزیز بررسی شد...
پایان قضیه 2012 و عدم پایان جهان در 21 دسامبر 2012 ساعت 11:11 GMT
سلام خدمت بچه های عزیز :n02:
تاپیک 2012 رو باز میکنیم تا بحث درش ادامه داشته باشه و خیلی از حرفهای نگفته در گلو نمونه...
با توجه به اینکه میدونیم خیلی از عزیزان دوست دارند که تاپیک باز بشه
تیم مدیریتی انجمن فیزیک نجوم و اخترشناسی تصمیم به جریان انداختن بحث در مورد این مسئله جهانی گرفت.
دوستان عزیز
خواسته های قلبی شما برای ما مهم است...
تاپیک دیروز 1 ساعت مونده به لحظه 2012 در حال انفجار بود
هیجان و لذت و نگرانی و آدرنالین رو میشد در تک تک بچه ها دید...ما هم همینطور
بخاطر همین تصمیم گرفتیم جلوی تخلیه هیجان رو نگیریم و ضد حال به کسی نزنیم.....
پس لطفآ انتظارات ما را هم مد نظر قرار دهید
. از دادن اسپم خودداری کنید
. از بحثهای غیرمرتبط خودداری کنید
. بحث دینی نکنید
با تشکر
جالبه با این که قضیه تموم شده بازم بعضیا ول کن نیستن....جمعه شب که دیگه جهان نابود نشد و تقریبا بحثا تموم شد..چند نفر رو دیدم که میگفتن
تو یه شبکه گفته صبح 22 دسامبر قراره جهان نابود بشه...حالا هم که این خبر پخش شده...
به گفته سایت نشنال جئوگرافیک، قوم مایا یک تقویم شمارش بلند را ابداع کرده بودند که از یک دوره 2152 ساله برخوردار بود و در روز 21 دسامبر 2012 به پایان میرسید.
کارشناسان تخمین زدهاند که این سیستم که از دورههای 394 ساله موسوم به «باکتون» ساخته شده، در 3114 قبل از میلاد آغاز شده و حدود 21 دسامبر به باکتون 13 یا 5125 سالگی وارد میشود
به گفته کارشناسان عدد 13 بسیار برای مایاها مهم بوده و پایان این دوره یک مرحله برجسته به شمار میرود اما پایان جهان نیست.
جالبتر اینجاست که بازماندگان قوم مایا در این روزهای پر هیاهو و تلاطم، زندگی عادی خود را پیش گرفته و به هیچ وجه نگران نبودند. به گفته شانون کرینگ بوست، فیلمساز مستند آمریکایی که با چندی از این افراد مصاحبه کرده بود، تقویم مایاها از صدها سال پیش مورد استفاده نبوده و این حضور مجدد آن در عرصه جهان تنها بخشی از فرهنگ عامه غربی است.
اگرچه آن دسته از افرادی که با تصور پایان جهان در روز جمعه ترسیده و با پایان یافتن آن به زندگی عادی خود برگشته بودند، اکنون باید تا روز یکشنبه نیز انتظار بکشند چرا که به گفته یک باستان شناس مکزیکی پایان دوره باکتون 13 از تقویم شمارش بلند مایاها احتمالا در روز یکشنبه است.
منتظر
دگر تاپیک ها هستیم!!!
مانند 2016 و ...../
جالبه یه سر بزنید
کد:http://www.timeanddate.com/countdown/maya?p0=246
خوب باشه ما تایک شنبه هم صبر میکنیم.اگه کسی خواست امان نامه بگیره اعلام کنه!:n10:اینم بدونین من از یه استاد دانشگاه درمورد اینکه اگه خورشید سه روز نتابه چه اتفاقی میوفته گفت نگران نباشین زمین سرد نخواهد شد.به علاوه بر فتو سنتز هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.به علاوه ی این که اشون گفتند خود ناسا هم این قضیه رو رد کرده وقبول نداره وهمون طور که خودم وبقیه ی دوستان خدمتتون عرض کردیم خود مایاها همه مردم دنیارا انداختند تو حول و ولا خودشون دارن کیف دنیا رو میبرن.تو مدرسه ما هم که چهار شنبه کلی از هم حلالیت گرفته بودن امروز میگفتند حتما یه دوسه روز دیگس.به خاطر این که بالاخره یه سری خطای محاسباتی هم خواهد داشت دیگه!!واین یعنی دقیقا همون چیزی که بقیه ی دوستان در پست های قبلی پیش بینی کرده بودند وگفته بودند بعدا میگن اشتباه محاسباتی بوده ویه روز دیگه میندازنش.این بچه های پیسی ورلد رو دست نوسترو داموس رو هم اوردند!:n02:
این مایاها کی بودن این همه بهشون استناد میشه ! هر چی اونا بگن همون میشه ×!!!
سلام دوستان.به نظر من که همش دروغ هست.اگر هم خورشید نابود بشه دنیا هم به آخر برسه این گرمای خورشید چند میلیارد سال طول میکشه تا تموم بشه تازه هم اگه دنیا هم به آخر نرسه این نور خورشید تبدیل به خورشید دیگه حالا کوچکتر از اون قبلی میشه.پس نتیجه میگیریم که همش دروغه.حالا فرض کنیم اگه هم خراب بشه به نظر شما بهتون بگن یکماه دیگه نابود میشه.اونایی که تو قم .............هستن کاری میکنن که دنیا نابود نشه.خیالتون راحتتتتتتتتتتتتت
نکته خوبی در این پست هست ( بدون اینکه قصد زیر سوال بردن فردی خاص رو داشته باشم فقط از این پست به عنوان مثال استفاده کردم)نقل قول:
در واقع همه چیز سر جاشه. معما هم چو حل گشت اسان شود و این حرفا. و باید منتظر سر کاری بعدی باشیم که این بار به چه روشی این جماعت شیاد و رمال مردم رو ملعبه خودشون میکنن.
ما بلد نیستیم گزاره هایی که میشنویم رو تحلیل کنیم.
بلد نیستیم چگونه باید درستی یا نادرستی یک ادعا رو تشخیص بدیم.
یاد نگرفتیم که هر چیزی که باحال بود یا ازش خوشمون اومد درست نیست. دروغ صرفا کلمات بد نیست. میشه دروغ لذت بخش شنید . اما دروغ در هر صورتی دروغه و اصلا اهمیتی نداره اون دروغ باب میلمون باشه.
یاد نگرفتیم روی جزییات دقیق بشیم. به ریز گفته ها دقت کنیم و حجم بزرگ کلمات و ادعا ها گولمون نزنه. متاسفانه کلی گویی بخشی از فرهنگ اجتماعی ما شده و با موفقیت هم علیه مون استفاده میشه.
نوشته ای که نقل کردم میتونه و مشکلی هم نیست که به شکل سوالی یا تردید امیر مطرح بشه. اما جوری گفته میشه زلزله کار امریکا بود که انگار جزو بدیهیات قطعی ثبت شده در تاریخه و هیچ تردیدی هم بهش نیست.
همین چند روز پیش تو یکی از کلاس ها یکی از بچه ها ماجرای 2012 رو پرسید. گفتم که سرکاریه و شایعه است. گفته نه آقا اثبات شده. من در شگفت شدم از این عظمت اثبات که هنوز بعد از اینهمه شواهد رصدی دانشمند ها نمیگن نظریه نسبیت اثبات شد بعد به همین راحتی برای عوام ما ماجرای 2012 اثبات میشه.
من اصلا اشاعه دهندگان این دروغ ها رو مقصر نمیدونم. وقتی در خونت رو باز بزاری نباید ناراحت بشی از اینکه فردی بیاد از خونت دزدی کنه. وقتی دری برای اطلاعات ورودی به مغزمون وجود نداشته باشه هر شیادی میتونه صاحب اندیشه ما بشه.
به نظر من این ماجرای 2012 چنتا درس خیلی خوب به هممون داد
اینکه ادم نباید به راحتی تحت تاثیر قرار بگیره و پس از شنیدن هر خبری اون رو تجزیه تحلیل بکنه و چشم بسته قبول نکنه(البته قرار نیست همه دانشمند باشن پس باید رسانه ای وجود داشته باشه که بشه بهش اعتماد کرد)
برخلاف دوستانی که فکر میکنن عامه مردم ایران به شدت خرافاتی و تحت تاثیر هستن من فکر میکنم تو بیشتر کشورهای دنیا به همین شکل بود با توجه به رای گیریهایی که انجام میشد
نکته نگران کننده این اتفاق علاقه تعداد زیادی از مردم به این شایعه بود که این نشون دهنده درصد بالای نارضایتی از سیستم و روش زندگی در حال حاضر هست
در ضمن روش برخورد علمی با هر پدیده ای یادگرفتنی هست یعنی شما باید اموزش ببینی و تا زمانی که سود عده ای از مردم در نا اگاهی عده دیگه ای از مردم باشه نمیشه توقع اموزش مناسب هم داشت
با توجه به این نکته دوستانی که قدرت تجزیه تحلیل دارن لطف کنن اطلاعاتشون رو بدون زدن برچسب در اختیار بقیه افراد قرار بدن
اگر شما زود باور نیستین و اگه قدرت تشخیص دارین این میتونه به دلیل محیطی که درش بزرگ شدین و اموزش صحیحی که دیدین باشه
یه پیشنهاد هم دارم همه شایعاتی که در مورد این روز وجود داشت جداگانه مورد بحث قرار بگیره