128 صبانت تبریز:
نکته: دانلود=2.1 مگابیت(تو ای دی ام)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
128 صبانت تبریز:
نکته: دانلود=2.1 مگابیت(تو ای دی ام)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
سلام برهمگی.منم میخواستم عکس دانلودمنیجرم رو هنگام دانلود بذارم.ولی...ولی...ولی سرعتم درمقابل بقیه هیچی نیست.دربهترین حالت سرعتم شباحداکثربه 9کیلوبایت درثانیه میرسه و اونوقته که من خوشحال میشم.فقط 9کیلوبایت درثانیه!!!!!!چون adslشهرمون حداکثر256داره وسرعت دانلودش حداکثر32هست(بامحدودیت حجمی) وقیمتش واقعأ زیاده نسبت به بقیه جاها،من ازدایال آپ استفاده میکنم.درواقع من بااین وضعیت هیچی نمیتونم دانلودکنم.فقط سایتای دانلودفیلم ونرم افزارو.....رو نگاه میکنم وازشون میگذرم.دلم میخواد مثل بقیه دانلودکنم ولی حیف که نمیتونم...اما تصمیم دارم ازیه سرویس واقعأپرسرعت استفاده کنم.بزودی ازدانلودمنجیرم هنگام دانلودباسرویس پرسرعت عکس میذارم.تااون موقع بادایال آپ سرمیکنم...
داداش یه خورده پینگت بالاس.اصل حال اینترنت به پینگ پایینه:20::20:نقل قول:
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ping رو حال کنین :31:
256 مخابرات ( سرویس نامحدودِ )
512 نامحدود مخابرات کرمانشاه
شاتل 128 :
ولی من موقع دانلود بیش تر از 25 تا 30 دانلود نمی کنم که اونم یعنی 200 تا 240 کیلوبیت در هر ثانیه ، به عبارت بهتر من هرگز با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه تا حالا دانلود نکردم! به نظر شما این speedtest حالش خوبه؟ به نظر من دقیق نیست! یعنی سرعت من الان نزدیک 512 کیلوبیت در هر ثانیه است؟ نظر شما چیه؟
پینگ ما رو باش ...
همیشه سرعت دانلودم روی 200 - 250 بود ... نمیدونم چرا 2 روزه اینجوری شده !!!
SHATEL 512!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه با دایال آپ خداحافظی کردم و از سرویس واقعا پرسرعت جدید استفاده میکنم.دیگه راحت وسریع و بدون محدودیت هرچی بخوام دانلود میکنم.
لطفا مشخصات سرویس رو هم بگین .نقل قول:
از چه شرکتی گرفتی ؟
یه سوال ... چرا واسه من با سرعت 200 و پینگ 700 ، Grade A شده ، اما واسه شما Grade B ؟؟؟نقل قول:
مخابرات خراسان جنوبی . . . . . . . .
با هزار بدبختی آنلاین بازی میکنم.
سلام یه اطلاعاتی هم بزارنقل قول:
کجا گرفتی؟
بابا ایشون تو آلمان هستن واسه همین با سرویس بقیه آلمانی ها که مقایسه کنی باسه ایشون Grade B هست نسبت به بقیه تو آلماننقل قول:
اما مال شما نسبت به سرویس کسایی که تو ایران هستن نشون داده میشه !
شما کدوم کشور هستین که 50 مگ سرویس می گیرین ؟:18: مگه تو کشوری که این سرعت رو میده دیال آپ هم وجود داره ؟نقل قول:
نقل قول:
یه سوال فنی
ما با هزار تا خواهش تمنا 2 مگ اختصاصی گرفتیم
شما از کجا می گیری داداش
فتو شاپه ؟
چی میشد اگه سرعتمون انقد بود :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای ما :
256 دارم -از شاتل -محموداباد
128 پارس آنلاین
تبریز
سپنتا 256 انصافا اگر سرعت دانلود کم باشه تو سپنتا ولی واسه گیم حرف نداره!
سرعت شبانت چطوره؟؟نقل قول:
256 با وی پــی ان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم سرعت دانلودم بدون دانلود منیجر.سرعت های تقریبا برابر با سرعت خودمو چند جای دیگه دیده بودم.بعضی شرکت های خصوصی تا 5MB/S هم دارن.ولی من توی خونه این سرعتو دارم.دیگه خودتون حساب کنید با این سرعت من، روزی چند گیگ میشه دانلود کرد.راستی محدودیت حجمی هم ندارم.خیلی وقت بود که با دایال آپ نمیتونستم چیزی دانلود کنم ولی الآن هرچی بخوام سه سوته دانلود میکنم.(شاید به یه سوت هم نکشه!!!!!!!!!!!).
کجا گرفتی اینو؟نقل قول:
توی ایرانی؟
اگه اشتباه نکنم ، اینترنت ماهواره ایه ...نقل قول:
آره.توی ایران این سرعتو دارم.اینم سرعت دانلودم از آپلودباز.هنگام دانلود سرعتم یه لحظه کم شد.
128 این سرعت رو داره ؟؟ :18: بابا خوش بحالتون :31:نقل قول:
از 1 تا 7 صبح دو الی سه گیگ دانلود می کنم(2 -3.2 gig)نقل قول:
اینترنت ماه.واره ای خیلی خوبه ولی الان قیمت بالایی داره.ما که با ماهیانه 8 تومن adsl 128 می گیریم اسمش 128 ولی سرعت تا 1 مگ می رسه روزانه 2-3 گیگ هم رایگان دانلود می کنیم .به نظر من نسبت به قیمت خوبه و مشکل فقط ping بالاست
اینترنتت رو از کجا گرفتی؟نقل قول:
:16::16::16::38::38::biggrin::biggrin::31:نقل قول:
داداش شبانت آی اس پی نیست . منظورش سرعت شبانه . :31:
اگه زمان پست و ببینی 1.15 صبح بود .منم خسته بودم اشتباه فهمیدم .کلا :5:نقل قول:
حالا تو این دوستانی که اینجا اینترنت دارن من بخوام یه اینترنت خوب که سرعت دانلود خیلی بالایی داشته باشه تو تهران چی می تونن معرفی کنن