آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .نقل قول:
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود :31::31::31:
Printable View
آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .نقل قول:
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود :31::31::31:
ديشب سوتي بدتر از اين نبود كه بين 2 نيمه 15 دقيقه آگهي نشون دادن كه اصلآ وقت به صحبت كارشناس نرسيد.
قبل بازي هم دقيقآ 45 دقيقه تبليغ بود! رو مخ بودن ديشب:21:
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا هانقل قول:
وسط بازی که از زمین و هوا زیرنویس (و بالا نویس !!) پخش میشه. بعضی وقتا زیرنویسه کلآ جلوی توپ و بازیکن رو میگیره !!نقل قول:
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا ها
سلام...
چقدر تبلیغ و آگهی! آخه بسه دیگه!
ینی هیچ کی پیدا نمیشه به اینا بگه! خودشون حالشون بد نمیشه؟!
خدا امشب رو به خیر کنه!
موفق باشید♥♥♥
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن :31:
نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "نقل قول:
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: )))) خیلی تیکه جالبی بود : )))) دقت کردین تبلیغات بی ربط ترین چیز ها هم الان به جام جهانی ربط پیدا کرده؟؟ هر چی میخوان تبلیغ کنن یه ربطیش میدن به جام جهانی؛ از چیپس و پفک گرفته تا بازکردن حساب و ایرانسل و ...نقل قول:
نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "
این کانالای ایران وقتی می فهمن بهشون زیاد توجه میشه(مثل موقعی که جومونگ و یانگوم و نرگس و ازاینجور چیزا پخش می کردن که طرفدار زیاد داشت) میشن یه چزی تو مایه های این کانال های درپیت ماهواری ای ایرانی که از ساعت 12 ظهر تا 8 شب طول می کشه یه فیلم رو نشون بدن! 5 دقیقه فیلمه بعدش نیم ساعت ترک اعتیاد و از اینجور چرت و پرتا! ایران هم داره به اون سمت سوق پیدا می کنه : دی
مثل اینکه دیشب هیچکس سوتیه شاهکاره آقای آدم آهنی رو ندیده :31: (همون که قرئه کشی اس ام اس رو میگه و جمله های تبلیغیه تکراری میگه)
میخواست بگه برای فینال به شماره فلان اس ام اس بزنید و دیدار بین تیمهای هلند و........ (یادش رفت اسپانیا رو !!!) بعد یکم فکر کرد گفت هلند و آلمان.... بعد دوباره یکم فکر کرد آخر از جاودانی پرسید کیا رفتن فینال !!!!!!!؟!!!! آخ آخ مرگه سوتی بود ، جاودانیم سرخ شد بعدش گفت برنامه ی زندست دیگه :31:، کاش بلوتوثش در بیاد . بچه ها هرکی ضبط کرده بزاره اینجا تا جام جهانیه بعد بخندیم :31::31: :31:
یه سری شعار آورده بودن در حمایت از پل ( هشت پای پیشگو ). اما مثل اینکه مسئول سانسور فکر می کرد که اینا بد آموزی داره و نباید پخش بشه. :13:نقل قول:
خودم سه بار تست کردم و وقتی شعار رو نشون میداد سریع میزدم شبکه 3 و می دیدم که پخش نکرد. :31:
نه اينا ديگه زير نويس نيست!نقل قول:
تمام صفحه نويسه!!!!!!!!
چرا صدای فردوسی پور اینطوری شده ؟!
اون یه چیزشه یا TV من یه چیزش شده ؟!
تو دماغیه !!
دلمون تنگ شده بود برای صدای عادل
واقعا تفاوت حفنی داره گزارشش با بقیه ... ها
دوستان هردو تیم خوب بازی کردن البته هلند بهتر بازی کرد چون تونست جلوی تیکی تاکای اسپانیا رو بگیره فعلا . نیمه دوم همیشه نیمه هلنده .
وای دقت کردین فردوسی پور اخرش چی گفت؟؟
گفت تو اسپانیا میخوان فردا سر کار نرن و تعطیل کنن اما دولت موافقت نکرده اما نمیدونن که تغطیل کردن چه اسونه !!:31:
تسلیت میگم...فردوسی پور هم دبگه عمرا بزارن بیاد تلویزیون با این حرفش!:41:
سوتی دوست داشتنی فردوسی پور : کلاً تعطیل کردن چه آسونه !
Love u فردوسی پور :d
گرچه خیلی جانبدارانه گزارش کرد ولی این تیکش جیگرم رو حال آورد:8:نقل قول:
بدبخت اسپانیایی ها خیال میکنن تعطیل کردن کشور کار ساده ایه: ))))))))))))))) عادل دوست دارم به خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو پریشب قکر کنم شنیدم از زبان نصیرزاده وقتی داشت تلفنی از افریقا صحبت می کرد:
"جاوادانی: شما الان افریقای جنوبی هستید؟
نصیرزاده: بله البته هوای اینجا 50 درجست فکر می کنم اونجا سه چهار درجه کمتره."
این یعنی چی؟!!:19:
جاوادنی هم تو همون برنامه یه چیزی گفت تو مایه های "..داور سوت نیمه رو به ثمر رسوند."
امشب هم صدر گفت" در جام جهانی فینال 82..."
:31:
در مورد این سانسورهای مسخره بگم که خیلی رو اعصابه.من همش داشتم فحش می دادم.لعنت به همشون.:44:
از این بدترش رو هم گفته تو تلوزیون ... این عادل رو هیچ کس نمی تونه بیرون کنه ... مثل علی دایی :31:نقل قول:
آقا دقت کردین زیرنویس زدن:
به نظر شما کذام تیم رتبه سوم رو کسب میکند؟
بعد تغیرش دادن به: کدام تیم قهرمان جام جهانی میشود
اینم آثار ک....... و عدم تایپ و استفاده از کپی پیست کردن هستش
-------
تیکه عادل خیلی توپ بود دمش گرم
---------
راستی ای کاش بازی یه 6-7تا گل داشت این سانسور چی های محترم یک صحنه گل رو اینقدر پخش نمیکردن حالمون بد شد از بس دیدیم
دمت گرم ،نقل قول:
اين يكي ديگه خيلي باحال بود ، تركيده بودم از خنده . :31:
یه تیکه هم فردوسی جون انداخت گفت : مراسم چه با شکوه و با نظم برگزار میشه ، و سران ورزش ما هم حضور دارن !!! :31:
اول از همه یه تبریک به همه ی بروبچه های اسپانیایی گل .... :8::8:
Viva Our Dear Spain
دوم اینکه چقدر خوشحالم از اینکه این قهرمانی شیرین رو با صدای (البته گرفته ی امشب) عادل عزیزم جشن گرفتیم ... :40:
جداْ لذت فوتبال صد چندان میشه با صدای حتی گرفته ی عادل فردوسی پور :40:
دقت کردین اواسط نیمه دوم چقدر بازی سرد و بی روح بود؟! چقدر پاس اشتباه؟! اگه به خاطر عادل نبود من حاضر بودم برم تو اتاق نیمه دوم برگردم! : دی
حالا بریم سراغ سوتی ...
نمی دونم بچه ها اشاره کردن یا نه ... چیزی نیافتم ...
فقط برنامه ی دو سه شب پیش بود (که بازی ای هم برگزار نمیشد و ویژه برنامه بود...) که رضا جاودانی عزیز!! :2: ماهیت بی سواد و خنگ خودش رو برای همگان رو کرد!!! :8:
دکتر صدر :40: کلی اطلاعات داده بود ، تو یکی دو تا جاودانی به زور تونسته بود همراهی کنه که فکر کنم همونش هم الکی بود! (مثلاْ صدر در مورد فینال سال ۸۲ صحبت می کرد ، جاودانی هم همش تایید می کرد! بعد که می رفت سراغ یه فینال دیگه ، بنده خدا جاودانی می موند! ده ثانیه تو ذهنش تجزیه تحلیل می کرد بعد دوباره تایید می کرد با سر :27:)
اتفاق جالب وقتی افتاد که ارتباط تلفنی ای برقرار کردن با یکی از کارشناسا (خیلی هم معروفه ، یادم رفته ... شاید هم مربی یا بازیکن بود) ....
از این طرف صدر از اون طرف هم پای تلفن ...
یهو فکر می کنین چی شد؟!! :18:
آقای جاودانی اساعه ادب فرموند با حالت منگی گفتند : یه لحظه صبر کنید تو رو خدا! من گیج شدم! الان چند دقیقه است بمباران اطلاعاتی شدم! ذهنم جواب نمیده! الان باید از این گیجی در بیام! :18::18:
که آقای نصیرزاده خوب جوابشو داد و گفت:
بله خب! آقای جاودانی اگه کشتی یا مسابقات قوی ترین مردان بود راحت تر می تونستن اطلاعات رو تو ذهنشون تجزیه تحلیل کنن! : دی در فوتبال سررشته ای ندارن :27: (یه همچین چیزی...)
کلی حال کردم حال این مردک گرفته شد :8:
حالا یه چیز با حالتر!دقت کردین صدر قبل از شروع صحبتش سلام نمیکنه(تیریپ کارشناسای خارجی) و سریع میره سر اصل مطلب و جواب دادن به سوال اول واسه همینه اگه دقت کنید تو چند برنامه ی گذشته جاودانی اول اجازه میده کارشناس دوم سلامشو بکنه بعدش سوال اولش رو از صدر میپرسه!با این سیستم صدر حال میکنم!!!
فک کنم بازی دیشب آخرش رو هی سانسوریدن :31::27:
ما که چاره نداشتیم باید از شبکه 3 میدیدیم و کسانی که ماهوی.. دارن همه چیو دیدن موزیک جشن :31::27:
الان دوباره صبح تی وی کانال 3 تکرار دیشب رو گزاشته بود دوباره تیکه سنگین عادل:ایکس رو نشون داد فقط فکر کنم کلمه دولت رو حذف کرده بود که دولت موافقت نکرده :دی :دی
نقل قول:
گفت تو اسپانیا میخوان فردا سر کار نرن و تعطیل کنن اما دولت موافقت نکرده اما نمیدونن که تغطیل کردن چه اسونه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این توپ جام جهانی قیمتش چند تومنه؟ یا میلیونه؟!! :31:
و اون جام چند میلیون؟ :31:
چقدر احساس خوبي بود كه عادل حتي يك بار هم تبليغ مسابقه اس ام اس رو نكرد...
اگه جوات يا احمدي گزارشگر بودن خفه ميكردن خودشونو با مسابقه اس ام اس!!:13:
دیشب هی زیر نویس میدادن!! شبکه 3 هم میداد استان هم میداد کلاً قاطی شد! :31:گاهی وقتا استان ما زیرنویس میداد یهو شبکه 3 هم میداد و بعد استان قطع میکرد مال شبکه 3 رو میزاشت بعد خود استان مال خودشو زیر نویس رو میزاشت تبلیغات :31::38:
نقل قول:
دیشب هی زیر نویس میدادن!! شبکه 3 هم میداد استان هم میداد کلاً قاطی شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی وقتا استان ما زیرنویس میداد یهو شبکه 3 هم میداد و بعد استان قطع میکرد مال شبکه 3 رو میزاشت بعد خود استان مال خودشو زیر نویس رو میزاشت تبلیغات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس که خوبه دیشب بالانویس و گوشه نویس هم اومده بود دیگه فک کنم از این به بعد بازی رو یه مربع کوچیک وسط تی وی نشون بدن دور تا دورش رو زیر نویس راست نویس چپ نویس ....نویس بزارن =))))))) :دی
نقل قول:نقل قول:نکات جالبی بود!!نقل قول:
مخصوصا آخری را که بهش توجه نکرده بودم.
دم عادل گرم.
واقعا چرت و پرت و مذخرف.نقل قول:
حاضرم قسم بخورم جایزه ای در کار نیست و چه چیزی به اینا میرسه که میان این کار رو میکنن؟ جز پول سنگین که از ارسال 6 میلیون SMS به اینا داده میشه (فقط در یک شب 6 میلیون).
اینو یک توضیحی بدین من نفهمیدم چیه؟نقل قول:
الان دوباره صبح تی وی کانال 3 تکرار دیشب رو گزاشته بود دوباره تیکه سنگین عادل:ایکس رو نشون داد فقط فکر کنم کلمه دولت رو حذف کرده بود که دولت موافقت نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم این سعید لو تو مراسم جام چه.... میکرد؟
با پول ملت رفته بود چکار کنه؟
دیشب دقیقا 59 بار گل بازی را دیدیم که از این حیث در جهان رکورد دار هستیم
شما شمردین؟ حتماً 59 تاست؟ :31: ولی زیاد بود ولی فک نکنم 59 تا بشه!! :27: شایدم شما درست میگن!!! :31:نقل قول:
عادل فردوسی پور خیلی تیکه قشنگی انداخت
اول بازی هم یه زن و مرد داشتن همدیگه رو بوس میکردن از دستشون در رفت سریع قطع کردن
این جاودانی عجب موجود جالبیه : دی
دیشب یه کارشناس داوری(اسمش یادم نیست) داشت(پشت تلفن) داشت در مورد هاوارد وب حرف میزد...گفت: همسر ایشون گفته که آقای وب توی خونه نمیتونه بچه هارو کنترل کنه....امیدوارم توی این بازی بتونه بازیکن هارو کنترل کنه
بعد جاودانی گفت: بعله...البته کسی از همسر آدم بهش نزدیک تر نیست و امیدواریم که درست گفته باشن و براشون آرزوی موفقیت میکنیم!!!!:34:
البته در یک شب نبود:دینقل قول:
جز پول سنگین که از ارسال 6 میلیون SMS به اینا داده میشه (فقط در یک شب 6 میلیون).
مارو کشتن ، چند روز قبل بازی بود که هی تبلیغ میکردن! درواقع گدایی میکردن!
خبر خوش هم واسشون این بود که بازی مساوی و به وقت اضافه کشیده شد!
عادل باید بگه" ما خوشحالیم که جام جهانی هنوز تموم نمیشه و 30 دقیقه دیگه هم ادامه داره " این بی پدرمادرا میگن " خوشحالیم که مساوی و به وقت اضافه کشیده شد که تا دقیقه 115 هم که شده sms جمع کنیم "
دم عادل هم گرم! زیبایی بازی رو دو چندان کرد!
حیف شد، بازی ها تموم شد!
دیگه سوتی و اشتباه و تعریف و تمجید از کی بگیریم! چون فقط واسه جام جهانی این امکان و انجمن و تاپیک پدید اومد!
موفق باشید♥♥♥