با اینحساب همین دیدهبان نت هم راضیم کنه زمانی خودمم ازش داشتم همینطور بود ...
امیدوارم مثل قبل باشه
Printable View
با اینحساب همین دیدهبان نت هم راضیم کنه زمانی خودمم ازش داشتم همینطور بود ...
امیدوارم مثل قبل باشه
کرمان در حال حاضر فقط مخابرات در کل راضی کنندست
من چندتا شرکت راامنحان کردم ولی هیچکدام خوب نبودند .ابتدا شاتل بودم که 512 با 2 گیگ را بهم ماهیانه 14000تومان می داد. بعد رفتم پارس آنلاین که 512 رابا 2 گیگ ماهیانه 12000تومان داد. بعد هم رفتم دیده بان نت که 512 رابا6 گیگ ماهیانه بهم 18000تومان داد.الان یک ماهه که 1مگ رابا 7گیگ ماهیانه 31000تومان گرفتم. سرعت دانلودش در بهترین حالت 120 میشه. امروز سرعت دانلودش خیلی افتضاح بود. فکر کنم بخاطر اینکه جمعه بود وترافیک بالا رفته بود سرعت دانلو دبین10تا 30 رسیده بود.بزودی می خوام برم از مخابرات خرید کنم وسرعت اون راهم امتحان کنم. ضمنا من در مرکز مخابرات صدوقی 2 هستم.اگر کسی از دوستان دراین مرکز هست به من راهنمایی کنه که کدوم شرکت اینترنتی از همه بهتر جواب میده وسرعت دانلود وباز کردن ویدیوهای انلاین رابهتر پشتیبانی می کنه.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم تستی که امروز جمعه در ساعت 11 شب برای دیده بان نت 1 مگ زدم .مرکز شهید صدوقی2 از سرور تهران و سرور بروجردواصفهان
دوستان عزیز اگر کسی در صدوقی 2 هست لطفا وضعیت شرکت اینترنتی وسرعتش را برام بنویسه تا ببینم چطوریه. من سرویسی رامی خوام که دروهله اول سرعت پینگش پایین باشه و ویدیوهای آنلاین را با قطعی نشان ندهد. سرعت دانلود در حد120 باشه مشکلی ندارم.دیده بان نت بهم پیشنهادداده تا سرعت 2 مگ را ازش بخرم وامتحان کنم. میگه که سرعت دانلود به 400 می رسه و فیلمهای آنلاین راهم براحتی نشان می دهد.
اینم تست سرعت بنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شرکت داده رسان اشتراک گرفتم اخیرا مدتی شده مرتبا اینترنت قطع میشه یه ربع کار میکنه یک ساعت قطع میشه ایا همه شرکت ها همین طوری هستند یا بهتر و بدتر داره ؟زنگ میزنم شرکت میگن 10 دقیقه مودم رو خاموش کنید بعدش دوباره روشن کنید !!! ولی باز هم کار نمیکنه
من از شرکت دیده بانت اشتراک دارم بعضی وقتها برای من هم اینطوری میشه ولی زیاد نیست این قطعی ها ربطی به مودم نداره بر میگره به تجهزاتشون و پهنای باند شما زنگ بزین به پشتیانی شون در خواست تست خط بدین اگه درست شد و جواب قانع
کننده داشتن که هیچ و گرنه برای اینکه اعصابتون بیشتر خرد نشده اشتراکتون رو از یک شرکت دیگه بگیرین
دوستان مثه ایکه دیدی سرعتاشو real کرده و برگردودنه به سرعت اصلی و سرعت 2.4.8 مگ رو اضافه کرده ...
کسی از شرکتای دیگه خبر داره اونا چکار کردن؟
سلام من اینترنت دیدبان نت 1024 دارم اما اصلا از سرعتش راضی نیستم به نظرتون مشکل از شرکته یا مودمم یا چیز دیگه ای مشکل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده بانت سرویس های 2 و 4 مگ اضافه کرده کسی استفاده کرده ببینیم چه جوریاست؟؟
2 مگ ماهیانه 8 گیگ 36 تومن
4 مگ ماهیانه 8 گیگ 42 تومن
لعنت به این دیده بان نت که بدون خبر یه دفعه سرعت ها رو REAl میکنه و هر کار دلش بخاد میکنه ... اینقدر شعور ندارن که دیگه تو سرویس های محدود سرعت ها رو تو ساعت غیر رایگان کم نکنند ... باز باید جمع کنیم بریم پارس .... Holy Shet :sq_5:
آقا ممنون میشم بگی اینترنتت رو از کجا گرفتی ؟ چند ماهه ؟ ماهی چند و چقدر ترافیک ؟ آیا شبانه رایگان هم دارین یا نه ؟نقل قول:
ممنون پیشاپیش :n12::n16:
دوستان تو خبرها خوندم که تو کرمان فیسبوک بدون قندشکن قابل دسترس شده! کسی دسترسی داره؟
بعضی ISP های تهران گویا قابل دسترس شده کرمان را نمی دانم ولی روی دیده بانت همچنان بسته استنقل قول:
منم از دیدبان گرفتم یک ساله اما جدیدا کلاهبردار شدن مثلا سرعت رو بردن بالا 2-4-8 مگ اوردن با پشتیبانی صحبت کردم خلاصه اینکه 128 قدیم یعنی 2 مگ و 256 قدیم یعنی 4 مگ الان و 512 قدیم یعنی 8مگ جدید با این تفاوت باید دوبرابر پول بدی دوستان از بقیه شرکتها کدوم بهتره پارس انلاین؟ تباشیر؟ آسیا تک هم که هر روز داره مسج میده نخل چطوره اونا هم ب روش دیدبان رو آوردن؟؟؟
ميبينم رفتيم صحفه 2 آوردمش صحفه اول كسي از آسيا تك گرفته 6مگ ميگه با سرعت 2مگ ميتوني دانلود كني
اینترنت من پوکید که :/
مشترک گرامی بدینوسیلھ بھ اطلاع میرساند با توجھ بھ اتمام تاریخ برخی از تعرفھ ھای مشترکین
٢٠ از طریق یکی از درگاھھای /١٢/ تعرفھ سرویس شما جزء موارد اعلام شده ذیل میباشد حداکثر تا تاریخ ٩٢
فروش نسبت بھ انعقاد قرارداد جدید ( انتخاب از طرح ھای جاری ) اقدام نمائید . بدیھی است پس از تاریخ ذکر شده و
عدم مراجعھ ، سرویس شما قطع خواھد شد.در صورتی کھ نام تعرفھ خود را نمیدانید برای دیدن آن میتوانید از جدول
جزئیات حساب و از مسیر ( سرویسھا > مشخصات سرویس >اینترنت پرسرعت) نام تعرفھ خود را مشاھده نمایید .
این موارد مربوط به کدام شرکت هست ؟نقل قول:
من از دیده بان نت استفاده می کنم مدت زیادی 512 داشتم اوایل 4 گیگ بود بعد بدون افزایش قیمت شد 6گیگ سرعت هم 230 بود دو ماهی بود سرعت شده بود 450 اما به یکباره شد 64 زنگ زدم پشتیبانی میگه سرویس ها رو واقعی کردیم سرعت 2و4و6 مگ اضافه کردیم اما چه فایده دانلود رایگان نداره این ماه 512 نامحدود گرفتم سرعت 27 است می خوام ماه دیگه پارس بگیرم به نظر دوستان چه طوره؟مصرف در ماهمم وبگردی:5-6 گیگ دانلود:10-20گیگ
خوبه برادر به شرطیکه مصرف روزانه ات رو کنترل کنی چون پارس انلاین روزا مصرفش خیلی بالاست و حواست نباشه حجمت سریع تموم میشه اما با توجه به نیازتون برای شما 256 پارس آنلاین گزینه مناسبی بنظر میرسهنقل قول:
کسی اسیا تک نداره میخوام بگیرم دیدبان ک افتضاح شده
دیده بانت مرکز الغدیر افتضاح شده
سایت های ایرانیم به زور باز میشه
حتی بعضی از سایت های داخل ایرانم باز نمیشن وقتی قندشکن میزنی به زور باز میشن، تقزیبا از اول عید اوضاع همین شده واسم
دانلود به کنار ، دیگه 4 تا سایت هم باید خدا خدا کنیم باز بشه ...
بعد از 2-3 سال دیگه احتمالا این ماه تمدید نمیکنم برم شرکت دیگه ... بخوره تو سرشون با اون سرعت های REAL شون . مسخره کردن ...
منم دیدبان رو دیگه تمدید نمیکنم به دوستانتون هم ک دیدبان دارن بگید جریانشو رو خیلیها فکر میکنن موقتیه وخبر ندارن چ کلاهی دارن میزارن 4تا اشتراک دیدبان داریم دنبال شرکت خوب میگردیم نخل های وب اسیا تک یکی رو میگیرم
بلاخره بعد از چند سال که مشترک دیده بانت بودم و اشتراکم رو این سری تمدید نکردم و رفتم یه شرکت دیگه که فوق العاده راضی هستم اونجا دیگه از کارهای که دیده بانت می کرد خبری نیست ( حجم دزدی , قطعی های مکرر , پینگ بالا , عدم در دسترس بودن پشتیبانی در صورت لزوم و جواب سر بالا دادن پشتیبانی )
وقتی یه شرکتی که یه زمانی برای خودش توی زمینه اینترنت حرفی داشت الان کارش شده کشاورزی و صادرات سیر و پیاز و گوجه به کشور های دیگه دیگه از این بهتر نمی شه شرکت رو ول کردن به امان خدا این قدر مشترک گرفتن توی مراکز مخابراتی
که منشی شرکتشون می گفت به ما گفتن برس رو بیارن پایین تا به همه لااقل یه سرویس داده باشن
خوب توی کرمان شرکت خدمات اینترنتی که کم نیست آدم وقتشو پولشو بریزه توی این شرکت نه خدمات درست حسابی بهش بدن نه با جواب سر بالا بخوان یه جوری دست به سرت کنن
در اینجا باید بگم خداحافظ دیده بانت برای همیشه به تمام دوستمام هم گفتم خط شون رو خالی کنن برن از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرن
خب از شرکت جدیدت هم بگو ما هم بیایم بگیریم اونجا هم شلوغ بشه:n19: بپکه! :32:بعد همه با هم
میریم یک شرکت دیگه
اسمشو نمی گم تبلیغ نشه ولی همون شرکتی تا 9 مگ میده تبلغاتشم همه جا هستنقل قول:
احتمالا های وب گرفتی من رو آسیا تک دارم تحقیق میکنم تعریفشو زیاد شنیدم های وب یکی از دوستام راضی نبود اگه های وب گرفتین یه آمار بدین خصوصینقل قول:
های وب تا 8 مگ میده اون پاارس انلاینه که سرویساشو رو 9 مگ میبنده.نقل قول:
سلام دوستان کرمانی
کسی هست از مخابرات داشته باشه؟
دانلود شبانه رو برداشتن؟
سلام من از مخابرات و یک شرکت دیگه دارم مخابرات شبانه نداره سرعت من یک مگ هست و سایت هارو به زور باز میکنه به نظر من به هیچ عنوان مخابرات نگیر پشیمون میشی من روز دوم پشیمون شدم از گرفتنش
شانس ما نه شاتل نه پارس انلاین پورت خالی برای الغدیر ندارن به مخابرات هم زنگ زدم دانلود شبانه فقط برای سرویس های یک ساله داره از طرز جواب دادن پشتیبانشونم معلوم بود چه شرکت مزخرفی هست حالا حالاها باید با دیدبان نت سر کنیم حداقل پشتیباناشون نمی خوان بزننت!!!!
مخابرات اصلا به درد نمی خوره مواظب باشین گول تبلیغاتشون رو نخورید.
سلام
دوستان راستش من یه کم شکر خوردم رفتم مخابرات ثبت نام کردم خداییش سرعت دانلودش خیلی عالیه ولی مشکلم شبانه این شرکت چرا باید تهران دانلود شبانه باشه و کرمان نباشه؟میدونین چرا چون ما کرمونیا به قول خودمون بی بخار تشریف داریم هرچی تو سرمون بزنن حقمون
بچه ها میخواستم نامه ای چیزی بزنیم به مخابرات یا حضوری چند نفر بریم اونجا
مخابرات یه شرکت خصوصیه مث صدتا شرکت دیگه چرا باید dlc فقط مختص این شرکت باشه و خون مردم رو تو شیشه کنه؟دانلود شبانه هم که دیگه خنده داره که برداشتنش
کدوم تعرفه رو گرفتین؟قیمت و حجم و پینگ و سرعت دانلود رو چند هست؟نقل قول:
تعرفه دو مگ من بحثم روی اینترنت شبانست چرا باید بردارن؟نقل قول:
در بی بخار بودن ک شکی نیست اما حداقل میتونی بری اشتراکت رو لغو کنی و ب همه بگی از مخابرات نگیرننقل قول: