اخرین ورژن catalyst 10.7 هست که از سایت AMD میتونی بگیری.اینم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اخرین ورژن catalyst 10.7 هست که از سایت AMD میتونی بگیری.اینم لینکش:نقل قول:
مطمئن ترینش همون سایت اسوس هست! مگر شما مشکلی داری با دانلود از سایت خود اسوس ؟
آره نوت بوک چک رو دیده بودم و میدونستم خالی بندیه و واسه همین تست کردم که این بنده خداها که میرن واسه گیم میخرن بدونن واقعا چه طوریه.نقل قول:
البته گفتم که خیلی هم نسبت به سونی خوب بوده.
سرعت رم ظاهریه ؟؟؟؟ نه دادا ظاهری نیستش. تستای دیگه ای هم کردم ولی الان عکسی چیزی ندارم بزارم. تازه بنچ مارک ویندوز که دروغ نمیگه فقط ممکنه یکمی دقیق نباشه. به هر حال رو دستاپ هم رم 1333 همین نمره رو داره ولی قبلا که تو فروم گفتم یکی گفت متوجه نشدی چی به چیه، منم گفتم راست میگه باید وقتی خریدم دقیق بررسی کنم.
کرایسیس رو نمیخوام نسب کنم مگه این ورژن دومش که واسه کنسولام عرضه میشه بیاد. آخه مطمئنم بیشتر مواقع فریم ریت زیر 25 می چرخه و بازی رو نمیشه راحت انجام داد. شمام بزار واسه کنسولش با موتور گرافیکی سه بیاد بعد نصب کن چون میدونن کارت گرافیک xbox 360 نمیتونه این غول شیدر رو تحمل کنه و خیلی بهینش می کنن. مخصوصا که هر دوی این لپ تاپا و x360 از چیپ ساخت ای تی آی استفاده میکنه و احتمالا خیلی خوب باید اجرا بشه.
نقل قول:
خب یه جای کار مشکل داره !!!!!
تچ آرپ که خیلی معتبره این نتیجه رو تائید نمیکنه. من هم رو کرایسیس یا بازی خاصی الان چیزی ندارم که ادعا کنم و بهتره همین حرف اونا رو بگم.
شرمنده یه کم تند تند نوشته بودم یکی از دوستان گفتن توضیح بدم. خب این مطلب رو از اینجا دارم میگم:
با سی پی چهار هسته ای کور تو کواد و گرافیک 8800 gt که فکر کنم تقریبا تو مایه های همین لپ تاپه (البته تو کرایسیس یکم ضعیف تر شاید باشه و تو این بازی تکسچر دار ها بهتره) تستش کردن.کد:http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=468
روی سیستم 32 و 64 بیتی. فرق 32 و 64 بیت تو یه بازی زیاد نیست چون تنها کاری که میکنه اینه که میتونه مموری بیشتر از 3.25 یا رو لپ تاپ ما بیشتر از 2.95 رو آدرس دهی کنه و واسه ذخیره تکسچر استفاده بکنه. کرایسیس و حتی بازیهایی مثل د لست رمنانت که کلی رم واسه تکسچر میخواد حتی در بالاترین حد هم نمیتونن این همه رم استفاده کنن !!!! پس طبیعیه تفاوت فریم ریتشون کم باشه. البته اگه تعداد TMU های کارت گرافیکتون بالا باشه شاید یه فرجی شد و کار به اونجایی رسید که رم مهم شد ؟؟؟
تو این سایت هم واسه رزولوشن بالا و پایین و با کیفیات مختلف تست کرده و دستش هم درد نکنه که همه حالتهای مهم رو بررسی کرده. می بینین که تفاوت 32 و 64 خیلی کم و در حد صفره.
این فروم هم چیزای جالبی واسه گفتن داره. البته بحثشون داغه ولی کلیت مطلب رو دقت کنید:
نتیجه تست کرایسیس رو سیستمی با سی پی یو دو هسته ای اثلون و با کلاک 2.2 گیگا هرتز نشون میده که با استفاده از 64 بیتیشما میتونین 30 فریم بگیرین و با 32 بیتی میتونین 27 فریم بگیرین !!!! جالب اینه که تو چه ویندوزیش مهم نیست بلکه چون سی پی یو نقطه ضعف اجرای بازی بوده تو هر ویندوزی که بهتر از سی پی یو استفاده کنه نتیجه بهتره !!! یاتونه که گفتم تو سرون بار رو کل هسته ها پخش شده بود ؟؟؟کد:http://hardforum.com/showthread.php?t=1383898
البته حرف آقای وایو من رو رد نمیکنم و شاید یه میکلی نکته ای چیزی هست که نتیجه این جوری شده.
خب اینم یه سایت دیگه که کلا ویندوز 64 بیتی رو با 32 مقایسه کرده.
اون بخش کرایسیس رو دقت کنین که رم 2 و 4 گیگ رو یه سیستم تنها تونسه 22 فریم رو بکنه 21 فریم !!!! یعنی همون 5 ئرصدی که گفتم اینجا هم صادقه.کد:http://blog.tune-up.com/windows-insights/32-bit-vs-64-bit-more-bit-more-performance/
البته تو زیپ کردن تفاوت تا 20 درصد هم شده ولی خودتون هم میدونین وین زیپ رو اصلا نمیشه معیاری واسه سنجش قدرت پردازش سیستم دونست.
اینجا هم چند تا برنامه رو تست کرده:
دقت کنید که اینکدر مین کانسپت که رقیب x264 هست و هر دو میتونن از بهرتین امکانات سی پی یو استفاده کنن تو وسندوز 7 و ویستا نتیجه یکسانی داره!!!!کد:http://www.paulspoerry.com/2009/08/13/windows-7-benchmarks-xp-vs-vista-vs-7/
اولا که نسخه بتای سون اومده بود خیلی تبلیغ تو سایتا میشد ولی اون موقع هم تو این مطالب فرق واقعی سیستم ها مشخص بود. تو همین لینک بالا بخش مقایسه بازی رو نگاه کنین. تفاوت ویستای بیچاره با سون شاید کمتر از 2 3 درصد باشه.
البته خبر دارین که بساط دایرکت ایکس هم داره با وارد شدن ایکس ان ای یواش یواش جمع میشه. بازی فلایت سیمولیتور رو به عنوان یه دست گرمی با ایکس ان ای نوشتن و بد نبوده.
خب من برم دیگه. زیاد حرف زدم.
راستی یه چیز یادم رفت. رم زیاد حتی مضر هم میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مطلب اگه تو تامز هاردور نبود باورم نمیشه. سایت خیلی خفنیه. با 3 گیگ رم اونم تو حالت 32 بیت تونستن رکورد 6 گیگ اونم 64 بیت رو بزنن !!!!!!کد:http://www.tomshardware.co.uk/64-bit-vista-gaming,review-31535-7.html
و تو فارکرای 2 نتیجه نزدیک به همه:
تو یستا هم که قضیه یکمی فرق داره و 64 بیتیش انگار بهتر عمل کرده. البته فقط تو کرایسیس:کد:http://www.tomshardware.co.uk/64-bit-vista-gaming,review-31535-9.html
کد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163974
اولا: این مال لپ تاپه از مال دسکتاپ که اینا تست کردن ضعیف تره
دوما 8800 از این گرافیک قوی تره(من رو دسکتاپم دارم)
کسی اینجا crysis ر. حنی وصل هم نکرده؟ ؟؟؟؟؟
باسلام
2 تا سوال داشتم
منظور از مانيتور Vesa Like چيه ؟
كسي تا حالا مانيتور N61 رو با يه لپتاپ كه full HD باشه از نزديك مقايسه كرده ؟
نقل قول:
آره منم گفتم یکمی بهتره ولی نه زیاد. فکر کنم اون تو جاهای شلوغ حدود 17 18 بره و مال لپ تاپه حدودا 16 یا نهایت 15 بره. من خودم 4830 اور شده دارم رو دستاپ و خیلی وقت هم هست بازی نمیکنم ولی یادمه تو جاهای ناجور هم تا 20 21 پایین میومد. البته اور شده ی 4830 این طوریه وگرنه 4830 عادی تقریبا 2 3 درصد از 8800 تو کرایسیس بهتره.
تو این لینک هم میتونید برخی کارت گرافیک ها رو ببینید.کد:http://www.anandtech.com/bench/GPU/87
کلا واسه دوستانی که میخوان بازی کنن من همین لپ تاپ رو تا 1میلیون و 700 بهترین گزینه میدونم. اگه 1700 بالاتر رفتین یه مدل ام اس آی با همین گرافیک داره که چون دو تا کارت گرافیکه هست و در صورت عدم نیاز سوئیچ میکنه بهتره اون رو بگیرید. مصرفش از این پایین تر میشه.
تازه بگزریم من که حاضر نمیشم کرایسیس رو با صدای 5.1 یا 7.1 رو دستاپ ول کنم برم تو لپ تاپ بازی کنم که هم لپ تاپ داغون بشه و هم کیفیت صدا و تصویر رو کم کنم.
اقا چرا خوشبختانه؟!!!!!نقل قول:
من دیروز زنگ زدم به یه بابایی تو پایتخت گفتم دقیقا همینو می خوام گفت 1460!!!!!!!!!جریان چیه؟؟در مورد lenovo y560 چی میگی؟؟؟؟؟کیفیت قطعات لپ تاپ برام مهمه؟؟ممنون
ممنوننقل قول:
lenovo ideapad y560 و داداشاش چطورن؟؟؟؟؟در حد asusn61 هستن؟؟؟؟؟ساخت کجان؟؟؟؟؟آخه ارزون ترن از asus هان؟؟؟
بعد نگفتید بیخیال سونی سری f بشم؟؟؟؟در مقابل asus n61؟؟؟اخه اونا امریکایین و ادمو وسوسه می کنن!!!!!:31:
اصلا حرف ام اس آی رو نزن.نقل قول:
دوستان خریدن به 2 سال نکشید مادربوردش مرخص شد. اگه فقط باری گیم بخوان و بخوان ام اس آی:2: بخرن میتونن ge600 رو بخرن که گرافیک شاخ تری داره نصبت به این ولی Core i5 هستش
چرا من ریختم مشکلی هم نداشت،تقریبا تو بیشتر صحنه ها بدون گیر بود تا اونجایی که یادمه فق یه سری جاهای خاص یه کم شل میکردنقل قول:
البته با تنظیمات گرافیک حداکثری
منم واسه همین خرابی و ایناشه رفتم ایسوس گرفتم دیگه. سونی که میگن بایوسش گیر داره. اچ پی هم که داغ میکنه ولی ایسوس با وجود اینکه از سونی یه کم داغتر میشه گفتن خرابی هاش کمتر بوده. البته تو سایتای خارجی خوندم بیشتر آخه تو ایران یه کم جو گیری زیاده آدم رو سر کار میذارن مردم.نقل قول:
ام اس آی خیلی هم بد نیست البته. یا توشیبا که کلا تو دو تا مغازه تو بازار رضا و ایران و پاسارگارد دیدم میفروشنش. توشیبا خدایی مارک خفنیه ولی تو ایران جو فعلا به نفع سونی هستش. خوشبختانه ایسوس هم داره یواش یواش مطرح میشه.
این مدلی که گفتین رو فکر کنم دیده باشم. سی پی یوش تا 3.06 توربو بوست داره احتمالا. اگه این طور باشه بهتر هم هست واسه بازی که !!! بهترین سی پی یو واسه بازی برای دستاپ یه آی فایو یا تری بود که کلاکش 3.46 هستش. تو آناند تچ بنچ مارکش هست بگردین میبینید
بنچ مارک نشون میده این G73 میتونه کرایسیس رو با آخرین تنظیمات و 4x هم آنتی الیاس حداقل با سرعت 35 تا 45 تایی اجرا کنه.کد:http://optimitza.cat/news/2010/05/06/laptop-graphics-card-comparison-ati-mobility-radeon-hd-5870-5850-5730-5650-5470-and-nvidia-geforce-gtx-285m-gtx-260m-gts-360m-gt-330m-310m/
این گرافیکش رو بخوایم بندیم رو دستاپ فکر کنم 500 تومن در میاد. خیلی قیمتش کمتر از لپ تاپ میشه.
آقا یکی کمک کنه این هسته های مجازی رو از کار بندازم بابا.:41::41::41::41::41::41::41::41:
ببین دوست عزیز شما تمام مبنای کارت رو سایتهای اینترنتی قرار دادی که من اصلآ قبول ندارم.برای اطلاع رسانی خوبند ولی برای استدلال مفت نمی ارزند.چون همشون ضد و نقیض مینویسند.من سعی میکنم خودم تجربه کنم.حالا همین Crysis Warhead که شده سوژه.من با حداکثر تنظیمات و با Vcync و AA=4x تو 32bit فریمی در حدود 14~17 داشتم و رو 64bit فریمی حدود 17~21 .اما با تنظیمات دیگه این اختلاف به 5 تا 9 فریم هم رسید.اگه پست من رو با دقت بخونید من نوشتم که این مطلب برای همه بازیها صادق نیست اما من این بازی رو خودم چک کردم و همچنین باری DMC4 رو که نتیجه همین بود که گفتم.ویندوز 64bit بغیر از استفاده از حجم بیشتر رم از CPU هم کار بیشتری میگیره و همچنین از VGA .در هر صورت این تاپیک داره به تاپیک گیم تبدیل میشه و من خواهش میکنم که این بحث رو تموم کنیم.:46:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.:20:
حدس میزنم نوعی استاندارده ولی دقیقآ نمیدونم چیه:41:.اما من چندین بار هم با دو مدل سونی مقایسه کردم.تو کنتراست و کیفیت رنگها تقریبآ برابرند و در نواحی تاریک N61 به دلیل استفاده از LED بهتره.اما از لحاظ رزولیشن و کیفیت کلی از سونی ها ضعیفتر بود.هرچی باشه سامسونگ است و تا سونی خیلی راه داره.اما از شوخی که بگذریم N61 صفحه نمایش کاملآ مقبولی داره.:46:نقل قول:
مشکلت با این هسته ها چیه؟نقل قول:
lenovpo شرکت چینی هست از اون شرکتای چینی که از اسم ibm استفاده میکنه. ibm بخش فروششو فروخت به لنووی چینی. کیفیت طراحیشون تعریفی نداره.....نقل قول:
کی گفته که از n61 بهتره؟؟؟؟؟؟ نه usb 3 داره . نه blue ray نه صفحه 16 اینچی ........ هاردش هم که دور پایینه من با مدل 1350 هم که مقایسه کنم بازم خیلی کم میاره با این قیفه پکیدش. اگه مدل خوبی بود نمیومدنن روش یه هارد 250 اکسترنال سیگیت بدن .
موافقم و در واقع تا حالا داشتم سعی میکردم ملت رو قانع کنم لپ تاپ واسه گیم نخرن. ولی با حرفتون موافق نیستم که 64 بیتی از 32 بیتی در این حد بهتره. من رو 32 بیتی کرایسیس رو با فریم ریت بین 16 تا 20 تستش کردم. رو 64 بیتی هم مطمئنم وضعیتش همینه. تو دستاپم که همین بود ولی رو لپ تاپ حال تست کردن ندارم. ضمنا به فروم ها نمیشه اعتماد کرد ولی بنچ مارک اسمش روشه و مورد اعتماده.نقل قول:
حالا بگذریم. هسته ها رو 4 تا کردم بالاخره. ئقتی با سون زیپ فشرده میکنم در حالتی که هسته داره حدود 50 درصد سی پی یو استفاده میشه و در حالتی که 8 هسته داره نصف همین عدد استفاده میشه. رم تقریبا برابر استفاده شدو سرعت فشرده کردن به نظرت چی میشه با این حساب ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی جالبه .... برابر شد !!!!!!
فار کرای رو هم تس کردم. قبلا که 8 هسته داشتم حدود 13 14 درصد استفاده میشد یعنی نصف یه هسته و در حالتی که 4 هسته داشت حدود 25 درصد استفاده میشه که میشه 1 هسته. اما فریم ریت چی ؟؟؟؟؟ 27 و 28 شد. خیلی جالبه انگار.
حالا اینش جالب تره که تو حالت 8 هسته میزان استفاده از رم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا مشخص نیست چی به چیه انگار.
رفتم با x264 تست کردم. سرعت تبدیل از 19 فریم میره میرسه به 16 فریم بر ثانیه !!!!!!! یعنی وقتی 8 هسته دارم 20 درصد سریعتره. البته بازی ها و برنامه ها خیلی کمتر از x264 میتونن تو استفاده از هسته ها مانور بدن.
میخواستم عکس ها رو بذارم ولی فکر نمیکنم به درد کسی بخوره. به این نتیجه رسیدم که این 8 هسته به اندازه همون 4 هسته حتی تو بازی و برنامه های تک ثرده میتونن از هسته ها استفاده کنن. خیلی هم خوشحال شدم که اینجوریه وگرنه باید همیشه تنظیم میکردم ویندوزم 4 هسته ای باشه.
یه چیز رو نمیتونم تست کنم و اون توان مصرفی سیپی یو هستش. اما با توجه به درصد کمتر سی پی یو یوسیچ قطعا توان مصرفی بیشتر از حالت چهار هسته ای نیست.
فکر نکنم دیگه پست بدم ولی اگه کسی کاری داشت بگه که تو این دو سه روزه هستم.
فروم خوبی شده فقط یه اشکال داره که زیاد علمی بحث نمیشه. فعلا خدانگهدار
چون تمامی قشرهای اجتماع از این فروم ها استفاده میکنن بحثها بیشتر عمومیه.اماگاهی هم بحث علمی و فنی پیش میاد.در هر صورت برای اطلاعاتی که دادی ممنون.:46:نقل قول:
سونی سری F مشکل گرمایی پیدا کرده جدیدا و 525 هزار دستگاه رو فراخوان دادن.نقل قول:
لنوو هم خوبه ولی مشکل گرمایی داره تا حدودی.
در ضمن لنوو آمریکایی هست که تو چین ساخته میشه
مشکل اینه که برنامه ها همه ساپورت نمیکنن 8 هسته رو.به نظر من باید حالا حالا ها صبر کینم تا 8 هسته استفاده بشه و برای همینه که بنچ مارک ها i7 620 رو قوی تر از i7 720 دونستننقل قول:
دوست گلم منم گفتم ساخت چین!!!!!! اما یه سری از مدلهای Lenovo خوب هستند البته ظاهر واقعآ مزخرفی دارن.در ضمن مشکل گرمایی یه سری از مدلهای سری F با اپدیت بایوس حل میشه.اما از بعضی مدلهای سری F نمیشه چشم پوشی کرد. برای مثال F115 واقعا مدل عالی و خوبیه و مشکل گرمایی هم نداره و جز گرافیک که خیلی از N61 ضعیفتره در همه موارد از N61 سرتره.من به اتفاق دو تا از دوستان همین انجمن از نزدیک با هم مقایسه کردیم.:46:نقل قول:
نه دقت نکردی چی شد. من واسه همین قضیه ناراحت بودم ولی با 7z تست کردم دیدم با این که ظاهرا تو حالت چهار هسته ای داره 50 درصد استفاده میکنه زمان فشرده سازی برابر با حالتی هست که هشت هسته داریم و 25 درصد سی پی یو استفاده میشه.نقل قول:
قبلا هم یه بار داشتم یه مساله CFD رو تو چند تا پی سی ران میکردم و جالبش این بود که فکر میکردم سرعت حل لپ تاپم نصف یه سی پی یو کور تو کواد باشه چون هسته های مجازی اومده بودن وسط و رفته بودن رو اعصابم. زمان تحلیل مساله خیلی جالب حدودا برابر شد !!!!!!!!!!!!!!!
الان هم دارم یه برنامه رو واسه حل میپل و متلب ردیف میکنم ببینم کی به کیه.:31:
دقیقآ هم همینطوره.چون این هشت هسته واقعآ عملکرد عالی دارند.من خودم اول فکر میکردم که ای بابا اینها مجازیند و مانور تبلیغاتی هستند و ... از این جور حرفها.اما وقتی با چندتا مسئله سنگین Catia که تست کردم و با چندتا دسکتاپ و لپ تاپ دیگه مقایسه کردم دیدم که نه مثل اینکه واقعآ عمل میکنه و بهش ایمان اوردم،برای همین ازت پرسیدم که مشکلت با این هسته ها چیه.:46:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان:11:
نه تبلیغاتی که هست خداییش آخه آدم فکر میکنه اینا هر کدومش یه هسته میشه و کلی سیستم کاراییش میره بالا ولی در واقع کاری نمیکنند.نقل قول:
من مشکلم این بود که گفتم نکنه سرعت پردازش رو کم هم بکنند که الحمدااله مشکل حل شد و خیالم راحت شد.
حا یه سوال من کتیا و انسیس و ادمزو .... همش رو 32 بیتی دارم. یه زحمت بکش ببین میشه کتیا 32 بیتی رو تو x86 نصب کرد یا نه؟
منظورم با کامپتیبلیتی مد هستش. عادی که قبلا تست کردم نشده ولی شک دارم که نکنه تیک کامپتیبلیتی مد رو نگاه نکردم ببینم مشکل قابل حل بوده یا نه.
فقط یه کم سریع اگه میشه تستش کنین ممنون میشم.
Processorنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.6 GHz
:: Mainboard
Intel HM55
:: Memory
4096 MB, PC3-10600 Elpida, PC3-8500 Kingston
:: Graphics adapter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 1024 MB, Core: 650 MHz, Memory: 800 MHz, GDDR3, 8.702.5.0
:: Display
15.6 inch 16:9, 1366x768 Pixel, AUO B156XW04 V0, glossy: yes
:: Harddisk
Hitachi HTS725032A9A, 320GB 7200rpm
:: Soundcard
HD Audio
:: Connections
3 USB, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSATA, Audio Connections: Line-Out, Mic, Card Reader: SD/MMC/MS/MS Pro/xD,
:: Networking
Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), 802.11 b/g/draft-n (bgn), 2.1+EDR Bluetooth
:: Optical drive
Optiarc DVD RW AD-7700H
:: Size
height x width x depth (in mm): 33 x 385 x 255
:: Weight
2.617 kg Power Supply: 0.558 kg
:: Battery
57 Wh Lithium-Ion, 11.1V 5200mAh
:: Price
899 Euro
:: Operating System
Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
:: Additional features
Webcam: 0.3, 24 Months Warranty,
f11dgx رو دیشب بهش ور می رفتم صدای فنش در میومد و چه صدایی!!!!!!!!!!من اهل بازی نیستم ولی مهر این n61 افتاده به جونم.بالاخره lenovo چینیه چینیه یا امریکاییه چینیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه شما در اصل 4 هسته داری و 8 تا Logic .این با 8 هسته real خیلی فرق میکنه اما من قبول ندارم و تبلیغاتی نیست چون واقعآ عمل میکنه.در ضمن منظورت X64 هست دیگه چون X86 میشه 32 بیت.متاسفانه من نسخه ای که دارم رو نتونستم رو 64bit نصبش کنم.حتی با کامپاتیبالیتی مد هم نصب نشد.:41:نقل قول:
کاری ندارم که دوستان چی میگن اما ibm (بخش تولیدشوووووووووووو (ای مردم دردمو به کی بگم؟)نقل قول:
به لنووی چینی فروخت. از اسم ibm استففاده میکنه البته با ibm هم یجورایی شریکشه . اما خب چینی چینیه دیگه . مثل سونی نست که سفارش امریکا باشه رفیقم داره g560 رو راضی هم هست . اما نگاش کنی میفهمی که چینیه مثل پلاستیک کهنست ...... کلام اخر : از بی لپتاپی هم بمیرم سراغش نمیرم . :2::41:
کلا این چینیها مارمولک هستن حخدا نکنه که بهشون ازادی عمل بدی..... رم رفیقم یه اسمی داره که به محض اینکه ازش بپرسم میزارم همینجا باور کن اصلا گوگل در موردش چیزی پیدا نمیکرد حالا نمیدونم این اینجوری بود یا کلا همین جوری کار میکنن . بهتره لپتاپی گرفت که حداقل به سفارش اروپا باشه چون اونا مجبور میشن که درست کار کنن و تا یادم نرفته lenovo 1 سال گارانتی داره اما اسوس 2 سال کلا تصمیم با خودته
سلام
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپ هاي زير در صورت برخورد فيزيكي (مثل افتادن يه چيزي روش يا افتادن لپتاپ از رو تخت ) مقاوم ترن ؟ SONY يا ASUS
آمریکایی چینینقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
آقا لنوو هم اصلش آمریکاییهنقل قول:
با تشکر از هر دو دوست!!!!!!!!!!!:46:
ببین این مدل Lenovo مدل خوبه اما تا قیمت 1200 .بیشتر نمیارزه و با n61 هم اصلآ قابل مقایسه نیست.در مورد سری F هم فقط F115 یا F116 .اگر اهل بازی نیستی و بوجه ای هم که داری به 1600 میرسه مدل عالی هست.Lenovo هم کاملآ ساخت چین است اما مگه مهمه Asus هم ساخت چینه ولی حرف اول کیفیت تو لپ تاپ رو در جهان میزنه.در ضمن مگه این N61 چه مشکلی داره که مردد هستی.تو این رنج قیمت حرف اول رو میزنه.سرعت عالی،گرافیک عالی،صفحه نمایش عالی LED،صدای عالی،USB3،ظاهر زیبا و... .دیگه از یه لپ تاپ چه انتظاری داری.اگه بوجه خرید N61 رو داری معطلش نکن.:46:نقل قول:
دوست عزیز شرایط برخورد فیزیکی خیلی تاثیر داره.دقیقآ نمیشه گفت چون ممکن از 2 متر ارتفاع پرت بشه و هیج اتفاقی نیفته و ممکنه که از نیم متر پرت بشه و بشکنه.اما در کل مدلهای Asus دارای بدنه مقاوم تری نسبت به مدلهای Sony هستند.نقل قول:
نه نمیشه. باید همه رو 64 بیتی کنم انگار. این طوری که خیلی ضایع میشه آخه. تو 2012 این 128 بیتی ها بیاد دیگه چه آشی میخواد بشه !!!نقل قول:
اون هسته مجازی ها رو که گفتم تست کردم. تفادت 10 15 درصدی میشه که به نظر من کمه. ممنون از کمکتون.
ممنون از همه من میرم که بخرم:10: یه زحمت دیگه
1-اگه کیف و موس توش نبود یعنی آک نیست؟؟
2-باید داخلش cd یا dvd خاصی باشه؟؟
3-از کجا بفهمم ریفر نیست؟؟؟
1- بلهنقل قول:
2- Cd داریور
3- زیرش روی لیبل ایسوس باید نوشته باشه 24m اگه نوشته 3m نخر