zyxel جز مودم هایی هست که خود پارس آنلاین نصب می کنهنقل قول:
Zyxel
هست . . .
خب همین تا حالا به کسـی زوری انداختند اینجا ؟
Printable View
zyxel جز مودم هایی هست که خود پارس آنلاین نصب می کنهنقل قول:
Zyxel
هست . . .
خب همین تا حالا به کسـی زوری انداختند اینجا ؟
هنوز انگار قرار نيست روز هاي آبي نت رو ببينيم..
سرعت پايين.. شبانه كه ديگه هيچ..!
اولین شبی بود که 1100 مگ دانلود داشتم بعد از حدود 20 روز :31:
وواوو:18:
من که نزدیک به 40 تا 50 روزه که شب ها بیشتر از 250 مگ دانلود ندارم.
دوستان سرعت داونلود سرویس 256 پارس آنلاین در تهران چقدر هست؟ 128 چطور؟ با توجه به اینکه محدودیت حجمی داره سرعت بیشتر از سرعت واقعی هست؟
با تشکر
بعد از یک هفته از مسافرت برگشتم گفتم شاید اوضاع خوب شده باشه که اونم دیدم فرقی نکرده بهترین موقع برای من شبهای احیا بود که سرعتم خیلی خوب بود....
امیدوارم با باز شدن مدارس مشکل حل شه من دیشب به 260 مگ دانلود داشتم که نسبت به شبهای قبل بهتر بود
من تازه از پارس سرویس گرفتم مگه قبلا شبها سرعتش چه قدر بود؟
سلام
من دوستم میگه با 150 دانلود میکنه.
من سرعتم که از شاتل هست 20 هست!!!
به نظرتون عوض کنم بیام پارس آنلاین؟
شاتل یکی دو ماه پیش سرعتش ثابت ( چه شب چه روز) سر 55 بود.اما الان یه ماهی هست که افتضاحه.
من شبا میخوام دان کنما
کسی از دوستان با چیز پی ان مشکلی نداره ؟ من 2-3 روز مال هر کجارو تست میکنم اصلا رسیو ندارم !! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ حداقل از 10 جای مختلف تست کردم بازم رسیو نداشتم ! :41:
نقل قول:
روز تا 150 دانلود میکنه شبا بیشتر از 30 نمیشه:41:
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
قبلا من شبی 4 gig دانلود کردم از ماه رمضون سرعتا اینجوری شدهنقل قول:
دیشب من 1500 مگ دانلود کردم(رکوردتو شکستم)نقل قول:
من 256 دارمروزها خوبه حدود 140 هست ولی بالا و پایین میشهنقل قول:
شب ها هم رو 35 30 و مدتیه که خیلی کمتر دانلود انجام میدم ولی دیشب سرعت میانگین رو 50 بود
نقل قول:
با چه سرعتی؟ من 256 هستم
کسی سرعت 128 رو هم میدونه؟ (در تهران) این روزها 128 شاتل از 15 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمیره. (خیلی وقت ها از دایالاپ هم کمتره)
با تشکر
140 کیلوبایت در ثانیه برای 256 خیلی خیلی! عالی هست. یعنی 1 مگابیت هست!!!نقل قول:
با تشکر
من یکی از آشناهام تهران هست با سرویس ویژه 512 سه ماه با حجم 4.5 گیگ داره شبی 3.8 گیگ میگره! :D من خودم 256 دارم شبی بین 1.6-2.2 میگیرم. اینم بگم فقط یک سری از سرویس های خاص سرعت شبانه خوب دارند!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من 128 دارم سرعتم تا 160 هم می رهنقل قول:
140 کیلوبایت در ثانیه برای 256 خیلی خیلی! عالی هست. یعنی 1 مگابیت هست!!!
دوستان اگر سرور توی اسپید تست رو عوض کنی اشتباه نشون می ده؟
با سرعت 110 (سرویس 256)نقل قول:
اقا سمته پارس نیاااااااااین افتضاحه اقااااااااااااااا:2:
دقیقا تا راس ساعت 6 سرعت 40 کیلوبایت بود ساعت که از 6 رد کرد شد 180
عجب ادم های دو دره ای هستن این پارس آنلاینی ها :31:
اینم این 6 شب اخیر هست که من دانلود شبانه رفتم
اون های رو که گیگی (:31:) رفتم با تورنت بوده اونهایی هم که به گیگ نرسیده با دانلود منیجر بوده( یه 40-50 مگ هم بابت وب گردی روزانه کم کنید از هر کدوم :46: )
من تنها مشکلی که دارم اینه که با تورنت 100-110 می ره اما با IDM حداکثر 50-60 اونم برا چند دقیقه بعد میاد رو 20-30
یکی از دوستان هم گفت کانکشن های تورنت بیشتره اما من با یه دانلود منیجر 50 تا کانکشن گذاشتم فرقی نکرد :13:
پینگش واسه من افتضاحه روی 1000-800 می چرخه :13:
سلام.دانلود ازتورنت واسه من نمیشه شما چه جوری میکنی؟
سلام
1)دوستان لطفا وارد این سایت بشید و تست برقراری ارتباط با سرور رو به من بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://vu2.aut.ac.ir/test/
2)سپس وارد این سایت بشید و نتیجه تست رو به من بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pingtest.net
3)در پایان نوع سرویس و قیمت رو به من بگید.
با تشکر
سلام
من سرویس sr 128 1Gb گرفتم
واسه من زده سرعت دریافت و ارسال 256
واسه همه ی 128 ها این سرعته؟
راستی واسه الان که روزه سرعتم 13 هست دیشب هم که افتضاحه بود
یعنی شما میگی خودشون این کار رو می کنند؟نقل قول:
دقیقا تا راس ساعت 6 سرعت 40 کیلوبایت بود ساعت که از 6 رد کرد شد 180
به نظر من از ساعت 1 شب تا 6 صبح 80 درصد کاربر ها واسه دانلود استفاده می کنن و کمتر واسه صفحه ی از اینترنت شبانه استفاده می کنن
دوستان کسی با چیز پی ان مشکلی نداره !! با چیز پی ان میتونید سایت باز کنید ؟ :40:
سلام آره.. پورت های تورنت رو میبندن. باید با چیزپی ان دان کنی.نقل قول:
اگه خواستی PM بزن
---
بحث در مورد چیزپی ان ممنوع میباشد.
من مشکلی با خود تورنت ندارمنقل قول:
اما اکثر سایت هایی که فایل تورنت واسه دانلود می ذارن شیلتره من فقط واسه دانلود خود فایل تورنت که 10-50 کیلوبایته از چیز پی ان و AOL استفاده می کنم
اما توی خود نرم افزار تورنت که فایل اصلی رو می گیره کار خاصی انجام نمی دم و بدون چیز پی ان دانلود می کنم :46:
سلام دوستان من تو این تاپیک تا به حال2تا سوال پرسیدم که متاسفانه هیچکس جواب نداد خواهشا این سوالم رو جواب بدین !!!
من از صبانت میخوام بیام پارس میخواستم بدونم سرعت دان 128 مناطق ویژه تهران یا مناطق عادی (اگه هرکس از هرنوع منطقه ای داشت بگه)در روز وشب چقدر هست؟پشتیبانی چطوره؟شبانه برام خیلی اهمیت داره میشه از 1.2گیگ بیشتر گرفت؟خودم با صبانت شبی 1.2تا1.4گیگ میگیرم
اگه می خوای ISP رو عوض کنی از چند نفر که تو منطقه مخابراتی خودتون هستن سوال کن ببین پارس انلاین چطوره این طوری بهتر می تونی قضاوت کنی چون منطقه به منطقه فرق می کنهنقل قول:
قبل سرویس دهی فوق العاده عمل می کنن جوری که حتی لازم نیست بری دفتر ،خودشون قرارداد میارن و می برن اما...
بعد از اینکه بهت سرویس دادن هر مشکلی پیش اومد 3 تا راه حل داره از دید پشتیبان :27:
1- پینگ 4.2.2.4 باید بگیری
2- مودم رو خاموش روشن کن
3- مشکل از مرکز مخابراتیه :27:
شبانه هم همون طور که گفتم باید ببینی تو منطقه مخابراتی خودتون چطوره
مرگ بر پارس آنلاین!
این هم یه پینگ به یاد ماندنی از پارس انلاین :27:
سلام
دوستان پس پیگری زیاد پشتیبانی به من گفت نویز خطط یک 3 برابر حد معمول هست
میشگه مشکل از خونست
حالا من چه جوری نویز تلفن رو برطرف کنم؟
از کجا بفهمم؟
من که باید دانلودم تو شبانه 25 بشاه با 10 دانلود دارم و خیلی کم هست
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
شما چرا اینقدر پینگتون بالاست؟ :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:نقل قول:
اینم مال امشب من: مرده شور پارس آنلاین
پارس آنلاين.. ديگه افتضاحــــــــــــه... پينگ اصلا نداريم.. اين طوري پيش بره كات كرديم رفتيم جايي ديگه...
سلام
پینگ افتضاح هست
سلام يعني همه مشكل دارن پس چرا پشتيبانيش قبول نمي كنه مي گه هيچ مشكلي نيست!!!!!!!!!!
چطور شد؟ پارس آنلاین هم خراب شده؟ من میخواستم این ماه از شاتل بیام پارس آنلاین.
من قبل ماه رمضون سرعتم 250 بود
شب هم از ساعت 4 تا 6 همین 250 بود
الان 145 دانلود میکنم
ایشالا با باز شدن مدرسه ها خوب بشه