اگه تو پاساژ کربلایی گیر نیاد هیچ جای دیگه نیستنقل قول:
کلا باید بری بازار کاوه پاساژ کربلایی
اگه تو پاساژ کربلایی گیر نیاد هیچ جای دیگه نیستنقل قول:
کلا باید بری بازار کاوه پاساژ کربلایی
ابي جون حالا نميدونم اما ميگن شيراز اومده ...نقل قول:
بزار بچه ها رفتن امار گيري ..خبر ميدم ...
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
مشكلي نداره ...نقل قول:
دستي هم كه كاري نداره ..
پس وصل ميشه ...
یه سری به پاتریس موبایل-بازار بزرگ بزن احتمالا داشته باشه چون که نماینگی htc و samsungeنقل قول:
وایییی که دارم از خستگی میمیرم
امروز بعد از فروش 3gs به بازار علاالدین رفتم برای خرید Galaxy 16
خلاصه از زمانی که رفتم شروع به سرچ مدل 16 گیگ تو همه مغازه های پاساژ کردم ولی اینگار تخم 16 رو ملخ خرده بود و همه 8 گیگ داشتن
بلاخره یه نفر پیدا کردم که یه 16 برای خودش برداشته بود تونستم با هزار دنگ و فنگ راضیش کنم که به من بفروشش
الان 2 ساعتی هست که این سلطان سامی دستمه واقعا معرکه است
به زودی نظر شخصیم رو راجبش نسبت به 3gs میگم
داداش مباركه،ايشالله10سال سي پي يوش واست كار كنه:دينقل قول:
چند گرفتي؟8چند بود؟منتظر سفرنامه ي امروزت هستيم:دي
انصافا يه دستي هم سر ما بكش شايد فرجي شد ما هم گرفتيم:دي
مبارکهنقل قول:
به شدت منتظریم
راستی چند گرفتی
چی همراهش بود
شيراز امروز عصر :
8 گيگ 690
16گيگ 730
نقل قول:
داداش از کجای شیراز قیمت گرفتی؟
ممنون میشم آدرس رو اعلام کنی.
مرسی
چرا انقدر تفاوت قیمت بین 8 و 16 کمه؟!!! مشکوک می زنه ها.....:13:نقل قول:
مبارک باشه. واقعا در انتظار یک مقایسه خوب بین آیفون و گالاکسی توسط شما هستیمنقل قول:
موفق باشید
سلام
من دیروز این گوش رو گرفتم اول قصدم خرید HD2 بود ولی وقتی اینو روشن کرد:18: دیگه مغزم نکشید!:31:
راستی من بی گارانتی 8 گیگو گرفتم 720 البته از بازار موبایل، بد گرفتم اگه خیلی نا فرم رفته اهم اهم اهم ببخشین!
برم یه فکری به حالش بکنم!
نقل قول:مرسیییییییییییییینقل قول:
مبارک باشه. واقعا در انتظار یک مقایسه خوب بین آیفون و گالاکسی توسط شما هستیم
موفق باشید
داداش برام 740 آب خورد البته گفتم که به زور 16 پیدا کردم اونم به صورت تصادفی .:46:
8 زیاد بود قیمت هم از 680 تا 720 متغیر بود:18:
2 روز با گوشی کار میکنم بعد یه مقایسه توپ نسبت به 3 جي اس قبليم مينويسم
زانو زدن موتورولا xt720 در برابر این گوشی و اقتداری دیگر برای سامسونگ (قابل توجه دوستانی که میگفتن سی پی یو tiomap از سامسونگ قویتره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مبارکه دوست عزیز
منتظر نظرات شما هم در مورد گوشی هستیم
سلام دوستان فعلا به هيچ عنوان اين گوشي رو نخريد تا گارانتي اصلي مايكروتل بياد كه قراره زير قيمت فعلي (700 هزار تومان) فروخته بشه و احتمالا 650 هزار تومن باشه (16 گيگ ) در ضمن آندرويد فارسي و پشتيباني كامل زبان فارسي هم داره اين رو دو روز پيش مسئول نمايشگاه و فروشگاه پارس مايكروتل تو بازار موبايل ايران مي گفت در ضمن زبان فارسي رو فقط شركت فارسي تل براي اندرويد درست كرده كه فعلا هم به صورت تكي رو گوشي نمي ريزه و شركتي هستش يعني به صورت عمده نصب مي كنه .
اندكي صبر كنيد
اگه این قیمت بیاد بیرون که فوق العادست:8: فکرشو بکن... 8 گیگش میشه مثلا 590 یا 600 بعد بدون گارانتی در میاد دور و بر 530 !!
!!!:18: خب مگه من دیوانم 5/2 برابر پول بدم آیفون 4 بگیرم :13:
lميشه بگيد كدوم گالكسي هست ؟؟نقل قول:
من كه نفهميدم ...
يه تحليلي هم بكنيد ...
عزیزم من خودم چون یه آیفون 3gs دارم شاید هیچ وقت نتونم این حس شما رو درک کنمنقل قول:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
آره عزیزم من خودم دستی وارد کردم وصل شدنقل قول:
چپ گالکسینقل قول:
راست موتورولا
تو گرافیک و cpu تقریباً دوبرابره
تو مدت زمان تست هم نصفه یعنی تست رو تو نصف زمانی که موتورولا تموم کرده به پایان رسونده
قدرت سی پی یوش تقریباً 2 برابره در حالی که فرکانسش فقط 25% بالاتره
این یعنی حتا droid x هم به گالکسی نمیتونه نزدیک بشه
دروید OMAP3630.با xt720 فرق میکنه مال xt720 از نوع OMAP3440
عزیز شما معلم ریاضیتو به ما معرفی کن :31:نقل قول:
چجوری تناسب بستی که هزار به 550 شد 25%؟:18:
آخه 550 نیستنقل قول:
720 ه
نه عزیز Downclock شده رو 550
اینقدر این مایکروتل فس فس کرده که کسی حال و حوصله پست دادن توی تاپیک کالکسی نداره.
مثل اینکه نظر بعضی از دوستان درسته که میگن مایکروتل نمی خواد گالکسی رو وارد کنه تا فروش wave پایین نیاد.
با این سایتشون هم که آبروی سامسونگ رو بردن:41:
ولله من اگه مايكروتل هم عرضه كنه ازش نميگيرم؛پول مفت واسه گارانتي نبايد داد.تازه اين جور گوشيا تا جايي كه من ميدونم عوض كردن رام اصلي باعث ساقط شدن گارانتي ميشه.مثلا آپديت به نسخه جديد آندرويد گارانتي رو به درك واصل ميكنه.در مورد امنيا2كه تا جايي كه خوندم اينطوره.
من اميدم به مايكروتل اينه كه قيمتو ثابت كنه؛همين.
مایکروتل که تبلیغ این گوشی رو در صدا سیما داره میکنه ! دردش چیه پس ؟ :31:
دقيقا.نقل قول:
كلا گوشيهاي آندو يه خصلتي كه دارن اينه كه اونقدر رام كوك شده براشون هست كه ديگه نيازي نيست با گارانتي بگيري.
ولي در كل براي اونايي كه تو نصب فارسي ساز مشكل دارن و نميتونن فارسي ساز رو گوشي نصب كنن ميتونه گزينه خوبي باشه.
نه تنها مايكروتل بلكه اكثر شركتها تو ايران قبل از اينكه جنسو بيارن الكي تبليغ ميكنن كه ممكنه همون جنس تا دو الي 4 ماه بعد از تبليغ وارد بشه كه واقعا تو ذوق آدم ميزنه.نقل قول:
ولي اونطوري كه خود مسئولان شركت ميگن بايد به زودي وارد بشه(حالا به زودي معلوم نيست 1 هفته ديگست يا 2 ماهه ديگه:27:)
سلام
نینجا جان شما خوب گوشی میخری و خیلی خوب دربارش توضیح میدی :11:
فکرکنم از این گوشی خوشدون نمیاد که نخریدید نه؟
راستی یه سوال به نظر شما n8 یا i9000
ببخشید که این سوال رو اینجا پرسیدم:11:
به نظرم زیاد منتظر مایکروتل نمونید و این گوشی رو بدون گارانتی بخرید . مایکروتل تا آذر ماه وارد نمیکنه
سلام
پس قرار بود دوستمون مقایسه ای بین آیفون 3gs و گالکسی داشته باشه؟چی شد؟ما رو بیشتر از این منتظر نذار
آدم زورش مياد گرون بخره؛آخه خداييش 700زياده؛آدم ميترسه گوشيو بگيره بعد يه مدت كم 200تومن افت كنه؛اين افت قيمتا خيلي عجيبه همين هفته پيش امنيا2هشت گيگ رو حدود400ميدادن؛امروز 16گيگشو تو موبايلستان زدن 370.تازه امنيا 2 بعد از اين همه حضور تو بازار اينجوريه چه برسه به گوشي مثل اين i9000 كه تازه اومده و خواهان داره.نقل قول:
پس منتظر ميمونيم
دوستاني كه منتظر كاهش قيمت اين گوشي هستن به هيئت منتظران كاهش قيمت بپيوندند:دي
با سلام به دوستان جدیدم! :31:
قبل از هر چیز بگم من مثل اساتید این فروم دانش سخن افزاریه موبایلم تعریفی نداره و هر نظری که میدم کاملا شخصیه و دیدگاه یه مصرف کننده معمولیه
خب حالا می رسیم به اصل مطلب ، من تو این 3 روزی که باهاش کار کردمبه این نتایج رسیدم:
1.برخلاف اندازش خیلی خوش دسته
2.تاچ فوق العاده حساس (تو بازار موبایل چند نفری میگفتن از 4 هم بهتره) متاسفانه من افتخار آشنایی با جناب 4 رو نداشتم! ولی از 3gs کاملا بهتره!
3.کیفیت تصویر عالی البته عده ای میگن زیادی رنگ ها گرم هستش! ولی من شخصا بار اولی که روشن شد اینجوری شدم! :18: ولی شک نکنین با 3gs فاصله قابل توجهی داره و با desire کمتر ولی باز متاسفانه نتونستم با 4 مقایسه کنم ولی باز همون عده بند 2 معتقدا که با 4 برابری میکنه!
4. کیفیت فیلمبرداری خیلی خوب
5. کیفیت صدای خیلی خوب
6.مهم تر از همه ، آندروید فوق العادس خیلی راحت قلقش تو دست میاد! وجلوه های گرافیکیش عالیه!
7. هر جام که درش بیارین همه یه جوری نگهتون میکنن! بعد منم اینجوری میشم! :5: حالا اگه بدونن چیه که باید به چند دقیق ای به سوالشون جواب بدین! من شب اول که بازش کردم تا برسم خونه 10 دقیقه دست خودم نبود :31:
8.مصرف باتریش قابل قبوله!
9.اگه با gps زیاد کار کنین پشت گوشی بالا کمی داغ میشه!
10. دیگه دیگه ........ خیلی سبکه! (البته یه دلیل داره بدنش تمام پلاستیکیه البته بگم با وجود کیفیت خوب وقتی روشن شه دیگه نه لوگوی SAMSUNG رو می بینین نه متوجه جنس بدنش میشین!
یه مثال برای ماشین بازا می زنم مثل یه جنسیس کوپس که شوه به شوه یه 335 میتازه!
البته آخر سر بگم اگه بودجم اجازه می داد در خرید 4 شک نمی کردم ولی تا اونجاکه من می دونم اگه مثل من عاشق کار کردن با جلوه های گرافیکی آیفونین ولی جیبتون اجازه نمی ده در خرید Galaxy شک نکنین! اگرم یه گوشیه باحال می خاین بازم همینو بخرین!
در آخر اگه نگران قیمت الانشین همونجور که 4 از نزدیک 2 تومن الان رسیده به 1,350 این گوشیم افت میکنه ولی به نظر من حالشو کسایی بردن که همون اول خریدن!
اگه سوالی بود در خدمتم!
خوش باشین! تنها نباشین!
دوست عزیز لذت داشتن یک گوشی یا این هست که تا خز نشده بخری و چند ماهی نگه داری و زود ردش کنی بره و گوشی بعدی:31:نقل قول:
داداش مایه دار که نیستیم.همینم بگیریم 8سال باید دستمون باشه.ای خدای مایه داراااااااانقل قول:
ظاهراً پارس مایکروتل این گوشی رو اورده ؟ این خبر صحت داره ؟
منم فعلا با ebi66 موافقم....:46:
ابی تو بگیری پشت بندت منم میگیرم....:10:
من هم مثل شما م حدود دوسال پیش من گوشی omnia سامسونگ رو گرفتم کاراییش خیلی خوبه و من رو تقریبا راضی کرد اما هر وقت چشمم به آیفون افتاد حس پشیمونی توم زنده می شد.... تا این که Iphone 4 اومد ، گفتم دیگه گوشی بعدیم Iphone 4 تا این که قضیه آنتن دهیش اومد وسط خیلی تو ذوقم خورد واقعا این همه بخوای پول بدی او نوقت نگرانه آنتن دهی گوشیت باشی:13: ، بعد از این موضوع دوباره برگشتم سراغ سامسونگ و Galaxy s وا قعا هرچی بیشتر دربارش خوندم بیشتر شیفتش شدم خدا کنه این گوشی رو گرفتم باز دلم آیفون نخاد ، البته بعید می دونم :46:نقل قول:
یه پیشنهاد دارم برای شما اگه می تونی برو youtube فیلم ها ی این گوشی رو ببین ، مقایسه این دو تا گوشی رو زیاد گذاشته
سلام ...
يه خبر بدم مغزم داره سوت ميكشه ...
16 گيگ در شيراز 630
بريد بوق بزنيد :دي
واقعا؟؟؟همه قیمتو آوردن پایین یا فقط اون فروشگاه؟نقل قول:
ایول ایول گالکسی رو ایول:8: