والا من که اولین شبیه که تست کردم!نقل قول:
یکی از دوستان میگفت انگاری سرعت شبانه و روزانه رو میخوان یکی کنن....چند صفحه قبل بود فکر کنم....
Printable View
والا من که اولین شبیه که تست کردم!نقل قول:
یکی از دوستان میگفت انگاری سرعت شبانه و روزانه رو میخوان یکی کنن....چند صفحه قبل بود فکر کنم....
سلام سرعت 128 مخابرات خوبه ارزش داره یا نه؟
اگه نه کدوم isp را پیشنهاد می د ید که هم شبانه و روزانش خوب بشه (حداقل 60 کیلوبایت)
یک سوال بی ربط به موضوع
مودم tp link 8950 با 8960 از نظر امکانت خیلی فرق داره ؟پول بیشتر براش دادن می صرف یا نه؟
ممنون.
بله، حالا اینکه واقعا اینجوری می شه یا نه رو نمی دونم، اما یکشنبه که تماس گرفتم، گفتن که از این به بعد قراره روزانه و شبانه یکی باشه.نقل قول:
برای من که از همون یکشنبه اینجوری شده. این سه شب، جمعا حدود 9 گیگ دانلود کردم.
البته باید ببینیم که اگر استفاده بالا بره و کاربرای زیادی شب ها دانلود داشته باشن، بازم همین سرعت رو بهمون می دن یا نه.
خوبه پس....به نظرت من 4 تا فیلم با حجم هر کدوم 400 مگ رو بزارم برای دانلود از 1 تا 6 دانلود میشه همش؟نقل قول:
دوستان الان زنگ زدم گفتن که شبانه ها به هم ریخته و دارن درست میکنن...! و گفتن ممکنه شبا افت سرعت یا قطعی داشته باشین...
بیشتر فرقشون توی سرعت وایرلس هستش، که 8960واسه HDSTREAMING که سرعت بالای انتقال میخواد کاربرد داره، 8950 هم همه کارها رو انجام میدهنقل قول:
این رو هم در نظر بگیرید اگر حتی یک وسیله که وایرلس n نداشته باشه کانکت بشه خود روتر اتوماتیک میره رو b/g البته واسه سرعت های لاکپشتی این مملکت هیچ تاثیری نداره....و بحث روی 150 مگ به بالا هست.نقل قول:
بالاخره یه مگ من هم امروز وصل شد امیدوارم سرعت شب خوب باشه
از من که 128 بودم دیشب 1 مگ بود امشبم تا 2 صبح رو 1 مگ بود بعد از 2 شد همون 128 منم کنسل کردم رفتم خوابیدم.:41:نقل قول:
شیطان ما یه تست با idm بزن از یه سرور درست درمون ببین نهایت سرعتت چنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16.3 مگ توی حدود 70 ثانیه البته برای تست دقیق باید حجم بیشتری دانلود کرد.
دوست عزیز با IDM اینرو تست کنید:
parsonline.com/fa/services/adsl/support/download_test
سرور microsoft
................
خوب تا 2 مگ هست امشبم یه تست بزن ببین چطوره!نقل قول:
من بخوام اینا بگیرم یه 50 مگی از حجمم تلف میشه هر وقت دانلود بالا کردم یه میانگین می گیرم اینجا می زارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من که پکیده.نمیدونم چرا؟!
سرعت دانلود را نوشته 630 ولی بیشتر از 240 نمیشه!(کیلو بیت منظورمه)
امیدوارم درستش کنند!
سرعت در حد حلزون
از من که خداست همین الان 200 مگ را توی 15 دقیقه گرفتم
سرعت منم الان که شبانست خوبه، روز تا 140میره، الان 120
حیف که دانلود آفلاین کارم، ،دانلود زیاد ندارم
منم بین 90-110 ه !
صد رحمت به حلزون!!!!!
از ما گه همون ١٦ هست انگاري فقط قسمت بود سرويس پك ١ ويندوز رو دانلود كنيمح
من فکر کنم این شبانه اینا بهم ریخته و هنوز دارن برنامه ی ریزی می کنند براش.آخه نمیشه که یکی سرعت اینقدر پایین داشته باشه و یکی دیگه اینقدر خوب باشه.
اینایی که 128 دارن و شبانشون هم خوبه همون سرویس قبلی رو دارند یا رفتند تمدید کردند ؟من فکر کنم اونایی که 128 جدید را گرفتند شبانشون بهتر باشه !
اینجانب 128 جدید را دارم و فقط روز اول 1 مگ بود.امشبم چک کردم 128 واقعی بود بهشون زنگیدم چیزی درباره باگ توی سیستم نگفت گفتم چرا یه شب 1 مگ بود الان 128 گفت امشب رو چک کن اگه متفاوت بود زنگ بزن چک کنیم....الان 820 مگ دارم واسه یه اشتباه کوچولو....دوستان از سایت کمیاب آنلاین نرم افزار DU METER V5.04 رو حتما دانلود و نصب کنید....نقل قول:
سلام
من تازگی با یه مشکل توی idm برخوردم مثلا از سرور رپیدباز یا رپید پیچ که دانلود میکنم فقط با دو کانکشن وصل میشه کسه دیگهای هم این مشکل را داره؟
تنظیمات idm رو تغییر ندادین؟
از قسمت Downloads وارد Options بشید و از تب connection ببینید مقدار max connections number چقدره.
اون مقدار مربوط به تعداد کانکشن می شه.
من الآن روی 4 تا گذاشتم و با رپیدباز هم 4 تا کانکشن رو دارم.
نه اونو رو هر چیزی میزارم بازم با دو تا دانلود میکنهنقل قول:
با یه نسخه دیگه از idm چک کنیدنقل قول:
همه کاری کردم جدی اعصابم را ریخته به همنقل قول:
مشکل میتونه از نرم ازفزار نباشه ! خود رپیدباز لابد دیگه بیشتر از 2تا میرور اجازه نمیده ...
ای بابا!
درست و درمون جواب بدید!!!!
اونایی که سرعت شبانشون بالاست سرویس های جدید را دارند یا همون128 قدیمی هستند؟
ببینید من چند شبه سرعتم بالاست و همون 128 قدیمی هستم
دوستان یه سرور دانلود هم توجه کنید من پریشب که خیلی دانلود کردم(سرعت حدود 130 تا 180 متغییر بود) از یه سرور درست و حسابی بود(هاست خودم بود) ولی دیشب اومدم چند تا لینک از وطن دانلود گزاشتم صبح ساعت 5 چک کردم دیدم حدود 50 تا 60 هست چیز زیادی هم دان نشده بود تقریبا همه شب با همین سرعت بود اولش فکر کردمسرعت اومدم پایین و اون دو شب رویایی تموم شده ولی اومدم یه لینک دیگه از یه سرور خوب تست زدم سرعتش همزمان با این 120 هم میشد یعنی 120 این و 60 تا هم اون لینک در نتیجه سرور مزخرف وطن دانلود باعث دیشب کم چیزی دانلود بکنیم از سرور های خلوت تست بگیرد ببینید چطوری هست
این سرور هایی که لینک متقیم برنامه ها رو میزارن مثل همین وطن دانلود یا میهن دانلود چون شبا شلوغ میشه( همه میزارن دانلود از لینکای مستقیمشون) سرعتشون افت میکنه
توصیه من برای تست سرعت وبسایت dell.com و mediafire هست. همیشه با حداکثر پهنای باندم تونستم ازشون بکشم.
ا؟ منم از همین وطن دانلود گزاشتم که سرعتم 16 بود...پس امشب رو برم یه تستی بزنم.....:31:نقل قول:
من دیشب حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم با سرویس 128 قدیمی از سرور مدیافایر.در مجموع این 3 شب 5 گیگ دانلود رایگان داشتم
کاش بازم ادامه داشته باشه
این مخابرات گاهی اوقات بدجوری می ره رو اعصاب آدم بعضی موقع ها هم بدجوری به آدم حال میده
من 1 مگ دارم دیشب هم 4 گیگ دانلود کردم
من جدید دارم بالاست ! رفیقم جدید داره پایینه ! پس اینطوریا نیست !
ببیند از کجا دانلود کرده خیلی مهمه
البته در مورد وطن دانلود من تست کردم انگاری دو تا سرور بود یکیش دیشب کند شده بود اون یکی خوب بود شانس من اون سرور کنده بودش
دمشون گرم اگه همینجور ادامه
من 128 قدیمیم که البته حدود 10 روز پیش 6 ماهه تمدید کردم اگه همینجوری بمونه و سرعتش کم نشه خیلی خوش شانسم چون دقیقا بعد از 3 روز اومدن تغییر دادن ولی اگرم بیان ضد حال بزنن و سرویس های 128 قدیمی رو هم مثل 128 جدید واقعی کنن خیلی بدشانسم فعلا روی خوبش هستم تا بعدا
راستی کسی میدونه مثلا اگه این 128 قدیمیا رو زدن داغون کردن و یه نفر مثل من خیلی از مدتش مونده باشه میان پول بگیرن ارتقا بده(مثلا به یه مگ)؟
سرویس های 128 جدید که واقعی نشده .. اونایی که گرفتن می گن فرقی با قدیم نکردهنقل قول:
دوستان آدرس سایت مخابرات تغییر کرده؟
قبلا adsl.tce.ir بود ولی الان چند روزیه انگار چنین سایتی وجود نداره!