فعلاً شرایط خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ساعت 4 بعد از ظهر و باز مشکل پدید اومده. رو 4 مگ قفل کرده. سرویس 16
بله ظاهرا دوباره محدود شده ...
مشکل لیمیت شدن سرعت روی 3.5 مگابیت رو همون اول وقتی شکایت کردم زنگ زدن درستش کردن. ولی مشکلی که وجود داشت نوسان تک کانکشن خارجی در طول روز و افت سرعت حتی مولتی کانکشن خارجی 10 شب به بعد بود.
تا اینا زنگ میزدن مشکل حل میشد بعدش دوباره نوسان میکرد
امروز از صبح بررسی دقیق کردم مشکلی نیست . شاید جمعا حدود ده دقیقه نوسان کرد
سه روزه که هیچ مشکلی نیست.نه قطعی نه افت سرعت
دوستان کرمانشاه رو پشتیبانی نمیکنه؟
داخل سایت شماره رو وارد میکنم، میگه (متاسفانه در محل شما قادر به ارائه سرویس نمی باشیم)، این یعنی پورت خالی نیست یا کلا پشتیبانی نمیشه؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
اسم کرمانشاه تو بخش نماینده ها هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممکنه کلا پشتیبانی نکنن، چون یه حالتی هم پیشگامان داره مینویسه در مرکز مخابراتی شما در حال حاضر امکان پیش ثبت نام وجود دارد. این پیامی که نوشتم احتمالا مربوط به پورته
اگرم مشکلی نباشه مینویسه: شماره تلفن شما قابلیت دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارد
امشب دوباره محدود شده رو 4نقل قول:
پس از 2 روز باز مشکل محدود شدن پهنای باند در حدود 4 mbps اتفاق افتاد.
اینجا که مشکلی نیست. حتی یک شب در میون (مثل امشب) ک کانکشن هم افت نمیکنه
حتما 195 شکایت کنید، احتمالا پیش خودشون برنامه ریختن اگه کسی پیگیری نکنه ایناهم صداشو در نیارن
دو سه روزه اینترنت برای چند دقیقه [ بین 12 و ربع تا 12 و نیم ظهر] کلاً قطع میشه بعد وصل میشه ، بقیه هم این مشکل رو دارن!؟:n13:
زنگ زدم. گفتن مشکل سراسری هست:n35::n35::n35:
پنجشنبه شب انقدر قطعی و افت سرعت داشت که من یه شکایت تو 195 زدم و کلی لیچار بارشون کردم که غلط کردم اومدم پیشگامان و پولمو بدید و از این حرفا
دقیقا از صبح جمعه تا امروز غروب بدون هیچ مشکلی کار می کرد غروب از شرکتشون زنگ زدن گفتن مشکلتون حل شده گفتم آره گفت مشکلی بود به خودمون بگید اول گفتم باشه
از غروب تا الآن آشغال شده وضعیت اینترنت دائم قطع و وصل میشه
صبح دوباره یه شکایت تو 195 می نویسم
خداروشکر یه 5 روزی هست همه چی ثابت و عالیه :n02:
ایشالا مشکل دوستان هم زودتر حل بشه
الان هم مشکل محدود شدن سرعت به 4 mbps وجود داره.
بله هنوز وجود داره. دوستان مشکل داره حتمی به 195 شکایت کنن
سلام.من امروز اینترتم وصل شد.قبل از پیشگامان دیده بان نت داشتم.به امید بهتر شدن اومدم به این شرکت و بخاطرش یک هفته اینترنتم قطع بود تا وصل بشه ولی بهتر نشد هیچ بدترم شده
دوستان wan ip شما چیه؟ برای من این مثلا 100.73.6.83 تو مودم میزنه ولی تو سایتای ip یاب یه چیزه دیگه نشون میده
data rate رو برای شما چجوری بستن؟ من برای متغیره و بدون دست زدن یا قطع شدن اینترنت اتوماتیک بالا پایین میره.البته بیشتر پایین میره تا بالا.
نسبت به دیده بان نت پینگ خیلی بهتری داره ولی مشکل محدودیت سرعت داره که تابحال تو شرکتای دیگه ندیده بودم.البته از صبح تا ظهر بود فعلا درست شده.نویز خطم بیشتر شده که انتظار داشتم بهتر بشه ولی بدتر شده!(1 مگابیت کمتر شده)
مودمم ایسوس n14u b1 هست و میشه باهاش snr رو کم و زیاد کرد ولی تو برای پیشگامان جواب نمیده و هرچی snr رو کم یا زیاد میکنم سرعت فرقی نمیکنه درحالی که برای سرویسای قدیم کار میکردن!
اگه نکته ای چیزی هست راجع به این شرکت ممنون میشم راهنماییم کنید
آیپی.به طور پیش فرض valid نیست. با شکایت درستش میکنننقل قول:
بالا پایین رفتن دیتاریت بدون قطع شدن به خاطر فعال بودن sra تو مودمتونه. وقتی نویز زیاده و crc زیاد میفته مودم ریت رو میبره پایین تر
میتونید این قابلیت رو خاموش کنید ولی ممکنه قطعی ببشتر بشه
سرویس چند مگ خریدید؟ سرعت دانلودتون چقدره که میگید محدود شده
حتما خطتون روی یک ریت مشخص بسته شده که بالاتر نمیره
8 مگابیت خریداری کردم ولی بخاطر دوری از مرکز مخابرات نهایت 6-7 مگ میتونم بگیرم.بیشتر مراکز مخابراتی فیبر شدن ولی مرکز ما (شهید یزدان پناه) هنوز مسیه
بله درسته sra روشن بود و الان که خاموش کردم فیکس رو 6 مگابیت مونده.شرکت قبلی تفاوتی تو روشن یا خاموش بودن sra نداشت ولی پیشگامان تاثیر داره
خط من فوق العاده نویزی هست و crc رکورد میزنه! سیمکشی تلفن رو از سرخط تا مودم جدا کشیدم ولی مشکلم حل نشد تا چند وقت پیش فکر میکردم مشکل از isp دیده بان نت هست ولی پیشگامان هم همین مشکل رو داره و بدتر هم شده.پارسال که مخابرات داشتم وضعیت خیلی بهتر بود.فکر میکنم مشکل از پورت باشه یا تجهیزات خراب مخابرات
متأسفانه نویز باعث شده crc خیلی زیاد بیفته. 13500 تا در یک ساعت و نیم یعنی قطعی ها و افت سرعت های لحظه ای مکررنقل قول:
از داخل مودم adsl 2 plus رو فقط انتخاب کنید ممکنه کشش خط بیشتر بشه. الآن adsl 2 هستید
خطتون هم روی پروفایل گیمه، اگه بگید غیرفعالش کنن روی crc کمتر انداختن تاثیر داره مگه اینکه اوضاع زیادی خراب باشه
برای sra باید تجهیزات isp مورد نظر هم پشتیبانی کنه. ممکنه دیدبان نت این سیستم رو نداشته باشه
کلا هروقت از یک شرکت به یک شرکت دیگه میرید ممکنه یکم شرایط خط بهتر یا بدتر بشه. شاید شرایط snr و نویز دیدبان نت بهتر بوده به خاطر همین sra عمل نمیکرده
ممنونم از راهنمایی شما
رو حالت adsl2+ هم کشش خط کمتر میشه هم قطعی و crc بیشتر میشه! همه حالت هارو تست کردم adsl2 معمولی بهتره
خونه ما قدیمی ساخته و اون زمان احتمالا برای سازنده مهم نبوده که سیمکشی تلفن و برق رو کنار هم تو ورودی ساختمون کار بزاره.
شب ها از ساعت 1 به بعد که مصرف برق کم میشه snr بالاتر میره و قطعی تموم میشه و کشش خط تا 8 هم میرسه.برای همسایه هارو چک کردم بدون مشکل 8 مگ رو داشتن
fastmode هم تاثیر خیلی کمی داره و تو هر حالتی چون نویز خط بالاست قطعی زیاد دارم.فکر میکنم تنها راه حل مشکل من فیبر شدن خط تلفنه و به isp ربطی نداره
مشکل از خود شرکته به نظرم خط شما که بدتر از خط من نیست من با ATTENUATION 49 رو PARS ONLINE خطم 6-7 مگ رو میکشید واس شما که 45 هست وقتی اومدم PISHGAMAN میزان ATTENUATION خط بیشتر شد الان رو 52 هست ...به نظرم اگه مودم خوبی داشته باشی بتونی 8 مگ رو دریافت کنی
اگه سیم کشی رو بتونی از POST مخابرات تا مودم یک تیکه بکشی و روی سیمه مخابرات سوکت بزنی شاید یه ذره بهتر بشه کیفیت خطت
مودمم ایسوس هست فکر نکنم از این مدل بهتر تو بازار باشه.با مخابرات میشد 7-8 مگ گرفت ولی پیشگامان قدرت سیگنالش کمتره و خود پشتیبانی هم تایید کردن که تجهیزات مخابرات تو شرایطی که نویز بالا باشه بهتر عمل میکنهنقل قول:
سیم کشی رو از سرخط تا مودم یکسره کشیدم ولی هنوزم خطای crc زیادی دریافت میکنم.
واقعیتش دیگه خسته شدم بخاطر یکی دو مگ بیشتر کلی هزینه و وقت و بزارم.با همین سرعت فعلا میگذرونم تا منطقه ما هم فیبر بشه.
به دوستانی که مثل من شرایط خطشون جالب نیست توصیه میکنم تو شرکتی که هستن بمونن و به امید بهتر شدن وضعیت خطشون تغییر ندن.اگر پینگ خیلی بالایی دارید به فکر عوض کردن سرویستون باشید
سلام ..بله مودم n14 مودم بسیار خوبیه ولی chipset اون برادکام نیست میگن chip برادکام واسه خطوط نویز دار بهتره به هر حال فک کنم chip DSLAM شرکت پیشگامان برادکام باشه همینطور که تو مودم شما هم نشون داده ...اگه چیپ مودم شما با چیپ dslam شرکت از یک برند باشه بهتره
در مورد سیم کشی هم اگه قبلا سیم یک تیکه و مستقیم کشیدید کار زیادی نمیتونید بکنید و ارزش نداره هزینه کنی
خط شما روی حالت Fast path هست یعنی حالت گیم اگه از حالت fast path خارج بشه کشش خط به احتمال زیاد بالاتر میره و سرعت بالاتری دریافت خواهید نمود اما یه مقدار ping میره بالاتر
امروز پشت سرهم قطعی دارم.زنگ زدم شرکت می گه از سمت ما نیست!!!!
دروغ میگه منم قطعی داشتم البته الان دیگه ندارم اما ظهر قط بودنقل قول:
درود
امروز من قطعی نداشتم ولی ظهر کلا روی 4.5 مگ تقریبا فیکس بود و بالاتر نمیرفت. الان مجدد درست شده
ساعت 14 تا 16 و 23 تا 12:30
سرعت محدود میشه به 4
یعنی به شکل خاصی سر تایم محدود میشه و دوباره اوکی میشه
سلام.
دوستان، من الآن مشترک دیده بان نت هستم و به دلیل یه سری مشکلات از جمله سرعت کم تک کانشن و کندی سرعت دانلود در ساعاتی از روز که الآن 4 ماه هست دارم پیگیریش می کنم و هنوز هم درست نشده، میخوام تخلیه کنم و از خدمات یه شرکت دیگه رو استفاده کنم.
مصرف ترافیکم کمی زیاد هست ( حدود 120 گیگ بین الملل) و سرعت تک کانشکن هم خیلی برام مهمه چون استریم می کنم. حالا بین پیشگامان سرویس 8 مگ و های وب اونم سرویس 8 مگ میخوام یکی رو انتخاب کنم. نمیخوام سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت کمتر بشه و سرعت تک کانشن پایدار میخوام.
مکس ریت خطم حدود 19 مگابیت هست ولی CRC هر بار رکورد میزنه و حتی تا 10000 هم بوده. هر چند با تغییر شرکت این عدد ممکنه تغییر کنه ولی فکر نمی کنم دیگه کمتر از 10 مگاببت بشه.
شما کدوم یکی رو پشنهاد میکنین؟
درودنقل قول:
مدنظر قرار بدید که پیشگامان هم ساعاتی از روز محدودیت پهنای باند اعمال میکنه و سرعت دانلودتون میاد رو 400-500
اگه براتون مهمه که 24 ساعته یا تو طول روز همیشه پهنای باندی که خریداری کردید رو بهتون بدن پیشگامان گزینه مناسبی نیست ...
سپاسگزارم. فقط دو تا سوال داشتم. 1- با توجه به شرایط بنده شما چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین؟ (سقف هزینه ایم ماهی 50 هزار تومن بدون 9 درصد مالیاته) 2- این ساعاتی که کاهش سرعت داره کی هست دقیقا؟نقل قول:
راستش من قبل از این شاتل داشتم که از نظر پهنای باند هیچ مشکلی نداشت و محدود نمیشد ولی همونطور که میدونید قیمت هاش رو افزایش داده + حجم هاشو کم کرده ...نقل قول:
پس نمیتونم بگم برید سمت کدوم شرکت باید ببینید همسایه هاتون چی دارن و یه تست کنید اگه آشنا هستید.
در مورد سوال دوم هم ساعاتش معمولا یک ساعتی 11 شب به بعد هست + در طول روز هم بین 3 تا 6 برا من بعضی وقتا هم 12 ظهر تا 3 به مدت یک ساعت حالا یکم کمتر یا بیشتر محدود میشه ...
توجه کردم تایم مشخصی واسه من نداره که بگم سر این ساعت شروع میشه معمولا متغیره و بعضی وقتا دو سه روز اصلا محدود نمیشه بعضی وقتا هم هر روز چند ساعت محدوده ...
امروز پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند داره و تقریباً از ساعت 2 تا به الان حداکثر سرعت 4 mbps است و همین مقدار هم نوسان داره. به پشتیبانی زنگ زدم گفت پنل شرکت مشکل داره نیم ساعت دیگه تماس بگیرید.
من امروز هیچ مشکلی نداشتم.پنل 8نقل قول:
سلام. میشه یه تست تک کانکشن با IDM از لینک زیر بگیرید و پست کنید؟نقل قول:
سپاسگزارم
این که اینترانت هست!!! در واقع حتی اگه مفت هم باشه من اهمیتی به اینترانت نمی دم. منظور من اینترنت بود اینترانت که شبکه داخل کشوری هست و از نظر من فاقد ارزش ( اگه تهران باشی احتمالاً سرورها چند تا خیابون باهات فاصله دارن ).نقل قول:
مشکل کمبود پهنای باند اینترنت ( یا دستکاری و ایجاد اختلال ) باعث میشه نتونی استریم و لایو استریم ببینی.
8مگنقل قول:
ساعت 22:10
من یه ویدئو از یوتیوب تماشا کردم با کیفیت 1080 البته وی پی ان پولی دارم.فیلم گرفتم ازش هم تو آپارات آپلود کردم هم Picofile .خودتون چک کنید.حجم فیلم 18 مگ هستنقل قول:
تو فیلم پینگ هم مشخصه سرعت دانلود و سرور هم هلند هست
البته فیلم من 1080 هست اما خودتون بهتر می دونید که تو آپارات وقتی فیلمی آپلود می کنید خیلی کیفیتش میاد پایین بهتره لینک دوم یعنی پیکو فایل رو ببینید