قیمت ، محصولات اپل ، وابسته ی شدید به قیمت دلار ه!نقل قول:
Printable View
قیمت ، محصولات اپل ، وابسته ی شدید به قیمت دلار ه!نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نه فقط همین لپ تاپ همراهشه و گفتم درش بیاره از جعبه بگیره دستش
البته یک ماه و نیم دیگه میاد:13:و تا اون موقع لحظه شماری برای اپل خیلی سخته!:46:
ممنون از دوستان بزرگوار که راهنماییم کردن و بعد از یک ماه شک و تردید بالاخره به نتیجه خرید اپل رسیدم:11:
مشکلی نیست ! :11:نقل قول:
من خودم از آلبرتا (کانادا) آوردم ، فقط خود مک بوک رو گذاشتم تو کیفم! همین! :27: :11:
موفق باشید ،
امید
من بین مک بوک پرو و آی مک موندم .
مک بوک پرو بخرم 371 میخرم و اگه آی مک بخرم 413 .
چیکار کنم . تجربه دوستان چیه ؟
ضمنا از تبریز از فروشگاه آوا میخوام بخرم . سابقش چطوره ؟
تصميم گيري بين اين دو خيلي راحته :13:نقل قول:
اگر همراه بودن براتون مهمه مك بوك پرو و اگر قصد داريد جايگزين pc باشه يا هميشه در منزل استفاده كنيد آي مك بهتره :13:
خوبه . عاليه .نقل قول:
مک بوک پرو بخرم 371 میخرم و اگه آی مک بخرم 413 .
من خودم بيشتر با آي مك حال مي كنم ولي چون نميشه حمل كرد مك بوك پرو رو ترجيح دادم .اگر بخوام پي سي رو ارتقا بدم حتما آي مك ميگيرم :20:نقل قول:
چیکار کنم . تجربه دوستان چیه ؟
ببينيد اگر پلمش سالم باشه و قيمتش هم مناسب باشه هيچ مشكلي نداره و با خيال راحت خريد كنيد :8:نقل قول:
ضمنا از تبریز از فروشگاه آوا میخوام بخرم . سابقش چطوره ؟
ممنون از پاسختون .
1 - چرا با آی مک حال میکنید . چه فرقی بین ایندو میبینید . من هم زیاد حمل نمیکنم و تغییر مکان نمیدم . عوضش مک بوک پرو با سی پی یو i5 ارزونتر درمیاد .
2 - پلمپش رو چطوری چک کنم . میشه با عکس راهنمائی کنید ؟
3 - فروشگاه آوا تبریز 371 رو 2200 میگه و آی مک 413 رو 1900 . 1 سال هم گارانتی میکنه . راست یا دروغ میگه با اپل ایران کار میکنه .
خدایا من هم دارم مک دار میشم . :40:
آي مك زيباتر . قدرتمند تره . مجيك موس و كيبورد وايرلس داره . صفحه نمايشش بزرگتره و ...نقل قول:
خوب بجاش قدرت پردازش آي مك بالاتره :18:نقل قول:
من هم زیاد حمل نمیکنم و تغییر مکان نمیدم . عوضش مک بوک پرو با سی پی یو i5 ارزونتر درمیاد .
چند صفحه قبل فيلم گذاشتم ولي عكس هم ميزارمنقل قول:
2 - پلمپش رو چطوری چک کنم . میشه با عکس راهنمائی کنید ؟
الماس 371 رو ميده 2050 . قيمت ديروز .به نظرم 150 تومن ارزش داره بياي تهراننقل قول:
3 - فروشگاه آوا تبریز 371 رو 2200 میگه و آی مک 413 رو 1900 . 1 سال هم گارانتی میکنه . راست یا دروغ میگه با اپل ایران کار میکنه .
انشاا....نقل قول:
خدایا من هم دارم مک دار میشم . :40:
مگه پردازش رو با سی پی یو اندازه نمیگیرن ؟ ببخشید هی سوال میکنم . ولی شما خوب دارید راهنمائی میکنید . یعنی شما میگید مک بوک پرو با سی پی یو i5 2.4 GHz قدرت پردازشش از آی مک با سی پی یو دو هسته ای 3.06GHz کمتر هست ؟ من دوربین سونی دارم که با فرمت فول اچ دی فیلمبرداری میکنه . (AVCHD) . میخوام فیلمهای اونو ادیت ، تبدیل و ... کنم . کدوم سی پی یو جواب میده ؟نقل قول:
ضمنا آیا کارت گرافیک ATI HD 4670 قویتره یا NVIDIA GT 330 ؟
میشه لینک اون فیلمرو بزارید . عکس هم منتظرم . احتمالا شنبه اقدام به خرید کنم .نقل قول:
چند صفحه قبل فيلم گذاشتم ولي عكس هم ميزارم
آخه این فروشگاه قراره کمک کنه لپ تاپ قبلی من رو بردارن . ضمنا قرار شده چک هم قبول کنن . یکسال هم گارانتی میکنه .نقل قول:
الماس 371 رو ميده 2050 . قيمت ديروز .به نظرم 150 تومن ارزش داره بياي تهران
این الماس پایتخت کدوم طبقه پاساژ پایتخت هست ؟ وارد که میشی سمت چپه یا راست ؟
سوالات دیگه :
- مجموعه iLife داخل جعبه هر دو مدل انتخابی من هست ؟
- چطور چک کنم که تولید جدید هست ؟
- ورژن اسنو لئوپارد اینا چند خواهد بود . الان توی سایت اپل دیدم 10.6.4 رو هم داده بیرون .
- آی مک انتخابی من کیبورد وایرلس و مجیک ماوس داخلش هست یا باید جدا خرید ؟
- دی وی دی درایور این مدلها Blueray هم پخش میکنه ؟
خیلی خیلی متشکر
خوب i5 هم دو هسته ايه :20: آي مك كمي قوي تره :13:نقل قول:
مگه پردازش رو با سی پی یو اندازه نمیگیرن ؟ ببخشید هی سوال میکنم . ولی شما خوب دارید راهنمائی میکنید . یعنی شما میگید مک بوک پرو با سی پی یو i5 2.4 GHz قدرت پردازشش از آی مک با سی پی یو دو هسته ای 3.06GHz کمتر هست
در فيلم همه چي گويا هست :نقل قول:
میشه لینک اون فیلمرو بزارید . عکس هم منتظرم . احتمالا شنبه اقدام به خرید کنم .
http://www.box.net/shared/v3uj2hrdfu
پس عاليه . خوب باهاتون داره راه مياد :46:نقل قول:
آخه این فروشگاه قراره کمک کنه لپ تاپ قبلی من رو بردارن . ضمنا قرار شده چک هم قبول کنن . یکسال هم گارانتی میکنه .
سوالات دیگه :
به طور پيش فرض نصبهنقل قول:
- مجموعه iLife داخل جعبه هر دو مدل انتخابی من هست ؟
مدل بيانگر چه سالي هست . 371 براي سال 2010 هست :20:نقل قول:
- چطور چک کنم که تولید جدید هست ؟
10.6.3 هست كه راحت ميتونيد آپديت كنيد .نقل قول:
- ورژن اسنو لئوپارد اینا چند خواهد بود . الان توی سایت اپل دیدم 10.6.4 رو هم داده بیرون .
بله همراهش هست .نقل قول:
- آی مک انتخابی من کیبورد وایرلس و مجیک ماوس داخلش هست یا باید جدا خرید ؟
در يك سطحننقل قول:
ضمنا آیا کارت گرافیک ATI HD 4670 قویتره یا NVIDIA GT 330 ؟
طبقه ي 2 . روبروي پله برقينقل قول:
این الماس پایتخت کدوم طبقه پاساژ پایتخت هست ؟
ممنون
- آی مک اسپیکر روش داره ؟
- دی وی دی درایور کدوم یک از ایندو Blueray هم پخش میکنه ؟
ممنون از راهنمائیهاتون ...:10:
داره ولي حرفه اي نيست .نقل قول:
هيچ كدوم :11:نقل قول:
- دی وی دی درایور کدوم یک از ایندو Blueray هم پخش میکنه ؟
خواهش مي كنم دوست من . سوالي بود بپرسنقل قول:
ممنون از راهنمائیهاتون ...:10:
سلام مجدد
لطفا یه راهنمائی دیگه بکنید : :8:
سی پی یو مدل 371 که i5 هست آیا 2 هسته ای هست یا 4 هسته ای ؟
اگه 2 هسته ای باشه آیا بازم بهتر از دو هسته ای های معمولی هست ؟ یعنی میرزه 300 هزار تومان بیشتر بدی و بجای 2 هسته ای معمولی ، 2 هسته ای i5 بگیری ؟ من میخوام ادیت فیلم انجام بدم . آیا کارائی i5 برام قابل توجه خواهد بود یا نه زیاد فرقی با سی پی یو های 2 هسته ای معمولی نداره .
ممنون :36:
بله دو هسته ي فعال و 4 رشته ي پردازشي :20:نقل قول:
بله . خيلي بهتر و سريع تر از سري هاي Core 2 dou هست :18:نقل قول:
اگه 2 هسته ای باشه آیا بازم بهتر از دو هسته ای های معمولی هست ؟
100% مي ارزه . فكر كنم شما داري با مدل 375 مقايسه ميكني ؟؟نقل قول:
یعنی میرزه 300 هزار تومان بیشتر بدی و بجای 2 هسته ای معمولی ، 2 هسته ای i5 بگیری ؟
300 بيشتر ميدي ولي هم گرافيكيش فوق العاده قوي تره و هم سي پي يوش :13:
از لحاظ پردازشي i5 خيلي بهتر عمل مي كنه . چون داراي 4 رشته پردازشي هست و هم ازهسته ي سريع تر استفاده مي كنه و داراي فركانس بالاتر و مصرف كمتر نسبت به نسل قبلي هستند :18:نقل قول:
من میخوام ادیت فیلم انجام بدم . آیا کارائی i5 برام قابل توجه خواهد بود یا نه زیاد فرقی با سی پی یو های 2 هسته ای معمولی نداره .
سلام
من میخوام یه مک بوک پرو بگیرم پولم هم 1.400 هستش. کارم هم بیشتر با نرم افزار های اتوکد و ایتبز و کلا نرم افزار های عمرانی هست .به نظرتون چی بگیرم ؟:19:
ممنون دوست عزیز . شما خیلی با حوصله راهنمائی کردین .
و نهایتا سوال آخر :
داشتم با imac 413 مقایسه میکردم .
نهایتا با همه تفاسیر آیا مک بوک پرو 371 بگیرم یا آی مک 413 ؟
فقط سی پی یو و گرافیک رو لطفا مقایسه کنید .
میدونم که 371 15 اینچ هست و آی مک 21 اینچ .
آی مک ، مونیتورش (21 اینچ بودن و فول اچ دی بودنش) داره وسوسه میکنه و مک بوک پرو 371 ، سی پی یو ش .
ضمنا من یه مودم وایرلس Linksys wag120N دارم که باهاش به اینترنت وصل میشم . مک اسنولئوپارد اونو براحتی خواهد شناخت و مشکلی که نخواهم داشت ؟
زمان خرید نزدیک شده . لطفا مثل قبل سریع راهنمائی کنید .
خواهش مي كنم :11:نقل قول:
ببينيد دوست من تصميم آخر رو خودتون بايد بگيريد . اينجا فقط من و دوستان كمك ميكنم تا انتخاب بهتري داشته باشيد .هر دو مدلي كه انتخاب كرديد خوبه . اگر دوست داريد همراهتون باشه مك بوك پرو بهتره . ببين كدوم بيشتر به كارت مياد .نقل قول:
و نهایتا سوال آخر :
داشتم با imac 413 مقایسه میکردم .
نهایتا با همه تفاسیر آیا مک بوک پرو 371 بگیرم یا آی مک 413 ؟
گرافيك و سي پي يوي آي مك انتخابي كمي قوي تره ( البته تفاوت خيلي جزئي هست ) . ظرفيت هاردش هم بيشتره و يك امتياز ديگه هم داره : آي مك داراي رزوليشن FULL HD هست :13:نقل قول:
فقط سی پی یو و گرافیک رو لطفا مقایسه کنید .
نه . مشكلي نداره . براحتي ميتونيد ازش استفاده كنيدنقل قول:
ضمنا من یه مودم وایرلس Linksys wag120N دارم که باهاش به اینترنت وصل میشم . مک اسنولئوپارد اونو براحتی خواهد شناخت و مشکلی که نخواهم داشت ؟
به ساعت نمي كشه كه من يا دوستان جواب سوالات رو ميديم :31:نقل قول:
زمان خرید نزدیک شده . لطفا مثل قبل سریع راهنمائی کنید .
سوالي بود بپرس:46:
داداش محسن . بازم من اومدم اذیتت کنم هی سوال ازت بپرسم . شرمنده بهتر از تو کسی وارد نیس و خوب جواب نمیده با حوصله . آقا من در مورد دی وی دی مک بوک پرو ها هم سوال دارم . روی سونی که خودم دارم جرات نمیکنم یه فیلم نیگا کنم صدای جت میده از توش و وووووووووووووووووو صدا میکنه لامصب . مال مک بوک پرو هم همینطوره ؟ البته برا سونی تنها فیلم نیس هر چی دی وی دی توش میذارم صدا میکنه چه موقع رایت چه موقه کارای دیگه . سوال بعدیم هم اینه که من یه آلمه فیلمای دایو ایکس دارم . بعضی وقتا اینا رو واسه بچه ها تبدیل به دی وی دی میکنم که رو دستگاه دی وی دی پلیر بتونن نیکا کنن رو تلویزیون . با مک هم میشه سه سوته مثل ویندوز 7 فیلما رو به دی وی دی تبدیل کرد یا باید برنامشو بخرین یا دانلود کنیم ؟ همینطور واسه ام پی تیری کردی سی ها و یا تبدیل ام پی تیری ها به سی دی آئودیو ؟ بعدشم چن روز پیش دو تا برنامه خفن اومد تو بازار واس ویندوز یکی فتوشاپ 5 هس یکی هم آفیس 2010 . واس مک هم این دو تا کرکیش اومده ؟ ینی فتوشاپ 5 هم واسه مک الان میفروشن ؟ و اینکه مشکل فارسی نوشتن تو آفیس 2010 واسه مک حل شد ؟ خیلی آقایی
خیلی خیلی ممنون .
آخه من فکر میکردم سی پی یو i5- 2.4 GHz قویتر از Core2Duo3.06GHz هست . ولی مثل اینکه اشتباه میکردم .
در مورد کارت گرافیک هم همینطور . فکر میکردم گرافیک Nvidia330M قویتر از Ati HD4670 هست . ولی مثل اینکه اینجا هم اشتباه میکردم .
در اینصورت iMac که 300 هزار تومان هم ارزونتره اونو بگیرم . شما میگید iMac یکم قویتره . چون کارائی برام مهمه نه امکان حمل و نقل .
بله واقعا پاسختون خیلی سریعه و خیلی ممنون .
خواهش مي كنم دوست من. شرمنده ميفرماييد :11:نقل قول:
در مك بوك پرو ها اصلا اين مشكل وجود نداره و صدايي نمي ده :20:نقل قول:
آقا من در مورد دی وی دی مک بوک پرو ها هم سوال دارم . روی سونی که خودم دارم جرات نمیکنم یه فیلم نیگا کنم صدای جت میده از توش و وووووووووووووووووو صدا میکنه لامصب . مال مک بوک پرو هم همینطوره ؟ البته برا سونی تنها فیلم نیس هر چی دی وی دی توش میذارم صدا میکنه چه موقع رایت چه موقه کارای دیگه .
از اين برنامه ها براي مك هست و تو نت براحتي ميتونيد دانلود كنيد .نقل قول:
سوال بعدیم هم اینه که من یه آلمه فیلمای دایو ایکس دارم . بعضی وقتا اینا رو واسه بچه ها تبدیل به دی وی دی میکنم که رو دستگاه دی وی دی پلیر بتونن نیکا کنن رو تلویزیون . با مک هم میشه سه سوته مثل ویندوز 7 فیلما رو به دی وی دی تبدیل کرد یا باید برنامشو بخرین یا دانلود کنیم ؟
حتي نرم افزار سانسور صدا و سيما ( فاينال كات استديو ) محصول شركت اپله :18::18::18:
نگران اين برنامه ها نباشيد . از اين برنامه ها زياده :8:نقل قول:
همینطور واسه ام پی تیری کردی سی ها و یا تبدیل ام پی تیری ها به سی دی آئودیو ؟
در ضمن شما ميتوني در كنار مك وين 7 نصب كني و به كارهايي كه گفتي بپردازي
ببين برنامه هاي گرافيكي از قبيل فتوشاپ اول براي مك نوشته ميشه بعد براي ويندوز :18:نقل قول:
بعدشم چن روز پیش دو تا برنامه خفن اومد تو بازار واس ویندوز یکی فتوشاپ 5 هس یکی هم آفیس 2010 .
كرك شدش هم هست . براي نوشتن فارسي در مك هم مشكلي نيست . براحتي ميتونيد فارسي تايپ كنيدنقل قول:
واس مک هم این دو تا کرکیش اومده ؟ ینی فتوشاپ 5 هم واسه مک الان میفروشن ؟ و اینکه مشکل فارسی نوشتن تو آفیس 2010 واسه مک حل شد ؟ خیلی آقایی
ببين گفتم فرقشون خيلي خيلي جزئي هست . در مورد گرافيك هم اگر GT330 با حافظه ي مجزاي 512 مگابايتي بود قوي تر بود ( مثل گرافيك مدل MC373 )نقل قول:
فقط يك خواهش :نقل قول:
در اینصورت iMac که 300 هزار تومان هم ارزونتره اونو بگیرم . شما میگید iMac یکم قویتره . چون کارائی برام مهمه نه امکان حمل و نقل .
اصلا عجله نكنيد كه خداي ناكرده پشيمون بشيد .
:11::11::11::11::11:نقل قول:
بله واقعا پاسختون خیلی سریعه و خیلی ممنون .
با اين بودجه اي كه فرمودين مدل MC374 رو بهتون پيشنهاد ميكنمنقل قول:
قيمت 1450 . اگر خواستي بگو مشخصاتش رو بزارم :20:
مرسی از جوابتوننقل قول:
پس به کارم میخوره ؟
به نظر شما بهتر نیست با این بودجه از یه برند دیگه و کانفیگ بالاتر استفاده کنم ؟
ببخشید مک بوک پرو طرفدارش زیاده یا آی مک .
اگه یه زمانی خواستیم دست دومش رو بفروشیم کدومش طرفدار داره و کدومش راحتتر فروش میره ؟
لطفا قیمت Imac413 رو هم بگید .:11:
نقل قول:
مك بوك پرو تو ايران بيشتر جا افتاده
ممنون من یه خورده پستم رو با تاخیر ویرایش کردم . :46:نقل قول:
لطفا قیمت Imac413 رو هم بگید ...
ببين به نظر من نميشه بقيه امكانات رو فداي كانفيگ بالا كرد .نقل قول:
از امكاناتي همچون باطري فوق العاده و ترك پد مالتي تاچ و ديزاين عالي و كيفيت ساخت و قطعات و خود سيستم عامل مك نميشه گذشت :13:
حتما اینکارو بکن . حتما از اپل بگیر و یه خورده بیشتر هزینه کن و کانفیگ بالا بگیر . حواست باشه پسر .نقل قول:
ما که الان بهترین نوع سونی رو دارم . سری Z ساخت ژاپن . 3 سال پیش 2 میلیون پول دادم بابتش . دارم عوض میکنم و میخوام مک بگیرم . :21:
هدف اولیه هم استفاده از سیستم عامل مک هست . در وهله بعدی ارتقا به سخت افزار جدید .
1900 الماسنقل قول:
نه من بیشتر نظرم اینه که چندین سال برام بدون مشکل کار کنه و جوابگوی نیازم باشه .نقل قول:
به کانفیگ خیلی بالا نیازی ندارم به کارم نمیاد چون الکی پول میدم و شاید کانفیگ پایین تر جواب کارم رو بده .
با این بودجه فقط میتونم13 اینچ بگیرم از این نظر هم میترسم که شاید کوچیک باشه .
ولی فکر کنم شارژ بالا و قطعات خوب و سیستم عامل مک و سبکی و زیبایی باعث شه همین مک بوک پرو 374 رو بخرم.
باز هم از دوستان ممنونم
سلام به همه دوستان.
یکی از دوستانم دلیلی که برای نخریدن 13" داشت میگفت که رزولوشن تصویرش پایین و ازیتت میکنه.خواستم بدونم این تفاوت رزولوشن تصویر 13" و 15" کجا به درد میخوره و در مورد اینکه رزولوشن 13" پایین یکم توضیح بدید.
ممنون.
مک بوک پرو ۱۳ اینچ ، از رزولوشن 1280x800 استفاده میکنه! به نظر شما برای یک مدل ۱۳ اینچ پایینه ؟؟؟نقل قول:
رزولوشن مک بوک پرو ۱۵ اینچ ، 1440x900 و رزولوشن مک بوک پرو ۱۷ اینچ 1920x1200 ه!
خب ، به نسبت صفحه نمایش ، رزولوشن بالا میره!
میدونی اگر ، رزولوشن 1920x1200 تو یک صفحه نمایش ۱۳ اینچ ،باشه چی میشه ؟؟؟
- من بهتون میگم ، شما باید با ذره بین به صفحه نمایش نگاه کنی! :27:
حتی ، در ۱۵ اینچ هم ، خیلی ریز میشه!
استفاده از رزولوشن 1440x900 و 1920x1200 در یک صفحه نمایش 13 اینچ ، اشتباهه! :8:
ضمن اینکه ، فشاری که به چیپست گرافیکی میاد ، بیخودی دو برابر میشه!
موفق باشید ،
امید
برای خرید مک بوک پرو کی اقدام کنم خوبه ؟ ایا قیمتها پایین میاد ؟
قيمت مدل MC373 به پايين ترين حد ممكن رسيد . قيمت امروز الماس :
2450 :18::18::18::18::18::18::18::18:
با این حساب قیمت الماس هم رسید به قیمت فروش "بورس"نقل قول:
قيمت مدل MC373 به پايين ترين حد ممكن رسيد . قيمت امروز الماس :
من که حسابی کف کردم:18:
به هیچ وجه ، منطقی نیست! :18: :11:نقل قول:
اقا اینطور که معلومه قیمتها داره میاد پایین یعنی باید صبر کنیم ؟:5:
375 چند روز شد 1750 " الان 1820 تومن " چطوره ؟ قیمت درستش چنده ه ه ؟
نقل قول:
مطمئن باشيد ديگه ارزونتر نميشه . اين كمترين قيمت ممكن هست . مدل 373 رو اپل ميده 2200 . و با عوارض و سود شركت ها به همين حدود ميرسه . انصافا قيمت خيلي عاليه . پارسال مدل 986 كه اپل ميداد 2200 هيچ وقت به زير 2620 نرسيد :18:
ممنون از پاسخ کاملتون.نقل قول:
من هنوز موندم تا بتونم 373 بخرم.انگار قیمتشم مناسب شده.
به نظر شما چرا قیمتای الماسم داره پایین میاد؟؟