بچه ها از کجا بفهمم چقدر دانلود کردم ؟
راستی شبها رایگان ؟
Printable View
بچه ها از کجا بفهمم چقدر دانلود کردم ؟
راستی شبها رایگان ؟
شما به سایت زیر برو :نقل قول:
بعد از وارد شدن برو به قسمت Query Business Info و بعد برو به قسمت Call History و اونجا بازه زمانی مدنظرت رو وارد کن. ( نکته : اعدادی که میبینی رو اگر دو بار بر 1024 تقسیم کنی به مگ تبدیل میشن!)کد:mobinnet.net/ecare
به نقل از سایت مبین نت : هر روز از ساعت 2 الی 8 صبح و روز های جمعه رایگانه!
Lurenzo جان به صورت كلي جايي ننوشته كه چقدر دانلود داشتيم ؟؟
نه متاسفانه.:41:نقل قول:
ایشالا در آینده اضافه میکنن!:8:
البته یه قسمت Summary Usage Record هم هست که برای من که نامحدود دارم چیزی توش ننوشته.قبلا یکی از دوستان گفت مربوط به چیه ، ولی الان خاطرم نیست!
نقل قول:
در اين بخش كل مصرف و باقيمانده آن را مشخص كرده است.
سلام
من می خوام وایمکس بگیرم چون مشکل خط تلفن داریم که به نام خودمون نیست:45:
بعد می خواستم بپرسم این مبین نت خوبه؟؟؟ بهم پیشنهاد می کنین؟ چون ایرانسل رو که میگن خیلی افتضاحه ولی خوب از اینم می ترسم چون اگه راضی نباشی مودم میمونه رو دستت دیگه نه؟ در ضمن ما تو منطقه outdoor هم هستیم
میشه راهنماییم کنین؟ ممنونم:11:
آقا بالاخره من وایمکس مبین نت بگیرم یا برم مخابرات منطقه کلنجار بزنم که خط تلفنم رو از pcm در بیاره واسه ADSL؟
نقل قول:دوستان توجه کنید که اصلا نمیشه گفت که کیفیت مبین نت برای شما چگونه خواهد بود!نقل قول:
من خودم از کاربرای راضی مبین نت بودم و حدود 40 روز بدون مشکل استفاده کردم ولی الان شش روزه که نوسان و افت سرعت دارم.
همین الان که این پست رو میزنم خیلی از کاربرا مشکل دارن و خیلی ها هم قبلا مشکل داشتن و الان برطرف شده و تعدادی هم از اول بدون مشکل بودن!
پس باور کنید هیچکدوم از بچه های این تایپیک نمیتونه بطور قطع به شما بگه که بگیرید یا نگیرید!!!:10:
دوستان عزیز میشه یه آدرس سایت یا شرکت V-P-N بدید که پینگش با Wimax پایین باشه پینگ مبین نت برام خوبه و راضی ام اما با V-P-N چند تا کشور مثل هلند آلمان اسپانیا پینگ خیلی بالا میره حدود 2 برابر بیشتر از حالت معمولی...
خواهشن راهنمایی کنید
من از سرور انگلیس استفاده میکنم جالبه پینگمو پایین هم میره و سرعت لود شدن صفحه بهترم میشهنقل قول:
سلام
من مودمم ریست شده.
کسی تنظیمات مودم را نداره؟ هرچی سرچ کردم، چیزی نیافتم. فقط یک لینک بود (up.--------.com/Files/5daksed4df005,b4aa981a2.rar) که اون هم خراب بود.
ممنون می شم راهنمایی کنین.
آی دی یاهوی منو add کن تا با هم ردیفش کنیم.
hosseinyz
ما که پیدا نکردیم .
مگه میشه نشه فهمید چقدر دانلود کردیم
میشه اسم جایی که ازش اکانت گرفتید رو برام بفرستید؟نقل قول:
موردی که راجبش گفتید واسه من تو ADSL پیش میاد ولی تو وایمکس برعکس پینگ میره بالا
پس من با دلی خوش و خجسته برم قرارداد یکساله (300 هزار تومن) با مبین نت ببندم که مودمم هم رایگان بشه؟نقل قول:
ضمنا من قبلا ADSL از یه شرکت داشتم که 512 بود سرعتم از 60 کیلوبایت کمتر نمیشد، شبهاشم سرعت روی 300 تا 400 می رفت و من می تونستم فایل مثلا 200 مگی رو در عرض 5 مین دانلود کنم و قطعی اینترنتم خیلی خیلی کم و کوتاه بود
با این اوصاف مبین نت منو می تونه راضی نگه داره؟
اصلا مبین نمی تونه با اون adsl که داشتی راضیت کنه. چه بسا شبا و جمعه ها سرعتت پایین تر از 64 هم میاد. خدا به دادت برسه. دارم اون روزی رو میبینم که میای اینجا و ..!
شایدم پوشش منطقت خوب باشه و تعداد کاربراشم کم و مشکل نداشته باشی! شاید!!
هرگز مبین نت نمی تونه شما رو راضی کنه حیفه اون ای دی اس ال نازتو ازدست نده بی خیال مبین شونقل قول:
من چاره ای نداشتم مجبور شدم مبین بگیرم اما شما این کار و نکن حیفه
به هیچ وجه با سرعت بالاتر از سرویست نمیتونی دانلود کنی. (حتی یک کیلوبایت) فقط شانس بیاری افت سرعت و قطعی نداشته باشی.نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
دوستانی هم که گفتن با IDM سرعت بالاتر نشون میده باید بگم سرعت واقعی رو SpeedTest و نرم افزار های
مانیتورینگ ترافیک نشون میده. به طور مثال وقتی داری با IDM دانلود میکنی ممکنه مثلا بزنه 14 کیلوبایت در صورتی که شما چند ثانیه است کابل مودم رو قطع کردی! بعدش سرعت کم کم میاد پایین در صورتی که کاملا ارتباط قطعه.
میشه اسم شرکت رو بدی ما هم بگیریم ؟ :31: :18:نقل قول:
من هم موافقم با شما هنوز برای تصمیم قطعی زوده ، من الان جز کسانیم که راضیم ولی دو روز دیگه نمی دونم چون اوایل خیلی نوسان داشتم با کلنجار بسیار که تو پست های قبلیم راجع بش توضیح دادم، الان خیلی خوبه ، به هر حال به نظر من به ریسکش می ارزه ...نقل قول:
رییس هیات مدیره دفاتر خدمات ارتباطی:
ارایه سرویس وایمکس مبین نت در دفاتر خدمات ارتباطی ممکن شد
وایمکس نیوز - علی فلاح حقیقی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه هم اکنون تعدادی از دفاتر خدمات ارتباطی به صورت پالوت، فروش خدمات اینترنت پرسرعت مبین نت را آغاز کرده اند، گفت: طی چند روزآینده ارایه خدمات اپراتور سراسری وایمکس مبین نت در تمامی دفاتر انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه متقاضیان می توانند با مراجعه به دفاتر در خصوص خرید مودم مبین نت اقدام کنند، افزود: کارشناسان دفاتر خدمات ارتباطی بررسی های لازم را انجام داده و تقاضای افراد را ثبت می کنند سپس مودم لازم را در اختیار مشتریان قرار می دهند.
وی ادامه داد: تقاضاهای متقاضیان در زمینه دریافت خدمات مبین نت به دفاتر به صورت الکترونیکی به بخش فنی مبین نت ارجاع داده می شود و سپس کارشناسان فنی این اپراتور براساس زمان بندی های خود در زمینه ارایه این سرویس اقدامات لازم را انجام می دهد.
[HTML]http://wimaxnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=242[/HTML]
دوستان دیگه بدرستی جواب شما رو در پست های قبلی دادن!نقل قول:
اون سرعتی هم که شما شب ها با ADSL داشتید ، یک سرعت کاملا نجومی برای اینترنت ایران بحساب میاد!
به هر حال اگر با این ذهنیت میخواهید از مبین نت سرویس بگیرید سخت در اشتباهید! (حداقل در حال حاضر!!!)
به جای این بحثا. یه نظر سنجی راه بندازیم. کی از مبین نت راضی هست؟
ماشالله دوستانی که دارن و میخوان بگیرن دیگه مشخصه
کیا راضی هستن کیا ناراضی؟؟؟
راستش من که کلا از عملکردشون راضی نیستم.
اومدن تبلیغ کردن
یه ملت رو کشوندتن سمت خودشون
و با اینکه هنوز به بهره برداری نرسیده بود
و حالا یه مشت یوزر بیچاره با سرعت دیال آپی دارن عذاب میکشن و مبین نت جیگر داره bts هاش رو با پول ملت چال میکنه تو زمین!!!!!:18:
یه سوال
هر دفعه که مثلا مودم outdoor خودم رو از برق درمیارم و میزنم بعضی موقع ها کامپیوتر سریع به اینترنت وصل میشه ولی گاهی اوقات چند ساعت طول میکشه.
با این که چراغ ثابت میشه ولی بازهم اینترنت تا چند ساعت وصل نمیشه.
راستی امکان درست کردن اکانت مثل ADSL هست؟
در اهواز دیروز اینترنت مبین نت واقعا افتضاح بود! شب هم قطع شد! سرعت هم که افتضاح! به زور صفحه بالا میآورد! کی گفته تو اهواز درست شده! شما گفتید rssi من بالاست واسه همین سرعت پایینه! اگه اینطوره چطور با همون rssi یک روز پینگم 220 میشه، ولی 3 روز 1900؟
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
من هم هر وقت اینترنتم قطع میشه! اون سیمشو میکنم دوباره میزنم و در 80 درصد مواقع وصل میشه دوباره با این کار! چرا؟نقل قول:
اتفاقا ما تو منطقه خیابون پیروزی تهران، خیابون شکوفه هستیم دقیقا لب مرز منطقه indoor و outdoor پوشش شبکهنقل قول:
منم جامو عوض کردم و حالا که اینجا اومدیم دوباره خط pcm هست جای قبلی که بودیم رفتم به مدیریت مرکز نامه زدم خط اونجا رو از pcm در آورد امروز هم واسه خط این خونه رفتم یه چک کرد دید این منطقه تو بن بستهنقل قول:
زیر درخواستم نوشت که اگه راه داره و جا دارن خطمو آزاد کنه
گفت اکه ظرفیتش نبود تا یکماهه دیگه منطقه یه کابل برگردون داره و مشکل حل میشه
کلا مدیریت این مرکز خیلی باحاله تا جایی که بتونه کارو راه میندازه، دفعه قبلم گفت ظرفیتمون پره اما اینبار انگار واقعا جا ندارن چون از تکنسینشون خواست بره چک بکنه (چقد هم عزت و احترام گذاشت)، تکنسین گفت بن بسته اما باز درخواستمو فرستاد واسه واحد فنی که دقیق تر چک کن
گفت تو این یک ماه هم بگرد یا سعی خودتو بکن ببین راه حلی پیدا نمی تونی بکنی (خط تلفن کسی تو آپارتمان که pcm نباشه و ... )
اینها که گفتیو می دونم با speed test هم امتحان کردم دوست خوبم، این سرعت کهکشانی 300-400 کیلو هم واسه خودم قابل هضم نبود، اما اولین بار یه چک محکم :31: به خودم زدم دیدم نخیر سرعت ریل هست و من فایل 200 و خرده مگی رو در عرض 5 مین دانلود کردم و این سرعت هم اصلا موضعی نبود چون اون شب اول نزدیک 10 گیگ دانلود کردم، حالا نمی دونم الان که چهار ماهه از اونجا ADSL ندارم هنوزم همونطوری سرعتش هست یا نهنقل قول:
راستی من پارسال واسه 512 از دانشگاه نامه بردم آخرسال 88 فارغ التحصیل شدم واسه همین نامه ی قبلی رو اسکن کردم تو پی سی دارم با دستکاری تصویرش تاریخ و اسمشو عوض می کنم واسه جای جدید:31:
نمی خواستم بگم اما من که خودم فعلا دستم بهش نمیرسه، اگه تبلیغ نباشه باید بگم که شرکت عصر انتقال داده که PAP هم هست :8:نقل قول:
از همه ی دوستان و به خصوص شما کمال تشکرو دارمنقل قول:
تا حالا ندیده بودم از حرفم این همه نقل قول زده باشن:27:
دوستان دمتون گرم، احتمالا صبر میکنم تا خطم از PCM در بیاد، سال پیش هم در عرض یک هفته دیدم سیم بان اومد دم خونه خطو رله کرد، یه شیرینی هم گذاشتیم تو جیبش:31:
میدونستین وایمکس نیوز مال مبین نته؟نقل قول:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
مال ترافیک شبکشونه- پیشنهاد میکنم هر وقت سرعت کمه (مخصوصاً زمانی که پینگ به نسبت قبل رفته بالا) مودم رو خاموش یا ریبوت نکنی چون دیگه وصل شدنش با خداست!نقل قول:
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
ما که اینجا اینقدر بالبال زدیم همه گفتن خوبه! من که زنگ میزنم پشتیبانی میگه توی اهواز فقط شما مشکل داری!نقل قول:
البته من که همیشه عصر ها مشکل داشتم اما اینبار (دیشب) خیلی بدتر بود
دوستان لطفاً این فرمان رو توی CMD بزندید:
بعد ببینید کجاها براتون ستاره میزنه ( اگه توی یک خط همش رو ستاره بزنه یعنی 100% پکت لاست)کد:tracert 4.2.2.4
این مورد برای بازی آنلاین و سرویس هایی مثل Skype و... خیلی مهمه ( پکت لاست رو میگم!)
در مورد سرعت دانلود دوستمون saeid223 هم باید بگم سرعت بعضی از سرویس دهندگان مثل سرویس دهنده ADSL شما اینطوری هست که اگه شبکشون توانش رو داشته باشه سرعت بیشتر میشه اما در مورد مبین نت حتی یک کیلو بایت سرعت بیشتر هم نمیتونید داشته باشید و سرعت ها کاملا محدود است
[QUOTE=adcomputer;5533211]میدونستین وایمکس نیوز مال مبین نته؟
آره می دونستم.
دوستان من از اهوازم من مودم واي فاي دارم و هميشه از 5تا چراغ سيگنال 4تاش روشن بود اما الان يه ده روزي ميشه فقط 2تا چراغش روشن ميشه ويعضي وقتها همون چراغ دومي هم ميرو مياد در كل افتضاح شده!!!!!! دوستان يه سوال داشتم از كجاي پنل مودم ميتونمجستجوي سيگنا كنم كه شايد خوب بشه وچطور ميتونم يه فركانس جديد بتونم بهش بدم؟ سوال دوم چطوري ميشه مودم رو ريست كنم ممنون ميشم يكي جوابمو بده:10:
سلام...نقل قول:
منم اهوازم.منم مودم اوتدور دارم چند روزه فقط چراغ شماره 1 روشنه قبلا شماره 3 روشن بود.من زیتون کارمندیم. از کجا میشه فهمید bts مبین نت کدوم منطقه زیتون است.
با عرض تاسف اگر قسمت آخر رو دقیقا همینجور گفته باشه یعنی سر کارتون گذاشته . چون خودشون می دونند کدوم خطها pcm نیست که براتون جابجاش بکنند.نقل قول:
به به سلام دوستان
من چرا زودتر نیومدم اینجـا :D
یه خبر از شرکت رقیب بزارم اینجا
گویا ایرانسل قابلیت Routing را توی مودم هاش فعال کرده ( یعنی اینکه شما شناسه تون را داخل مودمش تنظیم میکنید و دیگر لازم نیست برای هر بار وصل شدن به اینترنت برید توی سایتش یوزر / پسورد تون را بزنید یه بار که وارد تنظیمات مودمتون بکنید دیگه همه چی تمومه و هر موقعه مودمتون را روشن کنید اینترنت دارید )
منبع :
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/Indoor.pdf
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/Outdoor.pdf
[QUOTE=maasen;5533335]خوب داره واسه خودش به صورت غیر مستقیم شاید هم مستقیم تبلیغ میکنه به اسم اخبار!نقل قول:
به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم! وایمکس نیوز هم دم مبین نت. از هر صد تا خبر مبین نت یک خبر ایرانسل داره.
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
جداً ایرانسل اینطوری بوده؟ مبین نت پس جلوترهنقل قول:
دوستان من داشتم تو نت ميچرخيدم يهو چشمم افتاد به اين قطعه مشكيه . بعد واسه من هميشه چراغ شماره 3 روشن بود . ايندفعه ديدم شماره 1 روشنه . بعد با SpeedTest تست كردم ديدم زياد تغيري نكرده و پينگم يكم زياد شده ...
حالا چيكار كنم برگرده رو همون چراغ 3 ؟؟ يعني از پشت بوم مشكلي پيش اومده ؟؟ بايد برم جاشو تغيير بدم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من اگر روی پشت بوم محکم فیکسش کرده بودی ، اصلا بهش دست نزن چون الان هم وضعیتت خیلی خوبه!نقل قول:
برای من این هشتمین روزه که نوسان شدید دارم و بالاخره یکنفر از مبین نت اومد! کلی کلنجار رفت و وقتی سرعت دانلودم رو دید گفت سرویست صد و بیست و هشته یا یه مگ؟!!:31:
سرانجام نتونست کاری کنه و گفت برات میزنم مودم مشکل داره تا مودمت رو عوض کنن!:41:
حالا ببینم با تعویض مودم مشکل حل میشه یا نه! که در غیر اینصورت احتمالا سرویس منم جمع بشه!:19::41::19:
آره از بالا فيكس گفتم يهو اينجوري شد حتما تكون خورده ...
پينگش يكم بالا رفته ميترسم نتونم لايو بازي كنم
[QUOTE=adcomputer;5535839]نقل قول:
قبلا کاربران ایرانسل هربار که میخواستن اینترنت استفاده کنند حتما باید میرفتن توی سایتش یوزر / پسورد شون را میزدن که اینترنت دار بشن که این موضع برای خیلیا اذیت کنند بود و علل خصوص به افراد این امکان را نمی داد که اینترنت شون را توی دستگاه های مختلف استفاده کنند و آن را شیر کنند که انگار ایرانسل این مشکل را بر طرف کرده