فکر کنم کم کم باید به فکر جایگزین برای گوگل و جیمیل باشیم . کسی مورد مناسب سراغ نداره ؟
Printable View
فکر کنم کم کم باید به فکر جایگزین برای گوگل و جیمیل باشیم . کسی مورد مناسب سراغ نداره ؟
فک کنم امشبم ازون شباست که شبانه میشه روزانه:دی IP عوض نکرد!!!
کسی خبر نداره اون حجمای به باد رفته رو برمیگردونن یا نه!؟
گوگل که سرعتش افتضاح شده الان :n23: من به جای گوگل ازینا هم استفاده میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بیشتر مواقع بینگ از گوگل خیلی بهتره و سریعتر.. البته در تستی که من گرفتم این DNS خیلی سریع بود :
8.8.8.8
بعدش هم این سریعه :
8.8.4.4
با برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون میتونید سریعترین DNS رو پیدا کنید.
فقط تعداد کوئری ها رو روی 50 تا تنظیم کنید به جای 250 تا
سرعت دان برا من عادی شده فعلا:12:
والا واسه من اصلا باز نمیشه که بخوام تست بگیرم ببینم چند چندم . مگه ظلم کردن شاخ و دم داره؟ الان یک هفتست اینترنتم رو هواست . هیچ بنی بشری هم پاسخ گو نیست . اصلا نمیدونم درس میشه نمیشهنقل قول:
شب ها به این امید میخوابم که صبح که بلند شدم ببینم همه چی درست شده . ( چند روز پیش زنگ زده بودم به 2020 میگفتم سرعت دانلودم 170 تاست منم راضی نیستم . الان رو که میبینم ......
توی همه ی جای دنیا شرکت ها هر روز سعی میکنند هر روز سرعت و کیفیتشون و قیمتشون رو بهتر کنند اما توی ایران هر روز دایره ی سانسور تنگ تر میشه .
دیگه نمیدونم چی بگم . کاری جز صبر کردن نمیتونیم انجام بدیم :n29:
ای بابا.حداقل شبای پیش شب سرعت خووب میشد اینم تعطیل کردن.عجب گیری کردیم خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عوض کرد ، ولی ساعت 2:15 !!!نقل قول:
لوگ مودموتون رو چک کنید.
اینم تست الان من با سرور خارجی:اینترنت مخابرات مازندران با سرور آمریکا
هر وقت عوض نمیکنه خودم مودمو دیسکانکت میکنم و دوباره وصل میشم ردیف میشه... (دیشب از 1.30 تا 7 صبح 800 مگ تونست دانلود کنه!)نقل قول:
از این برنامه استفاده کن :نقل قول:
WatchYourIp 1.2
تمام زمان های قطع و وصل شدن مودم و تغییر IP رو به طور خودکار لوگ میکنه ، نسخه 30 روزه شو میتونی از softpedia دان کنی ولی هنوز کرکی براش پیدا نکردم.
اصلآ معلوم نیست چه خبره ، میدونیم IP Dynamic یعنی چی ولی اینطوری شو دیگه ندیده بودیم!
تو یک ساعت گذشته 12 بار IP ها Change شدند و همچنان هر چند دقیقه یک بار در حال تغییر هستند!!!:n04:
نقل قول:
این اینترنت ما مثل نحوه ی ساخت فیلم میمونه که با کنار هم گذاشتن تعداد زیادی عکس در فریمهای مختلف فیلم درست میشه.
خب اینا هم دارن توسط IP های زیاد اینترنت رو به جریان میندازن :n08:
دیشب سرعتش به 40 رسیده بود الانم که دارم این را می نویسم بزور وارد سایت شدم البته نه بخاطر سرعت بلکه بخاطر دیسکانت شدن متوالی هر 10 الی 15 ثانیه دیسکانت میشه با یه آی پی جدید
یعنی الان با این کارشون پدر هر چی مسیریابه (روتر) دراوردن!!!
بابا این چه وضعیه کفرم داره درمیاد پدرم درومد انقد پشت لود نشستم جان خودتون زنگ بزنید نا سریعتر درسش کنن
من کارم با اینترنته قطع بشه لنگ میمونم
اشتباه کردم اومدم تعریف کردم 256 سرعتش خوب شده چش خوردیم الان یه دونه سایتم باز نمیکنه
پریشب زنگ زدم 2044 یه زنه ای بود گفتم سرعتم پایینه برگشته میگه شاید کابلای تو دیوارتون خرابه میگم پس چرا تا یکی دو هفته پیش کار میکرد میگه یعنی نمیشه خراب شه?!میگم نه نمیشه! میگه پس تا جمعه درست میشه! میگم بالاخره کابلای تو دیوارمون خرابه یا تا جمعه درست میشه?گفت تا جمعه درست میشه ولی هنوز نشده
توروخدا همتون زنگ بزنید اعتراض کنین تا زودتر درسش کنن
آقا بیخیال ، مشکل از اینا نیست ، من با دوستام توی چند شهر دیگه هم صحبت کردم اونا هم این مشکل رو داشتن ، یک سری هاشون حتی پی سی ورد رو نمیتونن باز کنن :n04:
سرعت شما هنوز خرابه؟ از من که از امروز صبح درست شده (512 هست) اگر دوباره دستکاری نکنن :n24:
واسه من که همچنان خرابه . کدوم شهرینقل قول:
برای منم درست شد یک دور مودمتون را از برق بکشید (یا خاموش کنید یا سیم dsl را بکشید) احتمالا درست می شه
نه ربطی به این چیزا نداره.نقل قول:
این درست شدن موقتیه!
برای من بهتر شده ، این غروبیه باور کن دیگه از گریه خندم گرفته بود ، مودمم هر ده ثانیه ( دقیقن ) دیس میشد و دوباره کانکت میشد ، مودمم داغون شد :n08:
فعلا که درست شده! به دوستمم گفتم درست شد ازشنقل قول:
برا منم دیشب نزدیک به سی بار دیس شد(منم حال تورو داشتم) فکر میکردم یکی داره با من کل کل میکنه انقدر باهاش جنگیدم:n25: تا پیروز شدمنقل قول:
ولی اونایی که سرعتشون کمه چند بار دیسکانکت کنن دوباره وصل بشن سرعتو امتحان کنن برامن که جواب داده سرعت خوبه (هر چی هست مربوط به این ip هاست)
بدون شرح...:n13:
oh my god ....نقل قول:
من متوجه شدم که همین الان IP م عوض شد یعنی ساعت 02:03 دقیقه بامداد.
واسه من که هنوزم افتضاحه
من دیشب 2 گیگ دانلود داشتم . شبا سرعت بهتر میشه .
نسبت به دیروز بهتر شده ولی سایتای خارجی رو همچنان دیر باز میکنه!!!
دقیقن برای من هم همینطوریه، پی سی ورد برای من راحت تر از گوگل باز میشه، البته پی سی هم سرورش خارجهنقل قول:
دیشب سرعت لینک های روی سرور خارج از ساعت 1 تا 2 روی 20 بود 2 تا 3 روی 30 تا 40 بود 3تا 4 روی 40 تا 50بود 4 تا 5 روی 50 تا 60 بود 5 تا 6 60 تا 70 بود 6 تا 7 روی 70 تا 100 بود البته اینا سرعتش متغییر بود ولی بهتر شده بود همین الان هم که دارم این را می نویسم دوباره سرعت اومده روی 20 تا 30 کیلوبایت
دارم دیوونه میشم چرا درست نمیشه
عجب اوضاعي چندساعت راحت قطع بودم ... چه گندي ميزنن اينا ... اين چه وضعشه .. تف :n21:
یعنی فکر کن یه ژاپنی بیاد ایران بعد برگرده ژاپن ازش بپرسن سرعت اینترنت ایران چه جوری بود اونم حتما در جواب میگه -----> سرعت اینترنت ایران : غیر قابل توصبف
امیدوارم فردا صبح که بیدار میشم همه چی درس شده باشد .
یه کم بیشتر بهشون وقت بده ، بنده خداها دارن تو سوز و سرما همه تلاششون رو میکنن تا من و شما کنار بخاری از وبگردی با لپ تاپمون لذت ببریم!نقل قول:
امیدوارم فردا صبح که بیدار میشم همه چی درس شده باشد .
قول ميدم يه افغاني گذاشتن كه با تفتــه سيم ها رو به هم بچسبونه ... اينا همه فيلمشونــه . چطو اين زيرسازي ها تو كشورهاي ديگه 10 روز 10 روز طول نميكشه ؟ ... فقط تو ايران اين رقم تاخيرها وجود داره .. اين دست كندي ها هست ؟ .. ميدونين اگه يك روز كندي اينچنيني در امريكا باشه چه ضرر مالي بهشون وارد ميشه ... منتهي اينا از خداشونه اينترنت ندن .. حالا به هر بهانه اينقل قول:
بدجور باهات موافقم . هر چند وقت یه بار از این کارا میکنند ( اندفعه چون مربوط میشه به اینترنت ملی انقدر طول کشیده ) . مادرتون به عزاتون بشینه چند تا کابل اضافی بکشید واسه شرایط اضطراری از اونا استفاده کنید . الان یک هفته است سرعت هامون به زیر صفر رسیده معلوم نیست دارند چه گوووهی میخورند ( ببخشید الان اعصاب در حد صفر ) این مخابرات ما هم دوتا سایت داره نمیاد 4 خط بنویسه که چی شده . حداقل بیاد امروز فردا کنه دلمون خوش باشه که درس میشه . اخه مادرتون به عزاتون بشینه بیاید حداقل بگید از این به بعد همین اش و همین کاسه خیالمون رو راحت کنید .نقل قول:
اخه خدا مگه با چه گناهی کردیم که داریم توی ایت خرابشده به دنیا اومدیم . نه دیسکو داریم نه پارتی نه..... یه اینترنت داشتیم اونم ازمون گرفتند.
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا صبر بده:n30:
اینم تست الان سرعت لینک های خارجی 13 تا 30 سرعت لینک های داخلی 20 تا 80 شده که اینم کم شده قبلا 90 تا 100 بود همین داخلیش را هم کردن احتمالا برای اینکه تابلو نشه هات میل اوت لوک هم بعد از لاگین باید دوبار رفرش کنی تا باز شه
دیشب 2.5 گیگ دانلود کرد البته بدون اینکه ip رو عوض کنه!
امروز هم همانند روز های گذشته است و هیچ تغییری ایجاد نشده احتمالا فردا هم مثل امروز .
:n14::n14::n14: