سلامنقل قول:
قیمتش بالاست :18::18:
قیمت های نامحدود با نامحدود ADSL قابل مقایسه نیست . 2 مگ نامحدود ماهی 130-140 تومان این حدوداً خیلی خوبه ولی فرمایش شما هم صحیح است می تونست از این هم کمتر باشه
Printable View
سلامنقل قول:
قیمتش بالاست :18::18:
قیمت های نامحدود با نامحدود ADSL قابل مقایسه نیست . 2 مگ نامحدود ماهی 130-140 تومان این حدوداً خیلی خوبه ولی فرمایش شما هم صحیح است می تونست از این هم کمتر باشه
بله پویا جان.
512 ایناش خوبه ولی 128 نا محدودش الکی گرونه
احتمالا من 256 نا محدود بگیرم یا 512 :20:
این سرویس 256 که 6 ماهه میدن با مودم رایگان خیلی ارزون در میاد که !!!! من یکم شک کردم... سرعت این سرویسشونم مثل بقیه است با همون کیفیت؟؟؟؟
کسی داره به من بگه که راضیه یا نه؟
من واقعا بین adsl و wimax موندم.... هرکس یه چیزی میگه....:wac::question::question::sad:
سلام به همه دوستان،
من یه 10 روزی میشه از ایرانسل اینترنت نامحدود 256با مودم وای فای گرفتم و تو این 10 روز دهنم رو سرویس کرده! هی زرت و زرت ارتباطش با اینترنت وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم قطعه و هی باید کامپیوتر رو ری استارت کنم یا مودم رو از برق بکشم ، آخرش هم شاید نشه ! مشخصات سیستم اینه :
ویندوز 7
ویندوز مودم رو میشناسه و با وارد کردن 192.168.1.1 وارد منوی مودم میشه!
از 5 آنتن معمولا 4 آنتن دارم
reuse1= 8dB هست! ( در همین شرایط موقع دانلود با IDM سرعت حدود 29KBps هست و به 32 نمیرسه )
حالا وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ارتباط با اینترنت قطعه و تو هیچ سایتی نمیره ! نه تو irancell.ir میره نه تو Portal ایرانسل !
من یه 10 روزی میشه که از ایرانسل وایمکس 256 با مودم WiFi گرفتم ولی دهنم رو سرویس کرده ! مشکل من اینه :
سیستم عامل : ویندوز 7
مودم دائما روشن هست!
آنتن دهی 4 از 5
Reuse 1 = 7dB
اگر همه چی درست باشه در این حالت سرعت دانلود با IDM حدود 29KB/s هست که قابل قبوله!
حالا مشکل اینجاست : گاهی وقتها که کامپیوتر رو روشن میکنم ، مودم رو میشناسه و اگه تو IE آدرس 192.168.1.1 رو هم وارد کنم ، تو منوی مودم میره! ولی ارتباط با اینترنت قطعه و هر کاریش میکنم وحتی مودم رو از برق میکشم و دوباره وصل میکنم ولی فایده نداره و نه تو irancell.ir میره و نه تو portal که شناسه و پسورد رو بپرسه ! مشکل از چیه؟؟؟؟؟
دوم اینکه راهی نداره که تو خود مودم شناسه و پسورد ست بشه که مثل مودم adsl راحت دائم وصل باشه؟
امروز هم همین قدر سرعت بالاست؟نقل قول:
مسی میدانه این مودمهای وایمکس ایرانسل درایور سیستم عامل مک هم دارند؟
من یک لپتاپ اپل دارم و سیستم عامل مک دارم میخوام ببینم این مدم usb ش درایور مک هم دارد (کسی دارد این مدم را یه نگاه به سی.دی درایورش کنه!)
بعد مودم usb a خوب جواب میدهد یا همان مودم داخلیش را بگیرم فید usbاض را بزنم؟(خواهشان کسی امتحان کرده است بگوید)
با سپاس
دوستان کسی می دونه سرعته وایمکس برای موبایل چطوریه ؟
سلامنقل قول:
روی Connection ِ مربوط به اتصال با Modem راست کلیک کن،
گزینه ی Properties
شاخه ی Internet Protocol (TCP/IP) را Select کن،
حالا گزینه ی Properties را بزن،
حالا 2 گزینه ی زیر را انتخاب کن:
Obtain an IP address automatically
و
Obtain DNS server address automatically
حالا، هم Computer و هم مودم را ReStart کن.
جواب می گیری.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××
در مورد ِ وارد کردن ِ UserName و PassWord به درون ! مودم، آدرس ِ زیر رو مطالعه کن: (قسمت ِ راهنمای تنظیمات مودم وایمکس)
خوش باشی،کد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=210
©م.م.©
یکی میگوید چقدر کیفیت مودم usb با مودم وایفاش تفاوت میکند و مدم یواسپیش را میتوان چقدر جابجا کرد(منظور آیا میشود غیر از خانه جای دیگر هم برد؟ مثلا سر کار یا اداره یا خانه ی دوستان؟) من میخواهم اینترنت بگیرم ولی روی این دو مردد هستم کسی بهم کمک کند تا زودتر بتوانم اینترنت داشته باشم ممنون میشوم!!!
و آیا اینها درایور سیستم عامل مک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را دارند یا ندارند؟
دوستان من میخوام وایمکس بگیرم
فقط میخواستم سوال کنم که وایمکس خوب جواب داده یا اذیت میکنه ؟
بین ایرانسل و مبین نت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
من وایمکس 128 نامحدود دارم با مودم outdoorنقل قول:
سرعتش الان که خوبه
سرعت دانلودش حدودا 14 هست
من که راضی هستم
ولی ممکنه موقع نصب ، بدقولی کنن یا امروز فردا کنن
به شانس بستگی داره
پیشنهادم اینه که حتی اگر هم بغل دکل باشی باز مودم outdoor بگیری
مبین نت محدودیت حجمی داره
برای سرعت 128 یا حتی 256 نامحدود نداره
اقا منم به این نتیجه رسیدم...که 256 نامحدود بگیرم..6ماهش میشه 222 تومن..که مودم wifi هم رایگان میده...اما همش میترسم کیفیتش بد باشه...خیلی میترسم..چون کم پولی نیست..و من این پول رو با زحمت به دست میارم...
سلام
من میخام وایمکس بگیرم یه سوال داشتم: این مودمwifi برای دو طبقه جواب میده؟ یعنی دو طبقه بتونن استفاده کنن ؟بعد اینکه مودم از این ارزونتر هم هست؟
Thanks a lot
دوستان جواب ما رو هم میدید
آیا وی * پی * ان** توی وایمکس ایرانسل کار میکنه؟
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
دوست عزیز من چند روزه که گرفتم و خیلی خوب جواب دادهنقل قول:
قبلا از اسیاتک adsl داشتم ولی این وایمکس از اون هم بهتر بوده :D
کسی از سرویس حجمی استفاده کرده؟ مشکلی باهاش نداره؟ جواب گو در طولانی مدت هست؟ مثلا 6 ماه؟
کسی اینجا از مودم usb وایمکس استفاده نکرده است؟
اگر کرده می شود بگوید کارکردش چگونه هست و آیا میارزد بجای مودم wifi این مودم را بگیریم؟
و بعد کسی اینجا نمیتواند درایور مودمش را نگاه کند(یک لطفی کند به ما!) ببیند آیا این مودم ها درایور برای سیستم عامل مک هم دارد یا نه؟؟
با سپاس
نقل قول:دوستان حتما میدونید که این سرویسها نامحدود واقعی نیستن و تحت قانون F.U.P هستن(درست مثل شاتل)نقل قول:
در واقع این کلک ایرانسل برای جذب یوزر بیشتره
سلامنقل قول:
این مودمهای wifi اصلا احتیاج به درایور ندارن
سلام..منم بالاخره یه سرویس 256 نامحدود سفارش دادم..با مودم..وای فای...شد 223 هزار تومن..+ 3% مالیات ارزش افزوده..که جمعا میشه..230750 تومن..که فردا باید پرداخت کنم..به من گفتن جمعه 21 کم میان برا نصب...که نهایتا 24 ساعت بعد از نصب هم وصل میشه..
خدا کنه...جواب بده...خوب
راستی اگه انتن دهی خوب باشه.. من سرعت دانلودم حداقل و حداکثرش چند باید باشه...؟بچه هایی گه 256 گرفتن و راضی ان..بیان جواب بدن لطفا...
مرسی
مدل usb فکر کنم درایور میخواد. اگر کسی اطلاع دارد بگوید! کسی اینجا نیست از این مودم استفاده کرده باشد؟؟نقل قول:
آیا وی * پی * ان** تویه وایمکس ایرانسل کار میکنه؟
سلامنقل قول:
شما ميدونين حجمي كه حداكثر در ماه ميشه دانلود كرد چقدر هست ؟؟
براي 128 نامحدود
آيا حداقل 10 گيگا هست ؟؟
سلام خدمت دوستای عزیز.
من کمتر از 1 ماه پیش این سرویس رو از ایرانسل گرفتم:
512 شش ماهه پایه (با نامه شرکت) با مودم wifi
اما الان چون تو خونه adsl دارم و اینو برای دفتر میخواستم که اونجا سیگنال نبود، و اینکه نیاز مالی دارم، میخوام بفروشمش. :13:
من برای مودم و اکانت 6 ماه و راه اندازیش کلن 210 تومن دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلن بگم 30 مگ هم ازش استفاده نکردم.
زیر قیمت میدم 150
هر سوالی هم داشتین در خدمتم.
لطفا پیام خصوصی کنین.
مرسی
بله. من برای تست الان باهاش اومدم بالا.نقل قول:
کار میکنه.
جواب میده من الان استفاده میکنم....:8:نقل قول:
بله کار میکنه :5:نقل قول:
سلام
من مشکل تداخل سیگنال دارم ، آیا میتونم برای کامپیوترم یه کارت WiFi بگیرم که بتونم راحت مودمم رو جابجا کنم ؟ آیا با اتصال WiFi به منوی مودم میشه دسترسی داشت یا باید حتما با LAN باید وصل شد؟ مشکل اصلی من ست نشدن IP در ابتدای روشن شدن کامپیوتره که فکر کنم از گیرندگی بد باشه! Reuse1 من بین 2 تا 9 دسیبل نوسان داره البته دیروز استثناُ 11 شده بود که با IDM امتحان کردم 32KBps رو کامل داشتم ( 256Kbps ) . وقتی IP ست نشه نه تو سایتی میره و نه تو پرتال خلاصه حسابی اعصابم رو بهم ریخته!
کسی اینجا نیسن از مدم usb وایمکس استفاده کرده باشد؟ :19: :42: ~x(
نقل قول:
یکی نسی جواب ما رو بده ؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
نقل قول:
شما چرا بازپرداخت نمیکنی به خود ایرانسل که کل پولتو بدن....چرا ؟
KAKMAK جان
سرعت دانلود نهايتاً از 32 بالاتر نخواهد رفت يعني در شرايط ايده آل 32 كيلوبايته كه به اونجاها هم نميرسي
256 بيت برابر با 32 كيلوبايته
حداقل هم صفر ميباشد.
در مورد نصب هم باهات تماس ميگيرند و هماهنگ ميكنن
نقل قول:
مزسی عطا جان
نقل قول:
کاربران وایمکس ایرانسل این امكان را خواهند داشت تا طی چهارده روز پس از برقراری ارتباط و در صورت عدم رضایت از سرویس ارائه شده، درخواست قطع آن را ارسال، مودم را بازگردانده و جهت بازپرداخت پول خود تقاضا دهند.
مبلغ پرداختی شما در صورت وجود هر یک از شرایط زیر به شما بازگردانده می شود:
• تراكم کاربران در محدوده تحت پوشش بیش از ظرفیت شبكه باشد.
• ضعف پوشش شبکه در منطقه ای که مودم شما در آن قرار دارد.
شرایط بازپرداختش اینه بود. که هم از 14 روز بیشتر گذشته هم پوشش منطقه خوبه..
یعنی چی؟ این قانون چه قانونیه؟؟؟نقل قول:
منم می خواستم همین نامحدود رو بگیرم.... میشه لطفا توضیح بدین که اگه دروغه نگیرم؟
سلامنقل قول:
طبق این قانون شما اگر مصرف بالایی داشته باشید محدود خواهید شد .
نقل قول:
از دوستانی که نا محدود دارن (128 ، 256 ، 512 ... ) بخواین که سر ماه ببینن توی ecare ، اينترنت همراه رو چقدر میزنن. اون رو 5 رقمشو بزنن میشه گیگشون.
از اون نباید بیشتر دانلود شه.
الان مثلا من که حجم محدودم واسم میزنه: 407378 که همون 4 گیگ هست...
اینا رو خودشون که نمیگن چی به چیه. ما باید در بیاریم ببینیم چقد ارزش داره این سرویسایی که میدن . :46:
یا علی
سلامنقل قول:
حداکثر مقدار مصرف چند گیگه برای سرعت 128
سلام.
یک سئوالی داشتم . اگر ما گوشیمون خودش وای فای داشته باشه - مثلا گوشیهای ویندوز موبایل- میتونیم بدون خرید مودم ایرانسل ازش استفاده کنیم ؟
میخواهم ببینم کسی اینکار رو کرده ؟
سلامنقل قول:
من اطلاعی ندارم باید از دوستانی که وایمکس دارند یا اطلاع دارند سوال کنید ولی شاید خود ایرانسل هم جواب بده .
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
سلامنقل قول:
خیر اینطوری نیست اگر اینطوری بود هر کسی با خرید یک مودم وایرلس وایمکس می گرفت و پول اضافه هم نمی داد . مودم های وایمکس یک روتر هم هستند ولی گوشی روتر نداره و کارشون هم فرق داره .
نقل قول:
نه دوست عزیز. این که میگن مودم wifi ایرانسل ، یعنی سیگنال wimax رو میگیره، و با wifi در اختیار کامپیوتر ، لپتاپ یا گوشی شما قرار میده.
مثل مودم های وایرلس که برای adsl از اونها استفاده میکنن ، اونها هم از سیم تلفن شما اینترنت رو میگیرن و با wifi پخش میکنن.
در واقع گوشی شما گیرنده wifi میشه و مودم وایمکس فرستنده اون.