نقل قول:
بنظر من RS-70 بخر :31:
درمورد اینکه امپلی فایر بشه سفارش داده یا نداد رو دوسته خوبمنو mr_rayan میگه:46:
Printable View
نقل قول:
بنظر من RS-70 بخر :31:
درمورد اینکه امپلی فایر بشه سفارش داده یا نداد رو دوسته خوبمنو mr_rayan میگه:46:
فکر میکنم این دو مدل هر کدوم برای یک سری از افراد مناسب تر باشندنقل قول:
RS70 دارای مزایایی از جمله صدای بلندتر - ورودی و خروجی های کامل - ساب قدرتمند اکتیو - قابلیت ارتقا آسان و ... است
DZ1000 سونی دارای مزایایی از جمله طراحی بسیار بسیار زیبا که با هر دکوری هم جور در می یاد - صدای با تفکیک بالا و با کیفیت - سهولت بیشتر استفاده و ... است
حالا دیگه به نیازها و سلیقه خودتون بر می گرده که کدومش بیشتر به دردتون می خوره
بله احتمالاً نمایندگی این کار رو براتون میکنه ولی باید حدوداً 200 تومان بیشتر بدین
به این میگن آمپلی درست و حسابی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شک نکن که مدل 3578 فیلیپس صدای خیلی قشنگ تری داره ولی توی تصویر فکر نکنم با هم فرقی داشته باشند.نقل قول:
همونطوری که پژمان هم گفت مدل DZ1000 طراحی زیبا و تفکیک خوبی داره ولی به نظر من دور این مدل رو خط بکش بخاطر اینکه قیمت کاذب داره،چون الان دیگه تولید نمیشه و ساخت بدنش هم از چوب هستش یه همچین قیمتی داره در صورتی که پلیرش قدیمی هستش و فکر کنم حتی usb هم نمی خوره.نقل قول:
آمپلی فایر سری های rs هم نمیشه تغییر داد.و برای rs70 باید همون 819 رو بگیرید.
بودجه مهم نیست فقط توپ باشه وبا LCD LH700 ال جی ست هم باشند ممنوننقل قول:
بهرحال شما باید یه سقف قیمتی مد نظرت باشه دیگه.وگرنه با 300 هزار تومن میشه یه ست سینمایی تهیه کرد با 80 میلیون هم میشه.نقل قول:
اگر دور و بر 500 میخواید هزینه کنید همون چنتا مدلی که معرفی کردم عالیه.
اگر هم از 600 به بالا تا حدود 900 تومن که سری های rs پایونیر خوبه.
قضیه ست کردن با پنلتون هم دیگه به سلیقتون بر می گرده.
اگه ممکنه مدلهایی که دور وبر 500 تومان معرفی فرمایید ومنظور م ازست بودن اینکه با ال سی دی ال جی مارک ال جی بهتره یا مارکهای دیگه که خوب جواب بده ممنوننقل قول:
دوستان من مدل LH-790hts الجی رو خریدم به قیمت 490 با گارانتی گلدیران!پلیر دستگاه قابلیت اتصال usb و ایپاد و بلوتوث رو داره!خروجی صدا 1100 وات هست.فول اچ دی ساپورت هم هست!خروجی کابل OPTICAL واسه صدای دیجیتال رو هم داره!نظر شما چیه؟؟البته طراحی بسیار ظریفی هم داره(slim speaker) و با led های الجی ست میشه.
توی پست 1474 که نقل قول کردی هستش.همون 5 تا مدل.نقل قول:
در مورد قضیه ست کردن هم مطمئنا شما اگه سینمایی از مارک ال جی تهیه کنید خیلی بهتر و قشنگ تر میشه و ست جالب تری میشه ولی اگه در درجه اول به دنبال صدا و تصویر هستی باید یجورایی دور سینماهای ال جی رو خط بکشی.البته ال جی هم سینماهای خوبی داره ولی باز به پای اون 5 مدلی که معرفی کردم نمیرسه.
مبارکت باشه.سینما خانگی خوب و زیبایی هستش و به قول شما اگه ال ای دی LG هم داشته باشید خیلی خیلی دیزاینتون شیک میشه.نقل قول:
سلام به دوستانی که میخوان سینمای خانگی بگیرن
اگه دنبال حجم بالای صدا و در عین حال کیفیت عالی صدا در کنار قیمت خوب هستید حتما این رو بخونید
من تمام مدلهایی که بالا اورده شده رو با دو تا اهنگ یکسان تست کردم از جمله فیلیپس 3378 و 3578 و 3569 و پایونیر 282 و 787 و ال جی 1090 و780 و پاناسونیک و سامسونگ
فیلیپس تو لو بیس و بیس مداوم کم میاورد وال جی تو بیس کوبنده یه کم ضعیف بود تو تفکیک صدای درام و گیتار هیچ کدوم نیاز منو براورده نکردن پایونیر خوب بود ولی تو اهنگ های الترناتیو متال و راک دیگه صدای بیس شنیده نمیشد تو ولوم بالا و پاناسونیک که اصلا چیزی به اسم بیس نداشت و سامسونگ هم که معلوم نبو اهنگ گوش میدی یا صدای قابلمه
من بعد از این قضایا رفتم یه پلیر 9750 از ال جی گرفتم و یه اسپیکر da5000 pro از ادیفایر و بعد یه s730 از ادیفایر
البته همون da5000 از تمام سینماها بهتر بود در عین حال حجم صدای عالیی داشت و تفکیک صداش هم که محشر بود ولی s730 رو برای اتاقم گرفتم پیشنهاد میکنم شما ها هم همین کارو بکنید با نصف قیمت یه سینمای خانگی معمولی سیستمی میگیرید که ازش ناراضی نخواهید شد
با سلام و تشکرنقل قول:
دوست عزیز اگر امکان دارد یک عکس نیز از دستگاه ارایه فرمایید ضمنا آدرس و تلفن فروشنده را نیز اگر لطف کنید ممنون خواهم شد.
دوستان خواهشا کمک!من یه فایل hd با فرمت m2ts دانلود کردم!قبلا این فرمت رو روی ps3 اجرا میکردم ولی الان پلیر جدید lg که خریدم این فرمت رو نمیشناسه با اینکه دستگاه فول اچ دی ساپورت هست!من چطور میتونم یه فایل hd دانلود شده رو بر روی پلیرم اجرا کنم ؟به چه فرمتی باید تبدیلش کنم تا افت کیفیت پیدا نکنه؟؟؟فرمت مورد نظر برای تبدیل و نرم افزار کانورتر مناسب رو بهم معرفی کنید!مدل پلیر سینما خانگیم lh790hts هست!خواهشا جوابمو بدین!
لطفا در مورد سینمای خانگی آناهیتا ال جی هم نظر بدید خوبه می خوام بگیرم
lh790hts جدیدتره دوست عزیز!با طراحی ظریفتر و 1100 وات خروجی!
ps3 قدرت پخش فایل های hd رو داراست،برای همین شما اینگونه فایل هارو راحت پخش می کردین ولی یه دستگاه دی وی دی پلیر چنین قابلیتی نداره.امکان کانورت کردن بدون از دست رفتن کیفیت رو ندارید چون این فایل hd هست.کلا شما باید فایل تون رو کانورت کنید به رزولوشن sd تا بتونید توی dvd پلیر پخشش کنید و مطمئنا توی تصویر شاهد افت کیفیت خواهید بود.نقل قول:
سینما خانگی آناهیتا مدل 777 ال جی محسوب میشه.توی صدا به نظر من اصلا قدرت و تفکیک خوبی نداره.من پیشنهاد می کنم که مدل 780 رو بگیری که صدای خیلی بهتری از مدل 777 داره و یا همونطوری که دوستمون جناب prince_Amin فرمودند مدل 790 رو بگیر که جدیدتره.اگر هم نمیخوای بیشتر از مدل آناهیتا هزینه کنی باز من پیشنهاد می کنم که مدل 1090 رو انتخاب کنی.قیمت کمتری از مدل 777 داره ولی صدای بهتری داره.نقل قول:
سلام دوستان
ديروز 787 خودمو از كارتن در اوردم:31: .(اخه 2هفته ديگه عروسيمه تا زه بازش كردم) يه چيزي ديدم كه حالمو يه كم گرفت:18:.من قبلا تو شركت بانيان كار ميكردم سينماهاي پاناسونيك 3مدل اخرش داراي سابووفرهاي 16سانتيمتري بودن با اين حال بيس ضعيفي داشتن .(توي موزيك كه اصلا حرفي برا گفتن نداشتن:2:) چون خيلي باهاشون كار كردم اينو ميگم.ولي وقتي ساب 787 از كارتن در اوردم يهو جا خوردم احساس كردم خيلي كوچيكه فك كنم يه ساب 12 سانت بود . ياده سينماهاي ال جي و سامسونگ افتادم و چون ميزم هنوز نيومده وصلش نكردم صداشو تصت كنم.به نظرتون از لحاظ بيس چطوره با اون ساب كوچيكش؟ .(خدا كنه كه قوي باشه بالاخره هرچي باشه پايونيره ديگه:40:)
سابش 12 سانتی که دیگه فکر نکنم باشه.نقل قول:
بیسش قویه.کلا بیسش صدای کوبیدن و خشک نداره بلکه خیلی نرم و بجای اینکه بیشتر صدای کوبیدن ایجاد کنه تمرکزش توی ایجاد لرزش و لرزوندن هستش.
کلا توی موزیک انتظارات خیلی زیادی نباید ازش داشته باشی.ولی به قول خیلی از دوستان به پای پولش خیلی عالیه.
ممنون امشب نگاه ميكنمم ويه عكسم ازش ميزارم ولي تا روشنش نكنم و تست نگيرم ملوم نميشه اميدوارم صداش راضيم كنه.نقل قول:
يه سول ديگه ميخام يه hd media pleyer هم بخرم ميدوني صداي 5.1 اگر با كابل اپتيكال وصل كنم بهم ميده ياكه نه.يا مدل خاصي ميشناسي .
(دستت درد نكنه كه هميشه خوب و با حوصله راهنمايي ميكني آقاي رايان:10:)
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
درضمن يه ر-ي-س-ي-و-ر 9696 hdmi دار هم ميخام بخرم ميدوني چنده از يكي پرسيدم 100 تومن قيمت داده گرون نگفته ؟:41:
حقیقتش من در مورد دستگاه های hd media اطلاعات کاملی ندارم ولی دستگاه های محدودی هستند که از طریق خروجی اپتیکال صدای 2.1 انتقال میدهند و بیشتر از 90% دستگاه ها با توجه به سورس صدای 5.1 انتقال میدهند.باز اگه میخوای خیالت راحت باشه توی تاپیک خودش مطرح کن تا دوستانی که دارند بهت جواب قطعی بدهند.نقل قول:
در مورد رسی ور و قیمت هاش متاسفانه اطلاعاتی ندارم.
آقا این ساب ووفر کلتون چیه که میگن طبیعی ترین بیسو تولید میکنه دقیقا مثل طبل عمل میکنه؟
این نوع ساب ووفر،ساب ووفری هست که شرکت پاناسونیک برای سینماهایی که تولید می کنه از اون استفاده می کنه(تا اونجایی که من میدونم)نقل قول:
این نوع از ساب ووفر ها کمترین میزان خرابی صدا توی ولوم های بالا و کمترین میزان نویز رو داره.ولی همه این موارد هم به یک ساب ووفر مربوط نمیشه.مطمئنا به پلیر و آمپلی فایر و .. هم بستگی داره.
در کل سینماهای پاناسونیک ساب ووفرهای قدرتمندی نداره ولی به قول شما میشه گفت که میتونه صدای طبیعی تری تولید کنه ولی فرقش آنچنان نیست که بخواد ذهن شمارو در مورد ساب ووفرهای دیگر نگران کنه.
ديشب چند تا عكس از سلبووفر 787 انداختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درواقع جنس اين نوع ساب ووفر از بامبو فشرده شدست كه بيس قدرتمندي نداره ولي از لحاظ نرم و گوش نواز بودن عاليه وبراي ديدن فيلم خيلي خوبه ولي توي موزيك كم قدرته.حالا اون بر ميگرده به نوع ساختنش كه پاناسونيك بيشترين تلاشش در ساخت اين نوع ساب ووفر توي گوش نواز بودن اونه:8: .بر عكس اكثر سيستمهاي صوتي سوني كه صدا بلنده:19:نقل قول:
آقا این عکسهاتون رو من نتونستم ببینم ولی من اون اولا که بحث 787 پیش اومد گفتم که این مدل ساب قدرتمندی نداره این مشکل تو مدل قبلی یعنی 777 با قرار دادن دو ساب ووفر تا حدودی حل شده بود ولی تو مدل جدید برای کم کردن هزینه ها یکی از سابها کم شد من این نکته رو هم گفتم ولی دوستان گفتن که نه توان دو تا سابش تو یه مدل جمع شده و سابهای قبلی واتشون نصف مدل جدید هستند حالا مساله اینه که چون ساب 777 و 787 از نظر فیزیکی و درایور دقیقاً یکی هستند بالا بردن وات آمپلی چقدر می تونه موثر باشه؟!؟!نقل قول:
ضمن اینکه همه ما میدونیم وات مصرفی و یا اعلامی بیشتر شبیه یک بازی با اعداد بیشتر نیست!
باز هم میگم به نظر من (این نظر شخصیمه) دوستانی که قصد خرید سینما خانگی دارند و از صدای بلند لذت میبرند 787 انتخاب مناسبی براشون نیست.
تو پست جدیدتون دیدم سابش به نظر 14 سانتی یا 5.5 اینچی که در مقابل ساب اکتیو 20 سانتی JVC-THD7 حرفی برای گفتن نداره.
ولي تا ازش تست نگيرم نميتونم راجب صداش چيزي بگم .سعي ميكنم تا 3شنبه حتما وصلش كنم . راجب جي وي سي هم به غير از چند تا مدل ضعيفش بقيه واقا بيس كوبنده اي دارن. اگر كسي خواس ميتونه توي مركز جديده فروش بد از پل حافظ بد از ساختمان بورس (فكر كنم مركز خريد ايرانيان ) بره ببينه و تست كنه.يه نمايندگي پاناسونيكم بغلش افتتاح شده
البته زماني كه تو پاساژ شركا كار ميكردم انتهاي پاساژ سمت چپ اقاي فرهادي خودشون پايونير وارد ميكردن 777 (الان هم مدل 787 داره).با اينكه وات pmpo از پاناسونيك حدود 3000 كمتر بود ولي هم بيسش قويتر بود وهم بلندي صداش . اصلا من بخاطر همين شد كه از پايونير خوشم اومد و اين مدل روخريدم.
مدل D7 جی وی سی ساب بسیار خوش گوشی داره.سابش به نظر من خیلی میزونه یعنی نه خیلی قوی و نه خیلی ضعیف،بلکه با توجه به خروجی 810 وات سیستم و صدای بلندگوها،این ساب ووفر خیلی صدای میزونی داره.
در مورد 787 هم با پژمان موافقم که اصلا بدرد کسانی نمیخوره که دنبال گوش دادن به موزیک با ولوم های خیلی زیاد هستند.
سعید جان هم نکته خوبی گفت که پایونیر توی این مدل از سینماهاش و تولید اینگونه ساب به دنبال گوش نواز بودن صدا هست تا به رخ کشیدن قدرت.
پژمان در مورد مدل قبلی این سری از سینماها یعنی 777 هم من با تو موافقم که مدل قبلی بیس خیلی بهتری داشت.خیلی از دوستان می گفتن که قدرت خروجی دوتا ساب مدل 777 برابر با قدرت خروجی مدل 787 هستش ولی نباید این نکته رو فراموش کرد که بلاخره دو تا ساب ووفر یعنی دوتا کابینت و به عبارتی حرکت و جابجا شدن هوا توی دوتا کابینت ساب ووفر های 777 بیشتر از یه کابینت ساب ووفر مدل 787 هستش.
همچنین این نکته رو هم نباید فراموش کرد که برخلاف گفته خیلی از دوستان که می گفتند ساب ووفر بدلیل داشتن صدای بم و فرکانس پایین صداش نمیشه تشخیص داد که صدا از چه سمتی میاد باید عرض کنم بلاخره یه ساب ووفر در جلو و یه ساب ووفر در پشت میتونه خیلی بهتر به پوشش صدای بم توی فضای اتاق کمک کنه.
rayan عزیز 2-3تا سوال داشتم.
میخواستم ببینم مدل rs پایونیر و مشخصا مدل rs70 تولید چه سالی هستش؟منظورم اینه که از چه سالی وارد بازار شده؟
واینکه اگر میخواستم rs70 بگیرم باید made in کجا باشه؟اسپیکرهاش و سابش وdvd پلیرش باید ساخت 1 کشور باشن یا اینکه هر کدوم made in یه جا؟ ودر اخر میخواستم ببینم که اینکه سیستمی که میخوام بگیرم تولید چه سالی هستش ایا مهم هست یا نه؟
با تشکر
تا اونجایی که من میدونم rs70 مدل سال 2009 هستش.آمپلی فایر و اسپیکرها مونتاژ چین هستش.اگر شما از نمایندگی خرید کنه هیچ مشکلی از این بابت نداشته باشید.چون جنس اصل بهتون میدن.نقل قول:
مدل قبل از rs70 مدل rs7 بود که آمپلی فایر 818 و پلیر 410 داشت و توی این مدل آمپلی فایر 819 و پلیر 420 هستش.
نقل قول:
ممنون واسه راهنمایی که کردین دوست عزیز.
ببخشید برای دیدن تصویر 3D باید دستگاه های مخصوص داشته باشی یا با همین سینما خانگی ها میشه دید؟
برای دیدن تصاویر 3D full hd شما نیاز به دستگاه Bluray player 3D و پنل 3D دارید.در غیر این صورت با همین پلیر های معمولی هم می تونید تصاویر سه بعدی رو پخش کنید.نقل قول:
نقل قول:
در حال حاضر همچین bluray player ای هست تو بازار؟
فکر میکنم با کنسول بازی (Xbox360-PS3) بشه تصویر رو سه بعدی و فول اچ دی دید
((با این دی وی دی پلیر های سینما خانگی ال جی سری اسکارلت که زیر بانداش حاله قرمز داره هم میشه؟؟))
سلام دوستان گلم من گیج شدم لطفاکمکم کنید
میخواستم سینمای خانگی فیلیپس3578بخرم ولی گفتن پاناسونیک875 بهتره.نظره شما چیه؟برای من وایرلس بودن وداشتن صدای خوب درفیلم و موزیک مهمه.ولی درمورد 875 کسی چیزی ننوشته
توی ایران که خبری از این پلیرها نیست.نقل قول:
بله شما با پلیرهای معمولی هم می تونید تصویر سه بعدی پخش کنید ولی تصویر به اون عمق و کیفیتی که یک بلوری پلیر سه بعدی میتونه پخش کنه نیست.نقل قول:
اگر دنبال صدای خوب هستی 3578 فیلیپس رو بگیر.نقل قول:
کلا سینماهای پاناسونیک بدلیل داشتن ساب ووفرهای کوچیک و تقریبا ضعیف نمی تونند بیس پر حجمی تولید کنند.
اگر زیاد اهل بیس و لرزش و .. نیستید می تونید 875 پاناسونیک بگیرید.
پاناسونیک 875 و فیلیپس 3578 هر دوشون خوبند و صدای قابل قبولی می دهند.نقل قول:
من نمی دونم چرا دوستان می گن پاناسونیک ساب هاش کوجیکند؟! ساب همین مدل 25 سانتی هستش و باس خیلی قدرتمندی تولید می منه و می شه گفت اگه توی سطح خودش بزرگترین نباشه یکی از بزرگترین هاست و توی مقایسه با ساب 14 سانتی پایونیر 787 بیش از سه برابر سطح داره!
توی ساب و مید رنج و تیوتر های این مدل از بامبو استفاده شده و باعث تولید صدای با کیفیت بالا می شه. در زمینه اپتیک هم شک نکنید که پاناسونیک سینما خانگی هاش خیلی قوی هستند میشه گفت که هر چیزی که شبیه سی دی یا دی وی دی گرد باشه رو میخونند.
در مورد فیلیپس هم که زیاد بحث شده کلاً دستگاه خوبیه به غیر از طراحی که خیلی ساده به نظر می رسه. کلاً از فیلیپس هم نمیشه ایراد بزرگی گرفت.
پژمان جان فکر کنم اشتباه متوجه شدید.ساب این مدل 16 سانتی هستش.کلا سینماهای پاناسونیک هیچکدوم ساب بزرگتر از 16 سانت ندارند.نقل قول:
یه ساب 16 سانتی بعلاوه کابینت کوچیکش که اصلا به نظر من هوا به زور توی اون کابینت جابجا میشه.
من صداش رو هم شنیدم.به نظرم سینماهای پاناسونیک توی خیلی از جهات خیلی خوب و حتی خیلی عالی عمل کردند ولی به نظر من قضیه نداشتن بیس پر حجم و مناسب ضعف بزرگیه که داره.
دوستان گرامی، کسی از سیستم های استریو یاماها اطلاعی داره؟ اینکه چه مدل هایی در ایران هست و قیمت هاش در چه رنجی هستش.
البته من دو سال پیش یه ست استریو تو خیابان جمهوری دیده بودم. حالا اگه دوستان اگه اطلاعی دارند خواهشن مرا هم در جریان بگذارند