من و Sub-Zero70 پی به یه حقیقت تلخ بردیم که آنریل قوی ترین اجین نیست چون یه انجین از اون قوی تره و اسمش هم UE3 هست. تو قسمت Contact Us سایتش پرسیدیم که کدوم بهتره گفتن UE3.
Printable View
من و Sub-Zero70 پی به یه حقیقت تلخ بردیم که آنریل قوی ترین اجین نیست چون یه انجین از اون قوی تره و اسمش هم UE3 هست. تو قسمت Contact Us سایتش پرسیدیم که کدوم بهتره گفتن UE3.
خوب UE3 خود آنریل هستش. مخفف شده:Unreal Engine 3 می باشد.
سلام
نحوه ساخت آب آتش دود چجوریه؟
با تشکر
UE3 = Unreal Engine 3نقل قول:
کیان جان شما که این همه تحقیق کردی و به Contact Us هم رسیدی، اگه 2 دقیقه می رفتی تو سایت UDK یا EpicGames (سازنده ی UE3 وUDK) می فهمیدی که UDK و UE3 یک انجین هستن، فقط تو لایسنس و قیمت متفاوتن.
حرف شما درسته که UE3 بهترین انجینه، ما هم برا همین همیشه می گیم آنریل قویترینه.:20:
اینم از Home Page سایت UDK.com:
پس کیان جان این که گفتی یه حقیقت تلخ نیس برا ما، بلکه یه حقیقت خیلی شیرینه که UE3 و UDK قویترین انجین دنیاست.:5:کد:What is it?
[B]UDK is Unreal Engine 3[/B] – the complete professional development framework.
All the tools you need to create great games, advanced visualizations and detailed 3D simulations.
The best tools in the industry are in your hands.
Who's it for?
Anyone. Everyone. You. Unreal Engine 3 has been used by game developers, researchers, television studios, machinima directors,
artists and students. If you have an idea that needs to be brought to life in a game engine, UDK is for you.
Why UDK?
Only UDK has the power, flexibility and track record of Unreal Engine 3.
These tools have been proven with countless releases and dozens of awards.
There is no better way to make awesome games than with UE3.
فعلا.:8:
سلامنقل قول:
برای آب باید از Fluid Surfaces استفاده کنی. آموزشای 3DBuzz و آموزش عمومیه Eat3D رو ببین.
برای آتیش و دود هم باید از Unreal Cascade استفاده کنی.اونم توی آموزشای ویدئویی طرز ساختشو توضیح دادن، مخصوصا اگه بتونی ویدئوی Eat3D: Intro To Unreal Cascade رو گیر بیاری، که کامل در مورد همینه.
توی Content Browser هم بگو فقط Particle System ها رو نشونت بده. اونوقت هر کدومو می خوای باز کن و به تنظیمات ور برو، چیزای خوبی ازش یاد می گیری.
ویدئوها رو ببین، 3-2 تا از مثال ها رو هم چک کن، بعدش می تونی تو کمتر از یه ربع هر چیزی می خوای توش بسازی. کلا ادیتور خیلی قوی هست این Unreal Cascade.
UDK August
بیلد ماه آگوست هم از راه رسید.:20: اینم لینکه دانلود:
وقت ندارم ترجمه کنم، فقط این عکسارو می ذارم از تغییرات:کد:http://download.udk.com/UDKInstall-2010-08-BETA.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست تغییرات:
بزرگترین تغییرات مربوط به نورپردازی و Scaleform GFx بوده.کد:http://www.udk.com/news-beta-aug2010
فعلا بای.:8:
آقا من گیج شدم
یکی کل آموزشایی که توی این تاپیک قرار گرفته رو بزاره به صورت pdf بزاره
با تشکر
با سلام آقا این آموزش های تصویری که تو پست اول گذاشتید کامل اند؟ اگه نه لینک بدی با تشکر
با سلام
بازی اتومبیل رانی کوچیکی دارم می سازم .
می خوام وقتی که ماشین ها به هم نزدیک شدند سرعتشون کم بشه و یا ترمز کنند.
با تشکر
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
سلامنقل قول:
اون آموزش ها کامل کامل نیستند ولی برای شروع کار با موتور بسیار خوب میباشند.
راستی باز استراتژیک هم میشه با هاش ساخت؟
بله همه جور بازی میشه با هاش ساخت .نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
غیر از چند صفحه ی اخیر، آموزشای بقیه ی صفحات تو صفحه اول جمع شده، انگار پست 3 بود.
ولی یه مورد رو به شما بگم. در صورتی که می خوای UDK یاد بگیری، آموزشای متنی به دردت نمی خوره، حداقل نه تا 2 ماه اول. شما باید در حال حاضر با ویدئوها کار کنی. بیش از 15 سری ویدئوی مقدماتی و تخصصی هست، که یه ستعدادیش رایگانه. فعلا برای شروع باید با ویدئوهای رسمی که از 3DBuzz هست شروع کنی. اونم لینکاش تو پست 5 هست. اینا رو بگیر و ببین، تموم شد بگو مرحله ی بعد رو بهت بگم.:20:
سلامنقل قول:
ماشین هایی که می گی، منظورت اوناییه که با AI کنترل می شن یا ماشینای پلیر؟
تا بعد.:8:
با AI کنترل میشن.
آموزش رسمی انواع دوربین
خب همون طور که حتما دیدین قبلا سر این مورد زیاد بحث شده، شاید بیش از 80-70 پست. در نتیجه بحث پر طرفداریه.
امروز دیدم تو آپدیت جدید یه مقاله ی جدید هم معرفی شده به نام راهنمای فنی دوربین.:20:
اول اومده 4 دسته از اطلاعات مربوط به دوربین رو آموزش داده:
- Post Process Effects
- Lens Effects
- Camera Animations
- Camera Modifiers
بعد از اون اومده تو دوتا از کلاسای اصلی توابع و پروپرتی های مربوط به دوربین رو توضیح داده. دو تا کلاس ایناست:
- Player Controller
- Pawn
و در نهایت چیزی که می دونم اکثرتون عاشقشین: کد آماده برای 5 دوربین مختلف به صورت رسمی. :21:
First Person Camera - اول شخص : دوربین پیش فرض آنریل که این دفعه کدش رو متمایز کرده
Third Person Camera - سوم شخص :البته تو این آموزش از SetBehindView استفاده کرده
Top-Down Camera - دید از بالا : البته با اونی که تو ویدئو ها بود فرق می کنه، این یکی با کد هست و دستتون خیلی باز تره
Isometric Camera - ایزومتریک : برای بازی استراتژی و فوتبال استفاده میشه
Side-Scrolling Camera - دید از کنار : مثل بازی ماریو البته برای 3D. در ضمن یه بازی تجاری AAA خود اپیک داره می ده به نام Bulletstorm که کلا از این دوربین برای بازی استفاده می کنه.
All-In-One Camera
در نهایت هم اومده یه کد مثال گذاشته که همه ی این دوربینا رو با هم داره. می تونین اینو بذارین تو بازیتون و هر جا خواستین بین دوربین های مختلف سوئیچ کنین.:8:
اینم لینک مقاله:
اینم از این. برین حال کنین.کد:http://udn.epicgames.com/Three/CameraTechnicalGuide.html
این Nfringe رو از کجا میتونم دانلود کنم.اینجا رفتم دانلود نشد:
جای دیگه هستش
تست کردم، لینکاش کار می کنه. بیا اینم لینک دانلود از همون صفحه:نقل قول:
تا بعد.:8:کد:http://www.pixelminegames.com/downloads/nFringe/nFringeSetup-1.1.16.101.msi
لینک قبلی که کار می کنه، ولی مثل اینکه سیستمت مشکل داره نمی تونی بگیری. بیا گرفتم اینجا آپ کردم، دیگه نباید مشکلی داشته باشی:نقل قول:
فعلا.:8:کد:http://farshad12.persiangig.com/document/nFringeSetup-1.1.16.101.msi
سلام دوستان
بالاخره بعد از حدود 20 روز اینترنتم وصل شد و اومدم یه پیشنهاد خیلی خوب بهتون بدم....
حتماً بازی Singularity رو بگیرید و بازی کنید تا بیشتر به قدرت این موتور پی ببرید.... اونایی که ADSL دارن میتونن از این لینک دانلود کنن با لینک مستقیم
کد:http://vatan*download.com/2010/06/singularity.php#more
کسی لینک دانلود NaturalMotion endorphin رو داره؟
فقط تورنت نباشه لطفا.
مرسی.
سلام وحید جاننقل قول:
بازی خیلی جالبی هست، خیلی خوش دست و واقعا زیبا، می تونم بگم هیچ بازی تا الان این قدر افکت استفاده نکرده.
تنها اشکالی که من تونستم بهش بگیرم، روند کاملا خطی بازیه که خوب نسبت به مزایاش اصلا در نظر نمی یاد.
جالب ترین قسمتش برام این بود که وقتی داشتم دانلودش می کردم، نه اسم بازی رو شنیده بودم، نه اسم سازنده رو. برا همین گفتم یکی از این بازیهای اکشن تکراری هست حتما.:31: ولی وقتی بازی رو رفتم...:18:
آره محمد جان خیلی بازی خوبی هست من یه مدت اینترنت نداشتم یعنی آخرین چیزی که گرفتم همین بازی به شدت دنبالشم این فایلهای بازی رو باز کنم... تونستی چیزی در موردش پیدا کنی؟؟؟نقل قول:
وحید جان منظورتو نگرفتم، یعنی چی فایلهای بازی رو باز کنی؟ می خوای به فایلای داخل پکیج ها دسترسی پیدا کنی؟نقل قول:
آره مثلا آبجکت ها یا حتی کدهایی که برای اسلحه ها و ... هستش...نقل قول:
راستش من که تا حالا دنبال این چیزا نبودم. ولی برا پیدا کردنش باید بگم امیدی به کد ها نبند، کد ها هم کامایل میشه و هم به صورت باینری می ره تو فایلای u. . تا الان هم با اینکه خیلی از بازی های آنریلی رو دیدم کانتنتاشو باز کردن، ولی تا حالا کد دیکامپایل ازش ندیدم کسی تونسته باشه در بیاره. اگه درست باشه میشه گفت امنیت تکنیکی بازیامون بالا هست.:20:نقل قول:
برا کانتنت ها هم یه نفر هست که قبلا مال بازی های آنریلی زیادی رو در آورده از جمله Geras Of War 2 و Mass Effect 2.:5: این سایت و وبلاگ مال اونه:
کد:http://uberblack3d.blogspot.com/
هر از گاهی اینا رو یه سر بزن که اگه برا Singularity هم گذاشته خبر دار بشی. قبلا لینک دانلود رایگان می داد از کانتنت ها، ولی الانو نمی دونم.کد:http://rds360.com/UBER/
در ضمن Singularity رو این سیستمم نیست، بعدا یه نگاه به فایلاش می کنم، شاید بتونیم یه سری چیزاشو خودمون در بیاریم.
ممنون ... منم به کدهاش نیازی ندارم بیشتر به استاتیک مش ها نیاز دارم چون اصلاً حال و حوصله درست کردن این جور چیزها رو ندارم...نقل قول:
سلام
برای درست کردن روز و شب باید چه کارهایی انجام بدم؟
با تشکر
میتونی از SkyLight Toggleable استفاده کنی و یه مقداری هم با کیسمت کار داری با استفاده از matineeنقل قول:
سلام
چندتا سوال دارم .
میشه توی انریل مثلا ابی که حجم داشته باشه .
مثلا من می خوام صحنه ای بسازم که توی اون اب رو از یک لیوان به یک لیوان دیگه خالی کنم و سطح اب توی قبلی کم و به دومی اضافه بشه . را های دیگه رو امتحان کردم می خوام بدونم می شه این کار رو واقعی انجام داد. منظورمم از واقعی استفاده نکردن از cascade
دوم :
من قبلا سوال کرده بودم که توی کد ها چه چیزی باید بنویسم . این درسته که کلاس ها در انریل زیر مجموعه هم دیگه ان ؟
و اگر من بخوام عملی با Kactor انجام بدم باید کد ها ی داخل اون رو استفاده کنم .
سوم:
چه طور می شه داخل udk اپلیت اسکرین ساخت . مثلا بشه در گوشه صفحه یه کاراکتر دیگه رو نشون داد توی بعدی کاراکتر دیگه
سلامنقل قول:
1. با توجه به بازیهایی که اومده بله میشه، ولی من تا حالا تست نکردم. با این همه فکر می کنم بتونی با SoftBody یه کارایی بکنی.
البته قبلش بگو اینو برای Real-Time می خوای یا قراره تو فیلم بین مراحلی جایی استفاده کنی؟
2.زیر مجموعه نه، ولی همگی رابطه ی پدر و فرزندی دارن. اگه با زبونای شی گرا آشنا باشی، همون بحث ارث بری اینجا زیاد هست. تمامی کلاس ها به جز Object حتما یه کلاس پدر دارن. این چیزیه که تو تمام زبونای Net. هم می بینی.
برای کد نویسی هم اول باید ببینی چه آبجکتی می خوای در بیاری، بعد نگاه کنی کدوم کلاسا بیشتر کارو برات آماده دارن، کلاس جدیدتو از اون مشتق کنی و از اینجا به بعد، شروع کنی امکانات جدیدی که می خوای رو اضافه کنی.
3. منظورت اضافه کردن ویوپرت های دیگه به بازی هست؟ مثل بازی هایی که Split Screen می کنن؟ یا یه دوربین دارن گوشه ی صفحه یه چیز دیگه رو نشون میده؟
سلام
نحوه وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟
با تشکر
ببخشید آنریل با ویندوز 7 مشکل داره؟ چون من دیروز دانلودش کردم ولی dont sentو sent error مال ویندوز xp رو میده؟راهی جز تعویض ویندوز داره ؟
آنریل با WIndows 7 مشکل نداره. من خودم رو همین ویندوز ازش استفاده میکنم.
اگه این خطا رو موقع نصب میده احتمالا درست دانلود نشده.
نه موقع اجرا میدهنقل قول:
نه مشکلی نداره ... سخت افزارتون چیه؟؟؟نقل قول:
ویروس داشت با تعویض ویندوز درست شد. ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
شما تو مکس اول یه اسکلتال مش می سازی، بعد براش انیمیشن درست می کنی. حالا با ActorX از تو مکس، مدل رو اکسپورت کن، فک کنم باید فریم های انیمیشنت رو هم توش مشخص کنی. بعد اون 2 تا فایل بهت میده. یه PSK و یه PSA.
PSK خود مدلته، اول اونو تو آنریل ایمپورت کن. PSA هم انیمیشنات هست، برای اینم توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی New AnimSet رو بزن. حالا AnimSet ی که ساخت رو باز کن و از منوی اول گزینه ی Import PSA رو بزن و فایلتو بهش بده. روند ایمپورتش سر جمع میشه 1 دقیقه. تست کن، سادست.
اب رو برای داخل بازی می خ.وامنقل قول:
منظورم مثل بازی های که اسپلیت اسکرین می کنن
سلام
لطفا نظرتون رو درباره این اموزش بگین
اموزش انریل اسکریپت
این اموزش یه اموزش اولیه هست.کد:http://rapidshare.com/files/413417729/UnrealScript-1.pdf
در ضمن اون 150 تا مقاله ای رو هم که گفتم هنوز دارم درست می کنم .
اگه اقایون مایلن بهم توی نوشت مقاله کمک کنن می تونم سریعتر مقاله های انریل اسکریپ رو بنویسم .
اگه کسی مایل به کمک کردنه بهم پیغام بده
دستت درد نکنه یه جا دیگه آپ میکنی؟؟ ایران آپلودی جایی..................
خدا کنه با این آموزشها آنریل اسکریپت راحت بشه.
سلام
من وقتی که nfringe رو نصب میکنم به ویژوال استدیو اضافه نمیشه؟
باید چیکار کنم.
با تشکر