من که سمند ef7 رو با تمام مشکلات و کمبود قطعشنقل قول:
و شانسی و غیرشانسی بودنش
سواریشو به تمام ماشینهای زیر 20 میلیون ترجیح میدم .
پایدار باشید
Printable View
من که سمند ef7 رو با تمام مشکلات و کمبود قطعشنقل قول:
و شانسی و غیرشانسی بودنش
سواریشو به تمام ماشینهای زیر 20 میلیون ترجیح میدم .
پایدار باشید
بچه ها بهترین روغن موتور برای EF7 چیه ؟
حداکثر چند کیلومتر میشه رفت ؟
امروز بکی مگفت روغن دوگانه GTX مخصوص ماشین های دوگانه هست آیا درسته ؟
من شنیدم تعمیرگاها یه فیش در میارن کلا ای بی اس رو تعطیل میکنن میشه مثله همون ترمزهای معمولینقل قول:
من الف 10 40 میریزم . یه بار سوپر پیشتاز ریختم صدای موتور در اومد! هنوزم مثل اولش نشده. کیلومتر تعویض هم میگن 10000 ولی من 6000 تعویض میکنمنقل قول:
بچه ها بهترین روغن موتور برای EF7 چیه ؟
حداکثر چند کیلومتر میشه رفت ؟
امروز بکی مگفت روغن دوگانه GTX مخصوص ماشین های دوگانه هست آیا درسته ؟
روغن موتوری که خیلی خوب روی ef7 جواب میده و من اطلاع دارم, یکی همین الف 10w40 هست که آقا مجید گفتندنقل قول:
یکی هم بهران رانا
بهترین کیلومتر تعویض هم بین 8000تا 9000
پایدار باشید
گیج EF7 میگن درست نشون نمیده !!!!
پس چطوری بفهمیم روغن ماشین در چه حالی هست ؟
هنوز مشکلات این موتور پابرجاست؟هم بنزینی و هم پایه گازسوز
چرا اجازه ی تولید میدن پس. حالا در و ترمز خوب ریگلاژ نیست. موتور که خراب باشه باید بندازی دور اون ماشین رو
این ef7 واقعا اینقد مشکل داره؟آدم میترسه...
من میخوام بنزینیش رو بخرم...مشکلاتش ثابت هست یا روی هر ماشین یه سزی مشکل داره؟
اگه ثابت باشه حداقل آدم قبل خرید میدونه چه دردی داره ماشین...:13:
آخه اگه مشکلش مثلا ریگلاژ نبودن در یا کیفیت پایین ادوات داخلش یا مونتاژ افتضاح بود رو میشد تحمل کردنقل قول:
اما اینکه موتور خراب باشه و بخاطرش هفته ها ماشین رو تو نمایندگی بخونی ارزش نداره. موتور xu7 هم که هم مصرفش بالاست هم سروصدا داره.
خداییش تنوع محصولات رو در کشور ببینید
برن همین موتورهای چینی رو که روی لیفان و چری هستش رو بندازن روی ماشیناشون. حداقل سالمه
شانسی هست واسه ما که خدا رو شکر خوب از آب در امده و راضی هم هستم
دیشب تو یه سینی کشی با دنده 3 داشتم میرفتم با سرعت 130 تا یعنی دور موتور 6000 که ماشین Cut Off کرد کشیدم 4 !.
100% واسه ماشین بد بوده ولی نمی دونم که چرا بعد از اون ماشینه شده زانتیا !!! از نظر حرکتی ماشین انگاری تقویت شده خوب دور میگیره !!!
کسی هست که بدونه چرا !!!!
تا حالا شنیدید که میگن چند نفر با یه ماشین رانندگی نکنند تقریبا دلیلش همینه که میگم.نقل قول:
ماشین وقتی باش با یه حالتی رانندگی میکنید توی ecu ثبت میشه و توی دور موتور و کشش خیلی تاثیر داره
مثلا از دوستام بودند که کلا با ماشین با دور موتور بالا رانندگی میکردند و میگفتند وقتی روان و پیرمردی به ماشین میخواستم گاز بدم یا ریپ میزد یا خاموش میشد
ماشین شما هم این مدل رانندگی براش ثبت شده و خیلی عالی شتاب میگیره .
اما اگه میخواید کلا ecu دوباره طریقه رانندگیتون درش ثبت بشه و به فرم دیگه میتونید
به مدت 15 دقیقه سر باتری رو برداری تا همه چیز ریست بشه.
یا اینکه سوییچ رو که باز میکنید وقتی 15 ثانیه ازش گذشت پدال گازرو به مدت 10 ثانیه نگه دارید ریست میشه.
دلیلی که من در این رابطه بلد بودم این بود ,بازم اگه دوستان اطلاعات دیگه ای در این باره دارند لطفا بفرمائید.
پایدارباشید.
آیا این حرف دوستمان را تایید می کنید یا نه؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
چه جالب! آخه ماشین منم همین طوریه! بعضی وقتا شتاب گیریش اصلا خوب نیست اما بعضی وقتا عالیه!
یه سوال مهم من وقتی با دنده یک می خواهم 30 تا را پر کنم دور موتور هم رو 40 می ره وقتی می خواهم کلاج را بگیرم وبدم به دنده دو گاز حدود یک ثانیه رو 40 هزار دور می مونه به نظرتون این مشکله یا نه به نظر من که اصلا جالب نیست ومن را اذیت می کنه ودرو موتور زود سرجاش نمییاد؟
این از سنسوره کلاچ هست که با 35،000 تومن درست میشه ولی در کل من اینو مشکل نمیدونم و الان بعد از 1 سال اندی واسم عادی شده ، حتی یه جاهای واسه کورس گذاشتن هم خوب جواب میده ماشین حالت رالی به خودش میگیره . هر وقت خواستم انجام میدم .
اگه پرشتاب باش حرکت کنید ,مدل سنسور کلاجش اینطوریه که به مرور دور موتور رو کاهش میده تا ماشین افت نکنه و شتاب بیشتری ارائه بده ولی در بعضی موارد باعث کله زدن ماشین و حرکت ناگهانی به اتاق میشه.نقل قول:
پایدار باشید
دوست عزیز شما اگه سنسور زیر کلاچتو تنظیم کنی مشکل گاز خوردن نداری!
دوستان عزیز قیمت کارخانه سمند lx ef7 بنزینی 18 میلیون هست...کسی قیمت بازارش رو میدونه؟
ممنون
قیمت بازارش با کارخونه تفاوت ناچیزی داره ماشین هایی که کارخونه فروش نداره تفاوتشون زیاده سمند ef7 که هر چی بخوای هست به دلیل اتاق و موتور ایرانینقل قول:
درسته که اگه با ماشین در حال حرکت خلاص برانیم جلوبندیش میریزه به هم ؟
(( مربوط به EF7 ))
قیمتش 200 تومن بالاتر از نمایندگی هست.نقل قول:
پایدار باشید
یکی از آشنایان این عادت بد رو داره که به صورت خلاص با ماشین زیاد میره یعنی از هر 20 دقیقه رانندگی حدود 10 دقیقه ماشینش خلاصهنقل قول:
اتفاقا ماشیش هم سمند ef7 مدل88 هست ,خودم این ماشینو تست کردم از نظر جلوبندی هیچ مشکلی براش پیش نیومده توی این دوسال ولی به نسبت سمندهای دیگه اتاقش خیلی به صدا افتاده و همچنیت برای دنده دادن وقتی که خلاص در حال حرکته یه تکون بد به ماشین وارد میکنه ,بررسی که کردم دیدم به دلیل اینکه زیاد این حرکت باش انجام شده دسته موتور های بالا معیوب شدن ,غیر از این مورد هم تا حالا هیچ مشکلی براش پیش نیومده و پاش به نمایندگی هم تا حالا باز نشده.
ولی هیچ وقت این کارو انجام ندید,ماشین های ایرانی سیتم abs شون به این حالته که وقتی ماشین در حال خلاص رفتن کار نمیکنند ,میتویند اینو از خود نمایندگی ها هم بپرسید ,کلااین روش رانندگی اصلاتوصیه نمیشه پون خطرات رانندگی رو به جز همون مورد abc دوبرابر از قبل میکنه .خوهشآ به خاطر مصرف سوخت کمتر سمتش نرید.
پایدار باشید
یه سوال من وقتی با دنده 4 سرعت 90 تا می رم از موتور صدای عجیب میاد انگار گاز می دی وول می کنی وو وو صدا می ده به نظرتون اشکال از کجاست؟
مشکل فقط به همین جا ختم نمیشهنقل قول:
کلا هر ماشینی رو خلاص بخوای باهاش بری تو شرایطی ممکنه به موتور آسیب جدی برسونه
شما تو اتوبان داری 120 تا میری و نیم ساعت هم هست سرعت روی این حد داره بالا و پایین میشه و بعد یکمرتبه ماشین میوفته تو یک سرپایینی و ماشین رو خلاص میکنی اینجا فشار روغن میاد پایین در حالی که موتور به شدت گرم شده و قطعات بالایی نیاز دارند که روغن با فشار بیشتری بهشون برسه و زودتر خنک بشه و همینجا هست که به علت فشار کم روغن موتور آسیب میبینه ، ممکنه به این زودی های به علت همون فشار اندک روغن که پمپاژ میشه سر قطعات بالای موتورخودش رو نشون نده ولی به مرور و با گذشت زمان ایراد ها بروز پیدا میکنه
امروز وقتی گاز زدم وراه افتادم بعد از 5دیقه خواستم سرعت رو کم کنم یه هویی کامپیوتر ماشین که به زبان انگلسی بو یه چیزی گفتم مربوط به روغن بود oli.............,وتو صفحه کیلومتر وقتی که ماشین ثابته ومی خواهی روشن کنی اون چراغ ها روشن شد مثل ترمز دستی وچراغ باطری و ویه علامت چک فکر می کنید مشکل از کجا بود
اون پیغامی که میده فارسیش میشه این: ترمز دستی یا روغن ترمز کنترل شود.البته یه پیغام دیگه هم میده مال زمانیه که فشار روغن ترمز کمه و میگه فشار روغن کم است.
شاید ترمز دستی کامل پایین نرفته بوده؟ من یکی دو دفعه این اتفاق برام افتاده.
اخطار فشار روغن پایین است رو وقتی ماشین خاموش بود و توی سر پایینی خلاص کردم(سویچ باز) این پیغام رو داد.
و یه سوال مهم روغن ترمز را کی عوض می کنند من تا حالا حدود 9ماهه که به روغن ترمز دست نزدم می خواستم بدونم باید عوضش کرد یا نه؟
نه دوسال یه بار میگن عوض کنید البته شخصا پنچ سال هم عوض نکردم مشگلی پیش نیومد فقط اگه کم شد بش اضافه کننقل قول:
یه سوال نظرتون در مورد کمک فنر پیچی برای سمند Ef7چییه آیا ماشین نرم می شه یا نه؟
فامیلم سمند صفر خرید االان 2000 تا راه رفت ماشین تسمه تایم پاره کرد و با جرثقیل بردیم ایرانخودرو.اونجا کلی داد و بیداد کرد که اینم گفت میرم شکایت میکنم.مسئولش هم گفت مملکت که بی صاحبه هر کاری دوست داری بکن.حالا به نظرتون چی کار باید کرد؟
شکایت. اگه کسی رو هم دارید که شاهده طرف گفته مملکت بی صاحابه با شاهد برید این موضوع رو هم بگید نه تنها پدر طرفو در میارن که در کنارش قطعا کلی هم به شما حال می دن...:31:نقل قول:
یه نکته: اگه شما تا حالا از شرکتهای خودرو سازی ایرانی خرید کرده باشید می دونید که این مسائل عادی هستش و اینقده حرص و جوش نمی خوردید.. طرف می ره 20 میلیون میده ماشین صفر می خره هنوز از در نمایندگی بیرون نیومده موتور می سوزونه برای شما که یه تسمه تایم پاره کرده :20:
دوستان من یه مشکل با سورن موتور ملیم پیدا کردم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
وقتی تو ترافیک وایسادم و می خوام حرکت کنم یا زمانی که تو دنده یک نیم کلاج می گیرم تمام ماشین شروع به لرزیدن می کنه. انگار دارم از روی 100 تا دست انداز ریز رد می شم...
شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه.با حرفش كه گفت مملكت بي صاحبه مخالف نيستم و كاملا موافقم ولي با رفتارش مشكل داريم.همين تسمه تايمي كه ميگين چيزي نيست موقع سبقت پاره شد و ماشين گاز نميخورد و نزديك بود با يه پژو شاخ به شاخ بشيم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفتم که در کل زیاد جوش نزن... مشکلی نبوده که فوقش تصادف می کردی... :31:نقل قول:
دوستان کسی در مورد مشکل من اطلاعی داره؟ کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟:
وقتی تو ترافیک وایسادم و می خوام حرکت کنم یا زمانی که تو دنده یک نیم کلاج می گیرم تمام ماشین شروع به لرزیدن می کنه. انگار دارم از روی 100 تا دست انداز ریز رد می شم...
شاید دسته موتورات مشکل داره.تقه نمیزنه؟ دست موتور بالا رو چک کن ببین پاره نشده!؟ چون موقع حرکت موتور یخورده لرزشش بیشتره که اگه دسته موتور خراب باشه این لرزش به اتاق منتقل میشه.
می شه یکم بیشتر توضیح بدین. آخه من از موتور چیزی سر در نمیارم. دقیقا دسته موتور چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ اگه خراب باشه باید چی کار کنم؟ ممنوننقل قول:
سلام... به عنوان یه پاسخ از رو تجربه بخونین نه از روی علم! چون از مکانیک سر در نمیارم!!نقل قول:
می شه یکم بیشتر توضیح بدین. آخه من از موتور چیزی سر در نمیارم. دقیقا دسته موتور چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ اگه خراب باشه باید چی کار کنم؟ ممنون
من این جور مشکلی داشتم... بردم نمایندگی دیاگ زد گفت اقا ناک سنسورت خرابه!! منم گفتم دستت درد نکنه اومدم....!!!!
موتور ملی، اینایی که مولتی پلکسه رو به هیچ عنوان هیچ وقت ندین دست کسی براتون درست بکنه چون بدون استثنا خراب میکنن!! هرچیزی که کوچیکترین ربطی به برقش داره رو دست بزنن، باید با یه قسمت دیگهی ماشینتون خدافظی کنین!!
رفتارشون با مشتری همینه... گاهی اوقات یه جوابایی بهت میدن که یعنی فقط دوست داری بری یه اسلحه بیاری همه رو به گلوله ببندی!!! حالا که ماشینتون رفته نمایندگی، یه اصطلاحی هست که میگه هفتهای دوبار میرید پیششون!! سعی کنین باهاشون دوست بشین...به هر صورت یک سال تمام قراره اونا هر هفته شما رو ببینن...بعد یه مدت دیگه میرید، مشکل رو میگید اونام میگن ولش کن بابا.... همشون اینجورین! ظبتت رو بلند کن!! نرونش و از این حرفا!!!! ماشین 99٪ چینی از این بیشتر نمیشه!نقل قول:
شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه
ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟نقل قول:
امروز به یه مشکلی برخورم صبح وقتی می خواستم استارت بزنم دیدم داره صدای گاز میاد وبوی گاز رفتم کاپوت را زدم بالا دیدم از ژیگلاتور داره صدا میاد وماشین را زدم تو حالات بنزین ورفتم به مکانیکی ها وتعمیرگاه های گاز هیچی مشکل را نفهمید وبعدا تو حالت گاز روشن نمی شد وعلامت چک به رنگ زرد رو صفحه کیلومتر هم روشن بود الان هم بعد از یه چند ساعت دوباره درست شده به نظرتون چی کار کنم؟